![]() |
Citat:
Trebuie să ieșim masiv la vot în 9 iunie 2024, să nu plecăm urechea nici la ce zic intelectuali necinstiți, nici la jocul sondajelor care intenționat dau numai cifre de la locale ca să acapareze PNL-PSD discuția și prim planul. Ani de zile nu aveai pe cine să pui ștampila la europarlamentare cu șanse Iulian Capsali, Peter Costea și Partidul noua republică a lui Mihail Neamțu plus George Simion în 2019 au fost cam singurii, dar fiecare s-a oprit la sub 200.000 de voturi, unii la sub 100.000, acum când avem șansa la un partid care să devină o mișcare de redeșteptare națională ne apucă răzgânditul, grijile, critica, demoralizarea. Asta e campionii merg până la capăt. |
Citat:
In orice caz, tot inainte! |
Citat:
Eu personal nu mai am ce pierde votând, dar vreau măcar să încurajez niște voci ca Mihail Neamțu, Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu, e una să ai susținere, alta să vezi că vorbești degeaba și în spirala tăcerii se instaurează o dictatură crâncenă. Dacă noi ne mobilizăm îl ducem și pe Mihai Neamțu locul 10 pe listă în P.E. să zicem că AUR termină pe 2, la redistribuire un loc de la SOS pică tot la AUR și intră la redistribuire. Trebuie să ne luptăm până la capăt. |
Citat:
Ca urmare este irelevant daca se tace sau se face galagie. Galagia nu va face altceva decit sa mareasca perioada suferintei celor de la baza piramidei. |
Citat:
Și i s-a dat să facă război cu sfinții și să-i biruiască și i s-a dat ei stăpânire peste toată seminția și poporul și limba și neamul. Este foarte clar că va fi o luptă până la capăt cu drăcismele acestei lumi, nu se știe cum implicarea în politica mărturisitoare nu va naște și viitori martiri pe modelul pătimitorilor închisorilor comuniste, care mai înainte de toate au avut un crez, un țel, o cauză. Și votul poate fi o mărturisire în vremurile astea tulburi. |
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=j-TZVZiJZj4 |
Citat:
Nici 30 de zile nu mai sunt până la vot, nu e momentul acum să dezarmăm și să adormim ca apostolii în grădina Ghetsimani, e o stare de veghere, mai sunt după încă 2 runde de alegeri. Repet nu voi cădea în ispita comodității când nu-mi ia nici 10 minute să votez dacă nu e coadă, stau unii cu orele prin diaspora să voteze și tu nu poți să dai cu votul în cei care ți-au interzis Floriile și Paștile, ți-au batjocorit referendumul pt familie în 2018, au crescut gradul de îndatorare la 52% din PIB doar pe cheltuieli cu plandemia care nu se văd, ne-au tăiat multe drepturi și libertăți. Adică dacă unii alde Iudă Orban se distrau interzicând românilor dreptul de întrunire, de liberă circulație, de protest, când era plandemia, nu ar mai fi în stare să interzică încă o dată niște drepturi pe motiv de urgență climatică, război. Tre să fii sado-masochist să-i lași să câștige pe cei care n-au pregetat să-ți facă rău, să ruineze afaceri private în pandemie, industria ospitalității au pus-o la pământ, agricultura, etc. |
Scriitorul Mihai Neamțu despre nomenclatura tranziției, făcut cretin de Vasile Dâncu după o dezbatere Radio România Actualități în care l-a întrebat de producția României, cum s-a prăbușit zootehnia României:
https://www.youtube.com/watch?v=IWT8xCcqKeo |
Citat:
Ma amarasc numai citind ce scrii tu...nu vreu sa-mi stric ziua. In rest ai dreptate in privinta participarii la vot. |
Citat:
Spunea Mihai Neamțu că România avea 200.000 de capete de bivolițe în 1989, din laptele lor se făcea celebra mozarella, au venit italienii le-au luat ei, românul a rămas sărac s-a dus la căpșuni, și în prezent au mai rămas vreo 20.000 de capete iar în Italia sunt 400.000. Cam asta înseamnă afacere în mintea celor de la PNL-PSD, dacă nu ne mișcăm statul nu are capacitatea decât să-i transforme pe români în pălmași pt muncile de jos. A dat în bâlbâieli securistul Dîncu când a fost întrebat care e producția industrială a României, după emisiune îl jignea pe Neamțu, Cioloș măcar tăcea. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar pentru Mihăiță circumstanțele sînt cu atât mai agravante, cu cât declarațiile lui Simion privind TRĂDAREA românilor și a României, despre care am menționat și mai sus și cu alte ocazii, au fost făcute și există în spațiul public atât în presă din România, cât și în presă din Israel, declarații și intenții despre care Mihăiță 100% a luat la cunoștință, și se pare că el știe chiar mai mult decât știm sau ne imaginăm noi ăștia, „amărîții”. Pentru orice român minim rezonabil din punct de vedere democratic și nu doar democratic, este clar că singura soluție este să le spună celor de-alde Georgică, Claudiță, Mihăiță, Cristică, Gheorghiță etc. să „plimbe ursul pe la alte mese”, nu de alta dar „îi ruginește lanțul”, să „cânte la alte mese”, că „limbile lor de vipere trădătoare” le-au ieșit mult prea mult în evidență, au făcut mult prea mult rău și nu e cazul să li se dea ocazia să facă și mai mult rău decât au făcut. |
Citat:
Tu iei ca șmecherul vouchere de vacanță pt bugetari, salarii mari în raport de cât muncești, dar faierii rămân să plătească în solidar cu tine datoria publică a țării. |
Citat:
Nu se poate sa mergem la nesfarsit cu nebunia asta ca unii sa poata sa se imprumute cu nesimtire in numele poporului si a tarii si sa traiasca in lux si privilegii impreuna cu specialii lor, mari justitiari tortionari care-i apara de raspundere si altii, fraierii de noi, sa le plateasca! Nu aruncati deci vina pe bugetari ca nu bugetarii se imprumuta amanetand viitorul copiilor ci obedientii statului paralel, slugile sistemului globalist ocult care ne-a facut colonie si piata de desfacere pentru toate marfurile straine infecte si sateizante, toxice care nu fac niciun bine nimanui decat baga in capul oamenilor grijile mamoniace ale ”fericirilor” desarte. Iar cei care ne tarasc in razboi si in vanzare de tara sunt fix presa asazis libera prin toti deontologii si moralistii pro Nato si pro UE respectiv pro China, Rusia si tarile arabe. Numai dezastru, pacat si iad ne vine de la straini! Oare chiar nu putem sa ne dam seama? |
Citat:
Sunt foarte comune care nu mai au cum să justifice să aibă primar, consilieri, angajați ai lor, în Parlament sunt prea mulți consilieri ai parlametarilor, trebuie drastic redus numărul oamenilor care lucrează în aparatul de stat. Nu se mai justifică nici nr de parlamentari peste 450, nici nr de profesori dacă scade populația școlară prin retezarea demografiei. Deci numai tăind posturile inutile facem economie de miliarde pe an, altfel o să ne pună la toți impozite mari pe locuințe ca să rambursăm datoriile, ăștia se împrumută garantând cu dreptul nostru de proprietate, care poate fi executat silit și valorificat. |
Scriitorul Mihail Neamțu analizează cu luciditate ultimele evenimente: despre progresiști, demonizarea partidelor conservatoare de către presa mainstream, chiulangii în Parlamentul European pe lista eligibilă a PSD - Claudiu Manda soțul Olguței, Rareș Bogdan locul 5 la absenteism.
https://www.youtube.com/watch?v=h_2K_DF3Hf4 |
Citat:
Eu în principiu nu mă duc la vot, însă dacă mai continuați cu aceste instigări la ură împotriva a sute de mii de români, de care s-ar putea să depindă milioane per total, dacă mai mă enervați mult chiar o să mă duc la vot și s-ar putea să votez chiar și „comasații”, numai ca să am liniștea că am depus măcar un vot, o „pietricică”, la trimiterea acestei haite extremiste de nemernici și de golani care este AUR, în frunte cu G. Simion, cât mai în afara parlamentului României și a „parlamentului” UE. |
Citat:
Citat:
Nu ne mai permitem să facem datorie publică pt ca să aibă PNL-PSD o masă uriașă de manevră, sunt mai mulți bugetari decât în Polonia care are peste 36 de milioane de locuitori. Sunt 100% convins, că tu o să votezi PSD, nu ai votat niciodată AUR, nu ai primit SMS să-i votezi pe ei, tu nu știai că există Simion la europarlamentare în 2019, eventual ai fost trimis să faci zâzanie cum au mai încercat unii și nu doar la el, văd că-i distrugi pe toți care la un moment dat și-ar face un partid conservator, de dreapta cu șanse să treacă de 10%. Tu în toți ai da la un moment dat, fiindcă ești parte din răutățile politice. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ieri în contextul în care vorbea despre Nicușor Dan, a spus ceva de genul că „n-a fost operațiunea umeri-craci”, așa s-a exprimat Georgică în emisiunea lui Marius Tucă. Deci așa s-a exprimat Simion în contextul în care făcea referire la anumite interacțiuni din trecut ale lui cu Nicușor Dan pe-acolo pe la parlament când îl hărțuia pe Nicușor. Parcă totuși impostorul ăsta ordinar are prea multe referințe, voluntare sau involuntare ca să zic așa, care duc la posibile subînțelesuri homosexuale. În 2021 spunea la Antena 3 într-o emisiune că era deschis să colaboreze politic cu homosexualii. Tot prin vremea aia, după ce Simion a fost jignit, să zicem așa, de Mălin Bot că ar fi întreținut anumite relații neprincipiale cu un tînăr coleg de-al lui din AUR cu care Georgică într-un mod cumva bizar, o fi fost niște scăpări, își punea fotografii de la participarea lor la biserică, ulterior jignirilor lui Bot, colegul respectiv a dispărut complet din dispozitivul public al AURului, eu cel puțin nu cred că l-am mai văzut vreodată de atunci în vreo imagine apărută în presă legată de AUR, deci nu doar de Simion, ci de AUR în general. |
Citat:
|
|
Situație interesantă la Sectorul 1, directorul casei de sondare Sociopol - Mirel Palada (care a nimerit scorul AUR în 2020) o dă pe candidata AUR Ramona Ioana Bruynseels la 13% în creștere semnificativă față de sondajele anterioare.
Sondajul e în intervalul 10-17 mai, deci mai e timp să crească mai sunt cam 3 săptămâni până la vot. https://www.facebook.com/MirelPalada...zpqy61fWVh4Hel La București e cel mai pretențios electorat, captiv opiniilor progresiste, deci să crești spre 20% e o preformanță pt Ramona Ioana. E clar că AUR are cea mai prezentă campanie printre oameni, în toate județele și crește fără acces la tv unde li se cere milionul de euro pt acces pe post la oră de maximă audiență. E o lecție de realpolitik de la firul ierbii ce fac Simion, Târziu, Neamțu, et co. |
Au mai rămas 18 zile până la Europarlamentare și Locale (09.06.2024)
Mihai Neamtu magistral despre George Simion „Mi-am luat 4 ani să-l descopăr pe George Simion în ipostaza lui autentică și reală de lider care se trezește la 4 dimineața stă de vorbă cu șoferii de la STB (Societatea de Transport București), la ora 6 este la Metrou în Pipera, la ora 7 împarte fluturași prin Piața Victoriei, la ora 8 este în fața A.E.P și protestează pentru drepturile românilor din diaspora de a vota, la ora 9 dă interviuri. Este un om extrem de harnic, este un om extrem de agil și am avut omenia și onestitatea ca imediat după acea declarație, deci acum 4 ani să-l sun, să-l întâlnesc, să-i strâng mâna și să-i cer iertare pt tonul nepotrivit...” |
AMR 16 zile până la Europarlamentare și Locale (09.06.2024)
Mihai Neamțu într-un drum de campanie București-Petrila(Hunedoara) despre moștenirea lui Ciolacu, depopulare, învățământ, raportul puterii cu Biserica, https://www.youtube.com/watch?v=tiGQmHKGFbI |
|
Citat:
Totuși avînd în vedere recurența inepțiilor nesimțite ale lui Georgică, cred că o explicație pentru aceste insistențe ar consta în sfaturi probabil ale unor „consilieri” de-ai lui, personaje care probabil au obsesii cu țiganizarea românilor și prezentarea drept „adevărați români” a oricui altcuiva decât a unui etnic român și în special decât a unui etnic român cu conștiință și identificare spirituală și etno-culturală, națională de român. |
Citat:
Văd că acest Ciolacu nici nu a ajuns președinte și l-a executat pe secretarul de stat care a făcut lumină cu privire la impostura lui, ăsta dacă ajunge președinte va fi mult mai rău decât Liviu Dragnea, poate la nivelul lui Adrian Năstase care amenința cu execuții după alegeri. https://www.hotnews.ro/stiri-esentia...a-din-1989.htm |
Care e faza cu muzica aia rock de cântă oriunde apare AUR? Zici că e slujbă neoprotestantă, de când sunt românii mari fani de rock? Muzică mai autohtonă ce avea? Tot brandul ăsta de alegeri e foarte agresiv și chiar histrionic și de prost gust.
|
Citat:
Are de-a renaște curățit prin jar Din cenușa-i proprie și din propriu-i scrum Astăzi ca și mâine, pururi și acum https://www.youtube.com/watch?v=OKwPpX-go6M Cântec de rezistență cu implicații anticomuniste, e chiar românesc. Nicu Covaci Phoenix după ce a fost la nunta lui George Simion „Am fost chemat să cânt pentru 10.000 de țărani. Foarte bine! E vorba de poporul care se adună și ne ascultă. Noi avem mesaj, piesele noastre au mesaj. Ceea ce noi încercăm este să întărim șira spinării românilor https://buletindetimisoara.ro/wp-con...n-700x440.jpg] |
Citat:
Nu uita că nu presa trădătoare și ticăloasă i-a adus în Parlament ci noi românii sătui de politica liberticidă dusă de iudă orban și de psd și sateliții aplaudaci pmp, alde, pro romania. |
Citat:
Dar tot circul cu muzica rock, spectacole cu voievozi, sincer nu am putut să mă uit. |
Citat:
https://stirileprotv.ro/alegeri/loca...detul-tau.html AUR e pe locul 3 ca nr de candidați la locale- 33.729 peste USR 13.328 care are toată susținerea neo-securității, toată presa sistemistă libertatea, g4media, hoitnews, adevărul,newsweek, bot, plus intelectuali pătați de tip Liicheanu, Pleșu, Baconschi, Paleologu etc Cei mai mulți candidați au fost propuși de PSD – 52.048, PNL – 51.373, AUR – 33.729, USR – 13.328 și PMP – 10.014. UDMR are 8.147 candidați. Deci AUR care ca partid mai tânăr fondat la 1 dec 2019 vs usr fondat în 2016 cu resurse dubioase la USR pt Dominic Fritz și Clotilde Armand meshuri, apariții tv, marketing online de milioane de euro băgați în ei, reușește să treacă peste ei, ca să vezi cât de umflați cu pompa sunt acești nenorociți nici dacă le aduni candidații cu forța dreptei și pmp nu ajungi la 33.729 și nici cu reperul. Au vrut să le trântească ușa în nas cu comasarea și s-au mobilizat record, sper ca în 2028 să aibă peste 50.000 de candidați și să se bată cu jegurile astea PNL-PSD-UDMR în toate cotloanele și cătunele de munte izolate. Citat:
|
Citat:
Nu se incumeta nici o formatie sa se ia in piept cu "nu veti detine nimic si veti fi fericiti", banii digitali, mutilarea genitala la copii din state, "suntem toti bagati in asta" sau obligativitatea capsarii. Mucles! De aia nu prezinta nici un interes "mesajele" lor fumate de acu'100 de ani. |
Citat:
Dacă e vorba de apărarea patriei, ceva gen Tronos (https://youtu.be/Ln3y1ICvEY8), mai solemn și mai serios mi se părea de bun simț. Dar na, cum sunt ei acolo toate confesiunile, s-o face ce se poate, asta văd că s-au gândit ei că vor românii, or ști mai bine ca mine. |
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=CWK1bIK_WUA Nu s-a mai perpetuat fiindcă nu mai există educație muzicală, cei care făceau muzică la Cargo, Phoenix etc erau meseriași și nu prea ajungea America la ei, se altoiau pe balade, doine și cântece românești în anii 70. Erau piese cu mesaj multe. Negru Voda https://youtu.be/rAeyRTRftzs?t=119 Și sârbii care nu sunt americanofili au avut rock de rezistență în timpul comunismului lui Tito, era ca o supapă în anii aceia de evadare. |
Citat:
Deci 2021 https://www.rostonline.ro/2021/12/gr...-cu-duh-de-pa/ Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei, concert de colinde la Parlament. Senatorul Claudiu Târziu, președintele Comisiei românilor de pretutindeni: Un eveniment de suflet, cu duh de pace și de înțelegere 2022 https://basilica.ro/tronos-va-sustin...parlamentului/ |
Citat:
Rock-ul ii stimuleaza emotional pe votacii de orientare: traditional-conservator-sudic din BibleBeltul lor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:04:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.