![]() |
Citat:
Tovarase 666, ar cam trebui sa te intorci la sapat! |
Citat:
Dar ai oare și binecuvantarea duhovnicului cela care ti-a zis ca, daca vei fi banat, sa nu mai scrii nimic pe forum? Sau oare ti-ai schimbat duhovnicul, frate scump? Gandeste-te bine sa nu minciunesti nici un pic, ca dacă aperi Sfanta Biserică în timp ce ești în flagranta neascultare de ea, focul cel venit direct din iezer te mananca, Doamne ferească! |
Citat:
|
Citat:
Drumul de la micime la comuniune e lung si se cladeste pe Adevar. E absolut clar ca tovarasia ta va ramane in afara COMUNIUNII de nu te vei intoarce cu fata - nu cu dosul, asa cum faci acum - la Adevar. Esti inca in cautarea Adevarului - tu insuti marturisesti asta. Fereasca Dumnezeu sa te prinda Moartea cautand inca! Tovarasia ta inca nu ai invatat sa pui intrebari! Le pui lui Dumnezeu doar de forma, pentru ca tu crezi ca stii raspunsurile din ... Biblie!! Ai ajuns de rasul dracilor, tovarase 666! |
Citat:
Căutarea Adevărului se face direct la sursă, în Cartea Adevărului, nu în cartea de Povești. Ce mai tura-vura, s-o spunem pe-ai dreaptă: Cel care Adevărul [și Calea & Viața] nu ne-a lăsat nicio icoană, El Însuși fiind o ”icoană” vie a ceea ce este Tatăl. La ce ne-ar trebui niște icoane moarte când Îl avem pe El permanent. În Carte, în natură și -dacă nu spun prea mult- în inimă? |
Citat:
HAI CĂ NU-I MULT. CITEȘTE TOT, BINE ? TE ROG FRUMOS. HAI TE ROG, BINE? Te "ploconești" înaintea cui vrei tu. Dar de închinat, te închini doar lui Hristos și Acelora, obiecte sau Sfinți. Căci în ele, Hristos locuiește. Dumnezeu locuiește acolo. Hai că-i simplu de înțeles. Fi atent. Simplu: Cum e azi, ca și atunci, identic. Xerox. Sfintele Icoane, Sfintele obiecte de cult, Sfânta Cruce, Sfântul Potir, Sfânta Masă, Sfintele Veșminte, le săruți, pentru că prin îmbrăcarea lor reprezinți pe Hristos, ca preot, nu? Înțelegi? Totul e biblic. Nimic înafara Bibliei. Acolo e Hristos. Apoi tămâierea, care am văzut în cele 70 de versete, că tămâia, sunt rugăciunile sfinților, nu? Sau te închini și unui preot, sau episcop, pentru că simți că Hristos locuiește în ei, Duhul Sfânt și harul Duhului Sfânt. Nu te închini trupului lor, firesc, cum nu te închini lemnului Sfinte Icoane, sau materialului obiectelor de cult, cum a fost materialul, aurul de la Chivot, lemnul Toiagului, etc, etc. Înțelegi, nu? Înțelegi? Uite dacă nu înțelegi nici acuma, Îl las pe Hristos să îți spună mai simplu decât mine. Și apoi vei înțelege: --> Matei 23, 17: Nebuni și orbi! Ce este mai mare, aurul sau templul care sfințește aurul? <-- Și uite, îți mai spune Hristos, Creatorul Universului: --> Matei 23, 19: Nebuni și orbi! Ce este mai mare, darul sau altarul care sfințește darul? <-- Înțelegi acuma? N-ai înțeles nici acuma? Serios? Hai serios, nu ai înțeles nici acuma? Nu pot să cred... Nu fac mișto, îmi doresc să înțelegi. Mă lupt să înțelegi. Te-ai prins? Uite, Îl chemăm pe Hristos din nou să îți vorbească. Uite ce zice Domnul: -> Matei 23, 20: Cel ce se jură pe altar se jură pe el și pe toate câte sunt deasupra lui. <- --> Matei 23, 21: Cel ce se jură pe templu se jură pe el și pe Cel care locuiește în el. <-- ---> Matei 23, 22: Cel ce se jură pe cer se jură pe tronul lui Dumnezeu și pe Cel ce șade pe el. <--- (!!!) Gata? Te-ai prins? Nici acuma? Nu creeeed... Uite, te mai ajut puțin. Cel ce se jură pe Sfintele Icoane, se jură pe Cel ce locuiește în ele. Cel ce se jură pe Chivotul Legii, pe Toiagul lui Moise, pe Heruvimii de aur, pe părul lui Samson, și celelalte care vor urma, 8 exemple, se jură pe Cel ce este deasupra lor. Cel ce se jură pe Biserică, se jură pe tronul lui Dumnezeu, pe Cel ce șade în ea. [b]Gata ! E imposibil să nu te fi prins acuma, nu?[b/] Și uite încă un impuls, nu așa tare ca a Lui Hristos: ----> Ieșire 18, 7: Deci a ieșit Moise în întâmpinarea socrului său (Ietro), s-a plecat înaintea lui și l-a sărutat. Iar după ce s-au binecuvântat unul pe altul, au intrat în cort. <---- Și acuma, că ai înțeles deplin, revin: Sfântul Constantin cel Mare (care a respins toate titlurile de "cezar", "august", "imperator", "divinus", etc., că era creștin cu mult înainte să devină Împărat), și Sfânta Elena mama lui, locuind Hristos în ei, fiind vii prin Hristos, și Hristos fiind vii în ei, ei existând cu adevărat, ca ființe, ca suflet, dincolo, în viața veșnică, noi știind sigur acest lucru, le cerem rugăciunile, îi binecuvântăm, le cântăm viețile, îi lăudăm, pentru că putem să ne jurăm pe ei, cum am văzut că ne spune Hristos, dar preferăm să îi lăudăm, pentru că ei sunt în viață, trăiesc, și ne întâlnim cu ei, când plecăm din această viață. Astfel, ne închinăm lor, ca persoane vii, ca și Moise în fața lui Iaret, ne închinăm Sfintei Icoanei lor, pentru că în Sfânta Icoană, deci și în ei, e Hristos și locuiește acolo, și toate adunate, ne bucurăm cu bucurie mare ! Gata ! :) Pacea Domnului ! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Upsss.... |
Citat:
Ortodocsii inteleg altceva si ti-am citat de vreo 2 ori despre ce zice invatatura de credinta ortodoxa dar tu tot orbete vrei sa ramai si repeti ca un papagal aceleasi clisee despre lucruri care te depasesc. Atunci ce mai cauti pe aici? |
Citat:
Sau crezi ca cinstitorii Vechiului Testament nu se inchinau "in duh" pentru ca Dumnezeu le-a ordonat express sa faca anumite obiecte de cult? |
Citat:
Ba o cruce, ba o carte care se vrea Bibilia.. Nu stiu ca Hristos sa fi trimis pe Apostoli in lume cu vreo carte de raspandit. Altfel cu greu s-ar putea spune care e diferenta intre casa voastra de adunare si o sala de conferinta oarecare. Ca nu le pupa nimeni, asta tine de evlavia fiecaruia, voi fiind seci la capitolul credinta, secati sunteti si de evlavie. |
Citat:
Citat:
Doar Biserica si sectele. |
Citat:
Si asta la cererea expresa a lui Dumnezeu! Citat:
Si uite ca sunt indicatii despre folosirea obiectelor de cult in VT dar matalutza nu, avand ochelarii de cal ai inaintasilor neoprotestanti, nu puteti vedea lucrul asta, il negati cu inversuanare in timp ce urlati sus si tare ca aveti Biblia ca reper. Citat:
Ce dovezi aveti in acest sens? Sau tanti cealalta, cu viziuni si descoperiri si profetii mincinosi care au precedat-o. Le-a vorbit direct Dumnezeu? Voi ziceti ca da, noi de ce v-am crede? Adica ortodocsii n-ar fi primit incredintare de la Dumnezeu pentru cultul icoanelor, dar profetii vostri care s-au incurcat in propriile minciuni, pardon profetii, ar fi avut. Mai sa fie, zi-mi si mie ce te face sa crezi ca ai avea credibilitate sau ai putea ajunge undeva cu glumele astea? Sau de fapt rezultatul nu conteaza, trebuie sa vada altii ca esti bun de gura, poate poate iti pica si tie un post de pastor desi varsta si pilele nu te ajuta? |
Citat:
Din Noul și din Vechiul Testament? Și stai, stai, că mai vin exemple. Toate sunt închinare în duh și adevăr. Absolut toate. Că nu ne închinăm la material. Asta ai înțeles deja. Noi am primit încredințare de la Dumnezeu pentru Sfintele Icoane, Centime. Dar adventismul ce se înființează la 1830 de baptistul William Miller și apoi Helen White, cu încredințare de la armatele întunericului... Sau penticostalismul, de Charles Fox Parham și William J. Seymour, la 1906, sau întemeietorii baptiștilor, la 1610, Henry Jacob și John Smyth. Pace! |
Citat:
|
Citat:
"Fiecare să dea cum socotește cu inima sa, nu cu părere de rău, sau de silă, căci Dumnezeu iubește pe cel care dă cu voie bună." 2 Cor. 9:7 Mai sa fie, dar tare te mai crezi tu in Cuvant. La voi cum se citeste asta? "Fiecare sa dea zeciuiala cum socoteste cu inima sa..." Nu? Ce sa ne mai miram ca alte lucruri mai delicate nu sunteti capabili sa le intelegeti.. Citat:
Ca tie iti place sa crezi ca facem asta si ca repeti ca o moara stricata lucrul asta, nu schimba nimic. Doar arata ca esti rauvoitor sau/si greu de cap si atat. Argumente consistente: zero, doar ignoranta fata de Cuvant si falsificarea lui cu ideile tale. Citat:
Ca pentru tine si plecaciunile/sarutarile in fatza parintilor sunt probabil tot un gest de idolatrie (daca e sa fii consistent in idei, ceea ce ma indoiesc) , tine iarasi, de probleme care nu ne privesc. Lacunele tale afective, faptul ca provii dintr-o familie problematica, nu putem schimba.. Oricum ti s-a explicat ca la copii, dar degeaba, sincer mie imi vine greu sa cred ca cineva poate fi atat de prost, decat daca exista eventual probleme medicale, deci ramane doar rea vointa. Citat:
Ca noi oferim cinstire Sfintilor (cum spune si Sf. Scriptura) nu inchinare. Ca tu vezi inchinare, du-te cu ochiul la doctor, noi nu avem cum sa-l reparam. Citat:
Ca sa te lecuiesti de asta, eu zic asa, urca-te pe o scara mai inalta asa si repede de cate ori ai repetat aici "idolatrie" urmatoarea propozitie "eu pot sa zbor". Si pe urma sari. Imi spui pe urma daca a functionat. |
Citat:
Nu poti sa pierzi ceva in care nu crezi, nu? Sau ..? |
Citat:
|
Nu-i adevărat, minte.
Nu-i nicio practică păgână în creștinism. Nici una. Toate sunt biblice. Adevărate. Prin Hristos. Dar în erezii, zero adevăr. |
Citat:
Aveți cult? Atunci înțelegeți ce-i aia cult, nu? Aveți și simbolistică? Serios? Pfuuu... minunat! Îți ajută ca să te trezești mai ușor. Și să înțelegi mai ușor, ce se petrece în creștinism. Și să devii creștin mai ușor. Și nu, nu e "biserica" ta, adventismul, e minciună de la necuratu, minciună apărută în 1830, pe dealurile din Boston... Cum nici Biserica mea, nu e Ortodoxia, e a lui Dumnezeu, eu sunt doar creștin. Cred în Dumnezeu și în Biserica Sa. Și mărturisesc Adevărul. Ție și oricui. Tot ce e în Ortodoxie, e Adevărul. Nimic mincinos. Totul e mântuitor. Ți-am dovedit și îți dovedesc oricând. Dumnezeu să-ți ajute să vi acasă. Acasă... În fața lui Dumnezeu, a Catapetesmei, a Iconostasului... |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pentru restul considerațiunilor, epitetelor și ironiilor tale subțiri-groase, nu consider că merită să mă aplec atât de jos. E suficient că a trebuit să acumulez răspunsuri la multiplele tale intervenții într-o singură postare, cu scuzele de rigoare. |
Nu, Centime, marea problemă e la adventiști, penticostali, baptiști, mormoni, metodiști, iehoviști și alte 60.000 de secte câte există doar în America. Probleme multe de tot.
Problema cea mai mare, e că nu se vor mântui. La creștini, nu-i nicio problemă. Dar la eretici, numai și numai probleme. La creștini nu-i nicio practică păgână. Cum ți-am dovedit biblic. Biblic, ți-am dovedit, înțelegi ? Dovedește tu, dar cu argumente solide, nu jucării și artificii, din Biblie, că e practică păgână. Până atunci, ți-am dovedit că închinarea la Dumnezeu din Sfintele Icoane, NU E practică păgână, ci practică mântuitoare. Amin. Și nu, nu plictisim cu exemplele Biblice, colegii de forum. Cu heruvimii de Aur, toiagul, etc. Ca și cum spui că plictisim cu poruncile lui Dumnezeu. Îți dai seama ce vorbești? Ai hulit... sărăcuțul de tine... Nu numai că minți constant, dar ai și hulit acum... În rest, ți-am explicat eu deja, înaintea lui Alin B., cum e cu "expresul". |
Îți dau dreptate: la creștini nu poate fi nicio practică păgână, căci ei ascultă de Christos (de unde le vine și numele). Hristos nu i-a învățat să adopte practici păgâne precum închinatul la obiecte și slujirea acestora. Și mai apoi, nici sfinții apostoli.
În privința sentinței de la începutul postării, nu-ți pot da dreptate. Să-L lăsăm pe Dumnezeu să Se pronunțe. Noi nu putem ști nici în dreptul nostru că vom rămâne până la urmă mântuiți, cu atât mai puțin în dreptul altora. |
Citat:
|
Citat:
Iar când vorbesc de creștini, mă refer la ortodocși. Doar ortodocșii mai sunt creștini. Restul sunt eretici. Toate practicile ortodoxe, deci singurele creștine, sunt Biblice. Dovedite. Negru pe alb. Biblia e Cuvântul lui Dumnezeu. Deci al lui Hristos. Prin Sfinții Apostoli vorbește Dumnezeu. Și Dumnezeu ne învață să ne îmbrățișăm cu sărutare sfântă. Și noi asta facem, sfinții din cer și creștinii, fără erezie, aici pe pământ. Și e bine ce facem, e mântuitor. E Biblic, înțelegi? Văd că nici acum. Aștept răspuns la postarea 126 din acest topic, aia a mea. Poate te încumeți. M-aș bucura. Pace ! |
Citat:
Te compatimesc, tovarase! Marea ta irealizare e ca ai rupt sursa Adevarului de Carte! Tu te multumesti cu ceea ce este scris. Eu nu ma pot multumi cu atat - nici un om normal la cap nu se poate multumi cu atat. Eu caut Comuniunea cu Dumnezeu! Apropo, tu ai dat mana vreodata cu copilul tau? Sau l-ai sarutat vreodata? |
Citat:
In sfarsit vad progres la tine... Tocmai la tine, de unde nu credeam sa vad vreodata o umbra de schimbare ... in bine ... 1. ai folosit in mod pozitiv cuvantul "icoana", nu te-ai mai ciumurlit la citirea sau auzirea acestui cuvant (mare lucru, mare realizare pentru umanitate, in general, si pentru innobilarea ta culturala, in particular). 2. ai asociat acest cuvant in mod pozitiv cu Persoana Mantuitorului Hristos. Acum fireasca intrebare este: Trupul Mantuitorului (in special Fata Sa) este unit cu Persoana Sa dumnezeiasca sau nu? Adica Trupul Sau este Parte asumata a Dumnezeirii Sale sau e doar o imbracaminte de carne ce doar "inveleste" Fiinta Sa Dumnezeiasca cu scopul de a asigura manifestarea in lumea creata a Fiului lui Dumnezeu? Citat:
|
Citat:
Dar daca nu te incumeti inseamna ca musca bazaie pe caciula, toata vorbaraia sectara pe care o faci e doar vrajitorie, iar cuvantul ti se adreseaza in van: " - Au doară arderile de tot și jertfele sunt tot așa de plăcute Domnului, ca și ASCULTAREA glasului Domnului? ASCULTAREA este mai bună decât jertfa și supunerea mai bună decât grăsimea berbecilor. Căci nesupunerea este un păcat la fel cu vrăjitoria și împotrivirea este la fel cu închinarea la idoli. Pentru că ai lepădat cuvântul Domnului, și El te-a lepădat" |
Citat:
|
Citat:
Sau în inchiziție... Vrei să hipnotizezi prin cuvinte, să pui lanțuri. Interesant... Dacă ar mai fi vrăjitori, ai fi un "apprentice" excelent. Adică ucenic. Ai și nume de vrăjitor. Celtic. Druizii. Nu trebuie să omori pe nimeni, e și vrăjitorie "științifică", alchimia. Transformi metale în aur. Și azi sunt vrăjitori. E la modă. Deci hai să nu fim off-topic. Construiește, dacă ai ceva de zis. Hai să construim împreună. Cu mila Domnului. E păcat să se războiască creștinii între ei. În cuvânt desigur, singurul război permis să ridice creștinii. Mai bine construim. Iar dacă nu vrei, din varii motive... Domnul să aibe milă de tine. Și de noi toți. Iartă-mă pe mine păcătosul și roagă-te și pentru mine poate un "Doamne miluiește", dacă mă iubești. |
Citat:
”Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine.” (Ioan 5,39 - Biblia Ortodoxă) Citat:
|
Citat:
Acum dacă Hristos e Eikon-ul Tatălui și a venit să ni Se arate în așa fel încât să-L vedem în toată splendoarea caracterului Său, la ce mai avem nevoie de niște poze whatever, cel mai probabil inexacte și chiar confuze (confuze pentru reprezintă frecvent cu totul alte persoane)? Citat:
Citat:
|
Citat:
Iar hulești? Te rog fi mai atent. Cuvântul lui Dumnezeu din Biblie, spune povești? E Adevărul. Cum poți să spui că versetele ce ți-am dat, spun povești. Ne jignești pe noi și pe Dumnezeu. Ai te rog grijă să nu mai spui așa ceva. Citat:
Căutarea Adevărului se face în Carte. Și deci, Cartea e Adevărul, e între cei doi heruvimi, este în toiag, este în Chivotul Legii, cu cele 3 obiecte sfinte în el. Și în ele e Adevărul. "Acelea care mărturisesc despre Mine". Bine spus. Acelea, Sfintele Obiecte și Sfânta Biblie. Uite cum singur te dai de gol. Mai sus spuneai că sunt povești, acum vezi și te convingi singur că "acelea mărturisesc despre Mine". Biblia, cu tot ce e în ea. Citat:
S-a înălțat la cer, o să revină la Judecată. Cum te aștepți să săruți pe Hristos în persoană, cum sărută copii lui Adrian pe tata lor? Ei îl au pe tata lor lângă ei. Dar dacă tata lor ar fi dus în America, ce ar face? L-ar săruta pe tata lor în poză, în duh și adevăr, corect? Că nu poate fi fizic acolo, nu? Ei bine și noi sărutăm "poza" Tatălui nostru, ale Fiului Lui, cu/prin Sfânta Bucurie, adică Sfântul Duh. Și ale fraților noștrii, sfinții. Și ale mamei noastre, Maica Domnului. Și îi așteptăm să vină din "america" de unde sunt duși ei, fizic. Și sărutăm cu dor, în duh și adevăr, "pozele" lor. Dar ei sunt cu noi, în formă de duh, nevăzut. Că acolo unde zice "în duh și adevăr", mai zice că Dumnezeu duh este. Nu poți să săruți duhul, nu? Deși e prezent lângă noi. Cum nu pot copii să sărute sufletul tatălui lor, decât trupul fizic, sau poze. Mai simplu de atât nu se poate. Singur îți dai răspunsul. Aștept răspunsul la postarea 126, te rog. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=126 Sper că nu mai spui că sunt povești. |
Citat:
Știu că înțelegi, dar nu poți accepta, ai inima învârtoșată. Să ți-o desfârtoșeze Dumnezeu. Inexacte? Dacă o poză ar fi făcută cu aparate foto de 0,3, 0,7, 1,3, 2, 3.15, 5, 8, 12, 16, 20.7, etc, de la distanțe de la un metru, până la 10 metri, apoi printate pe suprafețe de panouri publicitare, de la dimensiune A4, până la suprafețe de 2 pe 3 metri sau mai mari, fiecare poză ar fi diferită, nu? Inexacte... cum spui, nu? Dar ce vei observa? Imaginea de ansamblu va fi categoric aceași. Vei putea observa că are păr lung, are barbă scurtă, e blând și atent, trăsăturile feței sunt la fel, are același fel de îmbrăcăminte, ține o Evanghelie în mână, haine lungi, binecuvântând mereu. Ai putea observa în toate pozele, că acela e Hristos. E minunat de simplu. Deci nu poate reprezenta mereu cu totul altă persoană. Citat:
Iar în acele poze, sunt Persoanele. Cum să fie poze simple? Fără persoane? Atunci erau poze cu mașini de Ferrari, sau cu Castelul Bran. Da, acelea nu sunt persoane. Sunt fiere reci cu motor și clădiri de piatră și derivate. Dar atâta timp cât în acele poze, sunt persoane, cum poți tu să le separi ? Icoana de persoană? Nu se poate. Nu-s Icoane cu Castelul Bran, că acelea nu ar avea ce să caute în Biserica lui Hristos. Icoanele, închinarea în duh și în adevăr, Persoanei, FACE obiectul acestui topic. De la bun început. Reprezentarea Domnului pe perete, a iscat o discuție minunată, prin care arătăm că suntem! În Adevăr! În Hristos! Și în sfinți. Și unii prin alții, în comuniune. Iar pentru Dumnezeu nu există "sfinți politici", chiar dacă au avut treabă cu politica vremului lor, acea politică a trecut și ei, sfinții, știu asta. Citat:
Chivotul Legii era obiect mort? Sau toiagul lui Moise și toiagul lui Aaron? Și șarpele de Aramă. Și cei doi heruvimi, pe care stătea Dumnezeu, erau toate obiecte moarte? Nu. Nu erau. Erau vii. Duhul Sfânt era în ele. Cum să fie moarte? Duhul Sfânt e mort? Vezi că hulești? Îți dovedesc. De ce nu și-au exprimat și ei, Moise și alții, dragostea direct către Persoana Divină? De ce le-a cerut Dumnezeu, "expres" heruvimi de aur, șarpe de aramă, etc., care sunt în cer și pe pământ, când cu 5 capitole mai înainte, le cere tot "expres", să nu își facă nici o asemănare câte sunt în cer și pe pământ ??? Îți dau răspunsul: Dar poți să îl dai și tu, să văd cum gândești. Deci: Pentru că Dumnezeu în porunca a doua, nu se referă la Sfintele Obiecte, în care este El, în duh și adevăr. Dumnezeu este prezent, în duh și în adevăr, în toiag, da? Că doar nu spunem că toiagul în sine e Dumnezeu. Dumnezeu mai este în heruvimii de aur, în Sfintele Obiecte ale chivotului legii, în Sfintele Icoane. Acelea nu au legătură cu "sus în cer și jos pe pământ", cum spune porunca a 2-a. Am scris mult? Cred că nu. Aștept răspunsul la postarea #126. Mulțumesc frumos: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=126 Pacea Domnului. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pai profeteasa voastra e foarte faimoasa pentru cartile de povesti pe care le tipariti la greu, daca sunteti asa mari iubitori ai Cartii si aveti fobii pentru ce este pe alaturi, de ce mai tipariti fituici proaste? Citat:
Iar daca vreti sa ascultati de Noul, atunci trebuie sa ascultati si de Biserica cel care l-a intocmit. Ca daca au avut Duhul Sfant sa-l faca, de ce negati ca ar fi avut Duhul Sfant sa-l talcuiasca? Ca uite, mai zice ceva Scriptura, dar voi ignoranti grosier: Citat:
Deci lamureste-ne si pe noi, cum sa credem ca nu esti unul din acestia care rastalmacesc Scripturile spre a ta pierzare? Citat:
Pai ma mir ca tu nu crezi deja asta, ca se limiteaza doar la atat. Dupa logica ta neoprotestanta, aveti poze deci relatia se limiteaza la pupat poze, ai putea spunea acelasi lucru. Ar fi la fel de "adevarat". |
Citat:
Sau credem ca ipocirizia e o trasatura de caracter recomandata de domnul (pastor) dupa a al sau chip? Citat:
Ah, ca nu are valoare sacra schimba ceva? Pai normal ca nu are, e un produs sec al imaginatiei, dupa chipul si asemanarea dumnezeului vostru si a evlaviei (inexistente) care o aveti fata de el. |
Citat:
|
Citat:
Acum sper că am răspuns. |
Citat:
Citat:
Citat:
Revenind la problematica topicului, porunca lui Dumnezeu este răstălmăcită (spre pierzare) de cei care afirmă că trebuie să-Èi faci reprezentări Èi trebuie să te închini înaintea lor Èi să le dedici slujbe. Exact pe dos, de cum zice porunca! Păi e bine, e frumos?:68: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:49:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.