Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Ce este pocainta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1220)

iustin10 27.11.2010 00:41:27

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 308022)
Pocăința , s-o înțelegi din învățături, dar s-o rostești prin cuvintele tale , din sufletul tău, căci altfel ea , Pocăința, sună a lozincă și nimic mai mult . . . !

Ai dreptate cristi.
Pocainta trebuie neaparat sa fie reala,cu cuvintele tale,sa te recunosti asa cum esti.
Daca suntem constienti de cat de pacatoasa e starea noastra ,nimic,dar nimic din lumea asta nu ne mai poate atinge. Doar vietile sfintilor sunt singurele care ne mai pot arata,ca este posibila si mai multa pocainta

Miha-anca 27.11.2010 01:32:30

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308048)
Ai dreptate cristi.
Pocainta trebuie neaparat sa fie reala,cu cuvintele tale,sa te recunosti asa cum esti.
Daca suntem constienti de cat de pacatoasa e starea noastra ,nimic,dar nimic din lumea asta nu ne mai poate atinge. Doar vietile sfintilor sunt singurele care ne mai pot arata,ca este posibila si mai multa pocainta

Din fericire exista si sfinti in viata, care cu exemplul lor ne coplesesc si ne invata. Am intalnit acum, la hramul Sf. Grigorie Decapolitul, o femeie ramasa vaduva cu 6 copii, care m-a impresionat. Ne-a vorbit cu faptele ei pline de smerenie. Pe copii ii invata s-o cinsteasca pe Maica Domnului ca fiind mama lor. Mai avea o dorinta: sa intre si ea in cinul calugaresc.
Avem inca multi sfinti Parinti, la care ne ducem, in cautare de sfintenie fiind. Intalnindu-i pe acestia, ne vedem propria pacatosenie in care ne complacem, crezand totodata ca ne aflam pe loc fruntas in lupta cu pacatele. Comparatia ne readuce la realitate, caci nici nu am pus inceput bun. Dureroasa deziluzie, soldata insa cu trezirea dorintei de a ne sfinti si noi. Intalnirea cu ei sfintiti nu este zadarnica, ci aducatoare de roada.

arriel 27.11.2010 10:26:49

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308048)
Ai dreptate cristi.

Eu cred ca,din contra,cu cat vedem cat de pacatosi suntem,cu cat luptam mai mult ,cu atat sagetile lumii ne ataca mai rau.Lumea "ne poate atinge" numai o clipa sa nu fim atenti...

iustin10 27.11.2010 19:25:33

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308097)
Eu cred ca,din contra,cu cat vedem cat de pacatosi suntem,cu cat luptam mai mult ,cu atat sagetile lumii ne ataca mai rau.Lumea "ne poate atinge" numai o clipa sa nu fim atenti...

Cand ma jigneste cineva,ma gandesc in sinea mea: are dreptate ,am facut fapte mult mai rele decat spune el.Am facut nedreptati mult mai mari decat imi face el mie.
Cand gresesc cuiva , si imi reprosaza,ii spun :iarta-ma ,ai dreptate,atat m-a dus mintea mea proasta.
Toate greselile care le fac ,le fac din nestiinta .Si nestiinta ,si graba,abunda in sufletul meu.
Ma recunosc,asta sunt !
Deci cu ce m-ar mai putea lovi lumea,cand eu insumi imi recunosc ticalosia si neputinta ?
Nu indemn la pasivitate prin asta,este bine sa ne corectam,dar este bine sa stim de unde plecam.
Toate sagetile lumii,nu se pot infige decat in carnea putreda a mandriei.

iustin10 27.11.2010 19:29:38

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 308076)
. Comparatia ne readuce la realitate, caci nici nu am pus inceput bun. Dureroasa deziluzie, soldata insa cu trezirea dorintei de a ne sfinti si noi. Intalnirea cu ei sfintiti nu este zadarnica, ci aducatoare de roada.

Nimic nu am facut bun pe lumea asta ,in afara de acest lucru : Ca sunt constient ca sunt lacas al greselii si pacatului .Mai e departe pana la cainta sfintilor,dovedita de acestia si prin fapte de cainta si prin intensitatea acesteia ,si prin smerenie si ascultare.
Dar inceputul e pus si nu trebuie altul :e suficient sa te vezi asa cum esti.

arriel 27.11.2010 20:55:45

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308196)
Cand ma jigneste cineva,ma gandesc in sinea mea: are dreptate ,am facut fapte mult mai rele decat spune el.Am facut nedreptati mult mai mari decat imi face el mie.
Cand gresesc cuiva , si imi reprosaza,ii spun :iarta-ma ,ai dreptate,atat m-a dus mintea mea proasta.
Toate greselile care le fac ,le fac din nestiinta .Si nestiinta ,si graba,abunda in sufletul meu.
Ma recunosc,asta sunt !
Deci cu ce m-ar mai putea lovi lumea,cand eu insumi imi recunosc ticalosia si neputinta ?
Nu indemn la pasivitate prin asta,este bine sa ne corectam,dar este bine sa stim de unde plecam.
Toate sagetile lumii,nu se pot infige decat in carnea putreda a mandriei.

Da ,asa e ,numai ca acela care te-a jignit sau ti-a reprosat ceva o data si n-ai reactionat,o va face in continuare ,iar cand rabufnesti intr-o zi [ideal ar fi sa nu rabufnim niciodata] "sageata lumii" te-a atins...Lumea ne loveste cu ispite ,oare chiar toate greselile noastre sunt din nestiinta?

iustin10 27.11.2010 21:09:39

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308227)
Da ,asa e ,numai ca acela care te-a jignit sau ti-a reprosat ceva o data si n-ai reactionat,o va face in continuare ,iar cand rabufnesti intr-o zi [ideal ar fi sa nu rabufnim niciodata] "sageata lumii" te-a atins...Lumea ne loveste cu ispite ,oare chiar toate greselile noastre sunt din nestiinta?

Din nestiinta sunt greselile care le facem asupra altora.Caci dc am sti cat ii lovim,si ce inseamna pentru ei cuvintele noastre,nu le-am mai spune.La aceste greseli m-am referit ca sunt din nestiinta . Iar daca recunosti aceasta gresla si iti pare rau pt ea,celalalt te va ierta
Acum o alta problema care o ridici:smerenia protejeaza si impotriva ispitelor,a incercarilor venite de la ceilalti ? Poate ca nu. Dar macar ulterior,dupa ce ai picat in ispita,sa recunosti ca ai gresit.
Iti zic ca smerenia si pocainta te scoate din orice incercare,oricum te-ar lua de fraer ceilalti.Pana la urma,in fata binelui,a ne-ripostei infuriate,orice atac se retrage rusinat.
Try it

arriel 27.11.2010 21:29:30

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308231)
Din nestiinta sunt greselile care le facem asupra altora.Caci dc am sti cat ii lovim,si ce inseamna pentru ei cuvintele noastre,nu le-am mai spune.La aceste greseli m-am referit ca sunt din nestiinta . Iar daca recunosti aceasta gresla si iti pare rau pt ea,celalalt te va ierta
Acum o alta problema care o ridici:smerenia protejeaza si impotriva ispitelor,a incercarilor venite de la ceilalti ? Poate ca nu. Dar macar ulterior,dupa ce ai picat in ispita,sa recunosti ca ai gresit.
Iti zic ca smerenia si pocainta te scoate din orice incercare,oricum te-ar lua de fraer ceilalti.Pana la urma,in fata binelui,a ne-ripostei infuriate,orice atac se retrage rusinat.
Try it

Da ,smerenia si pocainta te scoate din incercari,dar nu te fereste de ele,la asta ma refeream.Iarta-ma ca tot comentez atat.

iustin10 27.11.2010 21:35:41

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308235)
Da ,smerenia si pocainta te scoate din incercari,dar nu te fereste de ele,la asta ma refeream.Iarta-ma ca tot comentez atat.

Iarta-ma si tu daca ma comport ca si cum le-as sti pe toate

arriel 27.11.2010 21:42:04

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308237)
Iarta-ma si tu daca ma comport ca si cum le-as sti pe toate

Oricum,lasand mandria la o parte,trebuie sa recunoastem ca stii mai multe decat mine.Mult mai multe.

iustin10 27.11.2010 21:49:50

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308240)
Oricum,lasand mandria la o parte,trebuie sa recunoastem ca stii mai multe decat mine.Mult mai multe.

Si lasand modestia la o parte tu ai un suflet mult mai curat ca al meu.
Si apoi nu stiu asa multe , am mai citit,dar acum datorita serviciului,nu prea mai pot . Am lacune mari.Doar in suflet mi-a ramas dragostea pentru Cuvant,fara a reusi sa o arat mereu si in fapte.
Asa ca ,si eu imi cunosc locul,si nu am o parere prea mare despre mine.Ma bucur cand intalnesc oameni care pun pret pe smerenia adevarata ,dodedibila din cuvintele lor

arriel 27.11.2010 21:58:54

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308244)
Si lasand modestia la o parte tu ai un suflet mult mai curat ca al meu.
Si apoi nu stiu asa multe , am mai citit,dar acum datorita serviciului,nu prea mai pot . Am lacune mari.Doar in suflet mi-a ramas dragostea pentru Cuvant,fara a reusi sa o arat mereu si in fapte.
Asa ca ,si eu imi cunosc locul,si nu am o parere prea mare despre mine.Ma bucur cand intalnesc oameni care pun pret pe smerenia adevarata ,dodedibila din cuvintele lor

Te rog sa nu mai spui asa ceva,sufletul meu e departe de a fi curat ,iar lacunele mele sunt imense.Hai ca vine lumea sa ne certe ca "poluam" acest topic.Faptele,Iustin,fapte cere Dumnezeu de la noi nu cuvinte si crede-ma ca nu sunt mandra deloc de faptele mele.

iustin10 27.11.2010 22:31:04

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308253)
Te rog sa nu mai spui asa ceva,sufletul meu e departe de a fi curat ,iar lacunele mele sunt imense.Hai ca vine lumea sa ne certe ca "poluam" acest topic.Faptele,Iustin,fapte cere Dumnezeu de la noi nu cuvinte si crede-ma ca nu sunt mandra deloc de faptele mele.

Este un topic despre pocainta ,deci fiecare avem dreptul sa vorbim despre pacatele noastre.
Am spus ca ai un suflet curat,pentru ca ai asa ,o 'naivitate' ca de copil,care nu este inca poluata de mandria ca ai stii ceva.Toti suntem plini de pacate,dar putini din noi avem sansa sa ni le si vedem,si sa le punem in fata noastra,precum psalmistul "Pacatul meu este pururea inaintea mea" .Asa ca unii inlocuiesc smerenia si pocainta cu multa cunoastere,si pricepere.Nu ca cele doua se exclud,dar faptele si inima din care sunt facute vorbesc pentru fiecare,si aici nimeni nu poate minti.
Iar Hristos chiama la El exact aceste suflete de copii,care spun sincer ca un copil: <<Parinte ,am gresit,iarta-ma si ajuta-ma.

arriel 27.11.2010 22:46:28

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308267)
Este un topic despre pocainta ,deci fiecare avem dreptul sa vorbim despre pacatele noastre.
Am spus ca ai un suflet curat,pentru ca ai asa ,o 'naivitate' ca de copil,care nu este inca poluata de mandria ca ai stii ceva.Toti suntem plini de pacate,dar putini din noi avem sansa sa ni le si vedem,si sa le punem in fata noastra,precum psalmistul "Pacatul meu este pururea inaintea mea" .Asa ca unii inlocuiesc smerenia si pocainta cu multa cunoastere,si pricepere.Nu ca cele doua se exclud,dar faptele si inima din care sunt facute vorbesc pentru fiecare,si aici nimeni nu poate minti.
Iar Hristos chiama la El exact aceste suflete de copii,care spun sincer ca un copil: <<Parinte ,am gresit,iarta-ma si ajuta-ma.

Eu tare imi doresc sa am un suflet de copil naiv ,ce bine ar fi...stii la ce ma gandeam cand scriam ?Cum se poate ca un site asa serios publica ceva scris de cineva atat de "amator" ,chiar m-a surprins.

iustin10 27.11.2010 23:01:51

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308275)
Eu tare imi doresc sa am un suflet de copil naiv ,ce bine ar fi...stii la ce ma gandeam cand scriam ?Cum se poate ca un site asa serios publica ceva scris de cineva atat de "amator" ,chiar m-a surprins.

Nu inteleg.E doar un forum Fiecare poate spune ce vrea. Si cu cat e mai 'naiv' e mai autentic.

arriel 27.11.2010 23:09:05

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308287)
Nu inteleg.E doar un forum Fiecare poate spune ce vrea. Si cu cat e mai 'naiv' e mai autentic.

Ce interesanta conceptie...Nu prea am intalnit oameni destepti care sa fie atat de ingaduitori.Fiecare poate sa spuna ce vrea,atata timp cat nu supara pe nimeni [voit],iar noi poate ca-i suparam pe forumisti cu discutia noastra,ma mir cum inca nu ne-a atras nimeni atentia.

iustin10 27.11.2010 23:21:58

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308294)
Ce interesanta conceptie...Nu prea am intalnit oameni destepti care sa fie atat de ingaduitori.Fiecare poate sa spuna ce vrea,atata timp cat nu supara pe nimeni [voit],iar noi poate ca-i suparam pe forumisti cu discutia noastra,ma mir cum inca nu ne-a atras nimeni atentia.

Pana acum ti s-a parut un forum inchistat?Doar unii crezi ca trrebuie sa vorbeasca?Eu cred ca e un forum deschis pt oricine.Si daca spun vreo prostie,imi cer scuze ,zic asta e parerea mea,si asta e.
Nu sunt de acord ca prostiile mele ar influenta pe altii,caci fiecare are discernamant,si la cate erezii se spun pe aici...
Iar daca vrei sa continuam sa vorbim pe privat,ca sa nu monopolizam un thread ,bifeaza si tu optiunea Enable Private Messaging ,ca de aia nu poti primi mesaje.Eventual intreaba adminul cum...

arriel 27.11.2010 23:45:36

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308306)
Pana acum ti s-a parut un forum inchistat?Doar unii crezi ca trrebuie sa vorbeasca?Eu cred ca e un forum deschis pt oricine.Si daca spun vreo prostie,imi cer scuze ,zic asta e parerea mea,si asta e.
Nu sunt de acord ca prostiile mele ar influenta pe altii,caci fiecare are discernamant,si la cate erezii se spun pe aici...
Iar daca vrei sa continuam sa vorbim pe privat,ca sa nu monopolizam un thread ,bifeaza si tu optiunea Enable Private Messaging ,ca de aia nu poti primi mesaje.Eventual intreaba adminul cum...

Si cand iti spun ca sunt o ignoranta...nu vrei sa ma crezi.

Mosh-Neagu 27.11.2010 23:58:10

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308294)
Nu prea am intalnit oameni destepti care sa fie atat de ingaduitori.

Prost cum sunt, am stat indelung si m-am gandit cum vine asta? Un destept ti-ar spune: "Dezvolta, te rog." Eu spun doar ca ma fac ca n-am vazut si n-am auzit nimic.
Doamne-ajuta.

iustin10 28.11.2010 00:01:14

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308323)
Prost cum sunt, am stat indelung si m-am gandit cum vine asta? Un destept ti-ar spune: "Dezvolta, te rog." Eu spun doar ca ma fac ca n-am vazut si n-am auzit nimic.
Doamne-ajuta.

Da,are dreptate,nu prea suntem dintre cei destepti..De fapt nici eu nu ascund asta :)

Mosh-Neagu 28.11.2010 00:06:16

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308324)
Da,are dreptate,nu prea suntem dintre cei destepti..De fapt nici eu nu ascund asta :)

Eu ma gandeam ca un destept neingaduitor e destept cand... doarme...

arriel 28.11.2010 00:28:11

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308328)
Eu ma gandeam ca un destept neingaduitor e destept cand... doarme...

Tu mereu faci lumea sa zambeasca?E un mare har sa stii...Si parerea mea e ca voi toti de aici sunteti destepti,cititi,culti,draguti,chiar si atunci cand "puneti la punct" pe cineva.

Mosh-Neagu 28.11.2010 00:43:03

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308338)
Tu mereu faci lumea sa zambeasca?E un mare har sa stii...Si parerea mea e ca voi toti de aici sunteti destepti,cititi,culti,draguti,chiar si atunci cand "puneti la punct" pe cineva.

Te-am facut sa zambesti? Si eu care ma gandeam ca te-ai speriat si te-ai ascuns dupa computator...
La tine e ceva nostim si inocent si chiar atunci cand spui o goanga, omului ii vine sa te pupe pe frunte... Ai un fond curat iar Doamne-Doamne o sa-ti dea pe masura. Sa ramai asa, te rog.

iustin10 28.11.2010 00:53:52

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308342)
Te-am facut sa zambesti? Si eu care ma gandeam ca te-ai speriat si te-ai ascuns dupa computator...
La tine e ceva nostim si inocent si chiar atunci cand spui o goanga, omului ii vine sa te pupe pe frunte... Ai un fond curat iar Doamne-Doamne o sa-ti dea pe masura. Sa ramai asa, te rog.

Asta i-am spus si eu,si tot nu crede.
Cand doi oameni iti spun ca esti ....
Dar e firesc sa reactioneze asa,pt ca fiecare isi cunoaste pacatele sale,si smerenia nu ne-ar lasa niciodata sa avem o parere prea inalta despre noi

arriel 28.11.2010 01:04:48

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308349)
Dar e firesc sa reactioneze asa,pt ca fiecare isi cunoaste pacatele sale,si smerenia nu ne-ar lasa niciodata sa avem o parere prea inalta despre noi

Ca bine spui...ma duc sa ma culc,dar nu e valabil numai cand iti spun 3...Si va rog sa nu mai vorbiti asa ceva despre mine.

iustin10 28.11.2010 01:09:00

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308357)
Ca bine spui...ma duc sa ma culc,dar nu e valabil numai cand iti spun 3...Si va rog sa nu mai vorbiti asa ceva despre mine.

E inevitabil ca atunci cand tu spui despre tine ca esti naiva nepriceputa etc, noi sa incercam sa aratam ca de fapt asta si e scopul spre care tindem :recunoastrea neputintei noastre,si punerea intregii noastre sperante in mana lui Dumnezeu
O noapte binecuvantata

Mosh-Neagu 28.11.2010 01:10:20

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308349)

Daca as sti ca mesajele noastre ii aduc sminteala, sunt gata sa-mi retrag vorbele, sa se smereasca inapoi... Totusi, daca tine cont de sfatul de a ramane asa, nu cred sa i se intample una ca asta. Si-apoi, eu chiar sunt sincer cand spun ca imi sunteti dragi toti care aveti sufletul deschis si sufar atunci cand din unele mesaje pigmentate religios, zvacneste un vulcan de mandrie si perfidie. Dar Dumnezeu are mila de toti si poate se milostiveste si de mine, pacatosu, pentru porumbelul pe care l-am scos acum, fiindca s-ar putea sa fie multe caciuli bazaite de muste...

iustin10 28.11.2010 01:15:09

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308359)
Daca as sti ca mesajele noastre ii aduc sminteala, sunt gata sa-mi retrag vorbele, sa se smereasca inapoi... Totusi, daca tine cont de sfatul de a ramane asa, nu cred sa i se intample una ca asta. Si-apoi, eu chiar sunt sincer cand spun ca imi sunteti dragi toti care aveti sufletul deschis si sufar atunci cand din unele mesaje pigmentate religios, zvacneste un vulcan de mandrie si perfidie. Dar Dumnezeu are mila de toti si poate se milostiveste si de mine, pacatosu, pentru porumbelul pe care l-am scos acum, fiindca s-ar putea sa fie multe caciuli bazaite de muste...

E o apreciere sincera pentru cineva ,venita de la 2 oameni,si asta e relaxant.Pentru ca arata ca pe aici se poate intalni si incurajare, cuvinte de lauda ,apreciere,si nu numai incrancenare .
Ce ar fi daca ar fi asa tot timpul,si,in dragoste,fiecare ar da prioritate celuilalt?

arriel 28.11.2010 01:16:51

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308359)

Da ,asa sa stiti ca mesajele voastre ma smintesc asa ca sa le retrageti,sau cel putin le puneti punct.Vreti sa ma smintesc de tot?

Mosh-Neagu 28.11.2010 01:21:45

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308361)
E o apreciere sincera pentru cineva ,venita de la 2 oameni,si asta e relaxant.Pentru ca arata ca pe aici se poate intalni si incurajare, cuvinte de lauda ,apreciere,si nu numai incrancenare .
Ce ar fi daca ar fi asa tot timpul,si,in dragoste,fiecare ar da prioritate celuilalt?

Am merge tinandu-ne in brate... Oare cine s-a luat la intrecere cu Dumnezeu (in Vechiul Testament) sa vada care este mai generos in daruri?

iustin10 28.11.2010 01:25:56

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 308363)
Am merge tinandu-ne in brate... Oare cine s-a luat la intrecere cu Dumnezeu (in Vechiul Testament) sa vada care este mai generos in daruri?

Cred ca ne-am obisnuit noi cu incrancenarea, si fugim de afectiune .
Ni se pare ceva ciudat si strain,orice vorba buna spusa
Dumnezeu asta si vrea de la noi,sa ne iubim unii pe altii ,asa cum El ne-a iubit.
Daca am ajuns sa numim normalitatea anormalitate,halal de noi

Mosh-Neagu 28.11.2010 01:26:09

Citat:

În prealabil postat de arriel (Post 308362)
Da ,asa sa stiti ca mesajele voastre ma smintesc asa ca sa le retrageti,sau cel putin le puneti punct.Vreti sa ma smintesc de tot?

Eu zic ca nu prea ai timp de sminteala. De putina mangaiere cu totii avem nevoie, ca oricum, in viata de zi cu zi nu prea ne pupam des...

Mosh-Neagu 28.11.2010 01:30:32

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308364)
Cred ca ne-am obisnuit noi cu incrancenarea, si fugim de afectiune .
Ni se pare ceva ciudat si strain,orice vorba buna spusa
Dumnezeu asta si vrea de la noi,sa ne iubim unii pe altii ,asa cum El ne-a iubit.
Daca am ajuns sa numim normalitatea anormalitate,halal de noi

Un bun crestin se simte dator sa rasplateasca indoit, dragostea ce i se ofera si nu sa o considere o slabiciune de care sa profite. Iar noi vorbim, in principiu, de crestini, aici. Ca notiunea de "normal" e pusa de o majoritate certata cu legea lui Dumnezeu, asta e alta poveste

iustin10 28.11.2010 01:36:14

Si pt ca sunteti uktimul pe aici,vreau sa va zic noapte buna,ca sa nu plec singur asa....

Mosh-Neagu 28.11.2010 01:54:10

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 308367)
Si pt ca sunteti uktimul pe aici,vreau sa va zic noapte buna,ca sa nu plec singur asa....

Noapte buna, Iustin! Domnul sa-ti dea pacea Lui.
Eu mai am un mesaj pe un alt thread si pe urma... Ehehe... mai am pana la culcare!
Noapte buna!

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:51:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.