Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Bibliile sectante si eretice trebuiesc arse (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11929)

dobrin7m 25.01.2011 14:39:28

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 327974)
Mai, bairstow, sa stii ca nici nu vad de ce ar dori cineva sa ramana "ai vostri". Uite in ce risca sa se transforme: intr-un tortionar fara robinet la gura care isi face semenii in toate felurile. Nu, merci, unii au asteptari mai mari de la viata lor. Tu ramai cu credinta ta, sau cu ceea ce numesti credinta si fii linistit; nimeni nu te invidiaza pentru ea. Din cate se vede, oricum nu ti-e de prea mare folos.

Si apoi, am fost pe ceva forumuri np, dar nu am auzit pana caum ca Bibliile ortodoxe ar trebui arse, ca ortodocsii sunt satane sau nu sunt oameni. http://forumcrestin.net/Smileys/defa...gnofcross2.gif Si tot tu te simti atacat...Right... :29:

Normal ca np nu spun nimic de ortodocsi pentru ca in sinea lor stiu ca ei sunt adevarul. Si satana nu zice sa se arda Dumnezeu ci ii stie de frica. Asa cum stie de frica Scripturii ortodoxe, a crucii ortodoxe si aghiasmei rotodoxe.

Doriana 25.01.2011 14:45:01

Ah, scuze ca mai revin cu o remarca: Tocmai am observat ca nu a participat la acest vot nici unul din ortodocsii intelepti de pe forum, aceia care ne bucura inima cu postarile lor duhovnicesti si care traiesc intr-adevar ortodoxia fara sa se bata cu pumnul in piept. Niciunul nu a considerat ca asemenea mizerii sunt vrednice de ei. Va multumim pentru lectia pe care ne-ati dat-o! Dumnezeu sa va binecuvinteze! :)

bairstow 25.01.2011 15:04:17

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 327992)
Ah, scuze ca mai revin cu o remarca: Tocmai am observat ca nu a participat la acest vot nici unul din ortodocsii intelepti de pe forum, aceia care ne bucura inima cu postarile lor duhovnicesti si care traiesc intr-adevar ortodoxia fara sa se bata cu pumnul in piept. Niciunul nu a considerat ca asemenea mizerii sunt vrednice de ei. Va multumim pentru lectia pe care ne-ati dat-o! Dumnezeu sa va binecuvinteze! :)

stai doamna cine esti tu sa judeci? Ce duh te impinge sa spui ca nu au participat nici unul din ortodocsii intelepti de pe forum? Acei ortodocsi care se dau ortodocsi dar nu respecta invataturile bisericii?
Sa iti mai spun o treaba doama. Adventii iehovistii si altii au ars ICOANE! Asa ca laso balta cu ingamfarea ta. Protestantii au omorat ca proportie, mult mai multi oameni care au crezut bine sau gresit in Iisus!
de unde sti ca nu au participat cu nici un vot? Esti Dumnezeu? Doamna ce parere sa imi fac eu despre tine decat ca ori esti indoctrinata ori esti posedata de un duh necurat? Deci tu sti tot? Esti infailibila?

Iosif77 25.01.2011 15:04:44

Daca-i asa treaba, atunci il las pe colaps al-III-lea sa conduca ritualul arderii publice a Cuvantului lui Dumnezeu.

Iar ajutoarele sale (nu le mai dau numele, se stiu ei) ar putea sa treaca la arderea dracilor.
Adica a romanilor care n-au avut norocul sa se nasca in familii ortodoxe.

colaps3 25.01.2011 15:14:23

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 328006)
Daca-i asa treaba, atunci il las pe colaps al-III-lea sa conduca ritualul arderii publice a Cuvantului lui Dumnezeu.

Iar ajutoarele sale (nu le mai dau numele, se stiu ei) ar putea sa treaca la arderea dracilor. Adica a romanilor care au avut nenorocul sa se nasca in familii neortodoxe.

Poate să fie și al 127-lea dacă sunt dat afară de oameni suspecți din motive suspecte...

Doamne ferește, drept cine mă iei pe mine aci? Eu să ard Cuvântul lui Dumnezeu? Ferească Sfântul, eu ard doar stârpiturile ăstea drăcești.

Atitudinea mătăluței e exact atitudinea de sectant, adică gata când auzi cutare lucru oleacă prea aspru pentru gusturile dumitale, gata să vină inchiziția! Să vină cavalerii teutoni! Cruciadă! Spânzurători, rugul cu foc, ceaunul cu apă clocotită, toată treaba, nu-i așa?

Eu cred că voi sunteți cei cu probleme. Am pomenit eu vreodată de cele de mai de sus?
Am pomenit simplu doar despre arderea mizeriilor, căci gunoaiele dacă nu le arzi se adună și se împuțesc.
Și aici nu e vorba de casa cuiva, sau de locuința noastră lumească, ci de însuși sufletul nostru, care dacă se întinează nu-i așa de ușor să-l cureți ca să-l dai cu Dero sau Cilit Bang și gata hop-țop e curat așa cum faci cu celelalte lucruri.

Doriana 25.01.2011 15:16:06

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 328005)
de unde sti ca nu au participat cu nici un vot? Esti Dumnezeu? Doamna ce parere sa imi fac eu despre tine decat ca ori esti indoctrinata ori esti posedata de un duh necurat? Deci tu sti tot? Esti infailibila?

Langa sondaj este un buton pe care daca apesi poti vedea cine a votat, ce a votat si cine a votat de pe doua usere. Si da, nu votat acolo nici un ortodox al carui cuvant are autoritate pe acest forum. Sper sa fie ultima data cand iti mai explic ceva ce ar fi trebuit sa stii.
"Acesta este un sondaj public: alți utilizatori pot vedea opțiunile pe care le-ai selectat."
Iar parerea ta despre mine e previzibila si neimportanta. Bye!

colaps3 25.01.2011 15:17:32

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 328013)
Langa sondaj este un buton pe care daca apesi poti vedea cine a votat, ce a votat si cine a votat de pe doua usere. Si da, nu votat acolo nici un ortodox al carui cuvant are autoritate pe acest forum. Sper sa fie ultima data cand iti mai explic ceva ce ar fi trebuit sa stii.
"Acesta este un sondaj public: alți utilizatori pot vedea opțiunile pe care le-ai selectat."
Iar parerea ta despre mine e previzibila si neimportanta. Bye!

Păi ce, doar domnul tricesimusquintus/tricesimusseptimus să voteze de două ori ?

FiulRisipitor 25.01.2011 15:39:27

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 327992)

Doriana, intr-un fel ai dreptate... cei cu mai multe cunostinte si cu mai mult discernamant decat noi, care stiu sa faca diferenta intre o biblie pe care te poti baza si alte copii, sigur ca nu mai au nevoie sa fie precauti. Si iti spun si eu ca bunicul meu, pentru ca pe vremea aia BOR nu dispunea de resurse sa tipareasca atat de multe carti, avea o biblie sectara primita de la cineva, dar stia diferentele si le ocolea.

bairstow 25.01.2011 15:42:08

Si de unde sti tu ca cine a votat nu este ortodox adevarat sau are autoritate sau nu stiu cum? Tot judeci pe semenul tau!
Tot voi ati ramas cu icoane arse etc etc. Eu am zis ca biblile eretice trebuie duse la preot nu neaparat arse. Apoi faceti din tantar armasar! De la o biblie ajungeti la oameni arsi voi care aveti media cea mai mare de oameni ucisi in numele credintei!

FiulRisipitor 25.01.2011 15:44:35

Am recitit din nou primul post a lui colaps, si cred ca a facut si el o greseala.
Trebuia sa specifice cuii ii este adresat acest poll, si cine are si cine nu are drept de vot. Este normal ca cei de alta confesiune sa voteza contra. Daca persoanele de alte confesiuni ar fi vrut sa vada ce cred intradevar ortodocsii ar fi trebuit sa se abtina si atunci procentul era altul.

dianagroza 25.01.2011 15:45:01

Ce a zis parintele Cleopa asa de necrestinesc, care din majoritatea ortodoxiei? Ai vorbit cu doi-trei oameni si aia reprezinta majoritatea. Asa ca masoara=ti cuvintele.
Mai intai intreaba-te cand au aparut acesti sectari, numiti crestini, si dupa mai stam de vorba.

colaps3 25.01.2011 15:46:17

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328035)
Am recitit din nou primul post a lui colaps, si cred ca a facut si el o greseala.
Trebuia sa specifice cuii ii este adresat acest poll, si cine are si cine nu are drept de vot. Este normal ca cei de alta confesiune sa voteza contra. Daca persoanele de alte confesiuni ar fi vrut sa vada ce cred intradevar ortodocsii ar fi trebuit sa se abtina si atunci procentul era altul.

Cred că aș fi zis degeaba, unii n-ar fi înțeles cuvintele.

Pantsless 25.01.2011 15:48:21

Citat:

În prealabil postat de colaps3 (Post 328011)
Doamne ferește, drept cine mă iei pe mine aci? Eu să ard Cuvântul lui Dumnezeu? Ferească Sfântul, eu ard doar stârpiturile ăstea drăcești.

Eu cred că voi sunteți cei cu probleme. Am pomenit eu vreodată de cele de mai de sus?
Am pomenit simplu doar despre arderea mizeriilor, căci gunoaiele dacă nu le arzi se adună și se împuțesc.

Ai mentalitatea unui copil.

Citat:

Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra.

FiulRisipitor 25.01.2011 15:55:38

Citat:

În prealabil postat de Pantsless (Post 328040)
Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra.

Multumesc de compliemnt, dar cred ca sunt mai jos decat o gaina (nu uita ca fiul risipitor nu avea voie nic cu porcii sa manance), am in plus doar dorinta de a ma intelepti si cu ajutorul rugaciunilor Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si cu ale tuturor Sfintilor poate ajung si la mantuire.

dianagroza 25.01.2011 15:55:44

"Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra"

Eu as putea sa zic contrariul, dar nu vad de ce as jigni pe cineva. Poate cei care au votat pentru au mai citit cate ceva si stiu de ce o fac. Dar na, e mai usoara varianta ta...

MariS_ 25.01.2011 16:12:48

Cand comunistii au venit la putere i-au prigonit pe legionari si i-au inchis
prin inchisori. Unii, insa , mai smecheri, au aplicat un plan diabolic. Ei
si-au zis: "De ce sa nu fim noi aparatorii comunismului? Nimeni nu poate
verifica daca noi credem cu adevarat in el, dar ii vom obliga pe ceilalti sa
creada." Turcanu (semnificativ nume!) si ai lui s-au pus pe treaba si asa a
aparut FENOMENUL PITESTI! Doamne fereste-ne de recidiva!
Har, smerenie si jertfa de sine.

tricesimusquintus 25.01.2011 17:39:05

Citat:

Reiau propunerea mea: să se facă un sondaj din perspectivă neoprotestantă pentru a vedea câți NP votează arderea Bibliei Ortodoxe. Ar fi semnificativ. Domnule FiuRisipitor, respectele mele! E pentru prima dată că am râs pe secțiunea aceasta (chestia cu ocolitul bunicului dvs.):3:

Dumitru73 25.01.2011 17:44:28

Citat:

În prealabil postat de Pantsless (Post 328040)
Ai mentalitatea unui copil.

de ce? adu argumente.

bairstow 25.01.2011 17:44:28

Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?
P.S au numai biblii negre care oricum adventii spun ca nici acestea nu sunt traduse chiar bine!

tricesimusquintus 25.01.2011 18:08:07

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 328089)
Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?

Destul de mulți. De fapt toți care au trecut de la ortodocși la adventiști. Și majoritatea au trecut citind Biblia Ortodoxă. Nu e interesant? Meditează puțin la aspectul acesta...

Pantsless 25.01.2011 18:15:53

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 328088)
de ce? adu argumente.

A, dar e atat de evident incat mi-ar fi rusine sa cer asa ceva.
Si apropo, le-am enumerat de multe ori, n-am sa le repet ca ti-e lene sa citesti tot threadul.

colaps3 25.01.2011 18:18:32

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 328098)
Destul de mulți. De fapt toți care au trecut de la ortodocși la adventiști. Și majoritatea au trecut citind Biblia Ortodoxă. Nu e interesant? Meditează puțin la aspectul acesta...

Păi și ce-i așa de greu de înțeles ? Pentru că toată lumea se apucă să citească Biblia de capul lui, fără să vorbească cu cineva care cunoaște rânduiala tâlcuirii ei.

Nici un profesor sau doctor în teologie nu va fi mai presus de Sfinții Părinți când vine vorba de tâlcuirea Sfintei Scripturi! Că ei sunt tot niște învățați ai veacului pe când Sfinții Părinți erau exact asta - Sfinți!

tricesimusseptimus 25.01.2011 18:54:38

Citat:

În prealabil postat de colaps3 (Post 328103)
Păi și ce-i așa de greu de înțeles ? Pentru că toată lumea se apucă să citească Biblia de capul lui, fără să vorbească cu cineva care cunoaște rânduiala tâlcuirii ei.

Nici un profesor sau doctor în teologie nu va fi mai presus de Sfinții Părinți când vine vorba de tâlcuirea Sfintei Scripturi! Că ei sunt tot niște învățați ai veacului pe când Sfinții Părinți erau exact asta - Sfinți!

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine." (Ioan 5,39)
Întrebare: cui Se adresa Domnul Iisus Hristos să cerceteze Scripturile? Sfinților Părinți, doctorilor în teologie, profesorilor, ori oamenilor simpli dar sinceri și doritori de mântuire?

Dumitru73 25.01.2011 19:00:54

Citat:

În prealabil postat de Pantsless (Post 328101)
A, dar e atat de evident incat mi-ar fi rusine sa cer asa ceva.
Si apropo, le-am enumerat de multe ori, n-am sa le repet ca ti-e lene sa citesti tot threadul.

daca iti "este lene" sa faci o mica sinteza iseamna ca nu ai argumente concrete.
repet: daca te referi la arderea Bibliei sectare,pe care o ai, daca o ai, fara sa te stie nimeni, e ok.
poti sa arzi ce vrei.
dar daca e vorba de o instigare la arderea tuturor invataturilor ce nu ne convin ... asta suna a conceptie de ev mediu, conceptie de inchizitor.

imi amintesc de un caz. un fost ortodox trecuse la o secta. si se lauda ca facuse din icoana cu Maica Domnului, din lemn, tocator pentru zarzavat.
zicea el ca ii gasise, in sfarsit o intrebuintare acelei bucati de lemn.
ce simti cand citesti asta? acelasi sentiment il are si sectantul caruia vrei sa ii arzi Biblia.

FiulRisipitor 25.01.2011 19:24:39

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 328083)
Reiau propunerea mea: să se facă un sondaj din perspectivă neoprotestantă pentru a vedea câți NP votează arderea Bibliei Ortodoxe. Ar fi semnificativ. Domnule FiuRisipitor, respectele mele! E pentru prima dată că am râs pe secțiunea aceasta (chestia cu ocolitul bunicului dvs.):3:

Daca nu pace macar zambete sa aducem! :)

FiulRisipitor 25.01.2011 19:27:00

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 328098)

Nu e interesant ca desi Adam si Eva vorbeau direct cu Dumnezeu totusi au acceptat oferta diavolului?

codana 25.01.2011 19:30:09

salut,fiulrisipitor

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328126)
Nu e interesant ca desi Adam si Eva vorbeau direct cu Dumnezeu totusi au acceptat oferta diavolului?

tot o intrebare:de ce lucifer a ales sa devina satan,ca tot cu dumnezeu vorbea direct?

bairstow 25.01.2011 19:34:00

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 328114)
"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine." (Ioan 5,39)
Întrebare: cui Se adresa Domnul Iisus Hristos să cerceteze Scripturile? Sfinților Părinți, doctorilor în teologie, profesorilor, ori oamenilor simpli dar sinceri și doritori de mântuire?

domnule si noi cercetam scripturile si poate mai mult ca voi. Dar aici se refera la altceva! Se refera la faptul ca Iisus fusese profetit In Vt. E mai degraba un mesaj care se adreseaza celui necredincios sau mai mult evreului din aceea vreme! Uita-te in context! E adevarat ca mai multi pleaca de la noi la voi si nu numai! Si la penti si la mormoni si la iehovisti si la satanisti! Doar traim vremurile din urma cand diavolul urla ca un leu! Apoi e logic . Noi suntem 1000 la 1 poate chiar mai mult! proportia e mult mai mare asa ca mai greu convertim un satanist la noi decat un satanist care converteste un ortodox! Asta asa ca un exemplu! Si voi cand v-ati marit aici in Romania ati inceput sa aveti grave probleme de abatere! Stiu cazul unui penticostal si nu numai care a parasit aceasta biserica datorita dezamagirii. Stiu n cazuri! Deci...

FiulRisipitor 25.01.2011 19:42:56

Citat:

În prealabil postat de codana (Post 328127)
tot o intrebare:de ce lucifer a ales sa devina satan,ca tot cu dumnezeu vorbea direct?

eu cred in treaba cu mandria... s-a increzut prea tare in sine... de acolo vin si caderile noastre...

codana 25.01.2011 19:55:16

salut,fiulrisipitor

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328133)
eu cred in treaba cu mandria... s-a increzut prea tare in sine... de acolo vin si caderile noastre...

da,asa cred si io,iar in cealalta problema cred ca neascultarea este hiba.motivele adevarate?nu le stiu,nu am fo de fata si chiar de as fi fo de fata nu stiu daca-s putea explica,numai dumnezeu,adam si eva, stiu.

tricesimusquintus 25.01.2011 21:04:27

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 328130)
domnule si noi cercetam scripturile si poate mai mult ca voi.

Mă chiar bucur, e încurajator gândul.

Citat:

Dar aici se refera la altceva! Se refera la faptul ca Iisus fusese profetit In Vt. E mai degraba un mesaj care se adreseaza celui necredincios sau mai mult evreului din aceea vreme! Uita-te in context!

Totuși exagerezi. După ce VT nu mai are relevanță pentru voi, acum nici măcar Evanghelia nu se mai adresează creștinilor?

Citat:

Stiu cazul unui penticostal si nu numai care a parasit aceasta biserica datorita dezamagirii. Stiu n cazuri! Deci...

Or fi, deocamdată eu sunt adventist, deci irelevant pentru mine...

bairstow 25.01.2011 21:53:07

Faci confuzii grave voit e si poate fara sa vrei devii si ironic. Ce te bucura ca studiem scripturile si o spui ca e încurajator gândul? Pai dar cate studii teologice nu s-au facut asupra scripturii de oamenii teologi ortodocsi? O iau ca pe o naivitate venite din partea ta dar tare imi este ca ironizezi biserica ortodoxa asa cum a fost si acel mesaj al biserici adventiste fata de BOR!
A doua fraza iti arata masca deoarce eu nu am zis ca Vt nu mai are relevanta pentru noi crestinii! Iar evanghelia se adreseaza crestinilor dar acei evrei care erau probabil evrei preotii ca ceilalti nu stiu cat stiau sa citeasca, sau evrei invatati, citeau nu din Nt care este randuit de biserica pe care tu o renegi ci Vechiul testament! In Vt se spunea despre faptele lui Iisus cum v-a fi rastignit etc etc . Imi pari ca faci pe naivul dar stiu ca esti. Ucenicii tai din biserica adventa cred 1000 de prostii diferite si cand ii inchid ca nu sunt asa de abili imi spun sa ma duc la nu stiu ce pastor ca ala e mai destept (fac o precizare ca asta se intampla mai demult acum nu mai am chef si chiar mi-ar fi frica sa ma duc la o biserica protestanta). Dar bine si iehovistii ca sa arate ca sunt studenti in biblie citeaza aiurea acest verset! O secta dpdv al biserici ortodoxe la fel de periculoasa dar din care cei drept iesi mai greu.

Raoul 25.01.2011 21:55:44

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 328172)
Totuși exagerezi. După ce VT nu mai are relevanță pentru voi, acum nici măcar Evanghelia nu se mai adresează creștinilor?

Dar pentru tine ce relevanta are VT? Aduci arderi de tot? Aplici ochi pentru ochi si dinte pentru dinte? Urasti pe cei ce nu sunt dintr-un neam (sau religie) cu tine? Ierti doar de trei ori? Omori femeile desfranate cu pietre? Si mult altele... ??

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 328172)
Or fi, deocamdată eu sunt adventist, deci irelevant pentru mine...

"Au doara,S-a impartit Hristos"??

Lucemferre 25.01.2011 22:48:48

E întristător să vezi atâția ortodocși, creștinii cei mai creștini cum s-ar zice, că votează pentru arderea Cuvântului lui Dumnezeu. Au trecut atâtea secole, milenii, de la jertfa lui Hristos și încă nu ați pătruns esența acesteia. Care e problema că în loc de idoli scrie icoane? Să fie asta - închinatul la icoane - condiție necesară mântuirii noastre? Când Sf. Apostol spunea să te faci sabie cu ereticul, la închinătorii la idoli se referea, nu la oile lui Hristos. Sabie să fii cu musulmanul, cu budistul, cu new-age-istul...nu cu alt creștin, chiar dacă nu se numește ortodox.

6. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție.
Așa scrie. Te mântuiești și cu icoană, și fără, dacă pricepi înțelesul vorbelor și la ce se referă cămara.

calator prin ploaie 25.01.2011 23:02:56

Citat:

În prealabil postat de Lucemferre (Post 328208)
E întristător să vezi atâția ortodocși, creștinii cei mai creștini cum s-ar zice, că votează pentru arderea Cuvântului lui Dumnezeu. Au trecut atâtea secole, milenii, de la jertfa lui Hristos și încă nu ați pătruns esența acesteia. Care e problema că în loc de idoli scrie icoane? Să fie asta - închinatul la icoane - condiție necesară mântuirii noastre? Când Sf. Apostol spunea să te faci sabie cu ereticul, la închinătorii la idoli se referea, nu la oile lui Hristos. Sabie să fii cu musulmanul, cu budistul, cu new-age-istul...nu cu alt creștin, chiar dacă nu se numește ortodox.

6. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție.
Așa scrie. Te mântuiești și cu icoană, și fără, dacă pricepi înțelesul vorbelor și la ce se referă cămara.

Da asa este....Si ma intreb si eu asa....ca un calator ce sunt ...de ce cautam la forma si nu la esenta? Si-n plus ...uitam ca TOTI oamenii , de ne convine , de nu , suntem ai LUI....Sa-L lasam pe EL sa judece.....Noi nu suntem decat fire de praf...

ps.שמור על הפה שלך

FiulRisipitor 25.01.2011 23:34:52

Fratilor terminati cu glumele... ca nu avem acelasi Dumnezeu cu sectarii (tocmai ca in esenta nu e acelasi cu al sectarilor!!!)! Noi avem un Dumnezeu minunat intru Sfintii sai, noi avem un Dumnezeu nascut din Pururea Fecioara Maria! (si lista ar putea continua....)
Ecumenistii pot sa refuze ortodoxia daca nu le convine si n-o sa-i omoare nimeni!
Ca sa fi "una" cu cei de alte credinte trebuie mai intai sa ajungi la masura Sf. Ap. Pavel pana atunci pastreaza ce ti-a lasat el ca invatatura.

calator prin ploaie 25.01.2011 23:40:03

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328239)
Fratilor terminati cu glumele... ca nu avem acelasi Dumnezeu cu sectarii (tocmai ca in esenta nu e acelasi cu al sectarilor!!!)! Noi avem un Dumnezeu minunat intru Sfintii sai, noi avem un Dumnezeu nascut din Pururea Fecioara Maria! (si lista ar putea continua....)
Ecumenistii pot sa refuze ortodoxia daca nu le convine si n-o sa-i omoare nimeni!
Ca sa fi "una" cu cei de alte credinte trebuie mai intai sa ajungi la masura Sf. Ap. Pavel pana atunci pastreaza ce ti-a lasat el ca invatatura.

N-ai prins sensul frate.....DUMNEZEU ne-a creat pe TOTI.....deci, logic, este al TUTUROR, doar ca unii il accepta iar altii , nu......Iar dintre unii care il accepta , din habotnicie , devin prea posesivi....

Lucemferre 25.01.2011 23:42:25

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328239)

Din nou, detalii care nu afectează în niciun fel mântuirea omului.
27. Si cand zicea El acestea, o femeie din multime, ridicand glasul, I-a zis: Fericit este pantecele care Te-a purtat si fericiti sunt sanii pe care i-ai supt!
28. Iar El a zis: Asa este, dar fericiti sunt cei ce asculta cuvantul lui Dumnezeu si-l pazesc.

Raoul 25.01.2011 23:48:52

Deci daca am o biblie eretica nu trebuie sa o ard? Dar ce sa fac cu ea? Am avut si eu parca NT de la sectari cand eram mic. L-am aruncat la gunoi,doar nu era sa-l pun in rama!

Sectarii sunt inselati de diavol,deci satana e dumnezeul lor! Ca toti suntem creati de unul si acelasi,asta e alta poveste! Ei doar au impresia ca se inchina Lui,realitatea fiind cu totul alta!

Iosif77 26.01.2011 01:43:30

Biblia e o carte Raul.
Normal ca tu trebuie sa o arzi.
Sau sa o arunci la gunoi.

Doar nu o sa-ti ceara cineva sa o citesti, fii linistit ;)

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:14:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.