![]() |
Hristos exista! Trebuie sa fii orb si surd si mut ca sa tagaduiesti existenta lui Hristos.
|
Citat:
Viata ne demonstreaza ca pina la urma la rau trebuie sa raspunzi cu rau ca altfel NU AI SA SCAPI DE EL IN VECII VECILOR!!!...cei care fac rau nu se lasa pina nu te pun la zid! asta este clar |
Citat:
|
salut,andreicozia
Citat:
eu,cred in dumnezeu,ateul crede in stiinta, sau in ce doreste el,deci sunt doua credinte diferite,parerea me. |
Citat:
Deci eu codane, zic ca se anuleaza. Increderea pierduta anuleaza credinta! ..si este foaaaaarte greu sa o mai recapeti ci devi extrem de precaut , stii de ce? Deoarece si mincinosul devine mai bun la mintit cind se vede incoltit! |
salut,andreicozia
Citat:
iar aceasta problema f.sensibila, depinde de fiecare in parte, cum vede,din ce unghi,inaltime,etc. daaar,minciuna are picioare scurte,iar respectivul trebuie sa aiba o foarte buna memorie. |
Citat:
|
Citat:
http://www.forumcrestin.com/Smileys/default/petting.gif Va veni si pentru tine o zi a indurarii...Si noi am trecut pe aici... |
salut,mtcrysty17
Citat:
|
Citat:
Insa Dumnezeu are un plan in toate lucrurile, iar noi nu-l intelegem de multe ori. Un lucru e sigur: El nu-i va lasa pe cei ce sunt ai Lui, chiar daca in anumite momente pare ca s-a indepartat de ei. Insa El vegheaza si va trimite izbavirea intr-o zi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:40:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.