![]() |
Daca e adusa din Grecia, daca e montata pe lemn de cedru din Liban si inramata in aur de Ofir, DA.
|
Cam scump dom`le...dar cat valoreaza sufletul unui om?
Pana atunci poti intra in prima Biserica frumos pictata care iti iese in cale, si acolo sa saruti o icoana, care crezi tu ca e mai scumpa. Incearca...nu trebuie sa stie nimeni. Ia si un loc pe un scaun, nici macar nu trebuie sa pleci genunchiul. Doar priveste si cugeta. O sa vezi ca poti citi Scriptura si de pe pereti nu doar de pe pergament. :) |
Citat:
|
Ti-am raspuns deja, frate Ursulet.
Vezi postarea anterioara. Dar poti sa-mi pui orice intrebari, esti un trol de treaba. Si amuzant. |
Citat:
Deci te vei închina inclusiv la icoanele Maicii Domnului, dacă acestea sunt sfințite, bineînțeles. Dragul meu, vrei să te introduc la un părinte pentru a putea fi rebotezat ortodox? Căci tu L-ai părăsit pe Domnul Hristos când ai intrat în secta penticostală. De ce nu ai reveni înapoi ? Ce zici ? |
Citat:
Asa a lucrat Solomon, Templul. La fel trebuie si noi, astazi, sa urmarim excelenta. Citat:
Cum ramane atunci cu "un Domn, o Credinta, un Botez"? |
Penticostalule, greșești fundamental intrând în dialog cu cornelurș.
Greșești pentru că nu realizezi de ce boală spirituală grea suferă dânsul. Și nu, nu e vorba de mândrie, și nu e vorba de infatuare. E mult mai grav: dumnealui îi lipsește cu desăvârșire simțul umorului. E incapabil să sesizeze ridicolul propriilor atitudini, e incapabil să sesizeze că e luat peste picior, e incapabil să sesizeze că se face de râs. Asta, cum ar spune ardelenii, e bai mare. |
Citat:
|
Nu e BIO....
|
Aurul de la Rosia Montana e biblic?
|
Citat:
|
Nu, alchimuștii.
|
Citat:
Mă bucur că ai revenit pe calea cea bună. Ești deja ortodox. Citat:
|
Aș dori ca Penticostalul Tradițional să ne spună dacă penticostalismul de astăzi este eretic, el fiind ”tradițional„ .
|
Citat:
|
Citat:
Nu este eretic ci doar modern. Dar penticostalismul nu are cum sa fie eretic pentru ca e credinta crestina apostolica, in forma ei cea mai pura. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Penticostalismul este o sectă religioasă, niciun ortodox nu va păși măcar într-una din capiștile acestor rătăciți tremurători sectari bolborositori iubitori de colecte! |
Citat:
|
Ursulet tata, eu te-am raportat ca trol.
Serios, nu de genul asta de apologetica avem nevoie, sau matalutza vrei sa impusti doi iepuri dintr-un foc: iti consumi si frustrarile legate de penticostalism si dai un bobarnac si la ortodoxie (crezi tu..) |
Citat:
Ai vazut prea multe filme, ursuletule! Ofir nu-i poveste ci realitate. |
Citat:
Ia spune, îți place aici, în mijlocul nostru? Este mult mai bine decât în secta penticostală, da ? Acolo, la penticostali, ești foarte nefericit, recunoaște! Hristos Iisus așteaptă să te întorci la El! Poți face asta chiar astăzi! |
Citat:
|
Citat:
|
Ai spus că Penticostalismul este crestinismul în forma cea mai pură. Eu as zice că este Înselarea în forma cea mai pură, alături de celelalte secte neoprotestante.
Dacă nu ne spui ce crezi despre Ortodoxie, stau si mă întreb ce cauti dumneata în mijlocul nostru! |
Citat:
Ortodoxia este adevărul despre Dumnezeu, despre om și despre lume, așa cum ni l-a dat Însuși Dumnezeu cel Întrupat prin învățătura Sa desăvârșită. Așa cum l-a exprimat mai târziu cugetul și inima dumnezeiescului Pavel. Așa cum l-a descris ucenicul iubirii și alți apostoli și evangheliști cu lumina cerească a Sfântului Duh. Ortodoxia este acea sinteză minunată dintre dogmă și obiceiuri, dintre teorie și practică. |
Citat:
|
Definiția este foarte bună.
Prin urmare, redevii Ortodox? Să știi că nu poți fi în același timp și sectant și Ortodox.:( |
Citat:
Tu nu esti un sectant care se da ortodox? |
Citat:
|
Citat:
Eu sunt Penticostal de 2000 de ani. Adica poate nici chiar asa dar totusi, de vreo trei generatii... |
Citat:
Sectele vin din Occidentul DESACRALIZAT. |
Citat:
Este foarte important răspunsul tău. |
Vad ca numai noi scriem pe aici.
Nu ai vrea sa intram pe PM? |
Eu observ că sunt mai multi utilizatori de forum care scriu pe acest topic. Si cei care citesc sunt si mai multi.
Nu ai vrea dumneata să ne spui ce crezi despre Ortodoxie, si de ce nu vrei să te reîntorci la religia strămosească ? |
Citat:
Cica esti un "trol sectant". Citat:
Ai uitat? Sper ca nu mai trolezi si pe alte forumuri, in timp ce scrii pe aici... Citat:
Mai ai vreuna? |
O sa o repete, stai linistit, nu raspunsul il intereseaza :)
Totusi, nici intrebarile nu vad la ce-l ajuta decat daca e f.f.f. frustrat, momentan ii poate oferi o iluziorie usurare. :) Da' voi nu aveti un forum penticostal ceva sa-l trimitem acolo sa face ravagii? :)) Sau e deja banat acolo imediat dupa prima postare gen? :) |
Citat:
Fiindcă ai vorbit frumos despre Ortodoxie. Prin urmare, nu ar fi firesc să te întreb, dacă vrei să devii fratele nostru? Te pot ajuta, te pot introduce la un părinte. Pot vorbi cu cineva să se ocupe de tine, să faceți catiheză. |
Uite, eu pot să-ți ofer niște cărți spre lecturare.
Dogmatica lui Stăniloaie. https://files.fm/u/hmmy555g |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:02:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.