Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Religia Islamica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5032)
-   -   HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7766)

padreati 07.01.2010 14:27:49

Citat:

În prealabil postat de rozerin (Post 198051)
iti voi raspunde la intrebare,nu eu mi-as omori copilul!!!!!!!! eu sint musulmanca dar nu o criminala!!!!

Si bine ai face! Te rog insa sa raspunzi punctual si la celelalte lucruri, nu le ocoli.

rozerin 07.01.2010 14:55:07

Citat:

În prealabil postat de padreati (Post 198052)
Si bine ai face! Te rog insa sa raspunzi punctual si la celelalte lucruri, nu le ocoli.

nu ocolesc nimic cei ce omoara nu sint cu adevarat musulmanii!!fiecare padure are uscatura ei cum este si la crestini asa si la noi

florinbrasov0 07.01.2010 17:23:42

Re

Ne poti spune prenumele tau?

rozerin 07.01.2010 17:36:58

Citat:

În prealabil postat de florinbrasov0 (Post 198132)
ne poti spune prenumele tau?

o mica intrebare,dece va intereseaza prenumele meu ,daca nu va suparati.multi nu spun nici daca sint de sex masculin sau feminin.eu sint de sex .feminin .

florinbrasov0 07.01.2010 20:10:51

Citat:

În prealabil postat de rozerin (Post 198141)
o mica intrebare,dece va intereseaza prenumele meu ,daca nu va suparati.multi nu spun nici daca sint de sex masculin sau feminin.eu sint de sex .feminin .

O sa ii spun in privat daca nu isi da seama de ce. Si nu am zis ca ma intereseaza prenumele tau :) ci al lui dreamhappy.

mirabela 07.01.2010 21:46:10

nu mama si-ar omori copilul, ci tatal !!!!!! ca sa salveze onorea familiei !!!!

cat despre rozerin, te rog la modul cel mai frumos sa nu mai arunci cu pietre in crestini. deocamdata din respect pentru ei, locuiesti intr-o tara crestina, 94% populatie crestina, daca suntem noi, crestinii, atat de pacatosi te invitam intr-o tara araba, unde iti va fi mai bine. si nu sa traiesti in pacat alaturi de noi ! sa nu-mi spui tu mie ca fetele tale pe la 12 ani, vor merge cu valul pe cap la scoala in romania .

Doamne ajuta !

Citat:

În prealabil postat de padreati (Post 198049)
1. Ea a afirmat ca este botezata, dar ca taica-su nu stie. Nu stii sa citesti? Citeste atunci ce scrie ea!
2. Nu am spus ca musulmanii sunt intr-un fel sau altul! Am spus ca, oriunde in lumea asta, in orice cultura, religie sau tara, exista oameni imorali! Si am mai spus ca NU caracterizeaza acea religie sau civilizatie!
3. Ma uit in Europa si vad ce fac romanii. Mai vad si ce fac si musulmanii. Mai vad ce fac si nemtii, englezii si toti! Este legata de punctul 2, cei faradelege NU caracterizeaza tara, religia din care fac parte.
4. Nu stiu ce scrie in Coran. Dar stiu ca in legea statelor musulmane exista legalizata crima pentru onoare! Nu te face ca nu stii! Tu singura spui intr-un post anterior " sa dea foc la casa, dar sa nu iti pateze fata"! Deci stii bine la ce ma refer! Este o mentalitate care duce usor la crima si care este legala in majoritatea statelor musulmane! De ce te faci ca nu stii?
5. Cei din tarile musulmane care omoara "pentru onoare" au citi ei Coranul? Au citit si ei ca a salva o viata este ca si cum ai salva intreaga suflare?
6. As vrea sa te intreb si eu ceva pe tine. Sa presupunem ca ai o fata care vrea sa se marite cu un crestin sau orice alta confesiune. Asa a gasit ea de cuviinta, are poate motivele ei. Tu ai omora-o sau ai pune pe cineva sa o omoare?

rozerin 08.01.2010 00:38:50

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 198262)
nu mama si-ar omori copilul, ci tatal !!!!!! ca sa salveze onorea familiei !!!!

cat despre rozerin, te rog la modul cel mai frumos sa nu mai arunci cu pietre in crestini. deocamdata din respect pentru ei, locuiesti intr-o tara crestina, 94% populatie crestina, daca suntem noi, crestinii, atat de pacatosi te invitam intr-o tara araba, unde iti va fi mai bine. si nu sa traiesti in pacat alaturi de noi ! sa nu-mi spui tu mie ca fetele tale pe la 12 ani, vor merge cu valul pe cap la scoala in romania .

Doamne ajuta !

hai ca esti prea desteapta,si uitate mai bine ce am scris ,dece crezi ca arunc cu noroi sa iti fie rusine tie ca pina acum tot iti dai cu parerea ca esti cunoscatoare a islamului dar habar nu ai.NU AM NIMIC CU CRESTINI!!! nu mai pune paie pe foc. tu nu poti sa imi interzici ce caut aici,cite persoane musulmane sint pe acest forum nu faci decit sa arunci cu pietre si mai spui ca esti si crestina.iar cit despre fata mea pot sa iti spun ca da de la 11 ani poarta jijab(voalul de care spui tu de pus pe cap)si nu ii este rusine si nici mie.chiar daca la scoala este jignita nu ii pasa.mai bine mai intreba cum este vazuta o eleva cu imbracamintea care pare ca merge la discoteca nu la scoala.

mirabela 08.01.2010 01:15:04

Citat:

În prealabil postat de rozerin (Post 198332)
hai ca esti prea desteapta,si uitate mai bine ce am scris ,dece crezi ca arunc cu noroi sa iti fie rusine tie ca pina acum tot iti dai cu parerea ca esti cunoscatoare a islamului dar habar nu ai.NU AM NIMIC CU CRESTINI!!! nu mai pune paie pe foc. tu nu poti sa imi interzici ce caut aici,cite persoane musulmane sint pe acest forum nu faci decit sa arunci cu pietre si mai spui ca esti si crestina.iar cit despre fata mea pot sa iti spun ca da de la 11 ani poarta jijab(voalul de care spui tu de pus pe cap)si nu ii este rusine si nici mie.chiar daca la scoala este jignita nu ii pasa.mai bine mai intreba cum este vazuta o eleva cu imbracamintea care pare ca merge la discoteca nu la scoala.

wallah????????????????????????????????

PatricD 10.01.2010 11:28:02

Parerea mea ca ar trebui sa va opriti din aceasta "mica cruciada" . Degeaba va certati , nu o sa ajungeti nicaieri .

Adrian2009 10.01.2010 15:08:34

Musulmanii e bine sa vina la crestinism ca sa ia Sfanta IMpartasire pentru viata vesnica. IIsus in care credeti si voi a adus Legea cea Noua care a dat oamenilor Sfanta Impartasanie pentru viata Vesnica si cum si voi aveti nevoie de viata Vesnica trebuie sa veniti s-o luati devenind ortodocsi. http://www.monachos.net/forum/showth...r-eternal-life
Chiar si ingerii sunt prezenti in Biserica Ortodoxa cand se da Sfanta Impartasire:
http://rus-sky.com/miracles/images/02.jpg

NU va luati dupa fatada , adica purtat batic sau nu si altele desi si astea au importanta, dar mai ales luati-va dupa esenta care dupa venirea lui IIsus sunt Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica, spovedirea pentru iertarea pacatelor si altele. Toate se gasesc in Ortodoxie, Biserica infiintata de IIsus in jurul anului 33.
Casatoria intre un fost orice religie si o fosta orice religie deveniti ortodocsi e ceva normal.
Asa ca lasati-o pe fata sa aiva viata vesnica.
Biblia Crestina Ioan 6:
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=6
"53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. "

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:14:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.