Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   un sfat...poate ma puteti ajuta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8591)

iana 25.02.2010 15:14:07

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 216559)
Nu stiu, sper ca nu m-am imbarligat prea tare...:4:

Nu deloc. Numai ca poate unora "nu le este dat sa inteleaga".:4:

VladCat 25.02.2010 15:15:40

Citat:

În prealabil postat de iana (Post 216556)
Si tu crezi ca suntem pioni pe o tabla de sah?! Eu nu.

nu am spus asta....Dumnezeu iti scoate in cale persoane ca sa iti foloseasca in drumul tau dar depinde de tine cat de mult alegi sa iti foloseasca...ca sa dau un exemplu:..de curand a trebuit sa rup relatia de doi ani de zile cu o fata pe care o iubesc pt ca mergem pe drumuri diferite...a fost voia lui Dumnezeu sa ne intalnim(fiindca ne-a fost de folos duhovnicesc amandurora) dar nu a fost voia lui Dumnezeu sa fim impreuna FIINDCA ea nu s-a schimbat suficient....in momentul in care ea o sa se schimbe suficient Dumnezeu o sa ii scoata un om vrednic in cale si o sa fie voia Lui sa fie impreuna tocmai FIINDCA ea s-a schimbat suficient.

VladCat 25.02.2010 15:19:19

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 216559)
Da, VladCat...dar tot a depins si de mine sa imi dau seama si ce inseamna acest potrivit, pentru ca asa...dupa cum am mai spus, puteam sa cred asta despre primul baiat cu care mi s-a intersectat viata...si sa imi spun ca asta o fi sensul!

Dumnezeu ne trimite semnale, indicii..oameni, de la care sa si putem invata, sa ne formam, sa gandim, sa analizam, decidem...ca sa ne vada si pe noi cum ne folosim creierul in viata, si incotro ne duce...

Daca eu voiam un motociclist, si asta ar fi fost obsesia mea din fasa...pai fii tu sigur ca puteau sa imi iasa 100 pe cararea vietii, si de tot felul...ca eu aia voiam si intr-acolo ma indreptam.

Bineinteles ca Dumnezeu ne da totul, incepand cu viata...insa daca noi ne dovedim a fi orbi, sau cu prea putin discernamant...vom interpreta totul tot cum o dam noi...numai cum trebuie nu, si vom si refuza sa intelegem ca gresim.

Nu stiu, sper ca nu m-am imbarligat prea tare...:4:

ai dreptate :)

iana 25.02.2010 15:25:41

Citat:

În prealabil postat de VladCat (Post 216565)
nu am spus asta....Dumnezeu iti scoate in cale persoane ca sa iti foloseasca in drumul tau dar depinde de tine cat de mult alegi sa iti foloseasca...ca sa dau un exemplu:..de curand a trebuit sa rup relatia de doi ani de zile cu o fata pe care o iubesc pt ca mergem pe drumuri diferite...a fost voia lui Dumnezeu sa ne intalnim(fiindca ne-a fost de folos duhovnicesc amandurora) dar nu a fost voia lui Dumnezeu sa fim impreuna FIINDCA ea nu s-a schimbat suficient....in momentul in care ea o sa se schimbe suficient Dumnezeu o sa ii scoata un om vrednic in cale si o sa fie voia Lui sa fie impreuna tocmai FIINDCA ea s-a schimbat suficient.

Probabil nu v-ati iubit cu adevarat si asta o fi fost motivul despartirii.

AlinB 25.02.2010 20:11:11

Citat:

În prealabil postat de Lisa-Lisa (Post 216085)
va multumesc mult pentru raspunsuri....

nu ma intelegeti gresit, nu sunt disperata, sau un copil care viseaza la dragoste si la fat frumos cu ochii deschisi...si eu m-am gandit ca voi..lasa ca vine...ce e al meu e pus deoparte...

dar am inceput sa-mi fac mai multe ganduri pe chestia asta cand aproape toti cei din jurul meu se mirau tot mai tare...mama, tata..toti imi spuneau..ce e cu tine..ai 20 de ani si nu ai avut nici un prieten..o mica experienta..mama a mers inca asa de departe ca a zis ..poate esti pe invers si ascunzi...ma scuzati..:)....

iar matusa mea mi-a spus intr-o zi..lisa poate e ceva facut ..ca e cam ciudat ce ti se intampla (ce v-am spus mai sus)...si asta ma macina....as vrea sa stiu daca exista asa ceva? daca se poate asa ceva? si daca da cum se scapa.. sau e pur si simplu destinul meu:(...nu stiu nici eu ce sa mai cred

va multumesc inca odata...

Vrei sa te casatoresti deja sau doar sa le demonsteezi parintilor/rudelor/cunostintelor tale ca poti sa agati un baiat?
Sau sa-ti (auto)confirmi capacitatea de seductie?

Flirtul este un pacat, atunci cand vrei sa "intri pe fir" cu cineva fara a avea ganduri serioase, deci..

anaana71 26.02.2010 08:38:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 216717)
Vrei sa te casatoresti deja sau doar sa le demonsteezi parintilor/rudelor/cunostintelor tale ca poti sa agati un baiat?
Sau sa-ti (auto)confirmi capacitatea de seductie?

Flirtul este un pacat, atunci cand vrei sa "intri pe fir" cu cineva fara a avea ganduri serioase, deci..

ce minte in colturi mai ai. :21:

cred_cu_adevarat 27.02.2010 11:16:27

Citat:

În prealabil postat de Lisa-Lisa (Post 215893)
am gasit acest forum si parca de fiecare data cand citesc prin el ma simt mai bine, mai aproape de dumnezeu, mai aproape de oameni credinciosi si de oameni care imi dau putere prin ceea ce scriu aici....

totusi am o mica problema, intradevar e mica pt ca stiu ca este multa lume care sufera pe chestii mult mai grave sau mai mari si intr-un fel ma simt putin prost ca vin si ma plang aici cu mica mea problema ca sa zic asa...dar pe mine ma macina mult...poate totusi ma puteti ajuta cu un sfat

curand implinesc 20 de ani...totusi o varsta la care poti sa te astepti la ceva de la viata, la care totusi poti sa spui ca esti matura...am de toate nu imi lipseste nimic...am multe lucruri pe care altii nu le au si ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi pt asta...dar am un neajuns...dragostea.....nu ma refer la dragostea parinteasca pt ca si de aia am destula.
Ce vreau sa spun e ca in acesti 20 de ani nu am avut niciodata un prieten. Si sufar mult pe chestia asta...Vezi la altii, persoane care iubesc..si te gandesti oare eu de ce nu am parte de asa ceva??...La inceput am crezut, lasa ca ai timp, o sa vina, dar acum sunt cativa anisori de cand tot imi doresc imi doresc si nu vine....Nu pot sa spun ca sunt urata, sau naiva asa cred eu..deci asta nu ar fi motivul....Pur si simplu de fiecare data cand incep ceva cu un baiat ca sa zic asa, cand e pe de aproape sa fim impreuna se rupe tot...de azi pe maine...nu mai e nimic...fara nici un motiv...si daca mi se intampla asa o data..bine...dar asa a fost de fiecare data de 4, 5 ori..poate chiar mai mult..dar nu am dat importanta...nu stiu ce sa mai cred....cu toate ca nu e bine sa crezi in vraji si imi dau silinta sa nu o fac, totusi cred ca este ceva ce nu e bun la mijloc...pur si simplu nu pot sa-mi explic..sunt niste lucruri ciudate...oare chiar poate fi facut sa nu am parte de asa ceva?? ...ceva este dar nu am raspuns...sunt totusi convinsa ca nu e de la persoana mea sau de la felul meu de al fi....nu imi gasesc cuvintele, nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa va fac sa intelegeti despre ce vorbesc...(am si putine probleme sa ma exprim in limba romana ca locuiesc de mic copil in strainatate)....totusi sper ca ma inteles cineva in mare si ma poate ajuta cu o mica parere....

sunt noua pe forum...si poate chiar va intrebati de ce am postat topic-ul asta chiar aici....nu stiu...poate ca imi doresc o minune....(dupa atata timp cred ca ar fi o minune)

iertati-ma daca am gresit prin postarea mea, poate subiectul nu isi are rost pe asa un forum....va multumesc mult....

Tot ce ni se intampla e randuit de Dumnezeu sa se intample. Gandeste-te daca situatia ta are mai multe rele decat bune. Eu, de la prima citire, m-am bucurat ca pana la 20 de ani te-a ferit Dumnezeu de pacatul desfranarii. Odata cu relatiile vin si multe ispite. Si, cu cat suntem mai tineri si mai nestiutori, ele au o putere mai mare asupra noastra si ne pot duce la pacate din ce in ce mai mari si mai greu de curatat. Pana ce vine omul alaturi de care sa traiesti, castiga-te pe tine, cerceteaza-te pe tine si intareste-te, sa simti cu adevarat ca nu esti singura, ci cu Dumnezeu.
Vorbeste cu parintele tau duhovnic.
Doamne ajuta!

vasilik 07.03.2010 10:04:57

Lisa-Lisa si eu sunt in situatia ta, numai ca eu am 25 de ani. De fiecare data cand "se infiripa" ceva intre mine si un baiat la o saptamana-doua, deja nu ne mai cunoastem si nu inteleg de ce. Acum am o relatie de 2 luni cu un baiat, e un baiat bun, nu am de ce ma plange, numai ca el este din Bucuresti si eu din Piatra Neamt si ne vedem cam rar si parca stau cu o frica, ca nu cumva ca si de data asta sa dau gres. Indraznesc si eu cu o intrebare: ce acatist trebuie citit pentru partea buna de la Dumnezeu?

AlinB 07.03.2010 21:49:55

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 216872)
ce minte in colturi mai ai. :21:

Adica......?

luminita- 16.03.2010 22:34:02

Citat:

În prealabil postat de Lisa-Lisa (Post 215893)
am gasit acest forum si parca de fiecare data cand citesc prin el ma simt mai bine, mai aproape de dumnezeu, mai aproape de oameni credinciosi si de oameni care imi dau putere prin ceea ce scriu aici....

totusi am o mica problema, intradevar e mica pt ca stiu ca este multa lume care sufera pe chestii mult mai grave sau mai mari si intr-un fel ma simt putin prost ca vin si ma plang aici cu mica mea problema ca sa zic asa...dar pe mine ma macina mult...poate totusi ma puteti ajuta cu un sfat

curand implinesc 20 de ani...totusi o varsta la care poti sa te astepti la ceva de la viata, la care totusi poti sa spui ca esti matura...am de toate nu imi lipseste nimic...am multe lucruri pe care altii nu le au si ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi pt asta...dar am un neajuns...dragostea.....nu ma refer la dragostea parinteasca pt ca si de aia am destula.
Ce vreau sa spun e ca in acesti 20 de ani nu am avut niciodata un prieten. Si sufar mult pe chestia asta...Vezi la altii, persoane care iubesc..si te gandesti oare eu de ce nu am parte de asa ceva??...La inceput am crezut, lasa ca ai timp, o sa vina, dar acum sunt cativa anisori de cand tot imi doresc imi doresc si nu vine....Nu pot sa spun ca sunt urata, sau naiva asa cred eu..deci asta nu ar fi motivul....Pur si simplu de fiecare data cand incep ceva cu un baiat ca sa zic asa, cand e pe de aproape sa fim impreuna se rupe tot...de azi pe maine...nu mai e nimic...fara nici un motiv...si daca mi se intampla asa o data..bine...dar asa a fost de fiecare data de 4, 5 ori..poate chiar mai mult..dar nu am dat importanta...nu stiu ce sa mai cred....cu toate ca nu e bine sa crezi in vraji si imi dau silinta sa nu o fac, totusi cred ca este ceva ce nu e bun la mijloc...pur si simplu nu pot sa-mi explic..sunt niste lucruri ciudate...oare chiar poate fi facut sa nu am parte de asa ceva?? ...ceva este dar nu am raspuns...sunt totusi convinsa ca nu e de la persoana mea sau de la felul meu de al fi....nu imi gasesc cuvintele, nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa va fac sa intelegeti despre ce vorbesc...(am si putine probleme sa ma exprim in limba romana ca locuiesc de mic copil in strainatate)....totusi sper ca ma inteles cineva in mare si ma poate ajuta cu o mica parere....

sunt noua pe forum...si poate chiar va intrebati de ce am postat topic-ul asta chiar aici....nu stiu...poate ca imi doresc o minune....(dupa atata timp cred ca ar fi o minune)

iertati-ma daca am gresit prin postarea mea, poate subiectul nu isi are rost pe asa un forum....va multumesc mult....

si eu am o astfel de problema cu toate ca sunt mai tanara decat tine dar de multe ori ma gandesc ca daca nu a fost pana acum nu va fi niciodata,baietii la varsta mea nu au aceleasi intentii ca si mine iar de vorbe de genul ,,o sa fie",,,o sa ai",,,e bine cum esti tu dar nu esti genul meu sau nu esti pt intentiile mele" sunt satula ca pana la urma nimeni nu stie ce va fi in viitor dar eu m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa fie nimic si mi-am gasit alte lucruri cu care sa ma ocup...

un sfat pt tine ar fi acela ca sa cauti in locul potrivit caracterului tau si o sa ai mari sanse sa gasesti indiferent de felul tau de a fi:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:35:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.