Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Idolatrie sau nu? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8081)

Ioan-Victor 19.01.2010 17:57:27

1 atașament(e)
Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 202180)
Pai sa vedem poza mai intai..

Uite si poza...Spre deosebire de heruvimi care au 6 aripi, asta are 6 coarne...Nu stiu daca se vede chiar asa de clar, pentru ca e facuta cu telefonul meu invechit...

anna21 19.01.2010 18:00:01

ce ciudat!!!!

(Intreaba un preot care slujeste acolo.)

Ioan-Victor 19.01.2010 18:02:50

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 202521)
ce ciudat!!!!

Da! Si pe mine m-a pus pe ganduri...Si is 12 astfel de picturi in Mitropolie...Si fiecare e deasupra unui sfant...

AlinB 19.01.2010 18:15:06

Cam neclara imaginea, greu de spus ce e de fapt acolo..
E facuta cu telefonul?

Poti sa intrebi un preot sau mai multi..

anna21 19.01.2010 18:17:55

Cand gasesti vreo explicatie sa o postezi aici spre linistirea noastra.
(Eu am citit zilele astea despre masonerie, talmud si nwo.. daca mai vad si o poza ciudata in biserica devin complet freaked out.. :( )

Danut7 19.01.2010 18:23:47

Doamne ... nu va lasati inselati de paranoia sectarista... buba e la ei , nu la noi.

Ioan-Victor 19.01.2010 18:25:30

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 202530)
Cam neclara imaginea, greu de spus ce e de fapt acolo..
E facuta cu telefonul?

Poti sa intrebi un preot sau mai multi..

Da, cu telefonul e facuta...

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 202532)
Cand gasesti vreo explicatie sa o postezi aici spre linistirea noastra.
(Eu am citit zilele astea despre masonerie, talmud si nwo.. daca mai vad si o poza ciudata in biserica devin complet freaked out.. :( )

O sa incerc sa vorbesc cu preotii de pe acolo...Nu am apucat sa vorbesc cu ei pana acum pentru ca sunt mai tot timpul ocupati...Sau cel putin cand ma duc eu...
A inceput sa-mi displaca la maxim misticismul asta ortodox...Oricum din cunostintele mele, ingeri cu coarne nu au ce cauta in biserica si cu atat mai putin deasupra sfintilor...

anna21 19.01.2010 18:27:50

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 202536)
Doamne ... nu va lasati inselati de paranoia sectarista... buba e la ei , nu la noi.

Da, Danut, probabil exista o explicatie.

Danut7 19.01.2010 18:29:06

Citat:

În prealabil postat de Ioan-Victor (Post 202519)
Uite si poza...Spre deosebire de heruvimi care au 6 aripi, asta are 6 coarne...Nu stiu daca se vede chiar asa de clar, pentru ca e facuta cu telefonul meu invechit...

Poza e cam neclara.E inger sau e ceva sfant?Si coarnele unde sunt?Coarnele pot reprezenta patimile pe care acesta le-a depasit, cununa lui.De exemplu in Scriptura coarnele sunt identificate de multe ori cu domnii si sau domnitori(regi).Nr coarnelor pot insemna nr patimilor si biruinta asupra lor, care este ca o cununa.Este o supozitie personala, si pot sa zic ca nu am vazut clar poza icoanei si nu-mi dau seama exact de ceea ce vad.

Ioan-Victor 19.01.2010 18:31:42

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 202541)
Poza e cam neclara.E inger sau e ceva sfant?Si coarnele unde sunt?Coarnele pot reprezenta patimile pe care acesta le-a depasit, cununa lui.De exemplu in Scriptura coarnele sunt identificate de multe ori cu domnii si sau domnitori(regi).Nr coarnelor pot insemna nr patimilor si biruinta asupra lor, care este ca o cununa.Este o supozitie personala, si pot sa zic ca nu am vazut clar poza icoanei si nu-mi dau seama exact de ceea ce vad.

E ingerul de deasupra icoanei si nu batranul...Doua coarne sunt la cap, doua pe la gat, si doua la aripi...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:47:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.