![]() |
Citat:
Esti sau nu un animal daca asculti cu voluptate o simfonie si simti ca ti se zbirleste pielea pe tine? |
Citat:
Care e dovada ca mai demult eram mai evoluati? |
Citat:
Dar exista si un exemplu mai "curat": cititul unei carti. Poti citi si o carte cu voluptate la fel de mare, poti sa te indragostesti de niste idei de-acolo si sa-ti vina sa topai de bucurie ca uite, s-a mai gandit unul la exact lucrul care te framanta pe tine - sau din contra sa te enervezi. Dar in ambele cazuri cognitia determina biochimia, nu invers. Reactia (de topaiala sau de tensiune) e animalica, dar bucuria sau dezacordul initial nu. Si nu mergi la opera pentru ca vrei senzatia fizica de goosebumps, ci pentru senzatiile de ordin psihic . |
Citat:
|
Citat:
rafinarea gusturilor aduce cu sine cresterea ofertei ; se atinge un punct considerat maxim, dupa care, automat, oferta scade - oamenii s-au plictisit, vor ceva nou, inedit, ceva original ; oamenii privesc atunci cu jind spre reintoarcerea la natura si spre apucaturile ..primitive !!! (din plictis dar si pt diversitate dar mai ales.....originalitate). asta dpdv al unui ateu. |
Citat:
Te-am rugat sa imi arati involutia... p.s. daca doresti cu adevarat eu pot sa iti arata o involutie REALA, dovedita stiintific :) |
nu mai departe, priveste, te rog evolutia modei:
* de la cateva frunze in epoca primitiva, la un maldar de haine pe tine in evul mediu de erai usor confundat cu un cuier, la zilele noastre unde, usor-usor, cad hainele de pe noi ca niste....frunze! ce facem noi? involuam, fireste. dar unii dintre noi nu si nu: badman, badman... |
Citat:
Unii ar spune ca ne indreptam catre imbracamintea lui Adam si Eva... :) Adica spre adevaratul om, care nu mai pacaleste cu imbracamintea sa :) |
Citat:
ca odata cu hainele pe care le lasam pe drum, abandonam si cate ceva din calitatile umane; ne indreptam spre statutul primilor oameni, goi, nu doar trupeste ci si sufleteste; ca o carte cu foi goale, dar pe care poti scrie in voie....... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:11:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.