![]() |
Citat:
|
Si tiganii sint tot veniti din India si neadaptati de sute de ani in Europa!
Sint exemplu viu a cum se vor adapta in Europa indienii, musulmanii, pachistanezi samd in urmatorii ani. |
Citat:
orice neam ca-și ucide copii, sau care folosește diverse metode pentru a face mai puțini copii, merită să fie șters de pe fața pământului, aviz românilor :11: |
Citat:
Cum scrie Cosmin, daca ei au multi copii iar noi nu, este problema noastra, nu a lor. Daca noi neamurile 'crestine' o ne stingem si nu ne luam in serios credinta, iar ei si-o iau, este din nou problema noastra, nu a lor. Deci, sa ne-o luam in serios noi, sa incercam sa rezolvam problemele noastre, nu sa dam vina pe altii. PS De altfel este culmea sa ne suparam noi, cei care am fost primliti ca emigranti in occident, pe alti emigranti. Chiar daca noi suntem crestini, tot emiganti am fost cand am venit! Vad asta la elevii mei ortodocsi, si la atmosfera din scolile unde sunt mai multi straini, cata ura si dispret exista intre diversele natiuni venite aici! Si cat dispret fata de belgienii care i-au primit! |
Citat:
Fani hai tu si fa fata mizeriei pe care o aduc cu ei, sa vedem cum faci!:24: |
Citat:
Iisus a venit pe pamant sa salveze pe necredincios si tu susti sa nu te rogi pt. altii ? LOL Pai cum crezi ca ar vedea musulmanii ceea ce ai postat ? Si inca ceva. Tind sa cred ca musulmanii sunt mult mai respectuosi si mai cu rabdare decat noi "crestinii" - Vezi cazul turcului care si-a injunghiat sotia ????? De ce nu spui - Vezi cazul crestinului care si-a omorat fetita, copilul, nevasta etc. ? LOL "cel mai bine intreaba despre asta pe romancutzele care au venit cu coada intre picioare de prin toate tarile musulmane" - De ce nu spui , intreaba despre asta toate romancutele care cautau beneficii materiale la "straini" ... hai sa nu vb. despre "sosele" Parerea mea ca , crestina, hai sa nu judecam, ca sa nu fim judecati. Vezi barna din ochiul tau si apoi paiul din ochiul celuilalt. Si nu mai fi atat de rautacioasa, se vede rautatea ta de la " o posta " vb romanului. Multumesc. |
Citat:
Multumesc. |
Mai fratilor ...
Atata ura si rautate cata am vazut intre voi, n-am vazut in viata mea. Va considerati crestini ? Ortodocsi? Vai si-amar de capul vostru. Mi se face rau ca am intrat pe acest forum si am citit ce-am citit. Rusine voua. Unde e PACEA ????? UNDE E INTELEGEREA ????? UNDE SUNT CRESTINII ??????????? CE VAD LA VOI ????????? RAUTATEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! E strigator la cer. Sunt crestin ortodocsa , mi-e rusine de voi. Judecati pe altii dupa religiile lor dar nu va uitati la voi cat de rai sunteti si cat de mult judecati pe altii. Ce va cere Iisus, D-zeu sa faceti ? Sa IERTATI !!! Ca sa va fie iertat. Va cere sa nu judecati , ca sa nu va fie judecat. Mai oameni buni, rai mai sunteti. Rautatea din voi spune totul. Pacat ... Nu vreau sa-mi spun parearea despre ortodoxism decat decat daca e nevoie. Insa imi pare rau ce am vazut azi. Asa cum noi nu suntem la fel, otodocsii, nici celelalte natii, religii , nu sunt la fel, nu mai generalizati, nici un deget de la mana nu se aseamana cu celalalt. Nici un OM nu poate fi comparat cu altul. Multumesc. |
Citat:
|
Citat:
D-zeu ? Cum poti spune ca defaimiaza religia noastra? Cine a spus asta? Ca nu respecta anumite reguli din Biblie, e alta "mancare de peste" . Mai citeste si apoi mami vb. , nu te mai grabi in a lua decizii si a trage concluzii. In ceea ce priveste "traditia " ... ce e traditia ? Respectam traditia ca asa am fost crescuti, asemenea lor. Unde e adevarul ? De ce judeci fara sa sti adevarul? NU MAI JUDECA PE NIMENI. IUBESTE PE VRAJMASUL TAU CA PE TINE INSUTI. Ce rasplata o sa ai daca iti iubesti apropele? Si el te iubeste pe tine. Insa ce rasplata o sa ai daca-ti iubesti vrajmasul? reflecta la cele spuse in Biblie. |
Citat:
Si sa mai amintesc si ca ei sunt cei care sporesc numarul martirilor crestini si in zilele noastre. |
Citat:
|
Citat:
Ar mai fi de meditat si la faptul ca nu toate documentele au legatura cu Biblia...unele fiind gnostice. Raspunsul meu la intrebare: Duminica :) Citat:
Biblia este Adevarul si crestinii isi iubesc aproapele ( asta incluzand si " vrajmasii", depinde acum ce intelegi tu prin acest cuvant), dar asta nu inseamna ca trebuie sa avem o gandire sincretista si sa imbratisam cu ochii inchisi si fara discernamant religii, filosofii sau culte cu care nu putem fi de acord ;) |
Citat:
De catre cine a fost scrisa ( de catre care scrib care stia sa scrie si in ce fel a fost interpretata de care el ? ) Citeste istoria religiilor si vei gasi o multitudine de NE-asimilari cu ceea ce gandesti. Biblia a fost nu "falsificata" ci transformata. |
Citat:
Falsitatea acestei teorii se vede din aceea ca nu se precizeaza când si de catre cine a fost modificata Biblia si în ce pasaje. Aceasta minciuna are rolul de a sprijini teoria islamica potrivit careia Hristos nu a fost Dumnezeu întrupat si alte învataturi islamice care neaga crestinismul. |
Citat:
Mai concret- Exista trei religii monoteiste- mozaism crestinism islamism ACESTEA AU CA NUMITOR COMUN- CREDINTA MARTURISITA IN EXISTENTA UNUI SINGUR DUMNEZEU. Ca turcu si-a omorat sotia,stim si, dezaprob comportamentele agresive,deviate si patologice dar nu le atribui nici unei invataturi din nicio religie monoteista si,asta nu ca asta mi-e vrerea ci ca aceste religii nu ingaduie asa ceva. Si in Romania se ucide pe strada cu cutite,bate,sabii,pistoale dar asta nu inseamna ca asa ne invata Hristos. TREBUIE DELIMITATA SFERA SPIRITUALA DE CEA INFRACTIONALA,DACA VREM SA NU CADEM IN GRAVE ERORI CARE NU NE FAC DECAT NOUA RAU. Religia iubirii aproapelui,neconditionata de rasa,sex sau apartenenta libera la un cult monoteist nu imi ingaduie sa solidarizez cu ceea ce ai postat aici. Pronunta numele lui HRISTOS ,in prezenta unui musulman si vei fi surprinsa cand il vei auzi imediat spunand - "Binecuvantat sa fie !" ! In Coran sunt peste 120 de pagini scrise despre Fecioara Maria si Hristos. Sa nu ne grabim in concluzii si nici in detinatori de adevar ! Daca nu respectam ,nu vom fi respectati ! " Toti oamenii, fara deosebire, suntem in aceeasi vreme si fiii oamenilor si fiii lui Dumnezeu. Adica, dupa trup suntem fapturi pamantesti, iar dupa duh fapturi ceresti, care insa petrecem vremelnic in corturi pamantesti. De la Dumnezeu iesim, petrecem pe pamant o vreme si iarasi la Dumnezeu ne-ntoarcem. Fericit cine se-ntoarce si ajunge iar Acasa, rotunjind ocolul. Aceasta este cararea." Par.Arsenie Boca - CARAREA IMPARATIEI Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Citat:
Daca ma duc la o moschee, aia ma "scuipa" intre ochi! Si cum am mai zis, islamul este o minciuna. Si vazand ca suntem Crestini trebuie sa avem toleranta 0 fata de islam! Insa sa nu confundam pacatul (adica nebunia musulmana) cu omul! Doamne ajuta! |
Citat:
Cat despre -"binecuvantat sa fie"!,nu ai cum sa ma contrazici decat daca, asta este placerea ta dar,nicidecum de o realitate. Este bine sa ne documentam inainte de a transforma in certitudine ceea ce am auzit de la altii,la randul lor si ei in eroare. Si,daca ai pomenit de toleranta 0,acesta cifra nu exista in matematica crestinismului cand se face referire la iubirea aproapelui. Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Citat:
|
Citat:
Muhamad al tau a fost doar un inselat, un ratacit... Si dracu, lucrand prin el, a ratacit si alte milioane de persoane. Ortodoxia traditionalista (pentru ca exista si ortodoxia ecumenista) nu poate tolera minciuna. Si islam, budism, etc inseamna minciuna. Insa, asta nu inseamna ca musulmanii, ca persoane sunt niste animale, etc. NU, sunt fratii nostri! Si ii asteptam sa se intoarca la Dreapta Credinta! |
Nu,Anton !
Respect opinia fiecarui om ,chiar daca nu totdeauna subscriu ei. Asa am fost educata,sa-mi respect semenii . "Dalal"-nu este numele meu real dar imi place si,ca lucrurile sa-ti fie clare -sunt suparator de romanca (pentru unii) dar nu mi-am propus sa ma schimb..! Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Citat:
|
Anton,iti voi raspunde indirect la intrebarea care nu ma deranjeaza prin continut ci prin formulare ei.
Apelativul "mai"nu era necesar pentru a-ti arata simpatia ce ,se pare ca incepi sa o ai fata de utilizatorul "Dalal". Iata raspunsul la intrebarea ta- Daca cineva iti respecta mama,nu inseamna ca e si mama lui ! Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Mahomedanismul a aparut ca împotrivire, negare a crestinismului. În esenta lui el este antihristic, punctul principal este monoteismul henoteist, adica negarea Sf. Treimi, apoi mai e si negarea divinitatii lui Hristos, negarea iertarii si iubirii aproapelui (prin care Hristos a rasturnat legea iudaica) si întoarcerea la razbunare, razboi si executii pentru pacate.
A respecta islamul este un pacat iar a respecta musulmanii trebuie facut asa cum respecti niste oameni nebuni, adica nu-i urasti dar îi plângi si te feresti de ei. |
Citat:
|
Citat:
Nici vorba ! Repet -in Coran sunt peste 120 de pagini scrise despre Iisus si Fecioara Maria. Am o cunostinta care locuieste cu familia intr-un stat islamic. De fiecare data ,de Craciun sau de Pasti sunt vizitati de vecinii lor islamici,care vin cu cadouri pentru cei mici si ii felicita cu ocazia acestor sarbatori crestine.Traiesc in relatii de buna vecinatate,se viziteaza si se ajuta intre ei . Tot de acolo am aflat ca marea teama a evreilor este ca nu cumva crestinul sa solidarizeze sau sa simpatizeze cu islamicii,atatand si indemnand pe cat posibil, la ura si dezbinare. Le inteleg teama evreilor dar ce a spus Dumnezeu ca se va intampla asa si v-a fi ! Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Citat:
Carolina,nu am spus niciunde ca nu respect ,fie si concluziile pripite si nefondate,pana la un punct,ale unei persoane...Deci ,esti inclusa ! Observ ca ti-am starnit interesul si ca deja ai nuielusa in mana gata sa pocnesti pe cei care nu se prezinta conform dorintelor tale. Concluzionezi periculos dar,ai si acest drept ! Numai bine ! Doamne ajuta ! |
Citat:
Ce a spus Dumnezeu, despre ce vorbesti? Ai de gând sa porti un dialog sau faci trolling? |
Citat:
Si in alea 120 de pagini despre Isus , unde este scrisa macar una dintre invataturile lui ? Pt ce il aveti in Quran daca nu ii urmati invataturile? Tot ce se zice despre Isus in Quran este ca el nu este fiul lui Dumnezeu ca nu a murit pe cruce si nici ca a inviat iar crestinii comit blasfemie numindu-l Fiul lui Dumnezeu . Deci practic se scrie despre el ca sa convinga oameni ca Isus nu e calea catre salvare , sa ii indeparteze de la credinta . Si cu toate astea islamul are tupeul sa spuna ca il respecta pe Isus . Curat lucratura diavolului . Cat despre paranoia impotriva evreilor tot de la Quran vi se trage . Voi o sa ii urati pe evrei indiferent cate concesii ar face in privinta Palestinei . O sa ii urati pt ca asa va ordona profetul vostru in Quran . Uite aici dovada : Islamic Cleric: We (Muslims) will Forever Fight the Jews till the End of Time http://www.youtube.com/watch?v=mrR3I6XVrfo |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
prin care Hristos a rasturnat legea iudaica) si întoarcerea la razbunare, razboi si e
Unde scrie ca Iisus a rasturnat legea iudaica?
|
Daca ma duc la o moschee, aia ma "scuipa" intre ochi!
Ai fost la o moschee si te-au 'scuipat'? Ca eu duminica mai faceam cumparaturi pe la moschee( restul magazinelor erau inchise) si nu avea nimeni treaba cu mine...Daca te vei duce sa le spui ca sunt slujitori ai necuratului, cu siguranta vor face mai mult de-atat, dar si ei daca ar veni la biserica cu asemenea afirmatii, si noi 'le-am trage pe cocoasa'?! Sau nu?
|
Citat:
Sa ma scuzi pentru cuvintele mele, sunt constienta ca nu se cade, dar ceea ce mata scrii aici chiar intrece orice limita. Ce-ti fac musulmanii matale? Ca si romanii fac copii prin Spania, Italia etc si cer ajutoare sociale. Un popor atat de discriminat ca noi in Europa ar trebui sa- si tina gura. Pai meriti chiar o bataie de la unul din cei'murdari'de pe strada |
Citat:
Incepe cu astfel de conditii, mai tarziu doar lat nu-ti pune...Iar prin casatorie capeti un partener de viata, nu un sef care sa-ti determine fiecare miscare. Iubirea e boala grea...dar cand vei cobori toate scuturile, vei deveni doar o victima a propriilor alegeri... O relatie implica compromisul, dar nu lipsa de demnitate... |
Cine te opreste Ginuta sa fii impreuna cu iubitul tau? Oare Dumnezeu in bunatatea lui s-ar opune dragostei?
Am intrat pe forumul acesta sa caut informatii despre biserica noastra ,despre bunatate,despre oameni sfinti...si despre ce dau aici?! URA,xenofobie,atata rautate... Gina,eu sunt de 2 ani casatorita cu un baiat musulman si contrar a tot ce spun multi ignoranti,multi care doar isi dau cu parerea din ce au vazut ei pe utube si au auzit de la prieteni la fel de ignoranti ca si ei ,ei bine ,noi doi avem o casnicie fericita. Daca nu stii ,la fel cum ti-a mai spus cineva mai sus ,un barbat musulman are voie sa se casatoreasca cu o femeie de o alta religie,crestina sau iudaica.O sa fiu sincera cu tine si iti spun ca are acest drept considerandu-se ca urmasii vor avea religia tatalui,din cauza asta femeile musulmane nu au acest drept. Religia noastra nu ofera acest drept,dar am prieteni care s-au casatorit in biserica si stiu ca se fac derogari ,asa cum mi se pare si normal de altfel. Exista oameni si oameni pe lumea asta,a generaliza spunand ca toti musulmanii sunt rai sau fanatici mi se pare o mare prostie.iar cei care arunca cu pietre in aceasta religie habar-n-au despre ce este vorba.Eu traiesc zi de zi intr-o familie musulmana ,aici in Romania si niciodata nu m-am simtit exclusa ,nu am fost obligata sa fac ceva ce nu vreau...ma imbrac normal,ma port normal, merg la biserica la fel ca si voi .Si stiti ceva ,vad mult mai multa deschidere la ei ,cei pe care ii hulitit si va considerati superiori ,decat la noi,la ortodoxi. Cine spune ca biserica ortodoxa este mai buna ca cea catolica,ca cea evreiasca .,ca cea musulmana???Oare Dumnezeu nu este acelasi pentru noi toti?Cine la impartit asa ,nu noi ,oamenii???Vorbiti de biserica ortodoxa cea mai buna ,cea mai cea,oare nu a fost ea pana acum cateva sute de ani una si aceeasi biserica cu cea catolica? Fiecare crede despre religia cu care s-a nascut ca este cea dreapta,adevarata,este dreptul si poate ca povara noastra.aici ,nu prea avem libertatea de a alege... Oare daca spun ca biblia si coranul se completeaza uneori o veti lua drept blasmenie? cititi-le pe amandoua si aflati cate asemanari sunt.cititi despre IIsus ,despre Fecioara Maria ,despre Sfintii pe care ii avem si noi in Biblie. Imi pare rau pentru voi ,cei care sunteti atat de inversunati incat nu vedeti adevarata cale de urmat ,cea a pacii ,a dragostei fata de aproapele nostru ,fata de oameni si fata de noi,nimeni nu este mai presus de fratele sau si nimeni nu este judecatorul nimanui aici pe pamant. PS. pentru userul care incerca sa faca un baiat musulman de 20 de ani parca sa treaca la ortodoxistm...lasa-l in pace,daca va vrea sa faca acest lucru il va face pentru ca asa ii dicteaza inima,credinta vine din inima ,nu din indoctrinare,nu face si tu ce blamati ca fac fanaticii cu copiii lor de mici. |
Ne inchinam la acelasi Dumnezeu, doar ca ei au pe Allah, noi pe Dumnezeu, s.a.m.d. Ei au Mecca, noi Ierusalimul.
Bine ati intrat in Noul Ecumenism mondial! Dumnezeu sa va lumineze mintile! |
Citat:
Cine spune ca Ortodoxia e mai buna? Judecata sanatoasa poate vedea care doctrine sunt benefice si care inutile sau distructive. Fiecare crede ca religia lui nativa e cea mai buna dar asta nu înseamna ca nu exista si o religie de origine divina precum si religii inventate de nebuni si mincinosi. islamul e un set de reguli absurde, rodul mintii bolnave a lui mahomed care avea simptome tipice sindromului obsesiv-compulsiv (asa zisele ablutiuni, fixatiile cu numere etc), schizofrenie (asa zisele convorbiri cu îngerul) si alte afectiuni. Islamul e plin de ura si violenta, daca tu nu vezi asta în familia ta e pentru ca nu e aplicat. Nu pari sa stii nimic dsespre adevaratul islam, cel din sunnah (traditia islamica), te uiti la ce vezi la musulmanii de azi dar acesta e un islam denaturat, umanizat în sec. 19-20. Tu te simti bine în România dar cum se simt crestinii în tarile musulmane? Egipt, Irak, Iran, Pakistan, Sudan, Turcia, Arabia Saudita, aproape orice tara musulmana terorizeaza, atât prin politica cât si prin actiunile populatiei, pe crestinii si cei de alte confesiuni nemusulmane. Sa se completeze Biblia cu curanul? Tu ai citit curanul? Si un copil ar putea scrie ceva mai logic si mai inteligent. Da un singur exemplu de verset care sa aiba ceva inteligent sau macar normal. Ce spune curanul despre Iisus, Maica Domnului si dreptii VT sunt minciuni si stupiditati, nici nu poti sa aduci un verset care sa faca referire la ei si care sa fie macar acceptabil. |
Cine spune ca Ortodoxia e mai buna? Judecata sanatoasa poate vedea care doctrine sunt benefice si care inutile sau distructive. Fiecare crede ca religia lui nativa e cea mai buna dar asta nu înseamna ca nu exista si o religie de origine divina precum si religii inventate de nebuni si mincinosi.
islamul e un set de reguli absurde, rodul mintii bolnave a lui mahomed care avea simptome tipice sindromului obsesiv-compulsiv (asa zisele ablutiuni, fixatiile cu numere etc), schizofrenie (asa zisele convorbiri cu îngerul) si alte afectiuni. Islamul e plin de ura si violenta, daca tu nu vezi asta în familia ta e pentru ca nu e aplicat. Nu pari sa stii nimic dsespre adevaratul islam, cel din sunnah (traditia islamica), te uiti la ce vezi la musulmanii de azi dar acesta e un islam denaturat, umanizat în sec. 19-20. Tu te simti bine în România dar cum se simt crestinii în tarile musulmane? Egipt, Irak, Iran, Pakistan, Sudan, Turcia, Arabia Saudita, aproape orice tara musulmana terorizeaza, atât prin politica cât si prin actiunile populatiei, pe crestinii si cei de alte confesiuni nemusulmane. Sa se completeze Biblia cu curanul? Tu ai citit curanul? Si un copil ar putea scrie ceva mai logic si mai inteligent. Da un singur exemplu de verset care sa aiba ceva inteligent sau macar normal. Ce spune curanul despre Iisus, Maica Domnului si dreptii VT sunt minciuni si stupiditati, nici nu poti sa aduci un verset care sa faca referire la ei si care sa fie macar acceptabil. De unde stii tu ca religia ta este mai buna ca a lor? Ca judecata ta este mai dreapta ca a lor? A venit Dumnezeu pe pamant si a spus ca ortodoxia este cea mai buna si dreapta religie? Dumnezeu este acelasi pentru noi toti,Budha ,Allah sunt tot numele Lui.Observ ca multi de pe acest forum se apropie de fanatism religios .Dragi colegi ,crestinismul este o religie a pacii ,nu a urii si discriminarii. Stii ce este cu adevarat important ? cum te porti cu oamenii ,cum gandesti ,ce suflet ai,daca stii ce este compasiunea ,altruismul ,bunatatea,smerenia ,dragostea ,daca stii sa alini durerea cuiva cu o vorba buna,daca esti un om corect,harnic ,toate calitatile astea conteaza .Nu in ce religie te-ai nascut ,ci daca ii aplici invataturile.Asa cum si draga noastra Bibie are pilde intelepte ,asa si Coranul este plin de invataminte.Pentru cine are ochi sa citeasca ,nu pentru cine are ura in suflet si interpreteaza. ;) Si te rog ,ai putin respect pentru credinta milioanelor de oameni pentru care Coranul este o carte sfanta.CORAN/Quran ,nu mizeriile pe care le scrii tu.Asta dovedeste doar ce suflet si minte inteleapta ai ;) ''islamul e un set de reguli absurde, rodul mintii bolnave a lui mahomed care avea simptome tipice sindromului obsesiv-compulsiv (asa zisele ablutiuni, fixatiile cu numere etc), schizofrenie (asa zisele convorbiri cu îngerul) si alte afectiuni. Islamul e plin de ura si violenta, daca tu nu vezi asta în familia ta e pentru ca nu e aplicat. Nu pari sa stii nimic dsespre adevaratul islam, cel din sunnah (traditia islamica), te uiti la ce vezi la musulmanii de azi dar acesta e un islam denaturat, umanizat în sec. 19-20.'' Nu asa ca te-ai plictisit sa dai copy/paste la prostiile debitate de unul care se crede inteligent aruncand cu gunoi in lucruri mai presus de intelectul lui? Macar ,daca iti apartineau maretele cuvinte de mai sus :) genul asta e oameni fac de ras orice religie a lumii ,cu atat mai mult una care se bazeaza pe " daca cineva iti da o palma ,intoarce si obrazul celalalt" Nu vreau sa fiu rea ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar dragule ,simtomele descrise de tine mai sus ,pot fi foarte bine aplicate unor personaje din Biblie .Cel putin asa ar gandi un ins indoctrinat dintr-o alta religie. Tu nu cunosti Islamul ,nu ai legatura cu oamenii care au aceasta religie,tu vorbesti din bloguri,din utube,din pareri ,nu din experienta ta.Nu vorbi fara sa cunosti cu adevarat despre ce vorbesti ,altfel te faci de ras si nu ai niciun fel de credibilitate. Eu iti spun ,islamul este o religie la fel de importanta ca si crestinismul si daca Dumnezeu a vrut sa se faca cunoscut unor oameni sub numele de Allah ,trebuie sa respectam fapta lui ,e mai presus de noi. Cunoscand indeaproape aceasta religie ,pot spune ca am intalnit oameni mai deschisi la ei decat la noi.Intra pe un forum islamic si vei vedea cum iti vorbesc cei de acolo ,si intra pe unul crestin ,o sa simti o diferenta care pe mine ma doare. daca ai inima deschisa ,poti vedea asemanarile dintre crestini si musulmani.de fapt asemanarile dintre toate religiile lumii.Suntem atat de diferiti ,atat de altfel unul de celalalt ,incat Dumnezeu in mare Lui bunatate ni s-a aratat tuturora dupa mintea noastra,pentru ca toti sa-L stim ,pentru ca toti sa-L urmam. Eu iti sugerez ca atunci cand vei avea bani si nu vei avea ce face cu ei ,sa faci o vizita in Iran ,uite asa ,cea mai "musulmana" tara din lume.Asta ca ai ce povesti apoi din experienta ta,nu din Tv. Ai idee cate biserici crestine sunt acolo? haba-n-ai nu-i asa ?! Cat e de-al naibii presedintele ala al lor discreditat de americani ,n-a avut omul nimic de impartit cu crestinii.Pot sa se duca linistiti la biserica ,sa-si tina sarbatorile ,la fel ca si tine.Am fost in Iran ,sunt crestina ,am fost la biserica ,am stat in familia sotului meu ,crezi ca ma poate convinge cineva care n-a fost in viata lui intr-o tara musulmana de cum stau treburile acolo? Atata dezinformare cata exista acum in lume cu privire la Islam ,nu cred ca a fost vreodata.Deh ,cum sa-si justifice unii razboaiele ??Convingand pe cei slabi de inger ca au dreptate. o seara placuta si luati-va ochelarii de cal de pe nas,lumea asta e mult mai mare si mai frumoasa decat o stim noi in cerculetul nostru. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:20:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.