Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Noi atentate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18199)

Valkorion 25.03.2016 11:49:01

Cel mai bine ar fi ca popoarele să se apere singure, să nu se mai lase pe mîna ființelor inutile cu epoleți, prea bine finanțate și hrănite care își apară stăpînii, politiceasca haită ideologică. Pe viermii cu girofar îi păzesc, nu pe noi. Noi, sîntem buni doar de crăpat cînd planul lui Weishaupt și Pike o cere.
Ca să ne apărăm singuri, de teroriști, refugiați și alte chestii umanoide, trebuie să ne reîntoarcem, fie și pentru scurtă vreme, la practica comunităților mici, în care toată lumea cunoaște pe (și știe ce face) toată lumea. Astfel, nu vom mai avea nevoie de cîinii umani de pază&război să ne "protejeze".

aubergine 25.03.2016 14:47:10

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618201)
Cel mai bine ar fi ca popoarele să se apere singure, să nu se mai lase pe mîna ființelor inutile cu epoleți, prea bine finanțate și hrănite care își apară stăpînii, politiceasca haită ideologică. Pe viermii cu girofar îi păzesc, nu pe noi. Noi, sîntem buni doar de crăpat cînd planul lui Weishaupt și Pike o cere.
Ca să ne apărăm singuri, de teroriști, refugiați și alte chestii umanoide, trebuie să ne reîntoarcem, fie și pentru scurtă vreme, la practica comunităților mici, în care toată lumea cunoaște pe (și știe ce face) toată lumea. Astfel, nu vom mai avea nevoie de cîinii umani de pază&război să ne "protejeze".

Ar trebui sa se faca garzi civice sau patriotice daca se doreste acest lucru!

aubergine 25.03.2016 14:53:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618187)
Si daca nu avem teroristi musulmani, inventam teroristi unguri!

Doar asa, sa se manince romanii si ungurii intre ei, nu care cumva sa sara si romani si ungurii pe cozile de topor de la Bucuresti.

Credeti ca la o adica, acesti teroristi unguri ar reusi sa atace pe romani si sa provoace morti, raniti, fratii lor unguri nu i-ar sustine, apara sau macar scuza in demersul lor?
Daca acum, ca nu au reusit, sunt scuzati de unguri si vor sa promoveze ideea ca securistii sunt asa si pe dincolo, d-apoi intr-un caz mai grav....D-voastra daca sunteti roman adevarat, nu puteti sa luati apararea ungurilor.

As vrea sa va vad daca ar fi vreun caz de atentat cum ati mai lovi in securitate, poate ca tot pe ei i-ati gasi de vina ca nu sunt in stare sa apere destul.

Nici in ziua de azi nu s-au impacat cu gandul ca nu mai au Transilvania.
Sunt niste perfizi, ipocrizi, ultranationalisti care ii urasc de moarte pe romani, dar se prefac atat de bine incat nimeni nu ar zice acest lucru, daca nu i-ar cunoaste cu adevarat.
Daca nu ati trait printre ei sau nu sunteti unul nu aveti de unde sa stiti.

aubergine 25.03.2016 14:59:05

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618199)
Q. E. D.
Totul e aranjat. Și ce e mai rău, e că se gasesc idioți care insistă să luăm de bune toate minciunile gunoaielor din fruntea bucatelor. De asta îi urăsc din răsputeri pe cei din "serviciile secrete", la fel de mult ca pe magnații financiari și mai mult decît pe politicieni: sînt, ca sistem, oameni ai minciunii și crimei. Pe conducători îi protejează, pe masse nu. Asta, în sine, este o trădare, și dovedește tot. De ce să fie, la o adică, băgați în bunker trădători ca merkel, imperialiști ca obama sau putin, fanatici ca netanyahu, etc., iar oameni "obișnuiți", poate cu mai multă calitate umană, nu?!

Vreti sa spuneti ca totul a fost aranjat in privinta atentatelor? Da, e posibil, avand in vedere ca securitatea lor s-a retras, sa fi fost planuit inainte cu un anume scop, cu care anume, nu stiu.
Sunt de acord ca ii protejeaza pe politicieni, dar protejeaza si cetatenii, cel putin in Romania.
De exemplu primarul de la Arad, Falca este sustinut de securistul Coldea, care este din Tarnova, Arad si prieten cu acesta. Din aceasta cauza, desi a facut multe magarii, nu ne mai vedem scapati de el, sub nici o forma.

aubergine 25.03.2016 15:03:06

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 618195)
asta arata ca Vadim a fost un ofiter de la servicii, care tinea mereu FLACARA aprinsa intre romani si unguri

Vadim a fost un patriot care ar fi facut multe daca era lasat.

A avut grija de oameni, batrani si caini. Cu toate ca era coleric si ii jignea pe multi si a fost si laudator al Ceausestilor, ca multi altii, care in ziua de azi pozeaza in fecioarele Sionului, vezi Caramitru si Rebengiuc si alti actori, politcieni etc, era un om care si-a iubit tara si a vrut sa faca bine, Dumnezeu sa il ierte, si imi pare rau ca a murit.

A denuntat mafia de peste tot, a denuntat pe Tokes, spion ungur si tradator de tara, marsaviile ungurilor, pe Basescu si clica lui etc etc.

Mihnea Dragomir 25.03.2016 16:41:22

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618209)

Garda, Capitanul si Arhanghelul din Cer!

Ion Pop 25.03.2016 17:47:27

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618209)

Da ca si pe vremea fascistilor si nazistilor: Garzi care omorau comunistii unde ii prindeau.

Sunt acuma in Columbia, si de zeci de ani omoara toti oamenii care indraznesc sa se puna pe listele de votare ale partidelor comuniste.

Sunt si in Germania, tot mai multe grupuri de autoaparare.

aubergine 25.03.2016 17:47:38

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 618221)
Garda, Capitanul si Arhanghelul din Cer!

https://www.youtube.com/watch?v=S6uqDPhjeeU

Bunica mea mi-a vorbit intotdeauna despre legionari intr-un mod pozitiv, la fel si altii din jur.
Au ajutat taranii la recolte, au reparat podurile si au mers la biserica, lumea ii vedea foarte bine.

aubergine 25.03.2016 17:50:56

Citat:

În prealabil postat de Ion Pop (Post 618231)
Da ca si pe vremea fascistilor si nazistilor: Garzi care omorau comunistii unde ii prindeau.

Sunt acuma in Columbia, si de zeci de ani omoara toti oamenii care indraznesc sa se puna pe listele de votare ale partidelor comuniste.

Sunt si in Germania, tot mai multe grupuri de autoaparare.

Nu stiu, nu am auzit de astea, dar daca ar fi fost prezenti la aeroport poate ca ar fi incercat sa faca ceva.
La fel si in Franta, in sala de concert, in loc sa stea la pamant si sa astepte sa moara, timp de 2 ore au stat si si-au asteptat moartea, trebuiau sa incerce sa ii opreasca, fiind multi, oricum nu aveau nimic de pierdut, tot mureau, dar mai salvau niste vieti.

AlinB 26.03.2016 03:24:22

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618232)
https://www.youtube.com/watch?v=S6uqDPhjeeU

Bunica mea mi-a vorbit intotdeauna despre legionari intr-un mod pozitiv, la fel si altii din jur.
Au ajutat taranii la recolte, au reparat podurile si au mers la biserica, lumea ii vedea foarte bine.

Ce daca mai impuscau cate un politician sau macelareau cu topoare un ziarist, erau oricum destui!

AlinB 26.03.2016 03:25:57

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618234)
Nu stiu, nu am auzit de astea, dar daca ar fi fost prezenti la aeroport poate ca ar fi incercat sa faca ceva.
La fel si in Franta, in sala de concert, in loc sa stea la pamant si sa astepte sa moara, timp de 2 ore au stat si si-au asteptat moartea, trebuiau sa incerce sa ii opreasca, fiind multi, oricum nu aveau nimic de pierdut, tot mureau, dar mai salvau niste vieti.

Cu certitudine tu asa ai fi facut, te-ai fi aruncat in fata gloantelor incercand sa le opresti cu pipetul!

SuperWoman, ce sa mai!

AlinB 26.03.2016 03:27:09

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618212)
A avut grija de oameni, batrani si caini

Trei categorii de cinste: oamenii, batranii si cainii.
Cu batranii undeva intre oameni si caini.

aubergine 26.03.2016 10:06:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618298)
Cu certitudine tu asa ai fi facut, te-ai fi aruncat in fata gloantelor incercand sa le opresti cu pipetul!

SuperWoman, ce sa mai!

Nu cred că aș fi rezistat psihic să stau să îmi aștept moartea timp de 2 ore, nu e vorba de super woman, să stai și să aștepți să îți vină rândul să mori, cred că o luăm razna și reacționăm fără să gândesc, și fără instinct de supraviețuire.

aubergine 26.03.2016 10:09:27

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618299)

Tare răutăcios trebuie să fiți ca să vă legați așa de orice greșeală de scris.

aubergine 26.03.2016 10:13:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618297)
Ce daca mai impuscau cate un politician sau macelareau cu topoare un ziarist, erau oricum destui!

Eu așa am auzit de la alții, nu ca vreau sa ii scuz, nu am fost acolo să știu, dacă au fost unii acolo debili mintali care au comis crime, nu înseamnă că toți au fost criminali.

AlinB 26.03.2016 11:43:37

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618310)
Tare răutăcios trebuie să fiți ca să vă legați așa de orice greșeală de scris.

Gresita era toata postarea, asta era doar partea hilara, sa ne mai amuzam si noi putin.

AlinB 26.03.2016 11:44:56

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618311)
Eu așa am auzit de la alții, nu ca vreau sa ii scuz, nu am fost acolo să știu, dacă au fost unii acolo debili mintali care au comis crime, nu înseamnă că toți au fost criminali.

Eu asa am auzit, care e adevarul nu ma mai intereseaza.

Pai debilii aia erau legionari cu acte in regula iar faptele lor au fost nu doar aprobate ci glorificate de intreaga Legiune cu CZC in frunte.

Mai recent chiar, unii le-au facut acatist in care ii numestc pe asasini "mucenici" si "marturisitori".

Doar ca sa fie siguri ca ingroapa definitiv in penibil M.L.

AlinB 26.03.2016 11:46:42

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618309)
Nu cred că aș fi rezistat psihic să stau să îmi aștept moartea timp de 2 ore, nu e vorba de super woman, să stai și să aștepți să îți vină rândul să mori, cred că o luăm razna și reacționăm fără să gândesc, și fără instinct de supraviețuire.

Daca ai gandi limpede, ai realiza ca ai mai multe sanse sa supravietuiesti ascunzandu-te decat aruncandu-te in fata unor gloante.

Dar ma rog, nu toti sunt suficienti de inzestrati sa supravietuiasca, faptul ca sunt inca in viata e doar o coincidenta, n-au fost inca nevoiti sa-si folosesca "inteligenta" in situatii limita.

Copacel 26.03.2016 14:06:58

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618299)

Pentru ca in ziua de azi cainii sunt mai omenosi decat oamenii.

AlinB 26.03.2016 14:17:10

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 618333)
Pentru ca in ziua de azi cainii sunt mai omenosi decat oamenii.

Da, doar in Bucuresti au capsat cateva mii de oameni, cel mai probabil in spatiul public.

Copacel 26.03.2016 14:17:59

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618211)
sa fi fost planuit inainte cu un anume scop, cu care anume, nu stiu.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitându-se de diferențele cauzate de agentur a Illuminati între sioniștii politici și conducătorii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul musulmanii Lumii Arabe și sionismul politic statul Israel să se distrugă reciproc. Între timp celelalte națiuni, o dată mai mult divizate pe această temă, vor fi nevoite să se lupte până la punctul complet, fizic, moral, spiritual și de epuizare economică.
Vom elibera nihiliștii și ateii, și vom provoca un formidabil cataclism social care, în toată oroarea sa va arăta clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor cele mai sângeroase. Apoi, peste tot, cetățenii, vor fi nevoiți ei-înșiși să se apere împotriva unei minorități de revoluționari din lume, pentru a extermina aceste distrugătoare ale civilizației, și masele deziluzionate de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi în acele momente fără nicio busolă, în căutarea unui ideal, fără să știe către ce să-și îndrepte adorația, vor primi adevărata lumină grație manifestării universale a purei doctrine a lui Lucifer, în cele din urmă dezvăluit în ochii tuturor, manifestație care va urma distrugerea creștinismului și ateismului, simultan supuse și exterminate în același timp

Albert Pike, mason grad 33, satanist declarat.

minorități de revoluționari din lume = Abdul cu bomba;
salbaticie si tulburari sangeroase = vezi cum arata scena dupa un atentat;
cetățenii, vor fi nevoiți ei-înșiși să se apere = statele lor nu vor face nimic sa-i apere pt ca fie nu pot fie sunt complice.
masele deziluzionate de creștinism = popoarele care l-au abandonat pe Dumnezeu.

Si ca sa-ti dau in plus:
Primul Război Mondial trebuie să permită Iluminaților să răstoarne puterea țarilor în Rusia și de a face din această țară o fortăreață a comunismului ateu. Diferențele cauzate de agentur (agenți ai Illuminati) dintre Imperiile Britanic și Germanic vor fi folosite pentru a instiga acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și folosit pentru a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.
Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie realizat în așa fel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic destul de puternic pentru a instaura un stat suveran al Israelului în Palestina.

Pike & Mazzini, 1871

Bonus:
Ehm Belgia nu este statul unde homosexualii se pot casatori , incestul este legal si zoofilia legala ? Ba da.
Apoi na astia-s mai rai decat Sodoma & Gomora.
Oare de ce se intampla toate astea in Belgia ? Oare de ce ?

aubergine 26.03.2016 14:43:33

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618320)
Eu asa am auzit, care e adevarul nu ma mai intereseaza.

Pai debilii aia erau legionari cu acte in regula iar faptele lor au fost nu doar aprobate ci glorificate de intreaga Legiune cu CZC in frunte.

Mai recent chiar, unii le-au facut acatist in care ii numestc pe asasini "mucenici" si "marturisitori".

Doar ca sa fie siguri ca ingroapa definitiv in penibil M.L.

Din cate am vazut, unii din biserica ii lauda, desi au fost criminali, chiar si aici pe site. Care este pozitia oficiala a bisericiii ortodoxe in aceasta chestie, stiti cumva?

aubergine 26.03.2016 14:48:37

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618321)
Daca ai gandi limpede, ai realiza ca ai mai multe sanse sa supravietuiesti ascunzandu-te decat aruncandu-te in fata unor gloante.

Dar ma rog, nu toti sunt suficienti de inzestrati sa supravietuiasca, faptul ca sunt inca in viata e doar o coincidenta, n-au fost inca nevoiti sa-si folosesca "inteligenta" in situatii limita.

De ascuns te ascunzi daca ai posibilitatea, unii au si facut-o, ma refer in Franta, pentru ca in Belgia chiar nu era nimic de facut, acolo ar fi fost nevoie sa fie militarii prezenti, dar in mod suspect, nu au fost acolo, unii insa, la Bataclan, au ramas pe jos, asteptand sa fie omorati, chiar in momentul cand s-au apropiat de ei, poate ca ar fi putut sa fie sarit pe ei mai multi, sa le faca o manevra, sa ii traga de picioare, orice, nu stiu, zic si eu, e prea de tot, ca au stat multi sa isi astepte moartea.

aubergine 26.03.2016 14:50:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618319)
Gresita era toata postarea, asta era doar partea hilara, sa ne mai amuzam si noi putin.

O parere nu poate fi gresita, doar pentru ca d-voastra considerati asa.

AlinB 26.03.2016 14:58:52

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618339)
O parere nu poate fi gresita, doar pentru ca d-voastra considerati asa.

Nici adevarat doar pt ca tu consideri asa.

AlinB 26.03.2016 14:59:24

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618338)
De ascuns te ascunzi daca ai posibilitatea, unii au si facut-o, ma refer in Franta, pentru ca in Belgia chiar nu era nimic de facut, acolo ar fi fost nevoie sa fie militarii prezenti, dar in mod suspect, nu au fost acolo, unii insa, la Bataclan, au ramas pe jos, asteptand sa fie omorati, chiar in momentul cand s-au apropiat de ei, poate ca ar fi putut sa fie sarit pe ei mai multi, sa le faca o manevra, sa ii traga de picioare, orice, nu stiu, zic si eu, e prea de tot, ca au stat multi sa isi astepte moartea.

Sa faci tu asa, cu siguranta ai sa primesti premiul Darwin.

AlinB 26.03.2016 15:00:55

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618337)
Din cate am vazut, unii din biserica ii lauda, desi au fost criminali, chiar si aici pe site. Care este pozitia oficiala a bisericiii ortodoxe in aceasta chestie, stiti cumva?

"Care scoate sabia, de sabie va pieri".

Pelerin spre Rasarit 27.03.2016 13:02:34

Avinu Malkeinu

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 618018)
Dumnezeu să-i ierte pe cei surprinși de o moarte așa de violentă!Și să lumineze mințile întunecate de moarte ale rătăciților care pun la cale asemenea crime.

https://m.youtube.com/?#/watch?v=3zHKsnZSFMg

CristianR 27.03.2016 13:15:05

Din păcate, linkurile postate de tine duc întotdeauna la pagina principală youtoube, nu la un clip anume. Am găsit un clip intitulat Alvinu Malkeinu, dar nu ș™tiu dacă e cel indicat de tine.

P.S. Între timp am înț›eles de ce se întâmplă asta. Din cauză de mobil. Pe el merg, dar nu pe calculator.
Foarte frumos cântecul; o mângâiere (chiar dacă n-am înțeles niciun cuvânt :).

Pelerin spre Rasarit 27.03.2016 13:35:15

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 618391)
Din păcate, linkurile postate de tine duc întotdeauna la pagina principală youtoube, nu la un clip anume. Am găsit un clip intitulat Alvinu Malkeinu, dar nu ș™tiu dacă e cel indicat de tine.

P.S. Între timp am înț›eles de ce se întâmplă asta. Din cauză de mobil. Pe el merg, dar nu pe calculator.
Foarte frumos cântecul; o mângâiere (chiar dacă n-am înțeles niciun cuvânt :).

https://www.youtube.com/watch?v=3zHKsnZSFMg

Cantectul este de fapt o rugaciune catre Dumnezeu, in care omul isi recunoaste pacatele si cere mila, dragoste, calauzire, izbavire de tot raul. ,,Avinu Malkeinu" inseamna, intr-o traducere libera, ,,Tata nostru si Domnul nostru". Evreii o considera cea mai veche si impresionanta litanie in calendarul lor religios. Cele doua nume din titlu se bazeaza pe Isaia 63:16 si 33:22.Fiecare vers incepe cu acesta sintagma. Te rog sa consideri ca , in acest mod, m-am alaturat si eu rugaciunii tale.

Valkorion 27.03.2016 19:53:56

.................................................. .................................................. .............

Pelerin spre Rasarit 27.03.2016 21:19:05

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618430)
Stii sa te rogi in ivrit? Oau. Eu ma chinui sa gasesc pe net manuale de asiriana, ivrit si yiddish. (Bine, eu ca tot 'telectualu' romin sarac, caut de-a moaca). :D

Foarte putin, invat ebraica in timpul liber, sunt abia la inceput, sau cel putin asa apreciez eu. Desi ebraica are o frumusete si o profunzime unica, din punctul meu de vedere, nu este important in ce limba te rogi lui Dumnezeu. Alte aspecte sunt importante asa ca roagate-te in ce limba simti tu :)

Valkorion 27.03.2016 21:22:14

.................................................. .......................

Pelerin spre Rasarit 27.03.2016 21:30:53

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618451)
In ultima vreme ma gindesc sa incerc sa obtin darul vorbitului in limbi. Vorbesc cit se poate de serios. Incerc asta.

Increde-te in Dumnezeu, traieste cum a cerut EL si iti va da EL ce iti este necesar. De foarte multe ori lucruri aparent banale sunt cel putin la fel de importante precum alte aspecte considerate grandioase ( vezi I Corinteni 13:1).

DragosP 27.03.2016 21:39:00

Citat:

In ultima vreme ma gindesc sa incerc sa obtin darul vorbitului in limbi. Vorbesc cit se poate de serios. Incerc asta.

Vorbește cu penticostalul nostru. Recomand.

Copacel 27.03.2016 22:02:18

Citat:

Treci la spovedanie ca-ti trec ideile astea imediat

Valkorion 27.03.2016 23:18:33

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 618454)
Treci la spovedanie ca-ti trec ideile astea imediat

Ai mare dreptate. I just gave this evil shit up.
Sintem, forumistic, in tabere cumva ostile, dar iti dau dreptate, cind ai. In cazul de fata ai multa. Si nu doar tu, ci Biserica.

Ratacitorul 28.03.2016 00:25:59

interesant!

antoniap 29.03.2016 09:33:53

EXCLUSIV: Apel de urgenta - Grecia este atacata de musulmani. Icoane arse in foc, clopote indepartate...

n Grecia, migranții folosesc icoanele din bisericile ortodoxe, pentru a se incalzi și manifesta impotriva clopotelor.

Mitropolitul Ambrozie de Kalavria a lansat un apel de urgență, în legătură cu situația care exista in prezent in Grecia, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lăcașuri [COLOR=orange]O[/COLOR]rtodoxe®. Apelul sau nu este unul unic, Agentia de stiri Lacasuri ortodoxe avertizand asupra altor manifestari asemanatoare, ale altor arhierei care tratau aceeasi tema, de pe o aceeasi pozitie categorica (vezi ARHIVA Lăcașuri [COLOR=orange]O[/COLOR]rtodoxe®). Agentia de stiri Lăcașuri [COLOR=orange]O[/COLOR]rtodoxe® va prezinta mai jos, [COLOR=#df0101]in exclusivitate[/COLOR], traducerea cuvintelor pe care Mitropolitul Ambrozie le-a folosit in cadrul acestui apel disperat:
"Cu fiecare zi ce trece, devine tot mai evident că 'imigranțiI', 'refugiatii' ilegali sunt cuceritori ai Greciei!
La rândul său, sistemul politic îi adoptă, ii protejeaza și le ofera condiții favorabile! Nimeni nu-si face griji pentru nimic!
Un ministru din partidul de guvernământ SYRIZA a declarat chiar, cu o zi înainte, in prostia lui, pur și simplu: 'cu ajutorul imigrantilor, se rezolva problema demografica a Greciei!!!'.
După cum se poate vedea, Guvernul ii protejează pe invadatorii țării noastre! Între timp, invadatorii imigranți au demarat deja activitatea lor distructivă! Ei indeparteaza icoanele de pe pereții lacasurilor si altarelor, și le ard in focuri de tabără, pentru a se incalzi!....
Mitropolitului Serafim din Pireu i s-a cerut sa renunte la crucea ortodoxa (vezi ARHIVA Lăcașuri [COLOR=orange]O[/COLOR]rtodoxe®)!
Imigrantii musulmani ilegali din localitatea Kavala au indepartat de pe zidurile unei scoli Icoana Maicii Domnului si au solicitat sa nu mai fie trase clopotele bisericii!...
Ieri, în districtul Evkarpii al Salonicului au aparut manifeste in limba greaca, cu textul: 'Grecii trebuie sa creada in cuvintele profetului Mahomed, ca sa fie salvati. Războiul a ajuns in tara voastra. Sângele de păgân va curge in râuri. Semnătură: Razboinicii lui Allah'.
La televiziunea de stat din Grecia, a fost prezentat un comunicat de presă... în limba arabă!
Treziti-va! Ridicați-vă din letargie! Uitati-va ce se întâmplă în jurul vostru! Grecia este pe moarte!
Noi murim încet: moartea Ortodoxiei noastre și a identitatii grecesti! Vreti sa renunțati, fără sa luptati? Gândiți-vă la asta!".
Sursa:
onews.ro/politici/22287-exclusiv-apel-de-urgenta-grecia-este-atacata-de-musulmani-icoane-arse-in-foc-clopote-indepartate.html

Urbanophon 29.03.2016 10:40:41

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ex...TAT+PARC+COPII

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:08:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.