![]() |
Citat:
Nu deloc. Numai ca poate unora "nu le este dat sa inteleaga".:4: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sau sa-ti (auto)confirmi capacitatea de seductie? Flirtul este un pacat, atunci cand vrei sa "intri pe fir" cu cineva fara a avea ganduri serioase, deci.. |
Citat:
|
Citat:
Vorbeste cu parintele tau duhovnic. Doamne ajuta! |
Lisa-Lisa si eu sunt in situatia ta, numai ca eu am 25 de ani. De fiecare data cand "se infiripa" ceva intre mine si un baiat la o saptamana-doua, deja nu ne mai cunoastem si nu inteleg de ce. Acum am o relatie de 2 luni cu un baiat, e un baiat bun, nu am de ce ma plange, numai ca el este din Bucuresti si eu din Piatra Neamt si ne vedem cam rar si parca stau cu o frica, ca nu cumva ca si de data asta sa dau gres. Indraznesc si eu cu o intrebare: ce acatist trebuie citit pentru partea buna de la Dumnezeu?
|
Citat:
|
Citat:
si eu am o astfel de problema cu toate ca sunt mai tanara decat tine dar de multe ori ma gandesc ca daca nu a fost pana acum nu va fi niciodata,baietii la varsta mea nu au aceleasi intentii ca si mine iar de vorbe de genul ,,o sa fie",,,o sa ai",,,e bine cum esti tu dar nu esti genul meu sau nu esti pt intentiile mele" sunt satula ca pana la urma nimeni nu stie ce va fi in viitor dar eu m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa fie nimic si mi-am gasit alte lucruri cu care sa ma ocup... un sfat pt tine ar fi acela ca sa cauti in locul potrivit caracterului tau si o sa ai mari sanse sa gasesti indiferent de felul tau de a fi:) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:35:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.