![]() |
Pt. zilele de 26.02 si 27.02 , urmatorii frati sunt invitati sa-si implineasca nevointa dupa cum urmeaza :
mirela.t- va citi in ziua de 26.02; arwein- va citi in ziua de 27.02; |
Mulțumesc de aducere aminte, am să citesc mâine (adică astăzi, în RO) cele două acatiste.
Să-i dea Dumnezeu sănătate și vindecare de boală acestui copilaș, Radu-Ștefan. |
Confirm si eu ca ma voi ruga maine pentru Radu- Stefan!
|
Pt. zilele de 28.02 si 29.02 urmatorii frati s-au rinduit sa se roage , dupa cum urmeaza :
Heurtebise- va citi in ziua de 28.02. Cristiboss- va citi in ziua de 29.02; |
Citat:
Doamne ajuta ! |
Pt. urmatoarele 2 zile este rindul la rugaciune a urmatorilor frati :
Magda M- va citi in ziua de 01.03; georgiana_S- va citi in ziua de 02.03; |
Citat:
|
Doamne ajuta! Care mai este starea baietelului, cum merge tratamentul....mai stie cineva?
|
de pe blog
ce scrie pe blogul http://radustefanchirica.blogspot.com/ :
Suntem fericiti! Maine 1/03/2012, zburam spre Freiburg, acolo unde Raducu are sansa sa se faca bine si are aceasta oportunitate datorita voua si vrem sa va multumim ca ati facut posibila aceasta deplasare. E uimitor cum intr-un timp relativ scurt s-au mobilizat atat de multi oameni, din toate colturile lumii (strigatul nostru de disperare a ajuns pana in SUA), ceea ce ne convinge suplimentar ca Dumnezeu nu ne lasa, v-a intors cu fata la noi si din putinul fiecaruia ne-ati daruit si noua. Avem acceptul dosarului (E112) pe o perioada de 6 luni, dar noi vom sta acolo intre 8-10 luni. Asteptam o reevaluare a diagnosticului si apoi ne vor comunica ce proceduri nu sunt incluse in pachetul initial de asigurare din E112, ceea ce inseamna costuri aditionale. Suma stransa pana acum e afisata pe blog si parerea noastra umila este ca ne vom incadra cu cheltuielile pe urmatoarea perioada de timp. Daca vom avea acceptul celor de la clinica vom posta toate documentele oficiale de colaborare, asta ca dovada de certitudine a costurilor si tot ceea ce implica salvarea lui Raducu. Tinem neaparat sa multumim celor care ne-au sprijinit de la inceput si pentru care durerea noastra este si durerea lor: -companiile B.BRAUN, Sandvik Coromant, H.La ROCHE, Servier Pharma, Leo Pharma, Rolling Sistem, Antena 1, ziarelor de Moldova prin tipografia Print..., parohiile Bacaului si Barladului (vom completa lista). Promitem ca va vom tine la curent! Alice si Maricel Chirica Publicat de Maricel Chirica la 2/29/2012 06:46:00 AM |
Citat:
Mare este Dumnezeu si ii va ajuta in continuare! Doamne ajuta! |
O cugetare mai veche de chilie spune ca : cine nu crede in Dumnezeu nu crede ca exista minuni, dar ele exista iar Dumnezeu este viu si adevarat !
Exact asa cum am crezut de la inceput si cum am si postat : poate ca pt. vreun frate/sora mai bun dintre noi sau de oriunde, ori mai rugator, ori mai credincios, ori mai smerit , ori mai iubitor sau iertator, ori mai milostiv , ori putin mai drept , ori cine stie cum placut lui Dumnezeu , se va indura si va milui pe acest prunc intorcindu-l la viata si sanatate . De aceea este bine intotdeauna sa ne rugam cit mai multi pt. ca nu stim pe cine asculta si mai ales pt. cine se milostiveste El. Perioada aceasta a postului mare este una f. propice si pt a pomenii copilul la cit mai multe slujbe ale bisericii : la Canonul cel Mare, la acatistul Bunei Vestiri, la masluri , la Liturghii. Sa il ajutam fratilor fiecare dupa cum putem si dupa dragostea noastra a fiecaruia , asa precum am si inceput . Si poate ca, urmarindu-i si evolutia , peste un timp , dupa ce se implinesc cele 40 de zile , poate, ziceam, vom mai reusi sa ne unim in alte 40 de zile de rugaciune si milostenie pt. el. Eu ramin la aceiasi parere , si-anume, ca fiecare , de are vreo propunere buna sa vina si sa o faca cunoscuta ca astfel sa stim ce avem de facut . NB: pt. urmatoarele 2 zile , fratii rinduiti pt. nevointa sunt : Yasmina- va citi in ziua de 03.03; Albinutza 303- va citi in ziua de 04.03; |
Citat:
|
Mai este valabila propunerea cu milostenia dupa incheierea celor 40 de zile de citit acatistul Sf.Nectarie?
Ce va include aceasta sau ce anume ar presupune?Ma gandeam sa impart mancare(de post) si/sau ajutoare bisericii careia ii apartin...Este in regula? ps-confirm pt 3 martie. |
Citat:
Intotdeauna milostenia se face in numele cuiva dar cu. (adica se imparte la ...) vaduva, orfanul si saracul . Acestora se poate imparti orice. Ajutorarea sau sprijinirea bisericii prin donatii nu intra la milostenie ci la respectarea poruncilor bisericesti (a asculta si a te supune episcopului locului , a sprijini biserica, etc) . |
Citat:
Prin ajutoare catre biserica faceam referire la donatii de alimente pe care biserica le cere in scopul ajutorarii familiilor sarace pe care le au in evidenta(eu nu le cunosc). |
Citat:
Linistita poti face deci o astfel de milostenie ! |
Astăzi la biserică la slujba Sfântului Maslu ne-am întâlnit cu bunica lui Radu. Era oarecum bucuroasă deoarece copilul este la o clinică în Germania, este foarte bine îngrijit și se pare că răspunde bine la tratament. Beneficiază de formularul acela pentru bolnavii de cancer dar sunt și alte cheltuieli. De asemenea au fost ajutați cu bani de mulți oameni care au accesat blogul unde sunt conturile în care au depus bani cei care au dorit să ajute precum și suma care s-a adunat.
Un post TV de aici din localitate a preluat anunțul umanitar și se va face un teledon pentru acest copil. Să nădăjduim că și rugăciunile noastre au ajutat la toate acestea. Bunica s-a spovedit și are mare nădejde în mila și ajutorul lui Dumnezeu. Sigur, nimic nu e ca la carte dar noi nu avem dreptul să judecăm. Dumnezeu să le întărească răbdarea și credința. Eu am probleme la calculator și nu prea pot să folosesc netul așa că intru destul de rar. |
Confirm pentru 4 martie.
Doamne ajuta ! |
Rindul la nevointa !
Urmatorii frati sunt rugati sa-si aduca obolul lor pt. ajutorarea lui Radu-Stefan, dupa cum urmeaza :
Mara2008- va citi in ziua de 05.03; Rodica50- va citi in ziua de 06.03; |
Confirm pentru 5 martie
|
Confirm pentru 6 martie!
|
http://radustefanchirica.blogspot.com/
Dorina, am postat inca o data linkul spre blogul baietelului, prima pagina intra bine, dar linkurile se acceseaza destul de greu... |
Mi-a ajutat Dumnezeu, si am reusit sa imi respect promisiunea! Dumnezeu sa ii dea sanatate acestui sufletel, iar familiei multa credinta!
Doamne ajuta! |
Urmatoarele 2 zile de rugaciune :
Pt. urmatoarele 2 zile de rugaciune sunt rinduiti urmatorii frati :
Iolanda- va citi in ziua de 08.03; Adriana Cluj- va citi in ziua de 09.03; NB : am sesizat ca pt. astazi, 07.03., sora care a fost la rind si-a si implinit nevointa. Lucru bun si bine facut . |
Citat:
Sa ne invredniceasca Dumnezeu sa facem ceea ce ne-am angajat. |
Citat:
|
Cineva mi-a scris, referitor la Diana, ca acesti copilasi bolnavi ar putea fi unsi cu ulei de la Sfantul Nectarie. Daca doriti, as putea trimite eu prin posta o sticluta ca sa ajunga la Radu-Stefan, atunci cand se va intoarce in tara.
|
multumesc ptr."aducere aminte".....nu am uitat si ma voi tine de cuvant ,oricum decand am aflat de copilas il pomenesc adesea in rugaciunile mele....Doamne Ajuta!!!!!!!!!!
|
Citat:
Azi a fost randul meu. Zilele trecute, nu mai stiu in care, cred ca miercuri, am dat sa fie pomenit copilasul la 40 Liturghii, si pentru Diana, celalalt copilas. Dumnezeu sa primeasca si rugaciunile mele, nevrednica. |
Pt. urmatoarele 2 zile , fratii care vor fi rinduiti rugaciunii sunt :
lara G- va citi in ziua de 10.03; mirela.b- va citi in ziua de 11.03; |
Citat:
Spor la nevointa tuturor! |
In 13 este randul meu. Doamne ajuta!
|
Am neglijat putin informarea fratilor sau aducerea aminte , dar revin acum si amintesc ca pt alte 3 zile urmatoare rinduiala rugaciunii este astfel :
Adriana Cluj- va citi in ziua de 13.03; Kyrie Eleison- va citi in ziua de 14.03; Marimira- va citi in ziua de 15.03; |
Citat:
|
Bucura-te, Imparateasa a Toate, care vindeci neputintele noastre cu harul tau!
Minunat Acatistul Maicii Domnului - Pantanassa!
Mantuitorul nostru Iisus Hristos, pentru rugaciunile Prea Curatei Sale Maici , ale Sfantului Nectarie de Eghina si ale tuturor sfintilor sa-l intoarca pe copilasul Radu - Stefan , viu, intreg si sanatos familiei sale si tuturor crestinilor sa daruiasca pace, sanatate si mantuire. |
In urmatoarele zile rinduiala la rugaciune este urmatoarea :
iana- va citi in ziua de 16.03; Zaharia- va citi in ziua de 17.03; |
Am citit cele 2 acatiste. Dumnezeu sa-i dea sanatate copilasului Radu-Stefan.
|
La biserica de pe lângă spitalul din orașul meu s-a început de miercurea trecută la ora 17 (se va face în fiecare miercuri) citirea celor două acatiste pentru bolnavi (sfântul Nectarie și Pantanassa), în mod deosebit pentru bolnavii de cancer. Vestea s-a răspândit foarte repede printre credincioși și au venit în număr neașteptat de mare. Mulțumim celor doi preoți care au îmbrățișat cu multă bucurie apelul nostru la rugăciune pentru cei aflați n suferință și pentru cei apropiați lor.
|
Sa continuam fratilor si sa ne rugam pt. prunc si pt. isbavirea lui, nu mai este mult . In urmatoarele 2 zile se vor ruga :
Glykys- va citi in ziua de 18.03; Dorina- va citi in ziua de 19.03 |
Citat:
Sa dea Domnul sa se vindece! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:02:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.