Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Romani crispati, certareti si frustrati (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7484)

Anna 04.11.2009 20:39:08

Pt. dorinastoica14:

POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme.

Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism.

LapetiteMoc 04.11.2009 20:51:53

doar romanii ?

Certareti si frustrati sunt si altii. Cata agresivitate se manifesta in trafic (in Franta) cand apare o masina cu numere straine, indiferent de tara de origine. Claxoane, blocare a caii de acces, depasire din partea dreapta, depasire pe contrasens etc...

dorinastoica14 04.11.2009 20:59:27

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 178752)
Pt. dorinastoica14:

POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme.

Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism.

Da cred am vrut să spun "atitudine pozitivă"!!!
Nu toți suntem perfecți.

truthtostone 04.11.2009 21:27:54

Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu ;)

abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = )

ps: Buna seara

Anna 04.11.2009 21:33:45

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 178763)
Nu toți suntem perfecți.

:6:..........

Anna 04.11.2009 21:34:37

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 178780)
abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti "

:24::24::24: Asta o fost tare.

truthtostone 04.11.2009 21:39:03

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 178763)
Nu toți suntem perfecți.

Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) )

anna21 04.11.2009 21:41:54

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 178789)
Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) )

Pai, da, normal, ca esti roman.

truthtostone 04.11.2009 21:44:07

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 178791)
Pai, da, normal, ca esti roman.

Scuze, nu m-am prins : )

Am fost azi la scoala de la 8 am la 9 pm si poate de aia !

AndruscaCIM 04.11.2009 21:44:59

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 178780)
Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu ;)

abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = )

ps: Buna seara

Nu cred ca exista vreunul dintre noi care sa nu fie mandru ca e roman( sper ca nu, cel putin), eu chiar sunt extrem de mandra si imi iubesc tara la maxim...numai ca imi pare rau ca nu toti cei care nu au apucat sa ne aprecieze pot trece peste imaginea pe care o creaza unii in afara, nu ca din interior nu s-ar lovi destul in ea ( vezi "State de Romania" care imi face parul si nervii creti).

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:06:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.