![]() |
Am facut si eu acelasi lucru cu ING Homebank si mi l-a afisat ca un cont in euro. IBAN-ul este verificat ca exista, nu ca ar fi in lei.
Dar doamna Adriana are dreptate, mai bine sa asteptam clarificari. |
@DragosP: Cred că răspunsul Dorianei este corect. Într-adevăr, aplicația a verificat IBAN-ul, însă nu ți-a confirmat că este în lei. Este firesc să apară RON, pentru că așa e contul tău. Probabil că dacă ai încerca să parcurgi pașii următori, ai vedea că n-ai putea finaliza viramentul.
|
Citat:
Citat:
http://img859.imageshack.us/img859/2970/iban1.png Până una alta, cred că îmi datorați 7,51 lei.:26: |
Citat:
Aveti dreptate,pana la urma exemplul cu mura-n gura este cel mai concludent. Postati si dvs contul sa va trimitem aia 7,51 lei :10: |
Se pot transfera lei intr-un cont in euro, dar sunt comisioane mai mari, doar iti taxeaza placerea conversiei valutare :)
|
cont nou
Azi am fost la banca si am obtinut noul cont ,cu ajutorul bunului D-zeu am sa-l afisez;...RO46CARP099100212654R001,........D-zeu sa va dea gindul cel bun si sanatate tuturor ,....va multumesc ,Doamne ajuta,....contul in euro ,este;,...RO67CARP025000212654EU01,....ASA AM PRIMIT TOATE DATELE DE LA BANCA ,...ASA VI LE AFISEZ,........
|
Citat:
Nu pot fi folosite acele conturi inchise, dar daca contul e in stare dormanta, se activeaza prin plata unui comision (usturator) si apoi e activ. |
Citat:
Dacă în ciuda imaginilor atașate de mine încă mai apar posturi d'astea, mă duc să mă culc. Extrasul de cont, unde se vede cum apare o plată din lei în valută și cum apare plata făcută de mine azi la ora 10 : 10 : 06, nu-l atașez.:68: Multă sănătate fetei și Dumnezeu să ne lumineze pe toți! |
Citat:
Contul este insa in euro. Observa extensiile EU pentru euro si RO pt RON. |
Cornel Urs
Te legi de niste cuvinte. Nu e indicat sa se foloseasca, nu e recomandat sa trimiti lei intr-un cont in euro, deci “nu-l mai folositi, nu se poate folosi ” [pt. donatii in lei] , o sa zica doamna de la banca.
Citat:
|
multumesc .
Va multumesc ptr , toti cei care cred in suferinta mea ,si celor care au suspiciuni ,ma doare sufletul ranit de atita durere ptr cei care ma jignesc si in continuoare imi cer zeci de explicatii care le-am dat de atitea ori sunt postate ,nu mai stiu cum sa ma comport sa nu supar pe nimeni, cum sa procedez sa fie bine sunt la pamint cu nervii si cu morala ,,...va rog cei care pot sa ma ajute sa ma ajute cei care nu cred sa nu o faca ,....ptr ca nu mai stiu ce sa mai fac ,.....am sa va dau amanunte ,incodata ,;ACUM 6 SAPTAMINI MEDICII AU FEFUZAT SA O MAI TRATEZE ,MOTIVIND CA ARE 33 DE ANI SI CA TREBUIA DEJA SA MOARA ,DUPA STATISTICI NU TRAIESC PERS. CU DIAGNOSTICUL EI DOAR 25-27 DE ANI ,Am luat aceasta initiativa ca MAMA ,CU AJUTORUL BUNULUI D-ZEU SA O SALVEZ SA INCERC SA O TIN IN VIATA Am apelat la un medic care o cunoate de ani de zile ca sa -mi recomande o medicatie un tratament care sa o ajute ,si asta incerc sa fac pe cont propriu sa o salvez ,si am apelat la voi ,cei care vreti sa ma ajutati sa se recupereze sa o pot duce la operatie .In ceeace priveste pe sotul meu nu am scris nicodata ca-i somer ,am ascris ca a ramas fara servici de mai bine de 2 ani ,si atit ,...nu stiu cine scoate atite si de unde ??????In fata lui D-ZEU VA CER IERTARE DACA PE CINEVA VA SUPARAT CE AM SCRIS ,VA ROG DIN SUFLET ,PUNETI-VA IN SITUATIA MEA ,...UN MINUT ,......IERTATI-MA VA ROG DACA PUTETI,,,,,,, SI AJUTATI-MA CEI CARE VRETI ,,.....DOAMNE AJUTA.........
|
explicatii
Am sa va dau o lista cu medicatia pe care o are ,cine se pricepe ,la asa ceva ,dine nu sa se intereseze,.....IMUNOTROFINA,....NEXIUM,....EMETOS TOP,....TARDYFERON,...MG-B6,..VITAFORT,....BIFI-FLOR,...MAGNE-ROT,.....ASPACARDIN ,.....OXIBLAL,.....Asta este tratamentul ei ,am vrut sa stiti si asta ,in afara de perfuziile care la face ,2 zile si una pauza ,pina termina 10 perfuzii ,Am primit deja 2 aztazi suntem la a tria,......nunmai stiu ce explicatii sa va mai dau /...........
|
Citat:
RO46 CARP 0991 0021 2654 R001 De asemenea titularul de cont sunteti dvs? "Bogman Margareta" Multumesc. |
este
Da asta este contul meu ,care am primit-o de la banca Carpatica ,azi de dimineata si este pe numele de BOGMAN MARGARETA ,.....DOAMNE AJTA-MI DOAME ,FI CU MINE SI DE COPILA MEA ,.....
|
Citat:
Contul corect fiind : RO46 CARP 0991 0021 2654 RO01 Desi pare la fel, poate fi mai usor de folosit pentru plati electronice de pe calculator. |
Rebecca
Am reusit sa va ofer o filmare.
http://www.youtube.com/watch?v=zsL9W...ature=youtu.be pe acest link apare Rebecca si sotul meu. |
Citat:
Oricum,stim ca acest caz este real,mai ales ca ne-a confirmat si Adriana de la Cluj si cred ca faptul ca el este real si ca exista niste oameni care au nevoie de ajutorul semenilor,este cel mai important lucru,restul sunt detalii si pana la urma nimeni nu stie ce este in familia cuiva,nu e usor sa ajungi in asemenea situatii disperate si sa fii nevoit sa supravietuiesti si sa iti salvezi copilul.Dumnezeu intelege neputinta omului,bine ar fi sa incercam sa o facem si noi... Impreuna cu Yasmina vom incerca sa lucram la blogul despre care am vorbit,insa s-ar putea sa mearga putin mai greut,pentru ca eu ma aflu in perioada de licenta acum,dar o vom face. Imi pare rau ca personal nu pot ajuta cu mai mult de atat. Deasemenea,am o intrebare la dumneavoastra,pe care probabil nu ati observat-o in avalansa de mesaje primite: m-ar interesa sa stiu daca primiti vreun ajutor social de la stat,ong si in valoare de cat este el.Ar fi bine daca ati putea mentiona o suma in plus care pe dvs v-ar ajuta lunar ca sa faceti fata cheltuielilor,asta in cazul in care vom incerca sa trimitem apelul si la niste ong-uri pentru un ajutor pe termen mai lung.Va multumesc,Dumnezeu sa va ajute! |
multumesc .
LA FIECARE SFIRSIT de saptamina am sa incerc cu ajutorul bunului D-zeu sa va informez daca nu fac nici un rau ,va aduc la cunostinta voastra suma care am primit-o ,dar vreau sa-mi confirmati acest lucru ,numai asa am sa fac acest gest ,........va multumesc tuturor celor care ma ajute ,si celor care vor sa ma ajute ,D-zeu sa va dea gindul cel bun tuturor ,Doamne ajuta ,........astept pareriile voastre.....,Am sa raspund la o intrebare pus de cineva pe forum cu privire la aj social pe care statul mi-l acorda,Da este vb de aj social al rebeccai in valoare de 271 lei ,si salariul meu de as, personal de 510 lei,In ceeace priveste ce suma mi-ar trebui lunar sa fac fata cheltuieliilor nu pot sa apreciez asa ceva ,ptr ca depinde de situatia in care se afla Rebecca ,Dar am sa va spun un singur lucru banii ei de aj social daca imi ajung de pampersuri ,,De medicamentele pe care ea le primeste care nu se compenseaza este peste 80 de lei lunar ,in care este inclus tratamentul de epilepsie niste calmante care o aluta ca nu faca convulsii si ptr circulatia singelui la creier sa mai reduca crizele .Asta ar fi ,inafara de nenumarate lucruri de igiena personala ptr orice femeie si ,multe alte lucruri care sunt necesare unui bolnav cu ;;nevoi speciale;;Dar le ignoram din lipsa de bani ,ptr ca sunt zile cind nici bani de piine nu am dupa ce incerc sa ma asigur ca are ptr citeva zile aceste lucruri, si tratamentul meu pe care de 5 ani de zile le folosesc fiind cardiaca ,.....fara ele nu pot trai ,si costa in jur de 72 de lei,,,
Asta iarna nu am avut incalzire ,apa timp de 7 luni ,am suferit in frig ,cit trebuie sa spal ptr ea?/Am spalat cu apa rece de cele mai multe ori din mila veciniilor.Inainte de paste am vindut o serie de lucruri di casa sa pot achita macar factura de apa ,ca nu mai rezistam ,......Asa ne ducem viata din pacate ,daca nu ai un sprijin finaciar vb de servici ,al sotului totul este un cosmar ,din care nu ne putem trezi,... si din pacate eu am 55 de ani si sotul 58,fiind si el bolnav,.......cred din suflet sa fiu inteleasa si nu criticata si pusa la zid ,prefer sa nu spuneti nimic decit sa-mi adinciti suferinta........ |
Ati renuntat
Am ramas singura de o saptamina nimeni nu mai comunica cu mine ,as fi fosrte trista sa ramin asa cu tratamentul ei inceput si sa trebuieasca sa renunt din lipsa de ajutor
,inseamna ca efortul celor care au incercat sa ma ajute ar fi degeaba ,.....va rog in numele lui D-zeu sa nu ma lasati singura cu suferinta ,rebeccai ,....Doamne ajuta...... |
Ne puteti spune ce suma s-a strans pana acum?
|
Raspund,
DA CU MARE DRAG ,DACA NU FAC RAU,CU ACEASTA INFORMATIE,....am primit prin mandat postal suma de 900 lei si in cont 250 de lei,......multumesc ,tuturor ,ati facut in asa fel sa pot incepe tratamentul rebeccai .... pe si daca o sa mai primesc cu mare drag va informez ,....am mai primit un colet cu pampersuri,.....Doamne ajuta-ma Doamne nu ma lasa acum cind am mare nevoie de tine
|
Reminder
Mai avem de completat niste date pentru rugaciune (paraclis II + acatist Sf. Nectarie)
11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II +Myself 00- Acatistul? 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU- Myself00 - idem 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist 10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II + glykys - acatist 15. 26 iunie M - ....................................... 16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist 17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 21. 2 iulie Lu - .......................................... Cine se inscrie, in primul rand, pentru marti, 26 iunie? Domnul, pentru rugaciunile Maicii Sale si ale sf. Nectarie, sa ii dea alinare Rebeccai si sa ii binecuvinteze pe toti! Dumnezeu sa |
multumesc
Doamne ,Isuse bun ,ce bucurie pot sa am in suflet ,am repetat joi analizele rebeccai ,si D-zeu ,cu ajutorul rugaciuniilor voastre ne-a dat o veste buna ,Analizele ei au iesit bune ,datorita tratamentului pe care am inceput-o cu ajutorul vostru a dat rezultate .Am fost cu ea la hematologie ,unde a mai primit un flacon de singe si in continuoare tratament ,pentru a o ajuta sa creasca hemoglobina care este f. scazuta ,Va multumesc din suflet ca ma-ti ajutat ,si va rog sa nu ma parasiti sa o pot trata incontinuoare,altfel nu reusesc singura,......are nevoie de multa atentie un tratament de recuperare si un regim alimentar f sever,........poate scapam de operatie ,daca singele inghegat din stomac este eliminat prin tratament si regim,....Doamne ajuta......
|
Pentru probleme foarte grave ale stomacului (ulcer, hemoragii gastrice, gastrite recidivante) exista niste produse naturiste (ceaiuri si tincturi) preparate de cativa producatori din zona Muntilor Bihorului.
Eu am urmat o astfel de cura cu rezultate rapide si foarte bune in cazul unei gastrite cronice cu reflux esofagian. Primisem tratament cu Nexium, de la care m-am ales cu 7 kg mai putin in 10 zile si cu dureri de ficat. Dupa trei zile de cura cu ceai si tinctura de ghintura, mi-au cedat durerile. Am urmat aceasta cura mai mult timp, periodic. Un coleg de-al meu, in acest fel, a scapat de ulcerul gastric, spre uimirea medicului. Urmand cu strictete cura indicata, va recomand sa incercati si aceste remedii, binenteles daca Rebecca va accepta sa bea ceaiul si tinctura care este foarte amara. Produsele pot fi comandate si prin posta, pe site-urile respective veti gasi numere de telefon pentru contactarea producatorilor. Tinctura de ghintura o recomand pe cea produsa de DorelPlant sau Faunusplant. Aici au si un ceai hepato-biliar foarte bun. Un ceai gastric foarte bun produce FarmaNat Poieni. Tinctura, pentru cei cu hiperacidiate gastrica, este indicat a fi ""oparita"" cu ceai, pentru evaporarea alcoolului. http://www.dorelplant.ro/index.php/t...de-ghinur.html http://www.dorelplant.ro/index.php/c...testinale.html http://www.dorelplant.ro/index.php/c...o-biliare.html http://www.farmanatpoieni.ro/ceai1.htm http://www.farmanatpoieni.ro/ceai3.htm http://www.farmanatpoieni.ro/tinctura5.htm http://www.faunusplant.ro/Ceaiuri/Ce...nale-180g.html http://www.faunusplant.ro/Ceaiuri/Ce...iare-180g.html http://www.faunusplant.ro/Tincturi/T...ura-500ml.html |
doamne ajuta!
este un caz real ,frati si surori intru hristos!
|
va multumesc
Tare frumos va multumesc ,ptr. sfatul dv-stra ,si sunt sigura de cele spuse de dv-stra ,dar deocamdata nu pot sa aplic acest ratament pina ce ea nu are voie sa fie alimentata natural si nu poate sa minince ,ea primeste perfuzii deocamdata ,asa este alimentata si tratata ,Daca o sa ne recuperam in asa fel sa putem face ceeace ati recomandat vom face cu siguranta.,daca ne va fi permis de medicul care si-a luat raspunderea ca o salveaza ,atunci cind altii au refuzat sa o faca.Multumesc .......Doamne ajuta
|
Gand
Am citit deseori ca un mare ajutor in bolile de stomac este sucul de cartof crud. Sunt multi cei care spun ca este un adevarat leac minune pentru afectiunile stomacului. Poate il incercati si dvs. atunci cand medicul va ingadui si Rebecca va putea sa bea. Numai bine! Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Citat:
Iau eu acea zi. |
Ne bucuram pentru vestile bune de pana acum. Sa ii dea Domnul vindecare si alinare, iar pe dvs. sa va intareasca!
11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II +Myself 00- Acatistul? 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU- Myself00 - idem 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist 10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II + glykys - acatist 15. 26 iunie M - Hartford - paraclis II + acatist 16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist 17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 21. 2 iulie Lu - Yasmina - paraclis II + acatist 22. 3 iulie Ma - ............................................ Dumnezeu sa primeasca rugaciunile care se fac pentru sanatatea Rebeccai! |
dacă te rogi pt cineva în suferință, prin glăsuirea anumitor rugăciuni/acatiste...însă în timpul rugăciunii aflându-te pe alte talazuri...! ți-ai pierdut timpul în zadar...!!!
@Bogman Margareta dacă ați avea credință, dvs pers ați putea-o ajuta pe fiica dvs...!!! |
Citat:
Daca nu poti ajuta, macar incearca sa taci. |
nu-i nimic
Va doresc ,d-le senior membru MYSELF00 sa va dea dv-stra D-zeu atita credinta cita am eu ,si sa va inschinati si sa postiti atita cit am facut-o eu in cei 33 de ani decind sa nascut Rebecca ,atunci cind o sa aveti probleme reale si grele cum am eu si familia mea ,si o sa va ajute D=zeu pe dv-stra mai mult decit pe noi ,.......dureroasa remarca ,d-le nu va doresc nimic rau in viata ,numai sanatate si bucurii ,si sa fiti la fel de bun crestin cum sunteti acum ,........D-zeu sa ma [ne] ierte daca am gresit,..careva dintre noi ,...Doamne ajuta
|
Citat:
eu sunt doar un puști care tocmai l-a găsit(se pare) pe Iisus...!!! până acum cufundându-mă în neantul neștiinței...!!! |
Mă înscriu eu pentru marți, 3 iulie.
|
Nu inteleg
Nu pot intelege ,anumite pers. de pe forum ,iertati-ma poate nu ar trebui sa dau nume ,dar cu putin timp in urma [2sapt]am primit un mesaj in particular de la un crestin care mi-a sugerat sa-i dau o adresa sau un cont in care sa-mi trimita niste bani,dar cu o singura conditie sa nu afle nimeni,...ca mai apoi sa ma puna la zid si sa=mi zica urmatoarele,.........;;.iertați-mă dacă v-am jignit cu ceva anume...!!!
actualmente n-am timp vă vb de anecdoticul fiicei dvs...!!;;nu pot.... si nu vreau sa accept aceasta jignire,.......pur si simplu nu stiu de ce se intimpla asa ceva cu un crestin adevarat ..Daca voi intelegeti ceva luminati-mi minte si mie ,Prima data vrea sa te ajute ,fara sa stie nimeni de pe site ,mai apoi ma jigneste public,....ce o fi in mintea acestui om....iertati-ma daca am jignit pe cineva ,sau am gresit cerindu-va parerea.So fi suparat ca nu am acceptat sa fiu ajutata in scret??????...........Doamne ajuta |
Citat:
|
raspund
Da am sa raspund cu mare drag la toate ,Am terminat perfuziile care contineau vitamine si cele necesare ,ptr a se intari un pic organizmul ei ptr ca slbise in putere si in greutate in asa fel incit nu mai putea nici sa ridice capul .Acum este cu branula in vena si este alimentata artificial ca sa nu se foloseasca sonda care ar putea irita gura stomacului ,unde sa localizat cheagul de singe si ar provoca o hemoragie.Joi am fost la hematologie am repetat analizele si au iesit bune ,a primit un flacon de singe si tratament,care o ajuta sa se refaca hemoglobina ,care este f mica ,...[.6 ]cei care stiu ce inseamna pot sa aprecieze acest lucru,,Cit timp si de ce suma am nevoie nu pot sa zic nimic ,depinde de evolutia starii ei de sanatate ,Un lucru inbucurator este ca sar putea sa scape fara operatie,daca se elimina gheagul de singe prin tratament ,lucru ce merge spre bine.Nu stiu ,ce sa va mai spun ,dar trebuie sa stiti ca tot ce fac este pe cont propriu ,sub observatia unui medic,particular care o cunoaste pe Rebecca de f. mult timp si incearcasa o ajute cu interventii f mari din partea cuiva ,cu suflet mare.Se bucura medicul de rezultatel obtinute si mi-a dat sanse de recuperare,f mari.Dupa ce o sa reusim ,cu ajutorul lui D-zeu si al vostru dragii mei sa ne facem bine ,acest medic mi-a promis ca o sa faca o sesizare internationala cu privire la cazul ei......va rog ,cei care nu credeti in suferinta mea abtineti-va de la gigniri si comentarii rautacioase ,.......iertati-ma dar nu-mi permite sanatatea mea sa mai suport asa ceva ,Rebecca are nevoie de mine ,depinde total de mine si eu sint cu sanatatea la pamint din cauza stresului si a oboselii acumulate,........Doamne ajuta
|
Sa se faca bine in ce sens? Sa poata umbla fara ajutor? Sa nu ma intelegeti gresit, dar ce a spus medicul, care e ameliorarea maxima pe care poate sa o obtina tinand cont de diagnosticul ei (tetrapareza spastica)?
|
Ioana
IOANA, acuma esti putin ironica ,eu ma refer la boala de care sufera in acest moment ge hemoragia ei digestiva,...de asta vb nu am pomenit de amelioreare maxima ,am zis la o recuperare f mare in ceeace priveste boala de hemoragie digestiva ,nu altceva..Daca pot am sa rog pe cineva sa ma ajute sa faca o copie de pe iesirea ei din hematologie sa vedeti si asta ,ce a recomandat medicul hematlog si diagnosticul ei de acum, Sa sti ca e dureroasa putin remarca ta care a zburat imediat la handicapul ei ,....as vrea sa te gindesti un pic ca ai facut o gresala care este ironica ,....imi pere rau ,...sa-ti spun ,dar ginditi-va inainte de spune ceva fara sens, daca eu sunt la mila voasra si va cer ajutorul nu inseamna sa ma jigniti ,nu e frumos ,tot timul se afla cineva sa vb ironic si punindu-ma in situatii injositoare ,Daca vrea cineva sa ma mai ajute bine ,sa o faca din suflet fara remarci jignitoare ,.....daca nu sa ne lese in voia lui D-zeu ,........sunt o pers de 55 de ani si nu un copil care este mereu sucit si intors cu zeci de intrebari ,fara sens ,....iertati-ma daca v-am suparat ,dar este destul cit m-ati subapreciat ,...omul sarac mereu este batjocorit,.....sa nu fie nimeni in situatia mea ,...nu-i doresc nimanui......IARTA-MA DOAMNE DACA AM GRESIT FATA DE CINEVA ,.....AJUTA-MA DOAMNE SA FIU SANATOASA SI PUTERNICA SA REZIST ,......
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:32:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.