![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Totusi ar fi bine, sa lasi remarcile astea fara sens! |
Citat:
O monahie când a ieșit din închisoare a făcut o metanie pe pragul închisorii și a simțit cum i s-a ridicat harul pe care l-a simțit în închisoare. Deci ce poate fi rău? Sau răul ține de interpretarea noastră subiectivă? De ce ne concetrăm atenția pentru a vedea numai răul? ps: era un film, nu-i mai rețin numele, care avea o replică ”you have an obsession, kid!” :71: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Faptul ca ei au facut, cu ajutorul credintei, cu totul altceva decat doreau tortionarii, e cu totul altceva. Tortionarii ar fi vrut sa ii spele pe creier. Monahia vorbea in engleza? Interesant! Poate iti aduci aminte despre ce fim e vorba. |
Citat:
Da, vad ca incepi sa dai iar semne, ca cu tine nu se poate vorbi. Deci iau distanta cuvenita. Rasetele pe care le afisezi sunt din iad, nu? Nu cred ca se rade astfel in rai. |
Citat:
"Râsetele" sunt din meniul forumului. Ai uitat că și mata l-ai folosit în repetate rânduri? Sau când hăhăi tu e din rai și când râde altul e din iad?! |
Citat:
Pro TV a fost atunci un intrument clar de manipulare. Se transmiteau stiri de genul : "Asupra unui miner a fost gasit un flacon de pastile straine ( se dadea o descriere a pastilei ). Medicii ne-au spus ca acestea provoaca agresivitatea. Sau imediat dupa Costesti : "A fost gasit un jandarm impuscat in cap " In chiar ziua " pacii " de la Cozia, in timp ce liderii minerilor erau la manastire, in grupul mare de mineri isi face aparitia o " maicuta ". Se fac cateva rugaciuni comune, dupa care "maicuta" incepe sa strige " Jos Teoctist ! " . Nu-mi dau seama daca era vreo schismatica si a vrut sa profite de "rivolutie " sau daca nu a fost tot o mare actiune de manipulare pentru a-i prezenta pe mineri ca unii care lupta impotriva bisericii. Cert e ca spre onoarea lor oamenii nu au marsat la scandarile femeii. Bineinteles totul era transmis in direct, nu erau inca televiziunile de stiri pe atunci dar Pro Tv si Antena 1 transmiteau tot ce se intampla. |
Citat:
|
Citat:
Daca pastilele provocau agresivitatea, atunci erau droguri. Cat despre "maicuta" care s-a trezit din senin sa strige impotriva PF Teoctist, putem trage si singuri concluziile. Fiind departe de tara, nu imi mai sunt proaspete in amintire aceste episode. Il mai vad in fata ochilor pe Cozma, care conducea masele de mineri. Ma intreb daca de pe atunci a invatat acea tehnica speciala de manipulare a maselor, sau abia dupa aceea in inchisoare. Inchisoarea este ca o scola pentru multi: unii ies mai buni, altii, dimpotriva, se specializeaza in a face rau. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=435 |
Citat:
Întrebare la Radio Erevan: - Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuși? - Perfect adevărat. Necazul este că se prăbușește peste noi… |
Citat:
http://360romania.eu/showthread.php?t=137 |
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15713 |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Restul nu e decat atac la personaa, ceea ce nu e acceptabil pe acest site, conform Regulamentului de functionare. |
Nu e cazul sa continuam cu acest off-topic!
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Așa nu_mai_se_poate! |
Citat:
Ba dimpotriva. A se vedea poveste cu Avva Antonie si vanatatorul. |
Citat:
Recomandare la care, binenteles, n-ai putut raspunde decat cu "hahahahahaha". Adica, din Iad, dupa masura constiintei tale. |
Citat:
Si eu subscriu la ce a spus Mihailc, in timp ce tu scoti ochii la toti cu tot felul de afirmatii care pot foarte bine fi interpretate ca atac la persoana, faci exact aceleasi lucruri. Acuzi de manipulare dar incerci sa manipulezi, indemni pe altii sa nu judece dar tu judeci si judeci prost, cu acuzatii aiurea (ca sunt clone, ca au nu stiu ce interese ascunse sa sustina anumite idei, ca fac parte din nu stiu ce partid, etc.), indemni pe altii sa-si masoare cuvintele dar tu nu o faci niciodata, incerci sa folosesti Sf. Scriptura pe post de bata cand n-ai nimic util de spus la subiect, acuzi pe altii ca deturneaza topice cand tu divaghezi in acuzatii, niciodata nu esti capabila sa recunosti cand gresesti, indiferent cati ti-o spun, etc. Pe topicul asta tii copy-paste -uri savante despre manipulare dar nu-ti poti da seama nici macar atunci cand este o elementara si deschizi discutii de tip barfa-la-coltz de strada intre pensionari de uzina: "L-ai auzit pe Cozma? Manipulatorul!" Eu stau si ma mir, caut o explicatie, ai o varsta venerabila, deci trecuta prin viata, dotare intelectuala ai ceva, citita cat de cat esti, chiar straina de Biserica nu esti, cum poate cineva sa nu inteleaga pana la urma o iota din ceea ce predica altora? Singura explicatie care am gasit-o este exact ce a spus Mihailc. Spiritual se cheama "fatarnicie" si este o boala grea, chiar mai grea decat patimi grele (vezi ca e si un articol aici pe site despre asta). Cu toata parerea de rau iti spun: gandeste-te bine la asta. |
Atacul clonelor reloaded!
Atac multiplu! |
1. Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioșilor și în calea păcătoșilor nu a stat și pe scaunul hulitorilor n-a șezut;
2. Ci în legea Domnului e voia lui și la legea Lui va cugeta ziua și noaptea. 3. Și va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa și frunza lui nu va cădea și toate câte va face vor spori. 4. Nu sunt așa necredincioșii, nu sunt așa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe fața pământului. 5. De aceea nu se vor ridica necredincioșii la judecată, nici păcătoșii în sfatul drepților. 6. Că știe Domnul calea drepților, iar calea necredincioșilor va pieri. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:26:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.