![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
tu arunci singur cu noroi in tine.. nu stiu daca observi |
Citat:
|
Si eu sunt anna21 (nu-mi aduc aminte sa te fi cunoscut altfel decat asa cum te prezinti singur pe forum)
nu stiu daca-ti amintesti... nu respecti anumite limite: voi cere banarea. Mai astept cateva zile: ca vad ca esti prolific zilele astea. :4: rectific:.. ok, m-ai convins, cer banarea azi! |
Citat:
.............................................. Semnatura lui Andrei: "Ce ne ramine este deci: IUBIREA, NADEJDEA si credinta DOAR in Dumnezeu" :)))))))))) |
Citat:
Mai nou dupa ce ti-am atras atentia de una si alta in care exagerezi vad ca stai ascunsa "dupa perdeluta" si doar ataci ca stiuca! :)))) |
Andrei, ai o problema: multi ti-au atras atentia si tu refuzi sa vezi!
(si nu ma refer la injuriile tale impotriva mea si impotriva altora...gen: bai, sunteti fraieri ca voi credeti in minuni, bai! extremistilor, bigotilor.. whatever. Nu, nu la asta marefer) Ai ajuns foarte hulitor. Ateii de pe forum sunt nimic fata de tine. Sincer, imi pare rau sa vad ce ti se intampla.. iti pierzi evlavia fata de cele sfinte (ai vorbit groaznic despre preoti si sf. taine), iti pierzi credinta in Hristos (ai spus ca este "unul dintre fiii lui Dumnezeu" alaturi de vishnu si altii.. pot da linkuri).. Esti in deriva, esti in intuneric.. (poate ca ti se pare ca te atac, dar nu este adevarat: exemplul tau de decadere de la un an la altul m-a ingrozit!) Dumnezeu sa te apere si sa te pazeasca! Cat despre nesimtire: pentru asta cer sa ia administratorul masuri. Asta e alta poveste. |
Citat:
iar minti Irino! |
Mda, intrasem să văd ce mai e nou pe topic. Dar altitudinea acestui dialog teologic îmi taie respirația.
Haideți înapoi la cestiune ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:05:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.