![]() |
Pt. dorinastoica14:
POZITIVÍSM s.n. 1. Curent filozofic din sec. XIX-XX care respinge filozofia ca reprezentare teoretică generalizată a lumii, susținând că se bazează numai pe faptele verificabile experimental. ♢ Pozitivism logic = neopozitivism. ♦ Curent în științele juridice care admite numai existența dreptului pozitiv, practic. 2. Interes exagerat pentru problemele practice. – Din fr. positivisme. Cred ca tu ai vrut sa spui "atitudine pozitiva", nu? E ok, nu ti-am dat definitia pentru ca tu sa simti ca ai facut o greseala, ci doar sa stii alta data ce inseamna pozitivism. |
doar romanii ?
Certareti si frustrati sunt si altii. Cata agresivitate se manifesta in trafic (in Franta) cand apare o masina cu numere straine, indiferent de tara de origine. Claxoane, blocare a caii de acces, depasire din partea dreapta, depasire pe contrasens etc...
|
Citat:
Nu toți suntem perfecți. |
Oameni buni...mie imi place Romania.Imi place ca sunt roman.Si de ar fi sa ma nasc din nou, tot roman m-as naste.De ce?C-asa vreau eu ;)
abtineti-va de la commenturi gen :" Daca erai neamt,tot neamt vroiai sa te nasti " si lasati-ma sa ma bucur ca sunt roman. = ) ps: Buna seara |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu doar ca mai suntem si imperfecti...suntem numai imperfecti :D..inafara de mine (aici am facut o gluma sa vedeti acuma cate caramizi vin spre mine :))) ) |
Citat:
|
Citat:
Am fost azi la scoala de la 8 am la 9 pm si poate de aia ! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:06:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.