![]() |
manastirea DURAU
|
ALBA-IULIA,Catedrala Reintregirii Neamului
|
pronia dumnezeiasca
|
Imaginile acestea imi merg drept la inima.
|
Cum se ataseaza imaginile?
|
Tot nu stiu cum sa atasez imagini, dar voi atasa ceva ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?v=x9m2lJScw90 |
fenomene stranii in zona Busteni-Sinaia
|
gand
http://4.bp.blogspot.com/_g6YAoWeUE_...584e963879.jpg[COLOR=#000000][SIZE=5]In fiecare dintre noi e sadita o intentie a lui Dumnezeu, care prin noi trebuie sa devina creatie. - Pr.Arsenie Boca[/SIZE][/COLOR]
|
coloana infinitului
|
mister la Corbi,jud.Arges
|
|
|
credinta pura
|
fenomene stranii la Budesti
|
Ce frumos!
|
Hristos limanul adevarat al vietii noastre
|
Crestinul pe marea vietii
http://cristianstavriu.files.wordpre...pg?w=469&h=351 Creștinul pe marea vieții
Creștinul pe marea vieții. Vaporul când pleacă peste mări și ocane, plutește cu siguranță pe drumul său, ca și cum ar merge pe șine de cale ferată, deși nu vede țărmul timp îndelungat. Cine-l conduce cu atâta precizie, încât ajunge la țintă fără greșeală? Siguranța drumului i-o dă fie harta, fie busola fie radarul, fie radioul sau toate la un loc. La fel se întâmplă și cu creștinul cel adevărat. El nu vede cu ochii ținta călătoriei lui, dar este încredințat că va ajunge la ținta dorită cu corabia vieții sale. Cine-l conduce cu atâta precizie, ca să ajungă în împărăția lui Dumnezeu? Are și el harta, busola și radarul său: acestea sunt : Sfânta Scriptură, Credința, faptele bune și Harul lui Dumnezeu. ”Credința fără fapte este moartă” |
|
A venit toamna
|
pregatiti-va dragii bunelului
|
Citat:
|
Citat:
|
Cred ca am reusit sa atasez o imagine...:)..IUBIREA
|
Cei de langa noi sunt minunati...Imaginea ei, vazuta prin inima mea...
|
fratii monahi
|
ma primesti Doamne in gradina Ta?
|
Sirnea-muntii Piatra Craiului
|
botezul
|
extraordinar-Biserica Schitul Pestera
|
un nor care ne face.....tai,tai !
|
minunatul castel al Corvinilor din Hunedoara
|
Citat:
Ce frumos! |
Multumim pentru minunatele poze "cristian67"...sunt superbe,fiecare transmite altceva.Toamna este frumoasa,imi plac frunzele pomilor in culorile minunate de la galben pina la rosu,combinatii superbe,insa pe mine ma intristeaza acest anotimp,cind vad frunzele cazute si calcate in picioare si nu pot decit sa ma gandesc la melodia Margaretei Paslaru....."Lasa-mi toamna pomii verzi".....atunci chiar plang!!!
|
Citat:
|
Sapanta-veselia vesniciei
|
Sfanta Taina a Cununiei
|
viitorul luminos al ortodoxiei
|
Celor care stiu sa daruiasca
Lasă-mi, toamnă, pomii verzi
de Ana Blandiana Lasă-mi,toamnă,pomii verzi Uite,ochii mei ti-i dau Ieri spre seară-n vântul galben Arborii-n genunchi plângeau Lasă-mi,toamnă,cerul lin. Fulgeră-mi pe frunte mie Astă-noapte zarea-n iarbă Incerca să se sfâșie Lasă, toamnă-n aer păsări Pașii mei alunga-mi-i Dimineața bolta scurse Urlete de ciocârlii Lasă-mi, toamnă, ziua,nu mai Plânge-n soare fum Inserează-mă pe mine, Mă-nserez oricum |
sarut mana
Multumim doamna Rodica
|
Zian valean boca
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:09:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.