Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Miscarea Pamantul Stramosesc (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19672)

Psalm 23 18.02.2022 21:33:18

Citat:

În prealabil postat de Nietzsche (Post 670449)
Am și eu o întrebare pt tine. Ai accepta să devii eunuc la curtea lui Hristos, să ai grijă de haremul său când o să devină Regele regilor și Domnul domnilor?

Greu îți este sa izbesti cu piciorul in tepusa...

Nietzsche 20.02.2022 13:33:48

Citat:

În prealabil postat de Psalm 23 (Post 670471)
Greu îți este sa izbesti cu piciorul in tepusa...

A fost o intrebare sinceră, nu am vrut să te atac. Dacă cu adevărat L-ai fi iubit pe Hristos, prompt fără să stai pe gânduri ai fi adăugat și inima, ochii sau orice altceva aș sacrifica, nu doar bărbăția. Am dreptate când afirm că ne interesează doar puterea, în cazul celor religioși să fie obținută din brațele lui Dumnezeu și că suntem capabili doar de iubire egocentrică. Te-ai simțit îndreptățit să folosești fraza pe care Hristos i-a adresat-o lui Saul înainte de convertire, ca și cum eu ți-am prigonit ție credința. Scuză-mă, dar tocmai ai demonstrat un exces de zel lăuntric al iubirii de sine plagiind credința. Și ca să închei acest bruion duminical recurg la un proverb zen: "Broasca din iaz știe puțin despre marele ocean".

Psalm 23 23.02.2022 15:17:39

Cel rău nu te va lăsa să pleci usor. Nu despre mine e vorba, mie nu ai ce rău să îmi faci. Despre tine era vorba. În situația în care ești acum, dpdv spiritual, trebuie ca mai întâi Dumnezeu din mort sa te cheme la viata. Altfel orice am vb este inutil. Dumnezeu sa îți ajute!

Moroco 19.04.2022 11:28:17

Asa este, prea ne autotzepuim lovind cu piciorul in tzepapusi si furandu-ne singuri caciula ca egoistii care vor sa-si asigure viitorul prin furt, prin viclenie, uitand de cinstea la care ne ridica din pamantul stramosesc Cuvantul si Tainele Duhului Sfant.

Moroco 14.07.2022 18:07:56

Frumos mesaj lamuritor despre avort.

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 670882)
Asa este, prea ne autotzepuim lovind cu piciorul in tzepapusi si furandu-ne singuri caciula ca egoistii care vor sa-si asigure viitorul prin furt, prin viclenie, prin parvenire si desfranare uitand de cinstea la care ne ridica din pamantul stramosesc Cuvantul si Tainele Duhului Sfant.

Citat:

În prealabil postat de CTP
Mândru că sunt român
Întâi am crezut că era un bătrân, deși fusese vorba de o femeie. Era totuși o bătrână, cu trăsături de mascul. Avea doi negi încălecați, păroși, cât cireșele în mijlocul frunții.
Undeva prin Prelungirea Ghencea. O casă prăpădită, cu cișmea în curte, învelită în paie. După zăpada care o troienea, senzația de murdărie până-n albul ochilor, emanând din încăpere și din făptura trăitoare acolo era și mai izbitoare.
Inventarul operator se compunea dintr-un lighean ruginit pe margini, un furtun portocaliu, o sârmă și un prosop care părea curat, dar parcă ros de șoareci.
„Ați mai făcut asta vreodată, doamnă?”. Pe doamnă l-am scos greu din gât.
„Ehe, păi, cum, să fii tu sănătos, câte fete am rezolvat eu, și erau mai rău decât a ta...”.
Rezolvat... Intrau și alea băgate în pământ?
„Auzi, știi ce, eu cred că nu mai ieși vie din chestia asta. Hai să mergem și om vedea ce facem”.
Ea nu m-a privit, se uita la sculele de pe măsuță. Au trecut niște secunde până când și-a scos pulovărul pe cap și mi-a spus, tot fără să mă privească: „Atunci, să-mi păstrezi o amintire frumoasă. Ieși afară”.
Avea vocea aceea rară a ei, care însemna că era de prisos orice vorbă aș mai fi scos.
În negru-gălbuii ani `80, deși aș fi putut să las dracului totul și să plec în SUA prin căsătorie, stăteam și secretam, în pusee de imaginație distopică, infectat de România, tot soiul de ficțiuni speculative. N-am mers însă niciodată cu demențialul până la a-mi închipui o Americă sub dictatura antiavort.
Mi se părea că mai jos decât românii nu putea coborî nimeni pe planetă. Acum, sunt mândru că se iau americanii după noi.

Citat:

”Pentru posibila lămurire a unei nuanțe esențiale, care scapă unora dintre lectorii cu cecitate spirituală din zona sumbră în care preceptele religioase curate sunt percepute ca ordine militărești pe care le-ar putea emite Biserica în societate, revin cu acest necesar post scriptum la textul transmis ieri:

„Interzicerea totalitară a avortului” este sintagma care descrie exclusiv un act juridic abuziv, emanat de un sistem politic pur totalitar, așa cum a fost ceaușismul în România.

Biserica pledează cauza Vieții și a libertății morale a persoanei, care se mântuiește în relația cu Hristos răsfrântă iubitor în cea cu aproapele său, nu cauza totalitarismului de orice fel care strivește și elimină persoana, transformând-o în individul-masă, așa-zisul „om nou” fără niciun Dumnezeu.”, arată un comunicat remis de Vasile Bănescu.
Nu e frumos sa grabesti lucrurile cu cruzime nici intrun fel nici viceversa mai ales ca stii ca pamantutzul micutz ce nu se poate apara scos din pamant, pacatuind pacatele tineretzii si ale lumii, se va intoarce si el in pamant mai devreme sau mai tarziu, de obicei lumesc.

Moroco 19.10.2022 14:33:40

Ar trebui invatat imnul, poezia si melodia!

„DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!"
1) Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată, croiește-ți alte soarte,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani.

2) Acum ori niciodată să dăm dovezi în lume
Că-n mâini avem un sânge creștin daco-roman,
Și că-n a noastre piepturi ținem cu fală-un nume
Triumfător în lupte, pe Decebal-Traian !

3) Înalță-ți a ta frunte și cată-n giur copile,
Cum stau ca brazi-n munte voinici sute de mii;
Un Glas ei mai așteaptă și sar ca drepți-n stâne,
Bătrâni, bărbații tineri, din munți și din câmpii!

4) Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine,
Româna națiune, ai voștri strănepoți,
Cu vieți crucificate, cu focul vostru-n vine,
„Vrem viața-n libertate ori moarte!" strigă toți.

5) Pre voi vă dezbinară a pizmei răutate
Și oarba viclenie la Prut și în Carpați!
Dar noi, pătrunși la suflet de sfânta libertate,
Sperăm că vom da mâna, să fim dea-pururi frați!

6) O mumă văduvită a lui Ștefan cel Mare
Pretinde de la fii o mână d-ajutori,
Îmbărbătează-n lacrămi Credința-n fiecare,
Să nu se facă-n cursă ca Iuda tradatori (vânzători)!

7) Prin fulgere să meargă, prin trăsnet și pucioasă,
Deloc sa nu se-piardă din gloriosul loc,
Când patria sau muma, cu inima duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie și foc!

8) Destul, opriți păcatul, pofta semetei lumi,
A căror plăgi fatale și azi le resimțim!
Acum ne bagă gheena în vetre si-n străbuni,
Dar martor ne e Domnul că nu le mai primim!

9) N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui fățărnicie,
Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm?
Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
Să ne răpească limba? Nici morți nu le-o mai dăm!

10) Preoți din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri!
Strigați români că oastea-i binecuvantată
Să-nvingă tot păcatul întregi-relei firi (lumi).

11) Strajeri cu crucea-n frunte, vegheați, oastea-i creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși in vechiul nost pământ (și-n iadul din mormânt!)

12) Strajeri cu crucea-n frunte, vegheați, oastea-i creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși in vechiul nost pământ (și-n iadul din mormânt!)

Iorest 04.12.2022 21:57:03

George Simion la brâul Maicii Domnului la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, până miercuri e Brâul Maicii Domnului la acea Biserică.

https://www.facebook.com/george.simi...2730247375242/

Iorest 09.12.2022 16:00:13

Boicotul companiilor austriece

https://www.facebook.com/george.simi...9255725077749/

Oare cât de eficient o fi ?

Iorest 14.12.2022 20:56:40

Corala Tronos cântă și încântă în Parlamentul României, la inițiativa comisiei românilor de pretutindeni din Senat - Claudiu Târziu copreședinte AUR a fost printre cei care au avut inițiativa :

https://www.facebook.com/claudiutarz...27806883993427

Moroco 15.12.2022 18:19:33

”Vino langa mine frate.... sa cantam , sa plangem si apoi sa ridcam lancea lui Horea si sa ne bucuram urcand sus sus sus la munte sus la Da-vidra de IiSUS.

Sa ne amintim sa ne ridicam ochii ca sa iubim... Cerul.

Iorest 15.12.2022 19:35:10

Concertul Tronos din Parlament la un stream mult mai bun pe Trinitas tv(canalul youtube) 14.000 de vizualizări într-o singură zi:

https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=271

Partea a doua a concertului Tronos cântecele patriotice:
https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=3497

Scris în cărțile de auuur :), cântecul nee-mu-ri-torr:

https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=3893

Moroco 16.12.2022 11:11:15

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 672386)
Concertul Tronos din Parlament la un stream mult mai bun pe Trinitas tv(canalul youtube) 14.000 de vizualizări într-o singură zi:

https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=271

Partea a doua a concertului Tronos cântecele patriotice:
https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=3497

Scris în cărțile de auuur :), cântecul nee-mu-ri-torr:

https://youtu.be/YQbdJ6lvKGY?t=3893

Sincer sa fiu, nu-mi place cum canta preotii corului thronos... e un fel de silnicie groasa, neagra, pesimista.... deznadajduita si culmea ei fiind toti oamenii bisericii.

Imi vine sa-mi astup urechile sau sufletul ca sa nu-mi distruga cu tancul lor bunul simt duhovnicesc.

Nu ma simt reprezentat in felul lor de interpretare si cantare, sunt ca o bascula plina de bolovani grei de plumb care au fost basculati pe o panta si fac un uruit asurzitor la care toti se ipocrizesca sustinand ca le place si ca e frumos.

Imi pare rau dar asta simt cand ii aud. Nimic inaltator, nimic ceresc, nimic duhovnicesc, doar o adunatura foarte serioasa de oameni care baga zgomote de bolovani ce se rostogolesc in sufletul altor oameni, amenintand asa ca o avalansa tupeista a groazei ca sa sperie omul.

Nu spun, or fi ei fiecare foarte buni ca si cantereti-rugatori la liturghie insa n-au ce cauta ei sa formeze coruri patriotice sau de colindatori ca iese iata ceva insuportabil.

Moroco 16.12.2022 11:12:56

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 672385)
”Vino langa mine frate.... sa cantam , sa plangem si apoi sa ridcam lancea lui Horea si sa ne bucuram urcand sus sus sus la munte sus la Da-vidra de IiSUS.

Sa ne amintim sa ne ridicam ochii ca sa iubim... Cerul.

Raman deci la fratii crestini ortodocsi care canta serios si frumos, pe care i-am postat in linkuri.

Iorest 16.12.2022 12:57:46

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 672390)
Sincer sa fiu, nu-mi place cum canta preotii corului thronos... e un fel de silnicie groasa, neagra, pesimista.... deznadajduita si culmea ei fiind toti oamenii bisericii.

Imi vine sa-mi astup urechile sau sufletul ca sa nu-mi distruga cu tancul lor bunul simt duhovnicesc.

Nu ma simt reprezentat in felul lor de interpretare si cantare, sunt ca o bascula plina de bolovani grei de plumb care au fost basculati pe o panta si fac un uruit asurzitor la care toti se ipocrizesca sustinand ca le place si ca e frumos.

Eu nu mă ipocrizesc, chiar mi se pare înălțător cum cântă, pe alocuri parcă sunt niște îngeri, văd că în 2017 când nu era mizeria cu pandemia care a speriat mulți oameni, era plină Parohia Parcul Călărași din București unde s-a ținut:

Colindul Iisus bine ai venit
https://www.youtube.com/watch?v=za5nt1xTzLQ

La un moment dat cântă toată Biserica, era ceva inedit să ai binecuvântarea dumnezeiască să participi în mod fizic la concertul lor:

https://youtu.be/za5nt1xTzLQ?t=209

Toată parohia e însuflețită:

https://youtu.be/za5nt1xTzLQ?t=329

Citat:

Nu spun, or fi ei fiecare foarte buni ca si cantereti-rugatori la liturghie insa n-au ce cauta ei sa formeze coruri patriotice sau de colindatori ca iese iata ceva insuportabil.
Fiecare interpretare are ore de repetiție și exersare în spate, și în fiecare an aduc câte o piesă două noi, nu e în fiecare an același lucru.

Moroco 16.12.2022 13:58:09

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 672395)
Eu nu mă ipocrizesc, chiar mi se pare înălțător cum cântă, pe alocuri parcă sunt niște îngeri, văd că în 2017 când nu era mizeria cu pandemia care a speriat mulți oameni, era plină Parohia Parcul Călărași din București unde s-a ținut:

Colindul Iisus bine ai venit
https://www.youtube.com/watch?v=za5nt1xTzLQ

La un moment dat cântă toată Biserica, era ceva inedit să ai binecuvântarea dumnezeiască să participi în mod fizic la concertul lor:

https://youtu.be/za5nt1xTzLQ?t=209

Toată parohia e însuflețită:

https://youtu.be/za5nt1xTzLQ?t=329

Fiecare interpretare are ore de repetiție și exersare în spate, și în fiecare an aduc câte o piesă două noi, nu e în fiecare an același lucru.

Textul colindei "Iisus bine ai venit" e frumos si bun, la fel e laudabila primirea lor sigura si puternica cu Duhul, insa de cantat mai mult imi place cum cant io (care n-am voce nici memorie artistica) impreuna cu calugaritele...

(Iar daca ma gandesc cum au primit ei pe Domnul Iisus Hristos-Cuvantul ce se vesteste prin Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Sale.... atunci imi pare de un ipocrism fara margini toata puterea si siguranta lor cinica manifestata prin cantec de parca ar vrea sa implineasca si ei ca ipocritii textul "Dar trebuie să umblu astăzi, mâine și poimâine, fiindcă nu se poate ca un proroc să piară afară din Ierusalim." (la cel vechi si ipocrit se refera textul), dar nu vreau sa zic nimic fiindca nu vreau sa acuz sau sa judec pe cineva.)

Ti-am zis ca prefer corurile celor sinceri, cantecele adevaratilor ingerasi cu glasuri mangaietoare de clopotei...

Moroco 19.12.2023 14:14:25

Salutari celor harnici.

George Simion si AUR saluta pe FB aceasta initiativa foarte buna pentru noi si pentru toti strainii ce vin sa viziteze sau sa ramana in aceasta tara sfanta si minunata.

"Am deschis magazinul Casei de Comerț UNIREA de lângă București. Urmează măcar unul în fiecare județ, pentru producătorii români. (din Romania, de aici de la noi)"

Iorest 20.12.2023 01:51:35

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 674884)
George Simion si AUR saluta pe FB aceasta initiativa foarte buna pentru noi si pentru toti strainii ce vin sa viziteze sau sa ramana in aceasta tara sfanta si minunata.

"Am deschis magazinul Casei de Comerț UNIREA de lângă București. Urmează măcar unul în fiecare județ, pentru producătorii români. (din Romania, de aici de la noi)"

E buna ideea alimentarelor agricole, dacă ar exista desfacere nu s-ar mai depopula așa de rău satele.

Moroco 04.01.2024 16:14:31

Ca sa scapam de candidatul Ciolacu e suficient sa-l batem la europarlamentare, stiti voi de cine zic, de ala cu certificatul de revolutionar primit pe declaratie pe proprie raspundere care a fost anulat.

L-am crezut mai serios ca altii din minciuma rosie USLamista insa cu chestia asta si-a dat arama pe fatza! Mihai Dodu slujind interese politicianiste oculte i-a retras certificatul provocand un conflict politic la care premierul a ripostat furibund aratand cine este seful terorist ce se amesteca in justitie si in orice institutie, demonstrand tuturor ca defapt lui ii pasa mai mult de avantajele si privilegiile egoiste si nicidecum de tara, luptand pentru avantajele pe care le are posesorul acestui certificat mizerabil, de la stat, dovedind ca este sigur un impostor fiindca un revolutionar eliberator serios si veritabil n-are nevoie de asa ceva si daca cumva primeste certificat si apoi i s-ar retrage certificatul, in mod sigur ar accepta fara probleme stiind ca noi cei din linia intai care am iesit atunci in strada riscand totul am facut-o gratis, doar de dragul adevarului sau al binelui si libertatii, neasteptand nicio rasplata si niciun privilegiu de la nimeni. Banii sau avantajele ulterioare constituind defapt o forma de batjocura si de insulta la adresa binelui savarsit atunci care nu poate fi nicidecum platit in bani sau avantaje materiale din moment ce actul revolutionar mantuitor a fost facut benevol, gratuit si liber. A incerca sa platesti asa ceva altfel decat prin multumire si recunostinta inseamna a injosi autorul deci numai un impostor se poate lupta in justitie ca sa traga foloase "cuvenite" din astfel de jertfe pure ale poporului insuflat si inspirat de puterea divina.
Unii se jertfira frumos si eroic, iar altii se erijara in beroi dupa cara isi dadura o lege cu beneficii pentru ei insisi si sa-i si cumpere pe ceilalti, mituindu-i ca sa-i sustina ca prostii in alegerile amagitoare care au urmat avand toti fraierii impresia ca are loc schimbarea cand defapt pana azi se tot face mereu restauratia ipocritilor cu fata "umana". Orice erou veritabil se dezice de aceasta vanzare-cumparare de suflete... care continua pana azi... si cine stie pana cand.

Deci trebuie sa ne mobilizam si vom scapa de revolutionarul impostor.

Moroco 25.11.2024 12:58:31

Bine Caline , superb Georgescule! I-am ciuruit!

Citat:

Ca sa scapam de candidatul Ciolacu e suficient sa-l batem la europarlamentare, stiti voi de cine zic, de ala cu certificatul de revolutionar primit pe declaratie pe proprie raspundere care a fost anulat.

L-am crezut mai serios ca altii din minciuma rosie USLamista insa cu chestia asta si-a dat arama pe fatza! Mihai Dodu slujind interese politicianiste oculte i-a retras certificatul provocand un conflict politic la care premierul a ripostat furibund aratand cine este seful terorist ce se amesteca in justitie si in orice institutie, demonstrand tuturor ca defapt lui ii pasa mai mult de avantajele si privilegiile egoiste si nicidecum de tara, luptand pentru avantajele pe care le are posesorul acestui certificat mizerabil, de la stat, dovedind ca este sigur un impostor fiindca un revolutionar eliberator serios si veritabil n-are nevoie de asa ceva si daca cumva primeste certificat si apoi i s-ar retrage certificatul, in mod sigur ar accepta fara probleme stiind ca noi cei din linia intai care am iesit atunci in strada riscand totul am facut-o gratis, doar de dragul adevarului sau al binelui si libertatii, neasteptand nicio rasplata si niciun privilegiu de la nimeni. Banii sau avantajele ulterioare constituind defapt o forma de batjocura si de insulta la adresa binelui savarsit atunci care nu poate fi nicidecum platit in bani sau avantaje materiale din moment ce actul revolutionar mantuitor a fost facut benevol, gratuit si liber. A incerca sa platesti asa ceva altfel decat prin multumire si recunostinta inseamna a injosi autorul deci numai un impostor se poate lupta in justitie ca sa traga foloase "cuvenite" din astfel de jertfe pure ale poporului insuflat si inspirat de puterea divina.
Unii se jertfira frumos si eroic, iar altii se erijara in beroi dupa cara isi dadura o lege cu beneficii pentru ei insisi si sa-i si cumpere pe ceilalti, mituindu-i ca sa-i sustina ca prostii in alegerile amagitoare care au urmat avand toti fraierii impresia ca are loc schimbarea cand defapt pana azi se tot face mereu restauratia ipocritilor cu fata "umana". Orice erou veritabil se dezice de aceasta vanzare-cumparare de suflete... care continua pana azi... si cine stie pana cand.

Deci trebuie sa ne mobilizam si vom scapa de revolutionarul impostor.
L-am batut la prezidentiale turul I si am scapat si de Ciolacu si de Ciuca cu echipele lor de ipocriti cu tot, slugarnici libidinosi, la UE, la Iohannis, la securisti, la CCR, la justitie, la baietii destepti, la clanurile mafiote si interlope... . Au adus tara la 200 miliarde euro datorii din imprumuturi cu dobanzi mari. 10k-20k euro imprumut pe cap de locuitor. N-au scapat de salariile si pensiile nesimtite ci le-au crescut. Lasa ca vine Bolojan mate-fizica 2 facutlati, mate si mecanica si cursuri de specializare. La PSD se intoarce Ponta... n-au mai apucat sa mance popcorn in turul I ca pe vremea primului tur cu Iohannis. Si Dancila rade de ei... Cine rade la urma rade mai bine!

Daca si-au batut joc de Basescu, au inchis-o pe Elena Udrea, l-a scos turnator si i-a luat casa, si de popor marindu-le preturile la energie si la cosul zilnic, i-a vandut, le-a pus botnite, i-a injectat cu arn mesager, i-a inchis in case de sarbatori asa ca acum si-au luat tzeapa de nu s-au vazut, iar i-a ciuruit Basescu impreuna cu Sica si Lasconi. Superb!

”Ce mai freamăt, ce mai zbucium!
Codrul clocoti de zgomot și de arme și de bucium,
Iar la poala lui cea verde mii de capete pletoase,
Mii de coifuri lucitoare ies din umbra-ntunecoasă;
Călăreții împlu cîmpul și roiesc după un semn
Și în caii lor sălbateci bat cu scările de lemn,
Pe copite iau în fugă fața negrului pămînt,
Lănci scînteie lungi în soare, arcuri se întind în vînt,
Și ca nouri de aramă și ca ropotul de grindeni,
Orizonu-ntunecîndu-l, vin săgeți de pretutindeni,
Vîjîind ca vijelia și ca plesnetul de ploaie…
Urlă cîmpul și de tropot și de strigăt de bătaie.
În zadar striga-mpăratul ca și leul în turbare,
Umbra morții se întinde tot mai mare și mai mare;
În zadar flamura verde o ridică înspre oaste,
Căci cuprinsă-i de pieire și în față și în coaste,
Căci se clatină rărite șiruri lungi de bătălie,
Cad asabii ca și pîlcuri risipite pe cîmpie,
În genunchi cădeau pedestri, colo caii se răstoarnă,
Cînd săgețile în valuri, care șuieră, se toarnǎ
Cad, lovind în față,-n spate, ca și crivățul și gerul,
Pe pămînt lor li se pare că se năruie tot cerul…
Mircea însuși mînă-n luptă vijelia-ngrozitoare,
Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare;
Durduind soseau călării ca un zid înalt de suliți,
Printre cetele păgîne trec rupîndu-și large uliți;
Risipite se-mprăștie a dușmanilor șiraguri,
Și gonind biruitoare tot veneau a țării steaguri,
Ca potop ce prǎpădește, ca o mare turburată —
Peste-un ceas păgînătatea e ca pleava vînturată.
Acea grindin-oțelită înspre Dunăre o mînă,
Iar în urma lor se-ntinde falnic armia română.”

Bucurie imensa...

Au invins copiii!

Moroco 25.11.2024 15:36:27

Ditamai porcoiul USLamist care pe vremea lui Ponta-Crin se batea in piept cu 76% in parlament scuipand in chelia lui Basescu cu suspendari au pierdut cu prostanacul lor de atunci si de acum de i-a ciuruit pana dimineata si iata cum urmasii lor au ajuns acuma in timpul lui Ciolacu-Ciuca uneltiti de ciolhannis la o noua ciuruire, la un scor record de 19 + 8 = 27%!!! Ghinion!!! :71:

Basy cu Sica care s-a retras ca sa-i dea sanse la Lasconi i-a ciuruit azi din nou! Au mizat pe Lasconi reprezentand dreapta unita si iata ca pana la urma credincioasa i-a invins! Prostanacu, ”revolutionarul” fara diploma de bac sfatuit de Pinochio impreuna cu premierul de la Grivco si cu ostasul lui mare erou de buncar aflat in slujba grasa a ”tarii” devenit peste noapte mare politician au pierdut lamentabil, ridicol, uimitor si incredibil de adevarat. Iar victoria asta reloded, dubla, a marinarului capitan, asupra USLamismului se va retine in toate cartile de istorie. Asa ca sa nu te pui cu Dumnezeu si cu oamenii Lui respectiv cu poporul român crestin ortodox ca ajungi s-o patesti foarte foarte rau si urat, mai ales daca te incapatzanezi ca nebunul sa persisti si sa insisti vrand sa batjocuresti si sa distrugi dreptatea dreptilor pana te faci de toata rusinea!!! (L-au scos informator, securist, tradator si i-au bagat-o in puscarie pe Elena Udrea in ciuda CCRului, apoi pe fratele sau, i-au acuzat copiii, i-au distrus PMP-ul scotandu-l sub 5%, i-au luat drepturile de presedinte, l-au dat afara din casa oficiala, l-au batjocurit apoi si pe Ludovic Orban facandu-i proces si alungandu-l din PNL, pe singurul care nu s-a combinat cu PSDul... si iata azi mare minune!)

”Cine se inalta si se ingamfa pe sine mai mult ca sherporcul de caine lup agresiv ispito-mitomamoniac va fi smerit! Iar cine se smereste pe sine ca sarmanul si dreptul IOV sau ca Daniel va fi inaltzat!”

(Dumnezeu a aparat tara!.. si a sters obrazul dreptilor scuipat de catre imporstorii si ipocritii care se fac ca nu pricep ce s-a-ntamplat.... iar... au nuntit si s-au culcat presedinte si premier fericiti ca intram in scheenghen si nu mai avem nevoie de vize pentru averica si dimineata s-au trezit afara de tot ca prostanacool.) :21:

Moroco 03.12.2024 12:19:31

Citat:

Ditamai porcoiul USLamist care pe vremea lui Ponta-Crin se batea in piept cu 76% in parlament scuipand in chelia lui Basescu cu suspendari au pierdut cu prostanacul lor de atunci si de acum de i-a ciuruit pana dimineata si iata cum urmasii lor au ajuns acuma in timpul lui Ciolacu-Ciuca uneltiti de ciolhannis la o noua ciuruire, la un scor record de 19 + 8 = 27%!!! Ghinion!!! :71:

Basy cu Sica care s-a retras ca sa-i dea sanse la Lasconi i-a ciuruit azi din nou! Au mizat pe Lasconi reprezentand dreapta unita si iata ca pana la urma credincioasa i-a invins! Prostanacu, ”revolutionarul” fara diploma de bac sfatuit de Pinochio impreuna cu premierul de la Grivco si cu ostasul lui mare erou de buncar aflat in slujba grasa a ”tarii” devenit peste noapte mare politician au pierdut lamentabil, ridicol, uimitor si incredibil de adevarat. Iar victoria asta reloded, dubla, a marinarului capitan, asupra USLamismului se va retine in toate cartile de istorie. Asa ca sa nu te pui cu Dumnezeu si cu oamenii Lui respectiv cu poporul român crestin ortodox ca ajungi s-o patesti foarte foarte rau si urat, mai ales daca te incapatzanezi ca nebunul sa persisti si sa insisti vrand sa batjocuresti si sa distrugi dreptatea dreptilor pana te faci de toata rusinea!!! (L-au scos informator, securist, tradator si i-au bagat-o in puscarie pe Elena Udrea in ciuda CCRului, apoi pe fratele sau, i-au acuzat copiii, i-au distrus PMP-ul scotandu-l sub 5%, i-au luat drepturile de presedinte, l-au dat afara din casa oficiala, l-au batjocurit apoi si pe Ludovic Orban facandu-i proces si alungandu-l din PNL, pe singurul care nu s-a combinat cu PSDul... si iata azi mare minune!)

”Cine se inalta si se ingamfa pe sine mai mult ca sherporcul de caine lup agresiv ispito-mitomamoniac va fi smerit! Iar cine se smereste pe sine ca sarmanul si dreptul IOV sau ca Daniel va fi inaltzat!”

(Dumnezeu a aparat tara!.. si a sters obrazul dreptilor scuipat de catre imporstorii si ipocritii care se fac ca nu pricep ce s-a-ntamplat.... iar... au nuntit si s-au culcat presedinte si premier fericiti ca intram in scheenghen si nu mai avem nevoie de vize pentru averica si dimineata s-au trezit afara de tot ca prostanacool.) :21:
Vad ca se face peste tot cenzura aruncand totul pe legionari si acestia pe regele Carol al II-lea si pe Mihai atunci ia sa vedem si parerea unora care stiu istoria adevarata si nu aia pe care te-au pus unii si altii s-o inveti si s-o crezi desi nu e de la Dumnezeu ci rastalmaciri istorice si biblice ca sa te tzepuiasca sa le fi sclavete lingusitor pentru interese de furacios si speculant ce s-a dat cu saracii care vor sa distruga pe bogati in timp ce Domnul Iisus Hristos a trimis pe apostoli si a zidit Biserica Sa pentru a chema la pocainta si la mantuire pe cel pierdut, adica pe bogatul ipocrit, mare judecator si foarte intelept imbracat si hlamida rosie vintigi stacojie ca sa nu mearga si sa nu ajunga unde a ajuns bogatul nemilostiv sau mai nou sarcul revolut mare politruc populist politicianist ce vrea sa parvina luand locul bogatului nemilostiv pana in iad, mai jos ca bogatul, caci saracul vrea sa ucida bogatul ca sa-i ia locul.

Deci ia stati si audiati un pic sa va lamuriti si sa nu mai urlati pe toate canalele impreuna cu massmedia internationala ca extremismul a ajuns la putere si e pericol catastrofic cerand voi cenzura, linsaj si lapidare colectiva pana acolo incat va uniti uitatnd de toate faradelegile voastre proprii asociindu-va mitomamoniac in contra tzapului ispasitor pe care-l diabolizati de parca cine stie ce fapte rele ar fi facut si cine stie ce rau va face daca ajunge la putere si e ales in mod democratic de poporul care s-a trezit. Pai daca se leapada de exagerata iubire de sine si de propriul popor iubitor de el insusi idolizandu-si nebunia egolatra bucuroasa ca-si paganizeaza sufletul dandu-si toate pilele si privilegiile ca puii de VIPere prea rasfatzati permitandu-si sa muste din Mamica lor si sa huleasca pe Dumnezeu atunci nu exista nimic de reprosat curentelor nationaliste si suveraniste.

Iar mesajul inregistrat nu e pro sau contra la ceva politicianisme sau doctrine si propagande fiindca vreau doar sa lamuresc putin niste lucruri ca sa nu fim luati de fraieri, sa nu ne tepuiasca unii si altii socotindu-ne sharlatani sau tarandu-ne in justitie, mintind ca facem apologia criminalilor sau satanistilor sau pacatosilor si necredinciosilor, respectiv a viclenilor ce ne ispitesc spre pierzare, de suflet si de dreapta Credinta, cinstita, bazata pe invatatura si pe adevar Adevarat si mantuitor care ne eliberaza spre Rai si nu spre fundul prapastiei plina cu serpi, cu tzepe, cu balti puturoase si desfranate, cu justitii ipocrite si cu tot felul de mitomamoniaci cruzi si agresivi, balauri si impatimiti ultrasi si pariori care cer in cor de bocitoare mortal combat.

Moroco 05.12.2024 11:22:32

Din pacate domnul Calin Georgescu, mare agricultor si pus pe dezvoltarea comunistoida a Romaniei are un program pagan de care e foarte mandru vrand sa-l implementeze, numit Hrana, Apa, Energie. Desi votez cu el in mod sigur, ca-i cel mai potrivit pe functie, competent, iubitor de tara si popor, respectand teodemocratia constitutionala, totusi el vine cu un program absurd, preschimband darurile de la Dumnezeu, hrana, apa, energia, in niste scopuri in sine, paganizand viitorul tarii si lansand o economie bazata pe bursele de hrana, de apa si de energie, ca sa-ti faci griji si probleme si sa lepezi pe Dumnezeu concentrandu-te in mod exagerat pe ele. In mod normal un crestin ortodox serios, un cetatean roman de pretutindeni lucreaza mai mult duhovniceste, cautand Imparatia Cerurilor si dreptatea lui Dumnezeu postind la hrana, apa si energii (negative travestite in pozitive) si nicidecum nu se concentreaza pe ele ca paganii care pe astea le cauta si pentru astea se iubesc si se lupta in mod mitomamoniac traditional stramosesc.

In mod normal, trebuia sa fie un program numit Hrana curata, Apa sfintita, Energie necreata divino-umana. El insa din pricina bolii profesionale e posedat de aceste idei comunistoide socotind darurile tarii date locuitorilor ei ca fiind scopul nostru pe acest pamant. Nicidecum, scopul nostru este cunoasterea Lui Dumnezeu pe Calea Lui si nicidecum cunoasterea adaparii din belsug, a imbuibarii si a energizarii cu droguri, cu curenti ocultisti, cu cafea, tigari, energizante, si tot felul de secrete ce-ti sporesc puterea si potenta.

Asa ca chiar daca votez cu el nu pot sa nu socotesc programul lui o ispita comunistoid atesista care va duce doar la lipsa hranei, a apei si a energiei asa ca in statele eretice din occident si din tarile pagane in care acestea sunt foarte cautate, pentru ca ei au lepadata dreapta Credinta dezbinandu-se de adevar si nemaicautand cinstit pe adevaratul Dumnezeu.

Deci prin acest program o sa ajungem ca pe vremea sf. Ilie, caci acolo duce inchinarile la baalamucUul pagan tzepuitor, intro bezna, sete, foame si lipsa de energie de ne vom speria... dar va trece si nebunia asta in care e cazuta toata lumea libera, va trece foarte simplu, lepadand lumea si programele ei de guvernare facute pentru bani, privilegii si resurse pentru dezvoltarea multilaterala a paganismelor eretice si sateiste.

Moroco 06.12.2024 14:07:35

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 679919)
Din pacate domnul Calin Georgescu, mare agricultor si pus pe dezvoltarea comunistoida a Romaniei are un program pagan de care e foarte mandru vrand sa-l implementeze, numit Hrana, Apa, Energie. Desi votez cu el in mod sigur, ca-i cel mai potrivit pe functie, competent, iubitor de tara si popor, respectand teodemocratia constitutionala, totusi el vine cu un program absurd, preschimband darurile de la Dumnezeu, hrana, apa, energia, in niste scopuri in sine, paganizand viitorul tarii si lansand o economie bazata pe bursele de hrana, de apa si de energie, ca sa-ti faci griji si probleme si sa lepezi pe Dumnezeu concentrandu-te in mod exagerat pe ele. In mod normal un crestin ortodox serios, un cetatean roman de pretutindeni lucreaza mai mult duhovniceste, cautand Imparatia Cerurilor si dreptatea lui Dumnezeu postind la hrana, apa si energii (negative travestite in pozitive) si nicidecum nu se concentreaza pe ele ca paganii care pe astea le cauta si pentru astea se iubesc si se lupta in mod mitomamoniac traditional stramosesc.

In mod normal, trebuia sa fie un program numit Hrana curata, Apa sfintita, Energie necreata divino-umana. El insa din pricina bolii profesionale e posedat de aceste idei comunistoide socotind darurile tarii date locuitorilor ei ca fiind scopul nostru pe acest pamant. Nicidecum, scopul nostru este cunoasterea Lui Dumnezeu pe Calea Lui si nicidecum cunoasterea adaparii din belsug, a imbuibarii si a energizarii cu droguri, cu curenti ocultisti, cu cafea, tigari, energizante, si tot felul de secrete ce-ti sporesc puterea si potenta.

Asa ca chiar daca votez cu el nu pot sa nu socotesc programul lui o ispita comunistoid atesista care va duce doar la lipsa hranei, a apei si a energiei asa ca in statele eretice din occident si din tarile pagane in care acestea sunt foarte cautate, pentru ca ei au lepadata dreapta Credinta dezbinandu-se de adevar si nemaicautand cinstit pe adevaratul Dumnezeu.

Deci prin acest program o sa ajungem ca pe vremea sf. Ilie, caci acolo duce inchinarile la baalamucUul pagan tzepuitor, intro bezna, sete, foame si lipsa de energie de ne vom speria... dar va trece si nebunia asta in care e cazuta toata lumea libera, va trece foarte simplu, lepadand lumea si programele ei de guvernare facute pentru bani, privilegii si resurse pentru dezvoltarea multilaterala a paganismelor eretice si sateiste.

M-am razgandit, nu mai votez cu el ci cu Elena Lasconi! Asta-i un impostor ce vrea sa distruga nu numai miscarea suveranista ci chiar si tara bagand dezbinarea si rasismul arian.

Trebuie sa mergeti si sa votati Lasconi fiindca altfel riscam sa iasa presedinte, riscam sa iasa alesul poporului roman un baron-mason viclean cu viata ascunsa, un fiu mitomamoniac ce se crede Antonescu.

Moroco 12.12.2024 10:51:42

NU pricepeti ca CG e ispita, e bomba atomica invelita in staniol de bomboane de pom? Nu pricepeti ca si CCR si CNA va face sa-l aparati si fiind CG plin de duhurile rele, antihriste, masonice, securistoid-kgbiste gen mugurel isarescu si geoana, puii lui nea nelu cotrocelu, o sa va autospurcati si distrugeti impreuna cu poporul care l-a votat lasandu-se tzepuit, tradand pe Simion si alegand ca prostii un mitomamonanist!!!?????
Lepadati-l pe CG securistilor lui si puneti in locul lui inaintea poporului alegator pe Florin Calinescu sau pe Dan Diaconescu!!! si uniti-va in jurul lui!!!
Nu mai aparati puii lui neanelu cotrocelu kgb gen cg travestit in mpiel-iepurash alb ce a iesit din joben ca sa aduca ”pacea” gonflat in alegeri de mercenarii psd platiti din bani publici sa ne tzepuiasca!
Lepadati-l!!!! pe cg si sfatuiti si suveranistii sa-l lepede si sa nu-l mai apere caci a furat alegatorii suveranisti luand fata lui Simion in turul 1, i-a tzepuit, deci v-a pacalit alegatorii si voi il adulati? E un hot care a sarit gardul staulului suveranist confiscand miscarea!!!

Moroco 13.12.2024 09:19:55

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 680016)
NU pricepeti ca CG e ispita, e bomba atomica invelita in staniol de bomboane de pom? Nu pricepeti ca si CCR si CNA va face sa-l aparati si fiind CG plin de duhurile rele, antihriste, masonice, securistoid-kgbiste gen mugurel isarescu si geoana, puii lui nea nelu cotrocelu, o sa va autospurcati si distrugeti impreuna cu poporul care l-a votat lasandu-se tzepuit, tradand pe Simion si alegand ca prostii un mitomamonanist!!!?????
Lepadati-l pe CG securistilor lui si puneti in locul lui inaintea poporului alegator pe Florin Calinescu sau pe Dan Diaconescu!!! si uniti-va in jurul lui!!!
Nu mai aparati puii lui neanelu cotrocelu kgb gen cg travestit in mpiel-iepurash alb ce a iesit din joben ca sa aduca ”pacea” gonflat in alegeri de mercenarii psd platiti din bani publici sa ne tzepuiasca!
Lepadati-l!!!! pe cg si sfatuiti si suveranistii sa-l lepede si sa nu-l mai apere caci a furat alegatorii suveranisti luand fata lui Simion in turul 1, i-a tzepuit, deci v-a pacalit alegatorii si voi il adulati? E un hot care a sarit gardul staulului suveranist confiscand miscarea!!!

Se pare ca oamenii seriosi incep sa se trezeasca (nu in constiinta traditional-pagana) dandu-si seama de tzeapa paaastorului de pocaiti gen Luigi de pe NasulTV ce are lucrare divino-umana cu poporul prin TV si pe Youtube si plan pentru tara in a face o conducta de apa sa vanda apa sfintita prin care poate transmite si informatii (blestem), dupa ce a iesit dintr-o balta termala unde a simtit(de la apa informata de masoni-comunisti-kgb-sri) ca va fi presedinte. :71:

Daca nu stim cine este CG ar trebui sa-i studiem biografia si viata. Pai pana in 2021 a fost omul sistemului securistic-kgbist (si al statului paralel) a lui nea Nelu-cotrocelu inca din 1991 si a parvenit pe functiile sistemelor globalist-sateiste pana in 2021 ca apoi simtind el oportunitatea cu poporul, pentru parvenitismul carierist a ajuns sa se preschimbe in pielushel alb ce aduce si da el cica pacea pe care numai Dumnezeu o poate da, vrand sa confiste fix ca piliescu in 89 tot ce se poate erijandu-se sa-l primesti ca pe o victima, ca pe un disident, ca pe un berou care nu a intinat idealurile patriotice, sa-l iei si sa-l cresti ca pe un sharpe mic la san si sa-l aperi de sistemul care se leapada de el si-l sacrifica sa-l aperi si sa te revolti si mai tare pentru el ca sa se reerijeze acelasi sistem la ramanere la privilegii ales de popor, sa-l adulezi lepadand dreapta Credinta smintindu-ne dupa aiurelile lui mortodoxe amestecate cu trezirea constiintei-pagane-traditionale si cu toate ideile sectelor de pocaiti si de newagisti ce se roaga prin TV si-ti dau un pahar cu apa. Nu se poate sa ramanem hipnotizati de viitorul pe care ni-l promite acest tzepar al sistemului paralel ce se pozeaza acuma in disident antisistem si in victima, in mielul ce aduce si da el pacea! Asta-i puiul mai mic al ciumei rosii, ca Isarescu, Stolojan, Nastase si Geoana, puii de suflet ai lui neaNelu-cotrocelu, pe care l-a mostenit avand fix naravul lui viclean de accedere la functii prin tzepuirea poporului si conficarea drepturilor noastre! Daca-l primim pe el in locul Domnului Iisus Hristos-Cuvantul ca miel ce ridica pacatele lumii atunci ne va scrie satana pacat asa cum le va scrie si evreilor cand il vor primi pe falsul mesia dupa ce vor rezidi templul lui David reintroducand jertfele sangeroase.

Asa ca ce suveranist e globalistul asta mitomamoniac cu viata de lux dusa in occident pana nu demult, 2021? A simtit ca piliescu oportunitatea si s-a suit pe valul antisistem cu covidul in 2019 si acum cica e cu suveranistii, dandu-si demisia din clubul de la Roma abea in 2021! E un oportunist smintitor de Credinta ce face jocurile mafiei ocultistilor! Nu-l votez nici in turul 1 si nici in turul 2 chiar daca suveranistii si-l iau iar de presedinte de ”omoare” si de viitor primministru ce aduce ”pacea” si ”prosperitatea” prin masuri drakonice.

cozia 14.12.2024 01:12:27

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 680017)
! Nu-l votez nici in turul 1 si nici in turul 2 chiar daca suveranistii si-l iau iar de presedinte de ”omoare” si de viitor primministru ce aduce ”pacea” si ”prosperitatea” prin masuri drakonice.

Prin ce masuri?
Da mi te rog niște exemple reale de schimbări posibile în condițiile actuale de dependenta fiscala practic totala fata de Banca Centrala.

Cum ai sa plătești pensiile și salariile?Asta fiind NUMARUL 1 pe lista 😀

Moroco 16.12.2024 11:12:14

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 680022)
Citat:

! Nu-l votez nici in turul 1 si nici in turul 2 chiar daca suveranistii si-l iau iar de presedinte de ”omoare” si de viitor primministru ce aduce ”pacea” si ”prosperitatea” prin masuri drakonice.
Prin ce masuri?
Da mi te rog niște exemple reale de schimbări posibile în condițiile actuale de dependenta fiscala practic totala fata de Banca Centrala.

Cum ai sa plătești pensiile și salariile?Asta fiind NUMARUL 1 pe lista 😀

Nu pun botul la operatiunea ”sariti vin teroristii ca-n 89!!!” E tzeapa!!!... si aia cu de aparat puiul scorpiei devenit barbat-scorpion, gaylordmadăfacă pe care-l aparati ca-l jertfește măsa-scorpia prin toate institutiile de forta confiscate de la popor, vi l-a haituit pe toate televiziunile si vi l-a dat de aparat si de erijat ca cica-i alesul poporului dupa bula de pe tiktok si uneltirea de la urne in care 10% a fost pompat de psdisti si 10% de fraieritii suveranisti din diaspora care l-au tradat pe Simion, sa-l slujiti orbeste pe Diliu Paturica, omu cu pantalonii rosii, un roshu ocult sa scape de deochi ca popa de masoni. Ati mai vazut vreodata om sa poarte pantaloni rosii? Io n-am vazut. Si care vrea cica trezire national-suveranista, trezirea in constiinta traditional-pagana ca dalalai-lama-avatartar venind cu un proiect pagan sa faca o conducta de apa sa vanda apa sfintita??? N-ati vazut ce a declarat ca vrea? Vrea sa fim piacaturile de apa care se aduna si care distruge stanca? Nu intelegeti ca ne cheama poporul la lupta si ne darama Credinta? Nu pricepeti ca-i paaaastor de sectanti antihristi gen Luigi de pe Nasul TV fara cruce si fara icoane? E un parvenit carierist care si-a zis ca daca si-a dat demisia din clubul de la Roma atunci poate parveni pe functia de presedinte... intai de onoare la suveranisti, apoi primministru si acum fix presedinte de tara... presedintele cu pantalnii rosii! Chiar nu realizati cum isi bate joc de noi scorpia globalista si autohtona ce l-a crescut in pileli si privilegii in ultimii 35 de ani si acum il prigoneste sa-l adoptam si sa-l aparam ca fiind de-al nostru?

Mitomamoniacul asta labordelator vi se pare ca ne aduce cinstea, onoarea, pacea si suveranitatea? :71:

Hai sa nu ne tot autotzepuim ca fraierii!.. ca au trecut deja 35 de ani de cand ne tot tzepuim unii pe altii furandu-ne caciula.

Iorest 21.12.2024 21:25:12

până la urmă apar indicii că PNL-ul a plătit o platformă de promovare pe tik tok a lui nea Călin

https://stirileprotv.ro/stiri/politi...pe-tiktok.html

Aia e, or fi crezut că așa trag voturi de sub Simion și nu intră niciun candidat suveranist în T2 au subestimat consistența candidaturii profesorului C.G.

Moroco 23.12.2024 09:56:57

Ce se intampla... s-ar putea acum sa vina si cutremurul proorocit de A.B.

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 680055)
PNL-ul a plătit o platformă de promovare pe tik tok a lui nea Călin

https://stirileprotv.ro/stiri/politi...pe-tiktok.html

Aia e, or fi crezut că așa trag voturi de sub Simion și nu intră niciun candidat suveranist în T2 au subestimat consistența candidaturii profesorului C.G.

1. PNL vazand ca pe Sosoaca au interzis-o atunci a vrut sa dezbine votul suveranist ca sa urce Ciuca deasupra lui Calin si Simion si sa aibe sanse sa intre in turul 2. De aia au platit o firma cu 1mil euro bani publici sa-i faca campanie, mintind ca-s rusii implicati, sa ia voturi de la Simion si sa le bage fraierii tzepuitiz la CG.

2. PSD simtind ca poate pierde Ciolacu intr-o confruntare cu Simion in turul 2 si ca va urca AURul mult preluand bazinul electoral al PSD daca intra Simion in turul 2 au incercat si ei sa-l bage pe CG in turul 2 stiind istoricul declaratiilor sale legionaroid-antonesciene crezand ca va fi o prada usoara ca sa iasa apoi Ciolacu cu 66% ca salvatore de la patria in turul 2 dupa ce toate televiziunile l-ar fi diabolizat si batjocurit pe CG cum s-a si intamplat, aiurea si nu studiindu-i viata si intelegand a cui securist-spion este.

Au sapat groapa suveranistilor cu lopata CG si iata-l pe CG in turul 2 insa nu de frica lui au oprit turul 2 resetand jocul ci de frica doamnei Elena Lasconi fiindca au calculat si ei ca CG nu are cum castiga desi PSD si PNL l-ar fi vrut la cotroceni pentru ca CG e un mason comuinstoid, un pui al lui neaNeluCotrocelu, crescut in serviciile controlate de Mugur Isarescu, Adrian Nastase, Geoana, in CIE, ca fiind omul statului paralel care e proamerican, trumpopulist, baptist de-al lor, care se da putinist, pacifist, nationalist, patriot, suveranist, ca sa tzepuiasca vorbind ca un miel,cand defapt piliescianul asta foarte pilit e prin toata viata sa un tradator globalist de lux care asta a facut toata viata tradatorie de tara si globalism si s-a umplut cu duhurile rele antihriste intr-un amestec toxic egoist-traditional-nationalist, duhuridementiale smintitoare pe care le lanseaza smintitnd poporul roman de pretutindeni fara pic de jena si rusine ca un mitomamoniac dandu-se trimis si in lucrare divino-umana, fix ca pocaitii baptisti si iehovisti si penticostali de pe NasulTV care dau apa, si vrea sa faca o conducta de apa stiind ca cine detine controlul asupra apei detine puterea fiind nevoie de un Rango sa ne scape de stapanii de colonie care ne impoziteaza si soarele si apa de ploaie.

Iohannis impreuna cu serviciile s-a trezit ca nu le ies socotelile si oricati suveranisti ar fi sa voteze, tot Elena Lasconi va iesi si atunci s-au speriat de ea, ca ea nu e cu serviciile statului paralel kgbist-shoroshist cu colaborationistii si si-au dat seama di declaratiile pe care le-a facut ca nu e de joaca cu ce consecinte poate avea victoria ei la prezidentiale si au oprit toate alegerile si le-au resetat de frica si disperare, nu de frica lui CG-omul lor ci de frica blondei neinfricate care a intrat in turul 2.

Degeaba se tot lauda CG ca el e presedintele de facto si ca ar fi castigat in mod sigur, se lauda in desert, caci
-in diaspora CG ar fi avut 70% la 30% adica 700.000 voturi la 300.000 Elena,
-in tara, CG ar fi luat cele 2.121.000 la care s-ar fi adaugat cele 1.282.000 a lui George Simion rezultand un scor de 4.200.000 la care s-ar mai fi adugat cam 500.000 voturi de la celelate partide care ar fi ales pe CG.

Insa la o participare de 10.000.000 de oameni la prezidentiale ar fi rezultat un scor de 5.300.000 la 4.700.000 in favoarea Elenei Lasconi care este azi defapt presedintele de facto, la ora asta cu cele mai multe voturi, caci anularea facuta de CCR este o eroare bazatra pe minciuni si diversiuni securistoide!!!

Asta au blocat resetand, nu pe CG ci pe Elena Lasconi, pentru ca ea nu putea fi controlata de servicii, de speciali, de toti politrucii, greneralii si dinozaurii justitiari balauriferi din sistem care isi doreau pensiile si salariile nesimtite si toate privilegiile "castigate" prin restauratialui piliescu, aparate.

Deci cum CG a fost puternic uumflat de PSD la urne si de PNL pe tiktok fiind omul lor, papushica de lut a lor, vazand ca in turul 2 n-are sanse sa iasa el ci sa piarda ca Geoana in lupta cu Basescu, au oprit alegerile!

De Elena s-au temut si se tem ei foarte si nicidecum de CG care e omul sistemului si statului paralel, un lup travestit in blana de miel, un pocait la baptisti, un trumpopulsit masoniac ce se da filorus, un sclav la furer ca bantonescu din anii 40, un medium demonizat in care a intrat istoria pe dos, anti regala,anti regele Carol al II-lea si Mihai, anti ruseasca, anti ucraineana si pro fascist popular populista, antihrista, fiind defapt plin de aceste duhuri rele nationalist-ceausiste pe care le-a bagat in cap si la Simion care e prins in capcana lui si nu poate iesi sustinand ca pe CG il vor sustine toti suveranistii nevrand sa priceapa ca CG e omul de luxuri si te pantaloni rosii a la moulain rouje, omul statului paralel care nu s-a pocait can a venit la suveranisti ci a venit sa confiste ca un Diliu Paturica parvenind a confiscat si confisca neincetat miscarea suveranista cu ajutorul Realitatea si fraierului de Simion care nu vrea sa vada, nu vrea sa creada in ce eroare grava se afla!

Deci de aia "pro-europenii" (defapt pro privilegiile lor delux) au venit si cu ideea de a-l sustine pe USLamistul Crin Antonescu, pentru a scapa de Elena Lasconi, de presedintele de facto al poporului roman in clipa de fata. Insa nu se prea intelege nici miscarea atsa caci se pune intrebarea cine ar vota un chiulangiu care in ultimii 10 ani a fost shomer de lux traind acum din pensia speciala de parlamentar care s-a retras din politica pus in situatia sa-si calce cuvantul dat ca un razgandac?.. fiind practic un shantajabil ce devine astfel papushica lor pe urmatorii 5 ani, papusica politrucilor USLamisti si a statului paralel, a sistemului condus de cei mai gretosi politruci imbatraniti in minciuna si faradelegi.
Cum ar suna campania lui? Votati chiulangiul si shomerul de lux care nu se tine de cuvant ca un razgandac ce acum traieste din pensie speciala? Cum ar suna deci campania lor? Votati putorile radicale ce se cred extraordinare gen Alain Delon? O nebunie! De aia se baga in lupta si Nicushor si Ponta ca sa fure din puterea pe care o are doamna Elena, presedintele de facto in clipa de fata, caci s-a demonstrat ca anularea alegerilor a fost ilegala si campania lui CG a fost facuta din bani publici de o firma platita de PNL fara niciun amestec extern!.. deci nu exista motive de anulare a turului 2 pe baze ilegale ci doar pe baze de uneltire facute de catre PSD la urne, caci l-au votat cam 10% din psdisti pe listele speciale si de campania pe Tiktok facuta de PNL care au smintit suveranistii facand sa fie ales CG de catre alte 10% din suveranistii lui SOS Iovanovici Shoshoaca si ai lui POT Anamaria Gavrila si iata asa a ajuns la 24% acest lup impostor travestit in blana de miel, el avand o intreaga viata de tradator globalist mason, baptist, pagan asiatical judokan caratist cu trezirii budiste in constiinta, mitomamoniac aflat intre bogatii pedofili cu care a colaborat bine mersi la ONU si in Clubul de la Roma timp de 32 de ani neincetat ca un adevarat pui de lup ajuns vicleanul cel mare, lupul distrugator ascuns intre pedofili lui asa cum a declarat de care cica s-a lepadat! Pai cum s-alepadat daca poarta si azi pantalonii aia rosii la intalnirile cu BogPR si mercenarii din legiunea straina? Ce ar avea el de aparat incat sa-ti pui o astfel de aramata sa te apere????

continuare mai jos

Moroco 23.12.2024 11:18:24

continuare

Deci daca se reface turul 2 caci nu vor mai fi motive de anulare atunci Elena Lasconi e de votat caci pe ea nu o poate inghiti sistemul statului paralel mafiotizat care astazi a dat lovitura de stat in mod evident prin consultarile de la Cotroceni de ieri ca fiind un act anticonstitutional in flagrant pe care l-a vazut toata lumea pentru care pedeapsa de tradare de tara si uzurpare de drepturi, de lovitura de stat e de 20 de ani de puscarie deci toti cei care au aprobat si au participat sunt pasibili de puscarie: Iohannis, Ciolacu, Bolojan, Kelemen si Pambuccian si ei trebuiesc arestati imediat caci au confiscat suveranitatea poporului si o folosesc in nume propriu instaurand un guvern ilegitim, ilegal, tiranic si terorist, extremist, aflat in contra vointei poporului roman de pretutindeni, si sunt dovediti prin fapta lor evidenta ca isi bat joc de popor si de constitutie care nu le da dreptul deloc sa faca ce au si facut si ei stiu foarte bine astal!!!Pe cand doamna Elena participand la consultari le-a spus in fata ca ceea ce fac e lovitura de stat si trebuie oprita imediat asa cum au facut si partidele suveraniste care au afirmat adevarul asta de afara neparticipand la consultari sa nu cumva sa devina complici si sa legitimeze acest act cinic de tradare nationala facut fix in data de 22 decambrie 2024, in ziua eliberarii noastre de sub tirania ceausista, reconfiscand ei fix ca neaNeluCotrocelu libertatea noastra si facand restauratia lor, a dinozaurilor din psd si pnl USLamismul mafiotizat al min-ciumei rosii.

Astept acuma sa se autosesizeze procurorul general, jandarmeria si armata romana, sa trimita mascatii si sa-i aresteze in flagrant pentru fapte extremiste de maxima gravitate pentru care se ia intre 5-20 de ani de puscarie! Iata deci cine erau legionarii, fascistii, nazistii si extremistii!!!! Cei ce in ochii nostri dau astazi lovitura de stat fara pic de rusine stiind ei foarte bine cum se interpreteaza constitutia, deci calcand in picioare cu intentie si premeditare vointa poporului, referendumurile validate si drepturile elementare, la viata, la alegeri libere si corecte, la libera exprimare facand cenzura, prigoana de vrajitoare extremiste sau proruse, si defapt calcand toata constitutia batjocurind-o, violand-o printr-un extremism nazist crud, pangarind-o si profanand-o la maxim, fiind ei defapt uneltele obediente ale statului paralel care le dau dubla comanda si ei se executa tzepuindu-ne pe toti ca pe prosti prin toate televiziunile lor de partid, ce-si iau bani grei, bani publici de la ei si pentru ei prin legile lor, sa le faca jocurile si marsaviile!!!.. de 35 de ani.

Deci ciuma rosie USLamista reloaded a lui neaNeluCotrocelu si a varanului securistoid, da azi iar lovitura de stat pe repede inainte fix ca-n 89 "dupa 22 cine a tras in noi" si ca pe vremea lui Basescu cand USLamistii impreuna cu Crin si cu premierul de la Grivco au incercat doborarea adevarului calcand flagrant constitutia, referendumurile validate, au adus tara in haos si in catastrofa, pe marginea prapastiei si prabusirii, bagand-o in imprumuturi si faliment ca sa arunce apoi toata vina lor pe Basescu propagand minciuna electorala dupa ce el a luat cu asumare si barbatie masurile cele grele si bune de redresare rapida si de iesire din criza, suspendandu-l acestia pe nedrept, fiind gatagata USLamistii sa-si instaureze presedintele lor, gasind oportunitatea si slabiciunea noastra, dupa ce au dezbinat, zapacit si smintit poporul tzepuindu-l cu televizorul ca-n 89 invocand teroristii si extremistii. Se repeta istoria si vor sa-l instaureze pe bAntonescu si statul legionar-USLamist care a dat lovitura de stat in contra regelui Carol al II-lea si Mihai. Deci ei repeta acum istoria in rau, ei fiind legionarii si extremistii nazificati ai furerului Iohannis! Iar PSD aripa Ponta si Palada se pare ca vrea sa confiste si ei miscarea suveranista ca sa reinstaureze PSDizmul neoVadimist, nationalist-comunistoid sateu, vopsit cu religie ortodoxa, avand noi in turul 2 o confruntare intre Crin si Ponta, asa ca-ntre vechi amici, caci daca s-a dus Basescu si Iohannis devenind istorie, acum ei cred ca a venit si randul lor!

Oare chiar nu vrem sa vedem ce se-ntampla si sa ne trezim?
Nu in constiinta ci in adevar si realitate!!!

Avem un Bolojan ca presedinte interimar legitim ce nu si-a dorit insa a faptuit coparticipand si un premier desemnat de un terorist uzurpator, care n-are dreptul sa incerce sa-si faca guvern caci desemnarea neconstitutionala e de la un "presedinte" expirat ilegal si ilegitim, un impostor declarat de toti judecatorii si profesorii constitutionalisti ca faptuieste acte iresponsabil-extremiste in vazul tuturor in mod cinic si crud! Trebuie rapid sesizat la CCR aceasta desemnare pana nu ne facem de rasul intregii lumi care e cu ochii pe noi asistand cu totii, neputinciosi ca si noi, la toata nebunia si mascarada asta!!!

Iorest 24.12.2024 01:59:18

https://www.mediafax.ro/politic/aur-...spora-22596328

Am văzut că C.G. avea șanse mari și în T2 - câștigase prin Italia cât apucaseră să voteze.

Dacă ar fi câștigat Lasconi sau Tiktokul influența pt ea sau PNL era o mare victorie a democrației ca așa vor niște neoameni.
Klaus nu vrea să plece neonorocitul și nu se satură de salarii și funcții, câți ani din viață ar mai vrea să ne nenorocească acest rebut uman ?
Îmbătrânim și el tot rămâne ca și Iliescu ca și Băsescu și alți mizerabili ai istoriei care au făcut rău României, jegurile astea ar trebui să aibă decența lui Emil Constantinescu și să dispară de pe sticlă.

C.G. a fost un fenomen politic, e limpede că omul a avut steaua lui politică dar nu e sigur că va mai fi lăsat să candideze.

Ar fi urât să ne alegem cu Căcărău -Crin Antonescu președinte care a dat și legea de cenzură a istoriei interbelice și oricine poate fi acuzat de legionarism dacă vrea să facă lumină sau caută să se lămurească.
Tot căcărău a rupt și PNL-ul la vremea lui l-a coborât la sub 20%.

Moroco 24.12.2024 08:40:51

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 680064)
https://www.mediafax.ro/politic/aur-...spora-22596328

Am văzut că C.G. avea șanse mari și în T2 - câștigase prin Italia cât apucaseră să voteze.

Dacă ar fi câștigat Lasconi sau Tiktokul influența pt ea sau PNL era o mare victorie a democrației ca așa vor niște neoameni.
Klaus nu vrea să plece neonorocitul și nu se satură de salarii și funcții, câți ani din viață ar mai vrea să ne nenorocească acest rebut uman ?
Îmbătrânim și el tot rămâne ca și Iliescu ca și Băsescu și alți mizerabili ai istoriei care au făcut rău României, jegurile astea ar trebui să aibă decența lui Emil Constantinescu și să dispară de pe sticlă.

C.G. a fost un fenomen politic, e limpede că omul a avut steaua lui politică dar nu e sigur că va mai fi lăsat să candideze.

Ar fi urât să ne alegem cu Căcărău -Crin Antonescu președinte care a dat și legea de cenzură a istoriei interbelice și oricine poate fi acuzat de legionarism dacă vrea să facă lumină sau caută să se lămurească.
Tot căcărău a rupt și PNL-ul la vremea lui l-a coborât la sub 20%.

N-are rost sa-ti faci ura si cearta in ajun de sfant Craciun (Tatal si Maica), acum si peste 13 zile, mai bine sarbatorim fericiti de Mesia cu copiii 14 zile si 14 nopti ca-n povesti, bucurandu-ne si veselindu-ne ca suntem co-pri-veghetori cu ingerashii pana azi impreuna cu Domnul, ca sa nu tradam si sa nu greshim spre slava lui Dumnezeu.

Ceea ce au facut (guvernul catastrofa investit de mascaricul-furer gen Jocker sa-l mai tina la putere pana-i termina si-i repartizeaza vila) va avea consecinte... dar noi suntem obijnuiti cu rabdarea asa ca dupa 35 de ani de rabdare postrevolutionara in demoncratia originala de cumetrie piliesciana, dupa 42 de ani de rabdare in tirania sateista comunist-socialista-populara sub ceaushism, ce mai conteaza 42 de luni de rabdare in antihrism, paganism, eretism si neomarxism lgbtq, trumpopulistic patrihoțic egoist rasist si nazist-ukuxclan, iohannist? Nu fugim de raul care vine, nu fugim de Cruce bucurandu-ne ca nebunii ci rabdam impreuna toate consecintele...in unitate crestin-ortodoxa, in Har si in Cuvant pana la sfarsit! Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

Si ma rog saa ne ierte Dumnezeu pentru cuvintele si vorbele grele... caci dor... dor si produc suparare, nemultumire, ura, cearta, sminteala, viclenie, razbunare pripita, dezbinare, despartire si mergere spre rau!

(Ca si consecinte s-ar putea sa vina o astfel de catastrofa ca sa justifice prelungirea mandatului prezidential cu respectarea constitutiei printr-o lege organica. Daca mai vrea la putere, s-ar putea sa-i fie indeplinita dorinta lui Jocker-ccr, ori intrare in razboi si declansarea celui de al treilea razboi mondial de Romania ori o catastrofa cu multe chinuri si victime!!!... un fel de hellovewin-bucuria nebunilor adusa de mosh gerila sbanta-klaus-grinch si complicii!)

Moroco 08.01.2025 13:43:17

De ce se iese la proteste pentru "drepturile" lui CG in loc sa se iasa la proteste pentru drepturile eroinei covid Diana-S.O.S? Iata ca suntem tzepuiti de televiziuni avide de rating si in loc sa ni se apere drepturile electorale se umfla niste mitomani, mari beroi de carton ce vor musai doar turul 2!!! Va cheama calicul oportunist lingusindu-va si incantandu-va sa luptati si sa semnati pentru parvenirea lui vicleana?

https://www.facebook.com/photo?fbid=...00865823525201

Iorest 08.01.2025 23:08:58

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 680175)
De ce se iese la proteste pentru "drepturile" lui CG in loc sa se iasa la proteste pentru drepturile eroinei covid Diana-S.O.S?

Nu e vorba de drepturile lui C.G., e vorba că nesimțitul de Iohannis va mai sta ilegitim încă 6 luni până prin Iunie, e strigător la cer, e abject ca unul care s-a lăfăit în timp ce omul de rând sărăcea să mai aibă privilegii, va trebui să răspundă penal.

Probabil că vor avea și alții poftă să nu recunoască alegerile, să nu le convină un candidat sau un partid și să anuleze, să prelungească ilegitim mandate să nu facă tranziția mandatelor, să-și mai ia niște salarii nesimțite câteva luni.

Eu am văzut mulți care s-au dezis prin comentarii de Diana Șoșoacă după ce a început să dea în C.G., inclusiv unii care erau ultrași de-ai ei.

După cum se vede dacă e vorba de parvenire, Șoșoacă s-a dus la Parlamentul European pt banii de acolo substanțial mai mulți decât în Parlamentul României când a fost să aleagă, unde mai pui că și pensia specială de europarlamentar va fi mare, dacă se va face dreptate ea nu va mai prinde un mandat din 2029

Nu m-ar mira și țeparul de Terheș să revină pe lista PSD din 2029, că s-a dovedit că nu trece de 100k de voturi și n-are nicio șansă pe cont propriu.

Moroco 09.01.2025 10:58:01

Citat:

Citat:

Moroco:
De ce se iese la proteste pentru "drepturile" lui CG in loc sa se iasa la proteste pentru drepturile eroinei covid Diana-S.O.S?
Iorest:
Nu e vorba de drepturile lui C.G., e vorba că nesimțitul de Iohannis va mai sta ilegitim încă 6 luni până prin Iunie, e strigător la cer, e abject ca unul care s-a lăfăit în timp ce omul de rând sărăcea să mai aibă privilegii, va trebui să răspundă penal.

Probabil că vor avea și alții poftă să nu recunoască alegerile, să nu le convină un candidat sau un partid și să anuleze, să prelungească ilegitim mandate să nu facă tranziția mandatelor, să-și mai ia niște salarii nesimțite câteva luni.

Eu am văzut mulți care s-au dezis prin comentarii de Diana Șoșoacă după ce a început să dea în C.G., inclusiv unii care erau ultrași de-ai ei.

După cum se vede dacă e vorba de parvenire, Șoșoacă s-a dus la Parlamentul European pt banii de acolo substanțial mai mulți decât în Parlamentul României când a fost să aleagă, unde mai pui că și pensia specială de europarlamentar va fi mare, dacă se va face dreptate ea nu va mai prinde un mandat din 2029

Nu m-ar mira și țeparul de Terheș să revină pe lista PSD din 2029, că s-a dovedit că nu trece de 100k de voturi și n-are nicio șansă pe cont propriu.
Iata-i.... si voi vreti sa iesiti la proteste, sa faceti unitate juridica, sa le aparati tot lor "drepturile" de a ajunge tot ei in turul 2? :71:

Mai bine Basyst si Shoshocar, sau cu madam Lasconi decat tzepuit de cg!

Iorest 09.01.2025 23:28:04

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 680180)
Iata-i.... si voi vreti sa iesiti la proteste, sa faceti unitate juridica, sa le aparati tot lor "drepturile" de a ajunge tot ei in turul 2? :71:

N-o să mai candideze Lasconi și nici Călin Georgescu nu e sigur că va mai fi lăsat să candideze, s-au tras mii de sfori, s-au făcut dosare false, arestări, au fost oameni șantajați, s-au înveninat mințile românilor cu propaganda neagră și frică ca să-l lase să candideze și să câștige ?

Cine știe ce sfori trag și trupele străine franceze, americane etc la o adică ar putea fi niște berbece cu care să se lovească în democrație precum au jefuit și nimicit cruciații Constantinopolul.

Moroco 14.02.2025 11:57:41

Citat:

Citat:

N-o să mai candideze Lasconi și nici Călin Georgescu nu e sigur că va mai fi lăsat să candideze, s-au tras mii de sfori, s-au făcut dosare false, arestări, au fost oameni șantajați, s-au înveninat mințile românilor cu propaganda neagră și frică ca să-l lase să candideze și să câștige ?

Cine știe ce sfori trag și trupele străine franceze, americane etc la o adică ar putea fi niște berbece cu care să se lovească în democrație precum au jefuit și nimicit cruciații Constantinopolul.
De aia vreti voi turul 2 inapoi si alegeri anticipate? Pentru "independentul" CG care are soarele comunistilor ca semn electoral??? Credeti ca a ales intamplator acest simbol (legionar-comunist-egiptean-faraonic-sateist-heliocentric)?

Cum de nu realizati ca sunteti complet deturnati de viitorul faraon care se tot cere la putere parvenind in ultimii 35 de ani si v-a gasit pe voi de fraieri ca sa-l ajutati si sa-l adulati, c-ar fi cica suveranist, dupa o viata de parazit socialist-comunist-psdist, securist, spion kgbist??? Nu vedeti cum isi schimba costumurile de lux ca pe ciorapi? O zi n-a lucrat in privat ci a fost si este pilitul sistemului si parazitul suprem! Nu puteti sa vedeti? "Lupi-si schimba blana dar naravul ba!!!" Pare credibil asa imbracat in blana de miel bland si smerit cand vorbeste lingusitor si diplomatic? Insa naravul de parazit al sistemului ramane si vrea tot mai mult, vrea faraon ca sa-si modifice constitutia pe placul lui, presedinte plin ca la avericani si toti sa facem ce zice el, vrea sa-l asculte toti pe el ca pe mesia desi e un multi-comunist imputit pe interior, activand in toate comuniunile si comunitatile oculte subterane subversive. E mare pacat sa-l ascultati, sa-ladulati, sa-l confundati cu trimisul sau cu mesia!

Daca-l vreti pe el ca fraierii sub hipnoza ce-i executa sugestiile incruntati si frustrati, urand politicienii vechi ca sa-l aleaga poporul ca alternativa pe acest impostor cu viata ascunsa, atunci e clar ca... nu vreti binele tarii si poporului ci voi insistati sa-l aduceti la putere pe faraonul autodeclarat CG doar ca sa va razbunati pe vechii politicieni si sa va laudati ca i-ati invins! Tot ce faceti si ce luptati e pentru acest impostor! Turul 2, alegeri anticipate, preluarea guvernarii, vreti sa-i puneti tara la picioare si sa-i executati ordinele draconice orbeste nepricepand cui slujeste acest spion securist kgbist de lux, multi comunist, adulator de tarani rasisti smintiti care v-a luat mintile si-l slujiti la distrugerea tarii! Oare cand o sa va vie mintea la cap sa-l sprijiniti pe Cristian Diaconescu, pe cel mai bun dintre cei mai buni, atunci mai discutam. Pana atunci toate vorbele voastre sunt o inselatorie!!! .. care ne duce din rau in mai rau cu o inconstienta si iresponsabilitate crasa, uniti in constiinta pagana cu un plan demonizator! Va rog domnule candidat care ati abandonat, scapati de CG si veniti cu CD si poate ca vom sprijini miscarea interesului national. Va avea sens lupta noastra. Pana atunci io nu pun botu' la baaliverne! Ciolacu e chiar cel mai bun primministru pe care l-a dat PSD vreodata, nu este altul mai bun acum. N-are rost sa dam pasarea din mana pa cioara de pe gard! Ca e vopsita!!! Nu-s de-acord cu daramarea guvernului si nici cu alegeri anticipate sau cu turul 2 inapoi ! (Va surade gogoasea suveranista electorala cum se umfla? Dar (otravit) ca orice minciuna gonflata, ca orice femeie gonflabila duce la prapad.) Imi pare rau! Dar daca veniti cu CD in loc de CG atunci mai discutam pentru ca se va vedea ca vreti cu adevarat binele tarii si nu interesul egoist personal electoral iresponsabil! Nu vrem sa ne bagati nebunii pe gat, daca v-a pacalit pe voi, ramaneti voi pacaliti dar nu incercati sa ne amagiti sa dam tara pe mana unui sharlatan ascuns care a fost un privilegiat de lux al sistemului traind o viata ca un parvenit si 17ani in occident pe picior mare ca un parazit, in lux, in aventuri si vacante exotice, si voi ni-l prezentati ca pe un mesia, ca pe o solutie, ca pe un om bun si smerit, ca pe un credincios ortodox, ca pe un politician antisistem, care vrea sa ne scape de coruptie? Cine a mai vazut ca brusc dupa ce ati castigat alegerile sa capiati si sa nu mai vreti sa vedeti drept si sa tot insistati sa ne puneti lupul multicomunistoid ascuns, privilegiat, travestit si imbracat in blana de miel paznic la oi si veghetor de tara? Inseamna ca nu vreti deloc binele tarii ci vreti sa-l faceti cezar-faraon pe acest om abesalomic abisal care nici de avocat al poporului nu e bun, ca-si apara doar taranii rasisti smintiti care-l aduleaza vrajiti de ineptiile si traznaile pe care le debiteaza lingusindu-i, vrand voi ca sa-l slujiti cu maxima obedienta si slugarnicie pentru poporul tzepuit, muuulti da' prosti de bubuie, 2 milioane, nevrand sa va dati seama ca ati ajuns sa vedeti in puiul lui miculescu-ceausescu-iliescu-malitza-nastase-geoana un sfant, adulandu-l ca pe Mesia... iar asta e nebunia de care nicicum nu vreti sa va lepadati, oricat va cere Dumnezeu!!!.. si in care vreti sa ne tarati cu tara cu tot declarand "caini rosii (turbati) pana la moarte!". Noi tinem cu Steauanu cu dinamo! Deci nu servesc astfel de initiative blestemate!!! Is contra oricat de simpatizant suveranist as fi, oricat as iubi Romania si oricat m-as fi saturat de USLamisti trufasi si aroganti ce tin de putere cu orice pret! (Mai bine cu ei decat cu niste cimpanZEI!!!.. ce-si iau de stapan suprem pe fariseul-ipocrit maxim, exemplul pe sfinvers a tot ce sustin ei valoric sus si tare! Si cum de-si permite acest CG sa mai tot vrea si sa insiste sa candideze, sa se vrea la butoane stiindu-si viata-istoria si ca am aflat si noi poporul cine este????? Asta a facut el cu ortacii lui in reclama pentru pamantul stramosesc? O shura plina de barne ce e gata sa se darame la primul vant intrandu-va in ochi toate aschiile? De rasul universului cosmic! Si in astfel de oameni vreti sa ne punem noi poporul nadejdea? Pe asta vi l-ati luat presedinte de onoare? Pai, am impresia ca voi vreti sa va bateti joc de noi!)

Alegeti pe cel mai bun dintre cei mai buni si distribuiti.
Audiati si dati mai departe!... la toti!
(inclusiv pe tiktok si WhatsApp)

Moroco 05.03.2025 11:34:21

Catre postacii de pe retelele sociale!

Mereu postati si graiti o vrajeala frumoasa, dreapta, care defapt tzepuieste populatia si aduce la putere un discipol al lui Bivolaru MISA-pisa. Apoi sustineti ca nu mai puteti face nimic, ca ati luat deja decizia si nu puteti decat sa mergeti pana la capat in prapastie cu obedienta si adulatie la acest ”independent”, lup viclean in blana de miel, ajungand sa luptati pentru el pana la ultima picatura de sange ca incapatanatii foarte tari la cerbice. Sustineti ca e drept ce s-a intamplat in alegriin primul tur, ca cica e normal sa fie gonflat cineva complet necunoscut, in 24 ore, de la 2% la 22% si apoi sa sustineti pe toate canalele ca desi ar fi pierdut ca beroul in turul 2 caci suveranistii aveau sub 40% voi sa toooot cereti mereu turul 2 inapoi socotindu-l presedintele ales de facto, insistand dupa ce ati pacalit o lume intreaga cu gogoasea asta, de la Trump, la Musk, la DJVanse, ca cica o restartare in extremis a cursei de 100m e o lovitura de stat si nicidecum o corectare a startului furat in mod evident. Va trebe probe? Se vede de peLuna!”!! Atunci a fost o ultima posibilitate de a opri inversarea nedreapta si ilegala a ordinii firesti Ciolacu-Simion cu CG-EVL, cand CCR luand aminte la servicii,intelegand pericolul, au restartat foarte corect alegerile dand cu eroism o decizie imposibila in democratiile consolidate. Voua insa va convine minciuna pe care ati adoptat-o cu entuziasm si ati bagat-o in mase entuziasmand si lingusind romanii cu cantece populare patriotice, ca sa le stricati de tot, facandu-va demni de raspandacii si intronatorii lui antihrist, caci CG, papusica mercenarilor, discipolul lui Osho, Thor si Valhala, respectiv al tantrismelor MISA-pisa e vrednic fix de satana si de yoghinii paganizatori de la care i se trage si veganismul lui ”dacic” retrezit in constiinta si constienta ca dalalailarma. Cand o sa va treziti? Nu in constiinta si constienta pagana vrand sa vindeti apa sfintita la conducta arabilor si chinezilor ci din somnul cel demoarte al pacatului, a carui fiumitomamoniaco-depresiv agresiv, vreti sa-l aduceti si sa-l faceti presedinte impreuna cu Alba ca Zapada, ca daca POT poate sa faca numai tampenii prin parlament ii urmati caci alba ca zapada e posedata de pismura mamonei sale vitrege, ducand lucrurile cu Ucraina la faza pe minerale si pamanturi rare ca-n povestea cu cei 7 pitici?
Cand va veti lepada de CG? Niciodata? Atunci veti merge dupa el in iadul misa, in iadul valhala, in iadul nazist, arian, rasist, in mitomamonania cronica in care v-ati bagat si nu vreti sa va dati seama fiindca va convine, e bine pentru partid, e bine pentru miscarea suveranista. E bine????????
Deci nu mai veniti cu victimizari si vorbe drepte cand prin ele voi aduceti dezastrul si potopul instaurand la putere nazismul ocultist rasist si tantrismul NEW-Agist de parca v-a hipnotizat!!!
Ce crestini sunteti voi daca l-ati primit pe falsul mesia, vladut-casino-CG ca si calugarii trufiti si smintiti de prin pustie ca sa sinucideti o tara?
Cum de nu va piuteti da seama? Cum de va lasati pacaliti pana la sfarsit neputand iesi din capcana?
Nu priecepti ca impreuna cu CG nu aveti dreptate!!!.. pentru ca deveniti mai rai ca si calaii comunisti si nazisti?
Nu pricepeti ca impreuna cu el va bateti joc de tara la maxim? Ati adus-o sa fie de rasul lumii! Voi! Nu ceilalti politicieni ce vegheaza si care l-au declarat imediat un sharlatan!
Cat il mai tot adulati? Nu pricepeti ca voi il aduceti la putere pe fiul pacatului asa cum a fost proorocit ca va veni un antihrist mai rau ca cei dinainte? Nu vedeti cum se autointroneaza dandu-se victima, acuzand, parand si cum il slujiti ca pe dracoola, fix ca-n cartea aia dupa care s-au facut atatea filme. Voi chiar vreti sa ajungem prin CG un fel de dracoolașa-land? Nu va pasa???? Chiar nu va pasa??

Inca il adulati si-l compatimiti si-l vreti presedinte pe CG-dracoola-shrink cu vrajeala politicoasa de papagal diplomat aristocrat? Declarati ca-l sustineti pana la moarte si pana la ultima picatura de sange ca asa e drept? Cum sa fie drept sa fie gonflata o papushica a mercenarilor agresivi si violenti de la 2% la 22%in 24 de ore prin uneltiri la masa verde si folosind bani murdari si deepseek????

Dar ce e mai rau e ca s-ar putea ca exercitiile spirituale si veganismul familiei Gerogescu, Calin si Cristela, ideiile cu zapada tamaduitoare, chemarile la unirea toti cu el si impreuna cu Dumnezeu, horele si toate populismele sa nu provina din credinta, din crestin-ortodoxie, din traditiile daco-crestine milenare ci fix din paganismele MISA si ale unor autozeificati gen Osho. Pare ca vrea sa repete misticismul ocultist nazist de pe pozitia de candidat sau chiar de presedinte facand prin referendumuri cu poporul ceva gen spiralele yoghine, vara la mare, nudiste, trenuletele groazei, tratamentele cu vinul-pipilin, stagiile de pregatire in ashramuri unde se practica prostitutia si pacatuirea in masa, adularea gurului, pentru energizare si iubire cica, pentru deschiderea chakrelor si ”inteleptire”, trezirea in constiinta si constientizarea.Vai lor.

Deci ce ne propun suveranistii sa alegem? Pe un discipol al lui Bivolaru MISA-pisa? Iar daca sfaturile doamnei Cristela din veganism provin de acolo, atunci m-am convins si cu ea, produce sminteala in copiii tarii de care se ocupa. Deci n-au ce cauta in primplanul societatii si nici la butoane. Sunt un pericol de sminteala generala! Iar vrajeala de jmecheras din limbajul lui de lemn e cea mai molipsitoare miere-fiere... aveti grija ca se ia si slujiti apoi ca fraierii ”fericiti”... la minciuna, faradelege si pacat!.. Stiti voi care e tatal lor!

Pentru ce ii tot sustineti??...si-i adulati?.. impreuna cu marshTV in mod direct beroic si cu latrinaTV pe invers insa tot aia iese?

Moroco 06.03.2025 10:42:54

Nu-l distrug, nu-l acuz, nu-lomor, nu-l judec, nu-l defaim, doar intreb...

Is importante si intrebarile domnului Tarziu, dar sunt multe altele la fel de importante,de exemplu:
1.Chemarea lui la unitatea poporului roman cu el si cu Dumnezeu e o tehnica yoga de formare a spiralelor pacatoase de integrare vibrationala si energetica in absolut nimic bun, sa devenim impreuna cu MISA-pisa niste violatori tantristi,beutori de vin pipilin plin cu spurcaciuni, nudisti voaieuri, formand trenuletele groazei, vrand sa ne trezim in constinta pagana de a simti placeri si a cauta ”cunoastere” si ”intelepciune” prin pacatuire engross?
2. Veganismul pe care il practica in familia lui impreuna cu sotia si copiii provine din sfaturile si tehnicele yoga, post cu apa, grau incoltit, tantre, mudre, dansuri in zapada, bai in ape reci, in care te concentrezi pe organele sexuale cautand sa ti se ridice sharpele Kundalini pe coloana si sa te umpli de focul iadului si al lumanarii la care te concentrezi golidu-ti mintea de ganduri?
3.”Curajul” lui si siguranta pe care o afisaza in lupta cu sistemul se datoreaza bodiguarzilor si mercenarilor inarmati pana in dinti, spatelui asigurat pe care li-l tine colegii din spionaj, din serviciile romanesti sau straine, cluburile si societatile masonice oculte dracesti gen uluminatti, fiind nedespartiti peste tot de parca ar avea el ascunse prin buzunare informatii si bani, conturi si averi ce trebuiesc pazite si intretinute ziua si noaptea ca sa aiba cu ce produce provocari la scara nationala si mondiala?
4. Prigoana promisa impotriva strainilor si sorosistilor de tip ukuxklan suveranist impreuna cu popurul populist e pentru apararea rasei pure carpatine, a omului pur ce are origini sanatoase superioare cu ”sfintenie” si ”puritate” ce se trag din Valhala, din barlogurile ascunse ale varcolacilor din muntii carpati, din asia nepaleza, din china, india, din Shambala, din Sheol?
5. Lupta lui ipocrita cu sistemul si cu coruptia e o gluma proasta, o autoironie, un sarcasm de tzepuit fraierii sau ce e din moment ce el a fost parte a sistemului si al statului paralel la cele mai scarboase si inalte niveluri oculte in ultimii 40 de ani in care a muncit ca parazit-bugetar de lux?
6. Patriotismul lui e o pacaleala din moment ce a studiat afara inca din tinerete, prin america si anglia, iar viata si-a petrecut-o in cea mai mare parte in occident?
7. Prin pacea pe care o aduce si o vrea el pentru noi toti impreuna cu el si cu Dumnezeu nu e un mod de a se pune in locul lui Hristos formand o uniune prin care el se erijeaza la putere si la adulare? De ce sa ne unim cu el? Cu ce e mai deosebit el decat restul oamenilor, decat restul politicienilor pe care ii detesta, ii acuza, ii judeca?
8. Ce istorie cunoaste el si de ce vrea s-o repete facand propaganda populista legionara si comunista punandu-si simbol soarele ca ei si ca faraon luptand impotriva casei regale si a regelui Carol al II-lea pe care acestia l-au urat si alungat impreuna cu masonii dand vina pe el ca sa preia puterea ca furerul si ca stalin?
9. Se pune prin declaratii aiuritoare chiar in locul lui Trump, considerandu-se victima vrednica si nedreptatita ca el sustinand ca are fabricate dosare politice in ciuda faptului ca toate declaratiile lui sunt dovezi evidente de stricarea ordinii constitutionale ca sa nu mai vorbim de haita de mercenari mafioti, ca asta a declarat: ca va guverna cu poporul suveran facand inflatie de referendumuri, ca va merge pe capul guvernului sa faca ce dicteaza el dictatorul care va introduce ceasul si lucrul la ordinul lui, ca va face prigoana justitiara impotriva coruptiei, sorosistilor si strainilor, ca va renationaliza si va desfinta partidele politice si implicit parlamentul, deci Constitutia si democratia din Romania incalcand cu trufie separatia si echilibrul puterilor in statul român?????
10. Nu-i pasa ca din minciunile si interesele lui de inaltare si parvenire bolnava Romania a ajuns parata si denigrata si socotita de toti o tara bananiera de mana a treia? Ca cica el ar fi castigat alegerile si ca inevitabil sunt ca si castigate, ca el e nedreptatitul, ca el e alesul, cand defapt am asistat la o umflare in alegeri a celor doi candidati CG si EVL, de la 2% la 22% in 24 de ore, in care s-au folosit retelele de socializare in mod speculativ si ilegal, deepseek in cazul CG si IA in cazul EVL ca sa se rastoarne ordinea fireasca Ciolacu-Simion, facandu-se un experiment de manipulare in masa pe poporul roman.
Deci trebuie intrebat de ce minte cu atata tupeu viclean si nepasare cronica batandu-si joc de Romania sustinand ca face o lucrare divina cand defapt e uneltzica inconstienta si naiva a unei lucrari dracesti, demonice, de ce nu se lasa si duce in ispita romanii cu incapatzanare, ca un sarlatan marshav, ca o papusica gonflabila a mercenarilor cruzi si criminali, unelte ale rusilor, turcilor lui kadarov, clubrilor exclusiviste si oculte de spioni, securisti activi si pensionati, sinecuristi de prin sistemsi statul paralel, tarand miscarea suveranista in derizoriu si in penibil, chiar compromitand-o total daca e asociata cu astfel de practici spirituale si fapte ale unui presedinte cica de ”onoare”, vai lui?

(si vai mie ca nici io nu-s mai bun... (de acolo vin si nu m-as mai reintoarce ca nebunul ce se destzarca repetand istoria si dezvoltand-o inhaos si practici rele))

cozia 06.03.2025 18:31:11

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 680964)
Is importante si intrebarile domnului Tarziu, dar sunt multe altele la fel de importante,de exemplu:
1.Chemarea lui la unitatea poporului roman cu el si cu Dumnezeu e o tehnica yoga de formare a spiralelor pacatoase de integrare vibrationala si energetica in absolut nimic bun, sa devenim impreuna cu MISA-pisa niste violatori tantristi,beutori de vin pipilin plin cu spurcaciuni, nudisti voaieuri, formand trenuletele groazei, vrand sa ne trezim in constinta pagana de a simti placeri si a cauta ”cunoastere” si ”intelepciune” prin pacatuire engross?
2. Veganismul pe care il practica in familia lui impreuna cu sotia si copiii provine din sfaturile si tehnicele yoga, post cu apa, grau incoltit, tantre, mudre, dansuri in zapada, bai in ape reci, in care te concentrezi pe organele sexuale cautand sa ti se ridice sharpele Kundalini pe coloana si sa te umpli de focul iadului si al lumanarii la care te concentrezi golidu-ti mintea de ganduri?
3.”Curajul” lui si siguranta pe care o afisaza in lupta cu sistemul se datoreaza bodiguarzilor si mercenarilor inarmati pana in dinti, spatelui asigurat pe care li-l tine colegii din spionaj, din serviciile romanesti sau straine, cluburile si societatile masonice oculte dracesti gen uluminatti, fiind nedespartiti peste tot de parca ar avea el ascunse prin buzunare informatii si bani, conturi si averi ce trebuiesc pazite si intretinute ziua si noaptea ca sa aiba cu ce produce provocari la scara nationala si mondiala?
4. Prigoana promisa impotriva strainilor si sorosistilor de tip ukuxklan suveranist impreuna cu popurul populist e pentru apararea rasei pure carpatine, a omului pur ce are origini sanatoase superioare cu ”sfintenie” si ”puritate” ce se trag din Valhala, din barlogurile ascunse ale varcolacilor din muntii carpati, din asia nepaleza, din china, india, din Shambala, din Sheol?
5. Lupta lui ipocrita cu sistemul si cu coruptia e o gluma proasta, o autoironie, un sarcasm de tzepuit fraierii sau ce e din moment ce el a fost parte a sistemului si al statului paralel la cele mai scarboase si inalte niveluri oculte in ultimii 40 de ani in care a muncit ca parazit-bugetar de lux?
6. Patriotismul lui e o pacaleala din moment ce a studiat afara inca din tinerete, prin america si anglia, iar viata si-a petrecut-o in cea mai mare parte in occident?
7. Prin pacea pe care o aduce si o vrea el pentru noi toti impreuna cu el si cu Dumnezeu nu e un mod de a se pune in locul lui Hristos formand o uniune prin care el se erijeaza la putere si la adulare? De ce sa ne unim cu el? Cu ce e mai deosebit el decat restul oamenilor, decat restul politicienilor pe care ii detesta, ii acuza, ii judeca?
8. Ce istorie cunoaste el si de ce vrea s-o repete facand propaganda populista legionara si comunista punandu-si simbol soarele ca ei si ca faraon luptand impotriva casei regale si a regelui Carol al II-lea pe care acestia l-au urat si alungat impreuna cu masonii dand vina pe el ca sa preia puterea ca furerul si ca stalin?
9. Se pune prin declaratii aiuritoare chiar in locul lui Trump, considerandu-se victima vrednica si nedreptatita ca el sustinand ca are fabricate dosare politice in ciuda faptului ca toate declaratiile lui sunt dovezi evidente de stricarea ordinii constitutionale ca sa nu mai vorbim de haita de mercenari mafioti, ca asta a declarat: ca va guverna cu poporul suveran facand inflatie de referendumuri, ca va merge pe capul guvernului sa faca ce dicteaza el dictatorul care va introduce ceasul si lucrul la ordinul lui, ca va face prigoana justitiara impotriva coruptiei, sorosistilor si strainilor, ca va renationaliza si va desfinta partidele politice si implicit parlamentul, deci Constitutia si democratia din Romania incalcand cu trufie separatia si echilibrul puterilor in statul român?????
10. Nu-i pasa ca din minciunile si interesele lui de inaltare si parvenire bolnava Romania a ajuns parata si denigrata si socotita de toti o tara bananiera de mana a treia? Ca cica el ar fi castigat alegerile si ca inevitabil sunt ca si castigate, ca el e nedreptatitul, ca el e alesul, cand defapt am asistat la o umflare in alegeri a celor doi candidati CG si EVL, de la 2% la 22% in 24 de ore, in care s-au folosit retelele de socializare in mod speculativ si ilegal, deepseek in cazul CG si IA in cazul EVL ca sa se rastoarne ordinea fireasca Ciolacu-Simion, facandu-se un experiment de manipulare in masa pe poporul roman.
Deci trebuie intrebat de ce minte cu atata tupeu viclean si nepasare cronica batandu-si joc de Romania sustinand ca face o lucrare divina cand defapt e uneltzica inconstienta si naiva a unei lucrari dracesti, demonice, de ce nu se lasa si duce in ispita romanii cu incapatzanare, ca un sarlatan marshav, ca o papusica gonflabila a mercenarilor cruzi si criminali, unelte ale rusilor, turcilor lui kadarov, clubrilor exclusiviste si oculte de spioni, securisti activi si pensionati, sinecuristi de prin sistemsi statul paralel, tarand miscarea suveranista in derizoriu si in penibil, chiar compromitand-o total daca e asociata cu astfel de practici spirituale si fapte ale unui presedinte cica de ”onoare”, vai lui?

(si vai mie ca nici io nu-s mai bun... (de acolo vin si nu m-as mai reintoarce ca nebunul ce se destzarca repetand istoria si dezvoltand-o inhaos si practici rele))

Foarte pertinente observatiile tale punctuale la care am adaugat si eu pe ale mele.

2. Veganismul este deja de domeniul trecutului. Acum liderii de stat direct sau mascat se concentreaza masiv pe promovarea Gandacismului, Tzantzarismului, Paianj--, axati pe Muste, Lacuste, fluturi, scorpioni drept inlocuitori proteici ai alimentatiei poporului unit.

3. Clar este un -must- absolut toti sunt cu spatele asigurat altfel nici anticamera nu faci. In biznisul asta nu exista notiunea de independent decat in vise. Este o aberatie.

4-5. La Trumpete nu este o gluma proasta. S-au desfiintat in 15 MINUTE organizatii intregi. Lucratorii lor au fost scosi de security afara din cladiri pe trotuar cu lazile pline de continutul birourilor unde parazitau. Este in stirile oficiale.

6. Paradoxal si bine documentat in istorie, cei mai inflacarati patrioti apar din tinuturi departe de glia stramoseasca, scoliti pe la Portile Mari, nu cei de la coada vacii. Toti ii cunoastem din istorie, poate cu cateva exceptii.

7. Inca nu este clar ce se intelege prin ideea de PACE A lui.
8-9. Chiar voiam sa spun ca nu face altceva decat sa emuleze ce ziceTrump. Transformarile din tara lui vor fi probabil bine impachetate si exportate in toata lumea.

10. DIn nou , la fel ca si la Trump caruia i s-au numarat voturile castigatoare si declarat invingator intr-un timp record de 3 ORE a recunoscut ca si el, printre altele, a castigat ajutat de TiKTokisti si nu i se pare nimic deplasat sa adaugi popularitate prin reteleSociale. Deci care-i problema la noi care incercam sa-i imitam pe amrikani si sa stam in sanul lor in proportie de 1000%.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.