Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

Copacel 24.01.2017 13:09:12

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 641374)
pe ce lume traiesti, copacele? jaful s-a facut din interior, de romani. e simplu sa zici ca te fura strainii,

Pai simplu si este bre.Toti cei care au furat au avut protectie la nivel peste Romania, deoarece nimeni nu este nebun sa-si asume riscul in cazul unor astfel de jafuri.
Strainii le-au oferit protectie, ca astia sa fure pt ei.SI apoi, dupa ce strainii
s-au vazut cu banii in buzunar, si-au sacrificat pionii.De ce ? SIMPLU BAH.
Cum astfel de jafuri , nu pot fi tainuite mult timp, este doar chestiune de timp. In acel moment conteaza sa se gaseasca pe loc un tzap ispasitor (fie ca el este de vina sau nu ) pt a calmea "societatea" si distrage atentia, pentru a nu lua URMA BANILOR.
De aceea toti cei care sunt in puscarie , n-au cum sa restitutie prejudiciu
pt ca acele conturi unde au depus banii nu SUNT ALE LOR si nu AU ACCES.

Tu stiai baitezel ca majoritatea conturilor in care s-au depus banii furatii sunt protejate de legislatia draconica a Elevetiei ?
Mai baiatezel cine detine astfel de conturi, cu astfel de nivel de protectie, nu este nici gainar si nici smenar al politicii internationale.Asta ca sa-ti fie clar.

Citat:

o facem de vreo 500 de ani, mereu ne-au furat altii bogatiile. nu, noi le-am furat, de la unii la altii. ia-i la rand, in ce ordine vrei, ai sa observi ca 95% dintre ei, daca nu si mai bine,
Pai asa si este. Daca refuzi sa te jefuiesti singur pt ei atunci vin cu razboiul
peste tine.Vezi Stefan Cel Mare.

Citat:

ma, eu nu va inteleg pe deplin, ma intreb cum puteti sa mai sprijiniti niste oameni care au vandut gazul din marea neagra chiar inainte de a-l avea????
Asta pt ca nu de ei depind aceste hotii.Daca nu erau ei, erau altii, sau chiar tu.Dar logica ta nu razbate mai DEPARTE.CINE ESTE CUMPARATORUL ?!
Pai cumparatorul este de regula reprezentatii unei mari puteri care in istorie
au decimat,omorat,spintecat popoare intregi doar pt buna lor stare materiala.

Citat:

suntem o tara de banditi, aia e... poporul este mai bandit si mai corupt decat oamenii politici.
Nu este adevarat.Suntem singura tzara crestin-ortodoxa aflata intr-o mare de natiuni Piranha.Este o minune ca inca mai existam , la modu cum suntem atacati de straini.

Iar daca vrei s-o luam pe scara coruptiei, celelalte state sunt mult mai corupte decat noi.Diferenta consta in faptul ca la ele, coruptia este institutionalizata si in loc sa fura de la proprii cetateni prefera sa exploateze/ameninte/jefuiasca alte state.

Lancelot 24.01.2017 14:05:44

copacele, tata, tu traiesti pe alta planeta. si e aglomeratie mare acolo...

CristianR 24.01.2017 14:52:40

Până să-l citesc pe Copăcel eu n-am înțeles cât de nocivă poate fi ideologia legionară, al cărei promotor la noi se pare că este Dan Puric.

Pe scurt, e un narcisism naționalist care falsifică iubirea pentru că o îndreaptă doar către sine, urându-i pe cei care îndrăznesc să-i pună în față altă oglindă decât cea confecționată de el însuși.

Copacel 24.01.2017 15:06:29

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 641384)
copacele, tata, tu traiesti pe alta planeta. si e aglomeratie mare acolo...

pe planeta pe care traiesc nu este aglomeratie si viata este peste media UE.:3:

Copacel 24.01.2017 15:26:18

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 641389)
Până să-l citesc pe Copăcel eu n-am înțeles cât de nocivă poate fi ideologia legionară, al cărei promotor la noi se pare că este Dan Puric.
.

Iar eu pana sa te citesc pe tine, n-am inteles cat de nociv este noul nazism construit pe principii crestine.Sub masca principiilor crestine(in acest caz "CORECTITUDINEA") sunteti in stare sa va manifestati apucaturile demonice
de canibalizare a aproapelui.

Probabil esti din aia de genul:
"Tati, tati, am spart din greseala geamul ala ."
"Sa-ti fie rusine nerodule, sa nu te mai gandesti sa te numesti fiul meu.Ai
incalcat unul din sfintele principii crestine.Ai pacatuit.Cum vii nerodule la mine sa-ti ceri ieratare ? La puscarie, sa ti se faca dosar penal, ca sa te inveti minte sa nu mai incalci legea. Tu nu mai esti fiul meu. Tu nu vezi ca eu sunt un sfant in viata ? Cum iti permiti sa ma tulburi spunadu-mi ca ai pacatuit cand eu sunt inca de acum un sfant in viata ?!"
:65:

Pai voi astia super mega-corectii , pai bre de ce nu va dati bah amenda singuri ca mitingul ala de acum cateva zile era ilegal ca nu aveti autorizatie.
Pur si simplu ati incalcat legea.

Si cand va veni amenda aia mare de la CEDO , pt faptul ca puscariile sunt supraaglomerate s-o platiti voi MAH din buzunarul vostru.De ce s-o platesc eu ? De ce sa dau eu bani din buzunarul meu , cersetorului de voturi si bani de la USR ?!

Singurii care se canibalizeaza pe principii sunt fie nazistii sau bolsevicii stalinisti.

CristianR 24.01.2017 15:41:49

N-o spun pentru tine, pentru că, după cum distorsionezi adevărul, îmi dau seama că n-ai să înțelegi corect. Însă pentru alții care mai citesc: Minimalizezi efectele corupției, comparându-le cu un geam spart, în timp ce ea e o catastrofă de proporții, care cel mai mult îi lovește pe cei ce au sufletele mai curate. Vorbești de iertare; dar cine și-a cerut iertare, care înseamnă, după cum știi și tu de la spovedanie, și hotărârea de a nu mai face răul, precum și repararea răului făcut?

Avem milioane de copii care, după statistici, trăiesc în sărăcie, adică doar supraviețuiesc. Avem milioane de părinți ai acestor copii, care fie lucrează pe bani foarte puțini, fie deja s-au abandonat în deznădejde, lipsiți de speranța că ar mai putea realiza ceva. Avem, iarăși, bolnavi care suferă fie prin spitale, neîngrijiți cum trebuie, fie acasă, neprimindu-și medicamentele la care ar avea dreptul.
Și multe altele.

Dacă îi iubim, ca niște buni creștini ce suntem, pe acești oameni, ce facem pentru ei? Le dăm o pomană din când în când?

În schimb, beneficiază de iubirea și de mila ta tocmai cei care sunt pricina suferințelor acestora, care-și fac vile și mașini scumpe din banii care li s-ar cuveni lor.

Copacel 24.01.2017 16:06:40

:50:
Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 641396)
N-o s-o spun pentru tine, pentru că, după cum distorsionezi adevărul, îmi dau seama că n-ai să înțelegi corect. Însă pentru alții care mai citesc: Minimalizezi efectele corupției, comparându-le cu un geam spart, în timp ce ea e o catastrofă de proporții, care cel mai mult îi lovește pe cei ce au sufletele mai curate.

Avem milioane de copii care, după statistici, trăiesc în sărăcie, adică doar supraviețuiesc. Avem milioane de părinți ai acestor copii, care fie lucrează pe bani foarte puțini, fie deja s-au abandonat în deznădejde, lipsiți de speranța că ar mai putea realiza ceva. Avem, iarăși, bolnavi care suferă fie prin spitale, neîngrijiți cum trebuie, fie acasă, neprimindu-și medicamentele la care ar avea dreptul.
Și multe altele.

Dacă îi iubim, ca niște buni creștini ce suntem, pe acești oameni, ce facem pentru ei? Le dăm o pomană din când în când?

Si cu cei ajuta pe astia faptul ca X face puscarie pt furt cand PREJUDICIU (adica subiectul furtului) NU ESTE RECUPERAT ? CU NIMIC. Doar vorbe absolut goale, fara nici un sens.

Si pe langa asta mai ai si foarte multi copii care mor de foame pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine pe care au furat-o pt ei, mai ai si altii copii care fac infractiuni pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine si o gaina furata, mai ai oamenii care fac puscarie pt ca au furat /jefuit ca n-aveau efectiv ce sa manance.

Citat:

În schimb, beneficiază de iubirea și de mila ta tocmai cei care sunt pricina suferințelor acestora, care-și fac vile și mașini scumpe din banii care li s-ar cuveni lor.
Nu ei sunt pricina suferintelor voastre.Voi insusi sunteti pricina suferintelor voastre.Sunteti victimile propriei gandiri.Nu mai aruncati vina pe X sau pe Y .=))
"Ala e rau , eu sunt bun.Prin urmare eu bunul sufar de pe urma aluia rau.
Ala rau trebuie pedepsit.Eu sunt ala bun care trebuie laudat."
Fariseu mic ce esti.:41::65:
Nu-ti mai ascude ura viscerala fata de avutiile aproapelui si dorinta de canibalizare a acestuia , dupa principii crestine, ca nu merge. Vedem printre chestiile astea.Pur si simplu nu tine.:65:

CristianR 24.01.2017 16:18:13

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641397)
Si cu cei ajuta pe astia faptul ca X face puscarie pt furt cand PREJUDICIU (adica subiectul furtului) NU ESTE RECUPERAT ? CU NIMIC. Doar vorbe absolut goale, fara nici un sens.

Dacă asta îi va face pe unii să se teamă să mai facă tot felul de aranjamente, înseamnă că ajută. Iar gradul de recuperare a prejudiciului a crescut mult anul trecut.

Citat:

Si pe langa asta mai ai si foarte multi copii care mor de foame pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine pe care au furat-o pt ei, mai ai si altii copii care fac infractiuni pt ca parintii lor sunt in puscarie pt o bucata de paine si o gaina furata, mai ai oamenii care fac puscarie pt ca au furat /jefuit ca n-aveau efectiv ce sa manance.
Deci tot victime ale corupției generalizate a celor de sus. Dar soluția nu e să abolești, eventual, codul penal, că atunci toată lumea ar fura.

Citat:

Nu-ti mai ascude ura viscerala fata de avutiile aproapelui si dorinta de canibalizare a acestuia , dupa principii crestine, ca nu merge. Vedem printre chestiile astea.Pur si simplu nu tine.:65:
Sigur, cu ochiul tău curat și pătrunzător m-ai scrutat până în rărunchi.

AlinB 24.01.2017 16:20:18

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641397)
:50:

Si atunci care este logica, sa nu mai faca deloc?
Militeaza tata pentru mai multa puscarie, pentru recuperare prejudiciului, nu pentru punerea lor in libertate sau dezincriminarea lor pe viitor.

Citat:

Pai cand o sa auzim ca se schimba legea si nu mai faci puscarie daca prejudiciul este sub o gaina si o bucata de paine, eventual restituit integral macar prin ore-munca, mai vorbim.

Da' deocamdata vorbim de hotii sub 50.000 euro si alte nazdravanii din astea, numa' bune pentru stim noi cine.

AlinB 24.01.2017 16:29:02

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 641290)
Deh, încearcă din răsputeri să ia țara înapoi. Un idiot patentat care numa' președintele tuturor nu e.

O fi. Dar de data asta e de partea care trebuie

Citat:

Dar asta e, îl merităm, ca popor, dacă am fost în stare să-l omorâm (mai grav, să ne bucurăm) pe ăla-n Crăciunul din '89.
Vorbesti tampenii. Nici un roman n-a fost intrebat ce si cum.

AlinB 24.01.2017 16:29:36

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 641319)
Pai ce a fost ? Unii frustrati ca ai lor nu au iesit la vot, ies in strada ca sa le-o traga alora care au castigat. Ca ei il voiau pe Ciolos da poporul asta de idioti voteaza penali. :)

La fel si tu, cand ajungi sa nu te mai dezguste minciuna, poti crede orice. Inclusiv faptul ca aia de la DNA lupta impotriva coruptiei sau ca secu doreste binele tarii. :)

Pai nu o fi facand mare branza, da' macar sa nu vina unii si sa spulbere si nimicul ala.

AlinB 24.01.2017 16:32:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 641324)
La fel si cu amnistia si gratierea. Sunt greseli in opinia mea dar sunt doar pretextul pentru proteste si nu cauza protestelor. Cauza este ca omul nou e deja fabricat si trebuie folosit intr-un fel sau altul.

Subiectiv.
Atat timp cat ar fi fost un motiv artificial - de ex. ce vina avea Ponta pentru Colectiv? da, de acord.

Dar daca exista un motiv solid..motivatia fiecaruia nu mai conteaza, bine ca se inroleaza.

AlinB 24.01.2017 16:35:19

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641342)
Cand ajung la putere fac ce vreau eu in limita constitutiei ! La revedere

Miscarile alea de strada cam contrazic treaba asta si chiar numai pentru atat este fff. bine :)

Copacel 24.01.2017 16:56:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641404)
Miscarile alea de strada cam contrazic treaba asta si chiar numai pentru atat este fff. bine :)

Pai nu pot fi catalogate miscari de strada, ci mai degreaba adunari ilegale pt lovituri de stat.
Stai sa vezi daca se hotaresc sa iasa in strada cei care au votat guvernul.
Stai sa vezi cand ies peste 2 milioane de oameni in strada.Cred ca fie fugiti din tzara fie va ascundeti in groapa marianelor :41:

Auzi miscari de strada =)) Si da , cand sunt la putere fac ce vreau eu si voi face ce vreau eu in limita constitutiei.Dar fac ce vreau eu.Caci in fond asta INSEAMNA PUTEREA

simpllu 24.01.2017 17:04:37

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641401)
O fi. Dar de data asta e de partea care trebuie

Corect.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641401)
Vorbesti tampenii. Nici un roman n-a fost intrebat ce si cum.

Parțial ai dreptate, deși sunt curios câți ar fi votat pentru același mod de condamnare? :)

simpllu 24.01.2017 17:07:42

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641381)
De aceea toti cei care sunt in puscarie , n-au cum sa restitutie prejudiciu
pt ca acele conturi unde au depus banii nu SUNT ALE LOR si nu AU ACCES.

Adică cei închiși au furat pentru alții, iar conturile lor sunt goale? :))

Copacel 24.01.2017 17:21:57

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 641407)
Adică cei închiși au furat pentru alții, iar conturile lor sunt goale? :))

Cei inchisi au furat pt strainii din afara, si conturile in care au depus furturile nu sunt CONTURILE LOR ci ale stapinilor.De aceea prejudiciu nu poate fi recuperat!!!
Ca nimeni nu poate sa fura la asemenea nivel fara a avea protectie din afara.

Pentru a baga frica in cei care au fost inchisi, stapani din afara au dat ordin
pt executia unor "sinucideri" ca sa serveasca ca exemplu ce se intampla daca
nu joci cum vor ei. Iar acei stapani sunt cei care au in stapanire si serivciile de informatii si DNA, care lucreaza pt buzunarul acelor stapani straini si fac politie politica la ordin.Tot ce este romanesc si se impotriveste distugerii acestei tzari trebuie anihilat si distrus.Si ce poate fi mai miselesc decat sa folosesti insusi alti romani fie spalati pe creier fie condusi de ura viscerala pt a-si distruge tzara (dar ei nu vad asta pt ca sunt orbiti de ura si dorinta de razbunare).

simpllu 24.01.2017 17:25:43

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641405)
Stai sa vezi cand ies peste 2 milioane de oameni in strada.Cred ca fie fugiti din tzara fie va ascundeti in groapa marianelor

Faptul că am votat cu X nu înseamnă că sunt de acord cu toate aberațiile lui. Pe lista propunerilor electorale PSD nu exista o asemenea manevră (cea a grațierii), deci nu te aștepta ca votanții să iese în stradă doar pentru că au votat PSD.

Copacel 24.01.2017 17:31:06

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 641409)
Faptul că am votat cu X nu înseamnă că sunt de acord cu toate aberațiile lui. Pe lista propunerilor electorale PSD nu exista o asemenea manevră (cea a grațierii), deci nu te aștepta ca votanții să iese în stradă doar pentru că au votat PSD.

Mai ideea e urmatoarea: in momentul cand votezi un partid il mandatezi sa
faca in numele tau, ce doreste el, caci votul inseamana TRANSFER DE

Daca se intampla sa nu fii de acord cu partidul pe care l-ai votat, atunci la viitoarele alegeri alegi altul.Dar acum
cand ti-ai dat transferul de putere , ai aruncat zarurile pt partidul X, sa fii sanatos, la revedere.

simpllu 24.01.2017 17:34:29

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641408)
Cei inchisi au furat pt strainii din afara, si conturile in care au depus furturile nu sunt CONTURILE LOR ci ale stapinilor.De aceea prejudiciu nu poate fi recuperat!!!

Varinata de a te "asigura" în caz că ai putea fi prins, ai luat-o în calcul?

simpllu 24.01.2017 17:37:48

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641410)
Mai ideea e urmatoarea:...

Bine... măi!

Copacel 24.01.2017 18:07:28

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 641411)
Varinata de a te "asigura" în caz că ai putea fi prins, ai luat-o în calcul?

Cum adica ? Pai tu crezi ca conturile sunt secrete ? =)) Nu bre.Anchetatorii stiu de ele, insa stiu ca sunt ale lui "sefu' cel mare din afara" si n-au trebuiesc deranjate ca altfel incep "sinuciderile" si de obicei, cel mai bun coleg de seriviciu este cel care te sinucide.:41:

simpllu 24.01.2017 18:13:45

Bine măi, te sinucide-gașule.

AlinB 24.01.2017 18:15:28

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641405)
Pai nu pot fi catalogate miscari de strada, ci mai degreaba adunari ilegale pt lovituri de stat.
Stai sa vezi cand ies peste 2 milioane de oameni in strada.Cred ca fie fugiti din tzara fie va ascundeti in groapa marianelor :41:

Auzi miscari de strada =)) Si da , cand sunt la putere fac ce vreau eu si voi face ce vreau eu in limita constitutiei.Dar fac ce vreau eu.Caci in fond asta INSEAMNA PUTEREA

Aha, deci ti se pare in regula sa folosesti orice mijloace, chiar la limita legii pentru mizerii.

Pai ce sa zic, daca la zeul asta te inchini..

AlinB 24.01.2017 18:16:37

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641410)
Mai ideea e urmatoarea: in momentul cand votezi un partid il mandatezi sa
faca in numele tau, ce doreste el, caci votul inseamana TRANSFER DE

Daca se intampla sa nu fii de acord cu partidul pe care l-ai votat, atunci la viitoarele alegeri alegi altul.Dar acum
cand ti-ai dat transferul de putere , ai aruncat zarurile pt partidul X, sa fii sanatos, la revedere.

Evident, e o perspectiva aberanta.

Ce activist rosu erai tu daca il prindeai pe impuscatul..

Copacel 24.01.2017 18:35:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641418)
Aha, deci ti se pare in regula sa folosesti orice mijloace, chiar la limita legii pentru mizerii.

Sa zicem asa: in momentul cand o minoritate incerca sa preia controlul unei majoritati sau mai rau, incearca sa controleze o majoritatea deja democratia a fost incalcata si este anarhie, atunci majoritatea este obligata sa reactioneze ferm,tare si repede.Prin insasi dinamica lucrurilor.
Citat:

Pai ce sa zic, daca la zeul asta te inchini..
Eu nu pot sa ma inchin zeului caruia in numele "dreptatatii" inchide ochii la oamenii nevinovati care sunt exterminati in puscarii sau la oamenii care sunt exterminati in puscarii pt ca au furat o paine de foame.

AlinB 24.01.2017 18:55:24

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641421)
Sa zicem asa: in momentul cand o minoritate incerca sa preia controlul unei majoritati sau mai rau, incearca sa controleze o majoritatea deja democratia a fost incalcata si este anarhie,
atunci majoritatea este obligata sa reactioneze ferm,tare si repede.Prin insasi dinamica lucrurilor.

Nop, daca am fi vazut o masa similara de manifestanti pro-gratiere, era anarhie si atunci ar trebui sa urmeze un referendum.

Asa cum stau lucrurile, oricat ai manca de pe jos cu "manifestantii au fost platiti" .. realitatea indica o democratie functionala.

Dar cel mai bun indicator ca e o magarie pesedista este indicata tocmai de faptul ca o astfel de lege se incearca a da prin OUG si nu cum ar fi normal, sa fie trecuta prin Parlament.

Citat:

Eu nu pot sa ma inchin zeului caruia in numele "dreptatatii" inchide ochii la oamenii nevinovati care sunt exterminati in puscarii sau la oamenii care sunt exterminati in puscarii pt ca au furat o paine de foame.
Ti-am mai spus si alta data, militeaza tata sa se faca dreptate in fiecare caz in parte unde s-a gresit, daca s-a gresit, de acord cu asta.

Ti-am zis sa militezi pentru schimbarea legilor acolo unde "au furat o paine de foame", nici o problema, de acord cu asta.

Dar nu sa fie facuti scapati toti borfasii in masa, nu mai pot fi de acord, iar daca militezi pentru asta esti practic esti unul dintre ei.

Dar mai stii, poate ai un frate in puscarie care o furat din supermarket din fudulie si vrei sa-l vezi scapat.

Urbanophon 24.01.2017 18:57:31

Pentru cei care o tin sus si tare ca PSD reprezinta vointa majoritara a populatiei. Sa recapitulam matematica din scoala generala:

18.000.000.........100%
3.700.000.......... x%

x = 100 x 3.700.000 / 18.000.000

x = 20.55%

La revolutie nu au iesit 10 milioane de oameni in strada ca sa zici ca a fost vointa majoritatii. Atunci? :)

AlinB 24.01.2017 18:59:50

Ce inseamna 3.700.00?
Esti sigur ca ai calculat in raport cu aia cu drept de vot?

Copacel 24.01.2017 19:04:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641419)
Evident, e o perspectiva aberanta.

Mai am alta perspectiva la fel de aberanta , ia fii atent:
Dragnea si Grindeanu au fost invitati la dineul lui Trump.Astfel de invitatii
nu se fac degeaba si nici contra cost.Iohannis este complet ignorat de Americani.
Suparat ca este in scadare in sondaje + palma data de noua adm Americana,
Iohanis ordona arderea unui alt club.Spre disperarea lui , clubul ales de slugile iohaniste pt a fi incendiat s-a dovedit unul dintre cele mai pregatite pt astfel de evenimente + personal antrenat pt astfel de situatii.

Nimeni nu moare.Exasperat ca nu a putut creaa emotie (a se vedea propriile lui declaratii cu privire la obsesia acestuia de a creea emotie) Iohanins ordona lui Helvic (aripa SRI-LCK) sa face ceva pentru a creea emotie.

Helvic ordona slugilor sale sa adune in strada oamenii foarte multi sub pretextul "scaparii coruptiei de sub control, legea gratierii, bla bla).In mass-media, protestatarii de profesie si angentii sri-lck se pun in miscare.

Iohanis incearca in aceea seara de proteste sa dea jos guvernul Grindeanu( la fel cum facuse cu Ponta).Dragnea apeleaza la ambasadorul Americii pt ajutor.America il sfatuieste pe Dragnea sa nu intervina cu jandarmii ba chiar sa-i invite pe protestatarii sa atace sediul Guvernului.

Helvic isi da seama de capacana intinsa de americani si ordona protestarilor
sa nu atace sau sa nu intre in guvern sau alte sedii ale partidului de guvernamant.Astfel datorita lui Helvic, Iohaniis evita la mustata incarcerarea sa in mai putin de 24 de h.

Iohanis stie ca are zilele numarate, Helvic la fel, LCK la fel.Trump a dat veridctul (precum imparatii romani in arene): Iohannis si gasca lui la puscarie.Iohannis pt cele 6 case luate cu acte false, LCK si Helvic pentru tradare de tara.

Dar Iohannis nu se va lasa. Astfel el si sistemul lui va apela la Merkel.Aceasta fiind prieten cu Putin , ii va trimite lui Iohannis in ajutor luptatori din Transnistria in forma de civi.Astfel Putin vede prin Iohannis o portita(portita de care avea nevoie) pentru a creea haosul necesar astfel incat sa distruga scutul de la Deveselul.
Americani se prind si armeaza pe cei contra lui Iohaniis cu arme si munitie + batalionul lor detasat in tzara.

Cele doua tabere se intalnesc si ai razboi civil in toata regula.Macel in toata regula.Roman contra roman se canibalizeaza varasandu-si ura acumulata in 26 de ani, unuia asupra altuia.Dedesubtul acestuia rusii se bat cu americanii pt pozitia Deveselului sub forma razboiului civil intre romani.

La sfaristitul luptelor, in Olt si Dunere curge numai sange roman , iar tzara arata ca dupa razboi apocaliptic.Rusii rup Moldova si o fac enclava.Americanii reusesc sa pastreze Muntenia(implicit enclava Deveselului) , si o parte mica din Transilvania.

Celalata parte de Transilvania o rup ungurii si o fac enclava lor.
Incepe epurarea etnica a romanilor ortodocsi din Transilvania.
Incepe epurarea etnica a romanilor din Moldova (cu deportati iarasi in Siberia)
Singurii care raman momentan , ok sunt romanii din Muntenia, insa acestia sunt supusi unui val de ateism si stil de viata ateu cu greu putand fi rabdat pt cei slabi in credinta.

Naspa ipotetic viitor.Asta e.:51:
Citat:

Ce activist rosu erai tu daca il prindeai pe impuscatul..
Pe la 2 si un sfert sau STS de pe vremea lui.

Copacel 24.01.2017 19:06:59

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 641424)
Pentru cei care o tin sus si tare ca PSD reprezinta vointa majoritara a populatiei. Sa recapitulam matematica din scoala generala:

18.000.000.........100%
3.700.000.......... x%

x = 100 x 3.700.000 / 18.000.000

x = 20.55%

La revolutie nu au iesit 10 milioane de oameni in strada ca sa zici ca a fost vointa majoritatii. Atunci? :)

Dar logica din scoala generala de ce n-o aplici ?
ca n-ai 18 milioane, ci 100 % ala trebuie sa fie din totalitatea oamenilor cu drept de vot,(care sunt mult mult mai putin).

Apoi trebuie sa-i scazi pe cei care nu voteaza, pt ca aia nu conteaza, deoarece cine nu voteaza nu conteaza, si de aici rezulta ca 100 % aia sunt mult mai putin sub 10 milioane.

Vin acum un nou sondaj dupa manifestatiile astea si o sa vezi ca PSD a ajuns la 61 % si ALDE la 9 %.O sa vezi in zilele urmatoare.

AlinB 24.01.2017 19:08:52

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641428)
Mai am alta perspectiva la fel de aberanta , ia fii atent:

Nu pot, ma doare capul cand scrii asa mult si sf :65:

Sa te faci scriitor de sf politic, ai putea lua locul lui Corut.

Urbanophon 24.01.2017 19:09:30

Da, 18 milioane de romani cu drept de vot au fost inregistrati. Inclusiv cei din Diaspora.

Copacel 24.01.2017 19:09:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641431)
.

Te rooog , pleeease :65:

simpllu 24.01.2017 19:15:33

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 641431)

Sa te faci scriitor de sf politic, ai putea lua locul lui Corut.

......:)))

AlinB 24.01.2017 19:15:47

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 641433)
Te rooog , pleeease :65:

Pai ce pot sa zic, in ceea ce priveste "uite ce s-a intamplat de fapt" nu exista nici un indiciu ca s-ar fi intamplat asa, iar la partea cu "uite ce se va intampla" pot sa pun pariu ca nu va fi asa :)

Si cand se va vedea ca am dreptate, stim amandoi ca ai sa zici "dar se putea intampla" si "nu s-a intamplat pentru ca" si ai sa vii cu alta explicatie sf.

Pana una alta, n-ai nici un argument pentru gratieri in masa, sunt pseudo-argumente care la o analiza atenta nu arata decat spre elementul propagandistic care incearca sa sustina ciuma rosie.

Pentru ca PSD -ul si orice structura politica derivata din el, este si va ramane in istorie ca "ciuma rosie".

Si nu te grabi sa ma intelegi gresit; ma bucur ca PNL a pierdut alegerile, ma bucur ca tot mai multi romani au inceput sa se prinda ce si cum cu politica si n-au venit la vot si politicenii au inceput sa se prinda ca romanii au inceput sa se prinda (de aia incearca sa faca votul obligatoriu).
Personal, consider ca nu exista nici un partid la ora actuala care merita sa conduca Romania.

Pe de alta parte, cred intr-o rezultata de forte, care desi luate individual majoritatea sunt de kko, reusesc totusi sa duca lucrurile in directia corecta.

De aia avem parlament si presedinte si ministru (mai mult sau mai putin corupti) si constitutie (mai mult sau mai putin interpretabila) si presa (mai mult sau mai putin manipulata) si iesiri in strada (mai mult sau mai putin manevrate) si justitie (chipurile) independenta - ca din compunerea tuturor fortelor sa iasa ceva mai bun decat daca am avea un suveran despot si atat.

Urbanophon 24.01.2017 19:17:43

Copacel, cei care nu voteaza nu conteaza? Il tine pe Dragnea sa spuna asta public?

Si mai sus vorbeai de invitatiile la investirea lui Trump. Oficial, la ceremonie sunt invitati toti ambasadorii. Doar ambasadorii. Restul oamenilor care vor sa participe, din diferite motive, platesc o anumita taxa si cu aceste taxe sunt acoperite cheltuielile organizarii. Pe ai nostrii i-a costat 1 milion de dolari. Asa ca, ce vorbim?

AlinB 24.01.2017 19:22:36

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 641436)
Pe ai nostrii i-a costat 1 milion de dolari. Asa ca, ce vorbim?

Sursa....?

Urbanophon 24.01.2017 19:29:05

Alin, o sa revin cu sursa mai tarziu ca acum sunt la job si nu am timp sa caut. M-am bagat in polemici pe fuga...

iuliu46 24.01.2017 19:55:52

Pai daca PSD nu reprezinta vointa majoritara atunci cat reprezinta USR-istii sau PNDL-istii ? Sau aia din strada ? Alege tu cati au iesit in strada si vezi cat la suta din populatie reprezinta. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:45:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.