![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca as fi stiut ca fac atat rau, mai bine-mi vedeam de treaba mea..... Vedeti dumneavoastra, eu chiar am crezut ca as putea avea o contributie. Asa imi trebuie pentru ca m-am crezut cineva! Bine, am inteles, frate drag, n-o sa ma mai bag unde nu-mi fierbe oala...asemenea discutii nu sunt de nivelul meu, multumesc ca mi-ati atras atentia si inca o data va rog sa ma iertati pentru ca v-am deranjat si v-am provocat o asemenea stare......... |
Citat:
|
cel mai bun caz ,din viata mea ,este sotul meu ! eu nu l-am obligat sa se boteze ,sa se inchine ,sa se miruiasca ,sa se spovedeasca etc . convertirea lui la ortodoxism se datoreaza in primul rand lui D-zeu si Maica Domnului care mi-au ascultat ruga(aceea de a-l lumina sa se boteze ,in ceea ce el considera adevarata credinta ,NU NEAPARAT LA ORTODOXISM !!!! sa nu se interpreteze altfel ! ),apoi parintelui protopop S.M ,nasului de botez al sotului meu ,si implicit mamei nasului(D-zeu s-o odihneasca in pace),care prin moartea ei a facut ca sotul meu sa ajunga la aceea bisericuta ,sa il cunoasca pe parintele,care i-a devenit parinte spiritual ,asa cum zice si el !
|
Glykys
Citat:
|
Citat:
In rest, sa luam toti aminte la pilda cea mai elocventa, la sotul Dnei Violeta si la roadele rugaciunii curate! :63: |
Citat:
...trec doar betivii , desfranatii , criminalii , hotii , etc. Acestia sunt adeptii cultelor NP! |
Citat:
Toti sunteti apropiati de Scriptura (ca o cititi si o tineti in mana) , dar nu toti impliniti ceea ce cititi. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:26:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.