elenavioletacocos |
12.10.2009 21:18:54 |
Citat:
În prealabil postat de costel
(Post 172839)
Sa-mi fie cu iertare, dar o astfel de gandire nu este sanatoasa. Cerem lui Dumnezeu sa ne daruiasca putere de a naste, dar cu o conditie: cat vrem noi: unul, doi... Dumnezeu cand daruieste viata, daruieste fara zgarcenie. Ne temem ca nu-i putem creste, pentru ca ne sprijinim in toate pe propriile puteri. Nu mai luam in discutie si puterea lui Dumnezeu, "care pe cele slabe, le face tari".
De asta ducem noi lipsa? De educatie sexuala? Sigur nu. Dar ce sa facem, ne dorim sa fim vanati si sa vanam. Si ne mai intrebam de ce sunt oamenii atat de reci unii fata de altii.
Nu uita, poate ca Dumnezeu stie ca ai mai multa putere sa cresti un copil al altuia. Asa ca daca vei indemna la sterilet, exista riscul sa fii lipsita toata viata de copil. Nu vreau sa te supar, vreau doar sa-ti spun ca nu avem dreptul sa ne impotrivim vietii.
|
eu nu am zis ca vreau DOAR UN COPIL !!! eu sper si ma rog MACAR UNUL sa imi dea D-zeu ,din cauza sanatatii mele ! si da ,eu consider ca in tara asta pe langa multe altele ,se duce lipsa de educatia sexuala ,de comunicare parinte -copil ,profesor-copil !
D-zeu stie ca eu imi doresc copilul meu si al sotului meu ,nu copilul altcuiva ! da ,pot face acte de caritate ,si chiar o sa facem in acest prim Craciun acasa(dupa atatia ani) o sa mergem la un orfelinat ,si dc vom putea si la un azil de batrani ! ce stii tu despre mine sau altul de pe forum ca sa ma judecati ? eu nu sunt genul de om sa zic : azi am facut nu-s ce pt o femeie batrana ,sau pt un animalutz etc ...de aceea ma doare cand vad atat superficialitate in jurul meu,oameni care incearca sa para ceea ce nu sunt....si eu nu am indemnat la sterilet !!!am spus : dc ii place sa se "zbenguie" ,decat sa faca avort ,mai bine sa puna sterilet ! am zis ceva rau ??ce ar fi trebuit sa zic: da fata mea ,distreaza-te si lunar fa avort !
MULTUMESC pt : "Asa ca daca vei indemna la sterilet, exista riscul sa fii lipsita toata viata de copil" tu chiar esti un bun crestin nu ? in ochii tai poate ...D-zeu stie cum sunt ,ce e in sufletul meu ,D-zeu ma cunoaste si el va decide ,stiind ca eu nu voi adopta niciodata ! si dc D-zeu va hotari sa nu am copil ,ma voi resemna si toata dragostea o voi revarsa aspura sotului,familiei,nepotzelului sau nepotzelei care e pe drum ,catelusilor mei ,si tuturor celor care merita dragostea mea !
multumit Costel ?
|