Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   9 MAI! si eroii ortodoxiei! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9393)

Scotianul 13.05.2010 20:22:41

mai baietas

esti complet pe dinafara.Unde am spus eu de americani?Pe tine te deranjeaza notiunea de ROMAN(pe care ii consideri invinsi)si ii pupi in tanc pe bolsevici.Atata poti?Nu mai face flotari logice.Pai uita-te la posturile mele>unde vezi ca i-am laudat pe americani sau nemti?Unde vezi tu(pina sa-ti postezi aberatia initiala)ca spusesem ceva de rau de rusi?Rusia inseamna Dostoevski,Ermitaj,Puskin,Ceaikovski....nume necunoscute pt salbaticii tai de bolsevici.Daca vrei sa lauzi Rusia>vezi ca au dat oameni de cultura,savanti.Nu mai lauda bestiile care ne-au executat neamul.Te faci de ras baiete.

andreicozia 13.05.2010 21:03:33

Citat:

În prealabil postat de Scotianul (Post 247656)
Pe tine te deranjeaza notiunea de ROMAN(pe care ii consideri invinsi).

Ce vorbesti?, nu sunt deranjat deloc de notiunea de a fi roman, si cred ca daca m-ai cunoaste mi-ai pupa picioarele pentru nivelul la care am adus personal felul in care sunt vazuti romanii in strainatate...nu ai tu idee,...multi de aici stiu inclusiv CristianBoss Jenica si altii
...reactia multor straini este, wau, nu credeam ca in Romania mai exista si asemenea oameni, noi care credeam ca sunt descendentii exclusivi ai brunetilor si a tiganilor hoti...da, acum vedem ca mai exista si altfel de oameni care creaza chiar lasa ceva valoros in urma lor...,asta asa, ca paranteza la timpeniile pe care le debitezi.

Daca esti sincer cu tine si te spovedesti asa cum trebuie trebuie sa mentionezi ca ai atacat si cotropit pina la Staligrad( DEAD END!) un popor pasnic numai pentru ca l-ai pupat in fund pe Hitler si te-ai aliat cu fascistii... cita mizerie...dar in fine asta este soarta unui popor mic desi priveste la Iugoslavi care in virtutea ortodoxiei lor nu s-au lasat vrajiti de fascism si au luptat cu bestia pina la moarte si au cistigat...de aceea rusii nici nu i-au pus sa plateasca nici o despagubire sau sa le trimita barbatii sa RE-CONSTRUIASCA CEEA CE AU VANDALIZAT

Eu sint roman care sunt sincer cu mine insumi nu ma mint ca istoria ar fi asa cum AS VREA EU SA FIE ci cum A FOST IN REALITATE!
Nu-mi baga tu mie istoria lu' nea Nicu pe git sau a altor mincinosi "patrioti"

cristiboss56 13.05.2010 21:08:52

" Mintea omului de astazi / Umbla dupa nascociri , / Care pregatesc pierzarea / Necajitei omeniri . / . . . Lumea vrea ca sa-si croiasca / Viata fara Dumnezeu , / De aceea cu grabire / Face nascociri mereu / . . . "

Rodica50 13.05.2010 22:15:11

Este trist ca in asa zi mare cautam motive de flecareala, in loc sa cinstim memoria eroilor neamului.

eodor nastasa 13.05.2010 22:22:56

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 247691)
...
Eu sint roman care sunt sincer cu mine insumi nu ma mint ca istoria ar fi asa cum AS VREA EU SA FIE ci cum A FOST IN REALITATE!
Nu-mi baga tu mie istoria lu' nea Nicu pe git sau a altor mincinosi "patrioti"

Si, cum a fost in realitate ?

ciprian22 13.05.2010 22:43:02

La 9 mai sarbatorim caderea regimului nazist.In wwII Europa a fost devastata de lupta celor doua puteri una mai rea decat alta.Nazismul a cazut dar comunismul a mai dainuit 45 de ani si inca mai sunt enclave prin lume.Au fost lipsite de Dumnezeu ambele,mai ca ne-au inghitit ,iar noi nu am fost decat sarmani palmasi manipulati cand de unul cand sde celalalt.Pe nici unul dintre ei nu i-a interesat soarta noastra nici cat negrul sub unghie.(vezi pactul Ribentrop -Molotov).Pe primii i-au interesat petrolul nostru si sufletele bunicilor nostri care au murit din Basarabia pana la Stalingrad (spunand ca astfel vom recapata Basarabia si vom starpi ciuma rosie care ne-a luat-o)iar pe ceilalti ai interesa Basarabia agoniseala noastra de granar al Europei si iarasi sufletele noastre ,a bunicilor nostri care au murit in locul rusilor pana in muntii Tatra(spunand ca vom recapata Transilvania si vom starpi holera nazista care ne-a luat-o).Spre deosebire de nazistii care au disparut in negura istoriei bolsevismul a ramas mult timp si mai ramane in inimile unora dintre noi.Per total adistrus mai multe vieti decat toti nazistii la un loc..cu tot cu Holocaust.Si va rog sa nu mai asociati bolsevismul cu crestinismul si sa numiti hoardele rosii (crestine)..nu au avut nimic in comun cu asta si o consider o blasfemie.Noi in schimb am luptat cu mana pe cruce si cu credinta ca vom invinge cu voia Domnului de ambele parti.Va rog sa va incghinati si sa va rugato pentru eroii nostri morti in WWII.

Scotianul 13.05.2010 22:48:03

despre timpuri intunecate de care tu habar nu ai mai andrei..

,,Moartea este solutia tutror problemelor.Daca nu exista om nu exista nici problema"(Stalin)

In mintea ta este un talmes-balmes de nivelul unui maelstrom.De la nemti,ai trecut la americani si apoi la nea nicu,care in opinia ta,desi era comunist,nu era suficient de bun intrucat nu a reusit sa isi plece capu suficient in fata maretului rupt in fund de partid sovietic.Zic ,,rupt in fund"pt ca au venit in Romania saraci lipti si au plecat bogati.Saraci au ramas romanii.

O sa iti explic usurel si calm ca sa nu-ti incarc circuitele.

1.bolsevicii,in Romania,au fost niste criminali si niste lasi.Niste tortionari si niste violatori.Niste demolatori de biserici.Dar mai ales niste LASI(am scris cu majuscule ca sa te simti mandru)pt ca au executat,masacrat si chinuit oameni lipsiti de aparare.Cei mai multi dintre cei omorati/chinuiti erau nationalisti romani.Asta era de neiertat pt gunoaiele istorice precum tortionarii bolsevici.Insa nu era ceva de neprevazut.Daca cineva ar citi testamentul lui Petru cel Mare ar observa ca tendintele expansioniste rusesti nu erau chiar noi.
http://www.romanialibera.ro/opinii/a...re-115749.html

Tu,ca un ,,curajos",ai evitat sa comentezi crimele lor si ai retinut doar pasajul in care aparea si limba rusa din Constantin Tanase.QED(e in latina>nu-ti bate capu pt ca rusii nu au treaba cu latinitatea).
Faptul ca nu ai inteles ironia din el nu ma mira.Era de asteptat si chiar ti-am spus asta.Urasc sa am dreptate in acest mod. Din pacate nu am de gand sa invat limba rusa ca sa ma intelegi tu.Am decis sa o studiez dar nu mai devreme de Pastele Cailor.
Ce este cu adevarat interesant este ca bolsevicii cu care ne-am trezit pe cap fara sa ne dorim asta nici macar nu erau ortodoxi.Erau fix opusul Credintei.In sadismul lor cu nimic diferit de nazisti(PS>Ia vezi cati conationali si-a curatat Stalin>nu te obosi.multi de tot)
Ai vazut emisiunea ,,Memorialul durerii"?Nu ma.Nu este in rusa.Sa o vezi.Sa citesti,daca tot te consideri roman>ce au patimit romanii in perioada mizerabilei terori bolsevice.Ogoranu.
Numele asta iti spune ceva?Da Frati Toma si Petre Arnautoiu?Pai ce sa iti spuna tine care te inchini la secera si ciocan?Citeste istoria si lasa aberatiile.Daca te intreb de Iugoslavia habar nu ai cine a fost Tito si cine au fost ,,cetnicii".Ia ca sa-ti improspatezi memoria stalinista
http://www.avcro.com/ro/victime.html

2.soldatii sovietici?aaaa,la ei te referi?pai sa amintim(pe linga glorioasele fapte de arme)si ce au facut prin Basarabia si Bucovina?Cum le-au rupt din tara mama?Pai tu crezi ca un roman care iubeste tara asta ii va ierta vreodata?Niciodata.Cu nimic diferiti de horthysti de la Traznea.Niste criminali.Ai auzit de masacrul de la Fantana Alba?Sa te rogi pt suflete acelor oameni mai patriotule.Din nefericire pt ,,eroii" tai oameni precum Papacioc,Tutea au supravietuit si au povestit crimele bolsevice.De Radu Gyr ai auzit mai patriot de imprumut?
L-au condamnat la moarte pt o poezie>,,Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!"(las ca ti-o postez eu pt ca sa fii si tu mandru ca esti roman)

Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
nu pentru patule, nu pentru pogoane,
ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Pentru sângele neamului tău curs prin șanțuri,
pentru cântecul tău țintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanțuri,

Nu pentru mania scrâșnită-n măsele,
ci ca să aduni chiuind pe tapsane
o claie de zări și-o căciula de stele,

Așa, ca să bei libertatea din ciuturi
și-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane
și zărzării ei peste tine să-i scuturi,

Și ca să pui tot sărutul fierbinte
pe praguri, pe prispe, pe uși, pe icoane,
pe toate ce slobode-ți ies inainte,

Ridică-te, Gheorghe, pe lanțuri, pe funii!
Ridică-te, Ioane, pe sfinte ciolane!
Și sus, spre lumina din urmă-a furtunii,

bolsevicii tai au vrut sa extermine oameni precum acesta.El si-a iertat tortionarii bolsevici.Lasilor.Eu nu va voi ierta niciodata pina vom ajunge toti in fata Celui de Sus.
http://www.youtube.com/watch?v=6o-0ciKkdF4

3.Dupa razboi englezii s-au gandit sa faca un pustiu de bine cu sovieticii si i-au invitat la un meci de football pe legendarul Wembley.Desi meciul s-a jucat pe o ploaie torientiala gazonul a ramas impecabil.Dupa meci>rusii,impresionati,au solicitat sa afle metoda de a avea un asemenea gazon si in Rusia.Englezii,fair-play(cuvint inexistent in vocab.bolsevic)
le-au spus:
,,Poftit seminte,unelete,uite cum sa puneti gazonul dar ar mai fi ceva.."
Rusii au intrebat:
,,Ce anume?"
Englezii le-au spus:
,,Sa-l udati 500 de ani cum am facut noi si o sa reusiti"

Acum tu calculeza cati ani au trecut din 1947(aprox) si pina acum si apoi calculeza diferenta ramasa pina la 500.Vei afla data cand noi vom relua dialogul.Era banc da fac pariu ca nu te-ai prins si ti-a crescut tensiunea.Pașol, Vidma, na turbinca.

Pa..

laurschepsis 14.05.2010 02:00:09

Cui crezi ca ii vinzi matroska?

Doamne-ajuta!

Luni se interneaza pentru operatie, tata. La 81 de ani trebuie sa mai faca o operatie pentru ca, in plin avant proletar pentru formarea omului nou, a scris un articol intr-un ziar central. Fratele "eliberator" de la rasarit s-a simtit ofensat. Sase ani a fost chinuit prin inchisorile comuniste. A gustat si din fericirea de a lua parte la constructia "celebrului" canal. Acolo, intre multe cadouri primite zilnic cu bastoanele, cu bocancii, cu clestele, cu norma imposibila, cu... a primit si cateva afectiuni pe care le-a purtat apoi zeci de ani in liniste. Doar cand nu se mai putea altfel, mai facea cate o operatie. Dumnezeu i-a dat zile si o sacosa de medicamente si l-a scapat din acel infern. Altii au plecat la Domnul fara sa mai treaca pe acasa.

De 9 Mai tata nu a vrut nici in ruptul capului sa se bucure de cel mai mare genocid livrat cu forta de sovietici. Nici de Ziua Eroilor Neamului Romanesc nu a manifestat recunostinta fata de eroii fratiei tale. Nu inteleg de ce nu ii respecta.

Norocul nostru cu unul ca fratia ta. De 9 Mai uiti jertfa romaneasca, uiti de polonezi, uiti de britanici, de americani, de atatia care au pierit si iti aduci aminte numai de ciuma rosie pe care o glorifici cat poti. De Ziua Eroilor Neamului, pentru a nu stiu cata oara pe acest forum, toate amintirile fratiei tale despre armata romana se reduc la o serie de acuze batjocoritoare. Apoi, ne-am mai bucurat si de generozitatea cu care (tipic pentru un brav bolsevic) ne oferi talpile sa ti le pupam ca recunostinta pentru iluziile pe care incerci sa ni le vinzi cu martori (vezi, nu te mai baza pe Cristi, ca din ce stiu eu. nici el nu se entuziasmeaza cand ii susura cineva in urechi despre binefacerile sovieticilor).

Draga frate Andrei, daca ai fost vreodata roman, sa stii ca acel moment s-a consumat de mult. Ce a mai ramas s-a revarsat in aceste zile peste forum si arata foarte urat. Trist e ca pentru a-ti recupera identitatea nu se poate interveni nici macar chirurgical.

Pacat.

Doamne-ajuta!

mihailt 14.05.2010 03:14:21

Romanii au ostasi care au murit pentru eliberarea Cehoslaviciei de sub nazistii inselati de draci care au murit pentru infrangerea inselatilor de draci nazisti,pentru binele omenirii.

Pe Tutea cam il inselau dracii uneori sa cante elogii lui Vlad Tepes.
Nu se poate compara parintele Arsenie Papacioc care a facut puscarie ca a marturisit pe Dumnezeu Iisus Hristos cu dl Petre Tutea.Ca doar dl Tutea nu a facut puscarie din motive religioase ci din motive politice.

ciprian22 22.05.2010 00:49:42

Doar Dl Petre Tutea a fostun legionar sadea..trebuia sa faca "putina" puscarie sub administrarea 'fratilor" de la rasarit.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:52:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.