![]() |
Cu placere!
|
Citat:
Si e facuta pe la 16 ani, nu-i asa? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dar e bun ca ai incercat macar, iti exersasi spiritul oratoric, chiar are nevoie :) Mai bate in continuare saua, ca o sa priceapa.. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
probabil.Cred.(altfel unele lucruri nu se explica). =)) |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Poate nu e un rau in sine dar devin atunci cand cautarea lor il duce pe om in pragul deznadejdii. Ala e unul din semne ca drumul e gresit. Citat:
Citat:
Apropo, esti sigura ca banii aia ajungeau la copilul bolnav? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Zii mersi ca se putea intampla dupa casatorie si sa vezi atunci ce vaiete trageai pe aici. Citat:
El trebuie sa fie in asa fel incat sa-ti aduca tie din start, PLACERE. Iubire zici? Dar daca ar fi un tip de treaba, insa nitel obez? Merge? Dar daca ar fi nitel bolnav cronic si trebuie sa duci si tu chestia asta? Cum explici ca animalutzele si copii altora sunt mai importante pentru tine vizavi de ideea de casatorie, decat copiii ?? |
Citat:
Ce roman? Ce anume "ceva exagerat"? |
Citat:
|
Citat:
Pe de alta parte , poti sa gasesti in principiul de a "spune ce gandeste" o refulare sau o scuza sa-ti versi pe altii toata ura pe care ai adunat-o de-a lungul vietii, etc... Poti sa ai doua tipuri de manifestari: 1.Poti sa fii binevoitor ( critica-constructiva) daca un copil de 7 ani greseste,poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "eu nu cred ca ai facut bine.Uite se poate face altfel... deoarece... si ii explici cauza" 2.Poti sa fi rauvoitor(critica-destructiva) daca un copil de 7 ani greseste, poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "bah esti prost.Vai de steaua ta.Cum te suporta pamantul?". Conteza foarte mult modul de adresare.Critica distructiva se poate fie mostenii sau invata(educare in spirit militar).De obicei astfel de oameni critica orice chiar si acolo unde nu exista motiv, apeland la critica-distructiva. |
...
Vreau sa cred ca*Ana*este personajul plasmuit din fanteziile unui (unei) visator(visatoare)...
|
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"! Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cu animalele de companie- aici trebuie pastrata o masura: si eu daca as sta la curte la casa evident ca ar fi normal sa am un caine si o pisica, insa nici sa cadem in extrema cealalta- sa tii caini sau pisici in apartamente de bloc! Acuma ca la o persoana i plac copii-in sensul de a fi o fire mai afectuoasa- nu vad de ce ar fi rau! Acuma evident ca barbat sau ca femeie copii tai iti sunt mai dragi decat ai altora. Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Un suflet marinimos, am inteles :) Citat:
Citat:
Nu ti-ar strica nitica catehizare, si nu pentru asta, dar se pare ca ai alte prioritati "culturale". Romanticoase, desigur. Citat:
Chiar ca n-ai habar ce vrei, de la pretentii vecine cu absurdul la toleranta extrema pentru absurd. Si la 26 ani, asta e destul de problematic. Profesional cum o duci? |
Citat:
Da- evident ca varsta aduce si avantaje! Insa pot spune ca stiu foarte clar ce vreau si ca intreprind si ceva concret in sensul asta- imi place sa lucrez sau sa practic o anumita meserie, pai fac si ceva pentru asta. As dori sa nu mai fiu singur- si pentru asta am cautat, nu am ezitat cand am cunoscut pe cineva sa ne intalnim, sa discutam, sa vedem daca modul in care privim lucrurile corespunde. Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata. |
Citat:
Uneori chiar prezenta "reala" a celuilalt te poate incomoda, "subiectiviza'. Dupa cum ti-am zis, e o chestiune de experienta. |
,,Ce trist! Voi imbatrani,voi deveni oribil si groaznic! Dar tabloul acesta va ramane de-a pururi tanar...Daca ar fi invers! Daca ar fi sa fiu eu pururea tanar si tabloul sa imbatraneasca!Oh,pentru asta as da orice.Mi-as da sufletul pentru asta!"(Dorian Grey)
|
Citat:
Subiecte de conversatie gasesc destul de usor, ma comport foarte natural, deschis! Discut cu oricine, fara probleme! De obicei reusesc sa ma adaptez usor, si de exemplul (cum cred ca ar trebui sa fie intr-o relatie sau casatorie): cand e vorba de servici muncim serios amandoi si ne facem datoria la locul de munca , cand e vorba de a fi alaturi unul de altul si a ne sustine reciproc suntem uniti, cand e vorba de caz de bucurie sau veselie atunci ne bucuram impreuna (mergem la o petrecere, dans, etc). |
Un alt thread care a dat-o in ridicol...
Nimic anormal pana aici :) |
Citat:
|
Ana, initial am crezut ca vrei raspunsuri la o anumita problema. Se pare ca tu ai si solutii, de ce ai mai deschis subiectul ?
Mai ai un pic si ne dai lectii de cum sa ramai virgina pana la 70 de ani! Tu, cand ai deschis subiectul, la ce te asteptai, credeai ca vorbesti cu niste calugari cumva? Viata reala este mult mai dura,... toti barbatii sunt niste po... si toate femeile sunt niste cu... cam asta e in viata reala, restul sunt exceptii ... Ha, ha, ha ... sunt nevoit sa fiu colateral de acord cu oaia cugetatoare! Tu de fapt vrei niste confirmari la o decizie de-a ta, dar nu stii cum sa formulezi intrebarea? Stii cantecul ala: "of, of, ... ce dor, ce chin, ce jaleee,... pe la poarta dumitaleee" cam asta e cu tine, ... jale mareee! Nu trebuie sa ne aduci aminte pe ce forum suntem, ca subiectul topicului deschis de tine are legatura cu o anumita dimensiune a realitatii ... definita de lipsa a ceva ce-ti doresti tu ... dar nu prea iese la socoteala! Noi (de pe acest forum) nu avem nici o vina ca tu esti singura, fara prieten, la 25 de ani si fara solutii la aceasta problema ... nu crezi ? Cred ca esti destul de orgolioasa si cu greu vei putea sa accepti ca lumea se vede si altfel de cat cum crezi tu ... Era un banc pe vremuri in care exista o anumita "invatatura" la un moment dat, ceva de genul: "Eu ti-am dat-o, ca sa o dai, nu s-o duci cu tine-n rai!" ... asa ca nu mai pierde timpul, lasa prejudecatile, .... "ceea ce nu te omoare te face mai puternica!" ___________________________ Viata e complexa, Ana Tr. cum e? I la patrat este egal cu minus unu, facem o conventie? Dar un om la patrat? La om nu se aplica? Ah, ce pacat ... ce frumoase erau numerele complexe, ca si viata, ... o conventie! |
Citat:
Ce fraza, plina de semnificatie! Ha, ha, ha,... ce bine ca nu stiu engleza! Mai Yasmina, nici oceanul nu te opreste? Ce vrei sa ne transmiti, nu poti sa te exprimi in romana sau ti-e rusine cu limba natala? E ceva destept care te reprezinta? |
Citat:
Doar daca nu cumva te referi la propriu la "smoala in cap" si atunci trebuie sa-l vezi, asta da! Dar ce rost are? |
Citat:
Pai ar fi mers la manastire in acest caz, nu-si mai pierdea timpul pe acest forum ... |
Citat:
|
Citat:
Daca vorbim de o iubire autentica. |
Citat:
sa se roage in ce limba doreste el.Ca oricum Dumnezeu intelege orice limba. Ca doar El le-a creat.Si nu mai folosi Google Translate.Nu prea da rezultate. Daca doreai cu adevarat sa intelegi semnatura Yasminei, puteai s-o rogi pe ea sau pe oricine sa ti-o traduca.Si gata. Altfel ce ai scris tu acolo, este atac la persoana.Iar ce ai trecut in semnatura ta, tot atac la persoana este. Eu nu pot sa inteleg fascinatia unora legata de viata altora. |
Citat:
Mercy seat for the world, rejoice ladder elevating / everyone from earth by an act of grace. Rejoice, O heav*enly bridge that is conveying from death unto life, in truth,all those who chant hymns of praise to you!" Iti inteleg dilemele...totusi puteau fi altfel formulate incat sa nu faci atatea atacuri la persoana. Ti-am gresit cu ceva ca locuiesc pe coasta Pacificului ? Cred ca am libertatea sa afisez ce doresc pe pagina mea fara pretentia de a ilumina pe nimeni. Oricum,in discutia de fata aceste versuri reprezinta o strofa din Acatistul Buneivestiri in lb engleza. |
Citat:
1. Eu nu iau apararea femeilor doar pentru ca-s femeie. In general nu iau aparerea nimanui, iar daca e cazul iau apararea persoanei care mi se pare ca ere dreptate, fie ea femeie sau barbat. Nu discreditez barbatii doar pentru ca eu sunt femeie. 2. Am zis de printul tau pentru ca ai zis ca ai renunta la multe pentru el, numai sa il sti aproape. Adica pentru el esti dispusa sa renunti la multe, dar altcuiva nu esti dispusa sa ii dai o sansa (nu sa renunti la ceva). Da, coresc, ne plac oameni diferiti, gusturile sunt diferite, dar sa nu dai cuiva o sansa pentru ca e gras, nu e o scuza. Atunci ai aceeasi mentalitate ca oamenii care ziceai caq radeau de tine ca esti slaba. 3.Ti-am zis ca poate esti prea pretentioasa pentru ca ai viziunea/visul tau ideal. Nu putem avea pretentii de ideal, de perfectiune; cum ziceam, oamenii au calitati, dar au si defecte, iar intr-un vis nu prea exista defecte. 3. Oi fi o surpriza neplacuta, dar nu cred ca din motivul ca nu-ti iau apararea pentru ca esti...femeie, ca si mine. Sunt o surpriza neplacuta pentru multi, pentru ca zic ceea ce gandesc si ce simt... 4. Tocmai ca traiesti o singura viata, ar trebui sa acorzi o sansa oamenilor de langa tine; daca nu acum, cand? Nu zic sa te casatoresti cu ei, zic doar sa le acorzi o sansa sa cunosti mai bine oamenii de langa tine, fie ca au 200 kile, fie ca au 60. Nu kilogramele il fac pe om. Ai fi surprinsa sa vezi cum se topesc kilogramele in ochii persoanei care descopera ce minunat e de fapt acel om, sub aspectul fizic. Uite, daca e sa ma iau dupa aspectul fizic, al meu sot e prea slabanog, dar am trecut peste fizic si i-am cunoscut partea interioara, caracterul, sufletul bun si cald; am descoperit calitatile care nu au nici cea mai mica legatura cu fizicul. Si totusi, cand l-am cunoscut, desi nu era "genul meu", am simtit ceva, un ceva inexplicabil la el care s-a dovedit in timp a fi caracterul si sufletul bun. Cel mai bine e sa inveti sa vezi sub aspectul fizic, si nu ma refer doar la tine, ma rewfer la noi, oamenii, in general. Trupul va imbatrani, se va urati, dar sufletul nu imbatraneste, nu la modul in care o face trupul. |
Citat:
Decio nu m-am inselat prea tare cand am zis ca rintul tau nu e chiar asa de...print. respect 0 iubire 0 comunicare 0 intelegere 0 |
Citat:
|
Citat:
|
| Ora este GMT +3. Ora este acum 12:48:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.