![]() |
"Marcu" dupa voi :D !!!
|
Felicitari si din partea mea pentru Corinusha- sa va traiasca fetita, multa sanatate si sa va bucurati, impreuna cu familia dumneavoastra! Dumnezeu sa va ajute si sa va apere!
|
Sanatate si numai bine mamei si fetiteti. Cum o cheama pe cea mica?
|
Nu cred c-o chemă-n vreun fel, încă. Nu înțelege, e prea micuță.
|
Citat:
|
Sanatate si felicitari! Sa ii traiasca!
|
Multa sanatate, Corinusha, si tie si pruncutzei...Sa te ajute Dumnezeu sa o alaptezi natural cat mai mult...Are beneficii imense pentru bebe..iar pt mamici, cine alapteaza o perioada cat mai indelungata, are mari sanse sa nu se imbolnavesca de cancer de san.
Este demonstrat stiintific si practic! |
Citat:
Un alt copil in familia lui Ioan Cezar ! Foarte frumos ,sa va traiasca si sa va faca cinste ! Ma bucur pt voi si va doresc toate cele bune :53: |
Citat:
O cheama Maya si este o draguta. Poate reuseste si mama sa puna o poza dar sa nu o deocheati :) |
Citat:
|
Doamne ajută!
Felicitările, masa și dansul, după Săptămâna Luminată!:101: |
Da, da.......:)
Dar tot nu ne-am hotarat cu numele. |
Domnul sa-l binecuvinteze pe micut, pe mamica, pe tatic si pe ceilalti fratiori!
Toti sfintii cu voi! Da' fratii lui ce zic, ce nume i-ar da ei? Cand zici ca s-a nascut? In 30, de adormirea Pr. Nicolae Steinhardt? Sau in 31, cand s-a nascut si Nichita? Si Gogol. |
Citat:
Un tortulet de Bun venit pe lume! https://tortulbebelusului.files.word...2/model-24.jpg |
Citat:
|
Citat:
|
Felicitari si urari de bine, Ioane ! Dumnezeu sa-l iubeasca pe micut si pe voi toti !
|
Daca eram in tara il botezam eu si-i puneam numele Mihail,Gavriil sau Cristian ...:)
Eiii visez si eu frumos... :53: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ciudatenii inutile, mai ales prostia aia stirba din coltul de jos.Urata mai este Doamne....=)) Ia uite,... chestia aia de sus din varful cearceafului seamana cu un vibrator.Lol =)) |
Citat:
Asa este moda in vest,se face inainte de nasterea copilului un Baby Shower ,unde participa numai femei ,sunt jocuri distractive,gustari si se aduc cadouri in special pt viitorul copil. |
Citat:
sa-si puna cearceafuri si "dildo"-uri. Lol =)) Vestul nu are toate tziglele pe casa. |
Citat:
Ceea ce nu este deloc deplasat intr-un tort de scutece. |
Citat:
Ce cearceafuri, Copacele? Sunt scutecele, fara de care nu se poate cand ai un bebe. Aranjate frumos in forma de tort, laolalta cu alte lucrusoare pentru bebe. O idee excelenta de cadou! Not only just for fun and photos! |
Citat:
sfarsitul vietii =)) Eventual cu poza soacrei preferate(daca au fost mai multe). |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar in Vest , se obisnuieste ca in loc de Inger Pazitor sa-i se aduca astfel de chestii ? |
Citat:
Pai ingerul pazitor il aduce asa orice om in traista? Ii da Domnul la botez. Noi astialalti procuram si noi scutece,biberoane ,chestii mai pragmatice ... |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Cum ar fi Ioan Ioan? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cel putin 50-50 ,eu asa stiam ! |
Citat:
Sugestiile unor forumisti pot fi sau nu, demne de luat in seama. De ex. mie imi plac numele Sergiu, Darius, Patriciu, Alexandru, Andrei etc., tie Cristian, Mihai, Gavriil (serios? cine mai da numele asta in ziua de azi?), lui Copacel, Ioan Ioan, dar pana la urma parintii hotarasc. |
Of, ce v-ati aprins...:)
Si cat de mult as vrea sa va fiu recunoscator cu adevarat... Dar cum s-o fac? Nepriceput cum sunt. In sfarsit, ma simt si eu ocrotit, acceptat, ingaduit,.... confirmat.:( * Deocamdata micul barbat are una bucata problema: a trecut pe antibiotice... L-a cotropit un stafilococ, batracian, hemodrac, habar n-am, nu mai stiu ce e si cum ii zice pre limba doftorilor... Cert e ca va ramane cel putin pana marti in spital, cu toate acele si substantele in minusculele vene... Compensare la nasterea lui ultrarapida. Am aflat ca a zbuchit-o in lume in doar ...10 minute. Eu am crezut ca a facut record de juma de ora travaliu, dar am aflat ca au fost doar 10 min. Ce om descurcaret! Acum plateste, insa. Impetuozitatea e un lux! E perfuzat, gaurit, tot ce trebe.... Domnul cu el! * Am hotarat, intr-un sfarsit. Il va chema Nicolae. Ioan Nicolae. Prea multi oameni din neamul si din patria mea iubesc pe Nicolae, ocrotitorul copiilor, sfantul cel bland si puternic, darnic, iubitor. Pruncul se arata delicat, subtire, calin... Ramane asa: Nicolae. Mi-e drag sa il chem pe numele acesta! Au acceptat si ceilalti, intr-un sfarsit... * Va multumesc tuturor! Nu stiu cum s-o fac dar asa simt si voiesc: sa va multumesc si sa va rog sa ma iertati pentru toate... Puneti va rog o lumanare pentru Nicolae Ioan si pentru mama lui, Ruxandra. Adevar, adevar va spun ca acum chiar au nevoie! Doamne ajuta! |
Ooo, micutul de el! :(
Doamne Sfinte, pentru rugaciunile Sf. Nicolae, ale Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, ocroteste-l pe micutul Nicolae si pe mama lui. Fa-l sanatos sa se nasca si din apa si din Duh, prin Botez, iar parintilor da-le putere si binecuvantare sa-l poata creste si ocroti si pe el si pe fratii lui. Le-a facut preotul randuiala din ziua intai, mamei si pruncului? Urmeaza cea din ziua a 8-a si apoi cea din ziua a 40-a. |
Dumnezeu să îi dea sănătate și bucurii robului Său Nicolae Ioan și părinților Cezar și Ruxandra.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:04:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.