![]() |
Dar cine i-a administrat 6 fiole de adrenalina este la parnaie?Si eu am mai auzit ca se musamalizeaza ca sa cada capra numai pe unii iar pe ceilalti nu.Nu este corect deloc,chiar deloc.
|
Odin,cauta in toate mesajele mele si spune-mi mie unde am scris eu" CA NU CONTEAZA CA A MURIT UN OM",vezi,ai grija, ca imi rastalmacesti cuvintele si, Doamne fereste de asta.Vezi cum bagi om nevinovat la puscarie cu vorbe aiurea in vant?Ai grija de ce scrii tu acolo,eu nu am scris asa ceva.Dumnezeu s-o odihneasca.
|
Calator,eu am mai scris ca cele bolnave psihic nu sunt vindecate la fel ca cele demonizate,intelege odata pt.totdeauna, chiar e greu de priceput?Cele bolnave psihic urmeaza un tratament medicamentos iar cele posedate sau indracite,cum li se mai zice, sunt vindecate prin credinta lor si a tuturor la care apeleaza,acei care cred cu tarie in Domnul si Dumnezeul nostru.Cauta pe Forum la Exorcizari si vei citi cazuri reale povestite de persoane care au vazut asa ceva.Iti garantez eu ca nu mint pt. ca, ce scriu ei acolo, asta a vrut Dumnezeu sa vad si eu.Mare este Slava LUI.Seba
|
Citat:
Iar daca i-ar fi dat au si o justificare: au facut tot ce le sta in putinta pentru a o salva. Oricum, nu an auzit, in mod oficial, despre o supradoza de adrenalina. Potrivit analizelor a murit din cauza deshudratarii si a traumelor fizice suferite pe cruce. de vina este cine a legat-o si nu i-a dat apa, nu cine a incercat sa o salveze. Asta cu adrenalina este un zvon, care a fost infirmat. Cauzele mortii sunt clare. Si nu au legatura cu tehnicile folosite de medici pentru a-i salva viata. Pedeapsa s-a aplicat pentru crima, dupa ce s-a stabulit care sunt cauzele mortii si care sunt vinovatii. Chiar daca cei de la salvare ar fi gresit, ceea ce eu nu am auzit in mod oficial, pot ptimi o pedeapsa administrativa, cel mult. Nu ei au privat-o de libertate si tinut-o imobilizata, nu? Maicutele care l-au ajutat pe preotul de la Tanacu spun ca, inainte de "a se simti rau" femeia a cerut apa, gogosi sau "macar o lingura de fasole". Destul de omeneasca cererea, nu? Popa de la Tanacu este un "ratacit" care a omorat o femeie. Merita ce a primit. Dar orice ar face nu poate reda viata fetei. |
Sebastiana am inteles foarte bine cum e treaba cu insanatosirea bolnavilor mintal si a celorbposedati insa am ceva dificultati in a intelege cum reuseste un preot sa faca diferenta dovada fiind ca in acest caz era vorba de o boala mintala ce a fost gresit tratata ca demonizare. Sau se aplica tratament de rugaciune si daca nu cedeaza se clasifica la bolnavi mintali sau cum?
Mirean ideea cu oficial si neoficial cred ca fiecare ne dam seama ca in functie de interese oficial e una si neoficial e alta Ofical Nastase are tablouri extrem de valoroase de la matusa x Tu chiar crezi asta doar fiindca e oficial? Acuma oficial crezi ca cineva moare daca nu manaca trei zile? ofical ai vazut un om cu boala psihica cum se manifesta ca eu una am vazut cartiva (foarte oficial) Am scris deja de trei ori ca in crize refuza mancarea si chiar apa. Au fost oameni care in inchisorile comuniste au rezistat la torturi si mai rele. Eu personal nu cred ca fata a murit de sete sau foame asta neoficial |
Din pacate din experienta proprie stiu ce insemna oficial si neoficial, stiu cum o situatie poate fi manipulata etc. Biserica ortodoxa tocmai fiindca nu este la nivelul de coruptie european va fi tinta unor atacauri foarte serioase Adevarata coruptie se face cu acte in regula nu de un parinte care isi ridica vila. Am ajuns sa ne punem la fereastra stegulete cu UE si sa ajunegem sa fim obligati ca consumam mere modificate genetic ca ale nostre nu-s conform standardelor. E chiar asa greu sa ne dam seama ca suntem necesari pentru Ue ca piata de consum? Cred ca ma abat de la subiect....
|
Calator,sa stii ca nu trebuie sa fii preot sau doctor ca sa iti dai seama daca o persoana este stapanita de duhuri rele sau necurate ,cum li se mai zice,oricine asista la Sfantul Maslu poate auzi ce zice cel rau din bolnave,Dumnezeu sa le vindece.Ca sa te intaresti ,tu si altii, o sa citesti prin ce am trecut eu.O sa povestesc la EXORCIZARI spre intarirea multora in credinta, dar mai ales spre SLAVA LUI DUMNEZEU.Nu sunt doctor,nu sunt preoteasa dar sunt o persoana care a trecut prin multe si Dumnezeu a ajutat-o enorm de mult sa scape de rautatile celui rau.Preotul de la SFANTA TREIME-SFANTA MANASTIRE TANACU nu a avut nici cea nai mica intentie sa omoare pe cineva,ci a vrut decat sa ajute,stie Dumnezeu mai bine,atata doar ca n-a stiut ca Sfantul Maslu se tine de la 2..7 SFINTI PARINTI niciodata singur,de capul fiecaruia.Dar nu a stiut,asta e tot ,nu eu il judec si nu caut nod in papura nimanui.Atata doar ca imi pare rau pt.toti:MARIA CORNICI,PARINTELE DANIEL PETRU COROGEANU,cele 4 MAICUTE si mai ales ca tinta atacurilor este SFANTA BISERICA ORTODOXA.Mass media a exagerat totul de la bun inceput si din tantar au facut armasar.Practica exorcizarii nu este una medievala cum sustinea presa straina ci una contemporana ca de altfel si aceasta boala a stapanirii de duhuri necurate.Pe Parinte il smereste Dumnezeu ca a tinut slujba de unul singur.Aceasta este crucea lui,a smereniei, acum pt.ca l-a intaratat pe cel rau care nu a suportat rugaciunile sfinte si i-a facut-o Parintelui prin cei necredinciosi care tocmai ei se gasesc sa judece si sa acuze cel mai tare,bineinteles ca un bun crestin, si adevarat crestin, nu se grabeste sa judece fara sa se documenteze mai intai si nici dupa aceea nu se lanseaza in afirmatii nefondate.Apropos,Dumnezeu a ales un simplu pastor ca David si l-a facut rege ,cu atat nu se cade sa judecam noi de ce a ales un fost fotbalist ca sa ii slujeasca, daca l-a vazut curat cu inima,nu judecam noi pe nimeni pt.ca nu se cade sa IL judecam pe Dumnezeu care l-a ales sa ii slujeasca.
|
ei ca sa vezi n-a stiut ca se tine de 7 parinti Pai cum adica nu a stiut? Ca doar nu -i secret si fiind parinte si duhovnic si calugar si de ceva vreme si sa spui ca n-a stiut cum se face o slujba e un pic cam ciudat.
Noi incercam sa punem in discutie anumite lucruri ceea ce e diferit de a judeca acest caz specific. Ne punem intrebari ca: e normal sa se lege o persoana bolnava demonizata si sa i se faca slujbe impotriva vointei ei etc. A judeca insemna si a gandi. Iar treba cu "sa nu judecam" e uneori foarte buna alteori se foloseste in mod abuziv Daca nu am judeca acest forum nu ar exista. In situatii controversate oamenii isi scriu pareri /idei. |
Judecam,deci existam,dar nu judecam pe altii ca sa nu ne judece pe noi Dumnezeu cu aceeasi judecata cu care judecam.Eu nu am fost acolo dar ne-a dat cineva o adresa,uita-te in urma la Sofiaiug si la adresa pe care a dat-o pt. ca sa nu se piarda multi prin cele ce citesc aici in acest Forum,dar, pt.ca acest caz e legat si de exorcizari, uita-te si la Exorcizari de pe Forum si la YouTube: horror genre movies:AN AMERICAN HAUNTING movie (based on true events)(bazat pe evenimente adevarate),THE EXORCISM of EMILY ROSE,caz real dupa viata lui ANNELIESE MICHEL,EXORCISM,THE EXORCIST,REQVIEM toate cazuri reale,cauta pe google si pe yahoo si pe alte motoare de cautare,succes.
|
`Calator,sa stii ca nu trebuie sa fii preot sau doctor ca sa iti dai seama daca o persoana este stapanita de duhuri rele sau necurate ,cum li se mai zice,oricine asista la Sfantul Maslu poate auzi ce zice cel rau din bolnave,Dumnezeu sa le vindece.`
Ba asta zicem... ca trebuie sa fii... Si inca unul cu experienta, nu vreun tanar calugar teribilist... Daca ar gandi toti ca tine, spitalele de psihiatrie ar fi goale, iar cimitirele pline cu `exorcizati` morti in timpul ritualului... Eu asta spun... trebuie sa existe comisii in BOR care sa analizeze cazurile, duhovnicii cu experienta si asa mai departe. Si, daca un astfel de exorcist, fie el si cu experienta, face ceva greseli si cel posedat moare, trebuie sa isi asume responsabilitatea, indiferent daca el a vrut sau nu... |
lol. nu este nimic real in filme astea. dacaai fi citit cazul lui anneliese ai fi inteles ca era vorba despre o femeie din germania care ar fi crezut ca este posedata de diavol si unul dintre diavoli era hitler s.a.m.d.
este foarte greu sa iti dai seama de realitate mai ales cand datele eronate si fictiunea este impletita cu lucrurile probabile. presupun ca dupa ce mi-ai spus ca toate acestea sunt adevarate vei veni sa imi spuyi ca si "codul lui da vinci" este real. americani, hollywood-ul fac filme pentru a vinde. oamenii sunt creduli si au nevoie de miracole au nevoie de senzational. au fost facute nenumarate dracula. acum este la moda exorcizarea. |
Am omis, fara sa vreau ,ca in filmul AN AMERICAN HAUNTING movie personajul real este BELL WITCH,dar chiar daca WITCH se traduce cu vrajitoare,ea nu era nicidecum vrajitoare,frumoasa,poate,BELL=frumoasa din franceza.Si nu a venit cel rau chemat ci nechemat ,pur si simplu.Eu, dupa ce am vazut multe si am trecut prin multe ,sunt interesata de astfel de cazuri pt.ca omul patit ,dupa ce s-a ars cu ciorba sufla si in iaurt,cum se zice in popor. VIs-a-vis de faptul ca era legata la MANASTIRE,PARINTELE a zis destul de clar la OTV la DAN DIACONESCU ca a legat-o ca sa nu se raneasca si sa nu faca rau si altcuiva ;cand au crize si nu mai stiu de ele,saracele,ca actioneaza cel rau.Stiu ca la una dintre MANASTIRILE unde am vazut asa ceva nu le lega dar cazurile cele mai grave erau fetele bolnave tinute inchise cu cheia ca sa nu ia cutitul de la bucatarie sau vreo bata si sa atace, nedandu-si seama, fiind sub influenta celui rau in perioada crizelor.Dar,crede-ma trebuie sa vezi ca sa crezi?Toma...TOMO
|
Odin,exista si nebuni in libertate da,nebuni si nebune asta.dupa Hristos,nu uita
|
Romandragut,nu ma pasioneaza filmele cu dracula,uita-te tu la ele de te intereseaza si pastreaza-le in colectia ta.Cat despre filmul celalalt vad ca nu l-ai inteles,mai vizioneaza-l pana il pricepi,dar parerea mea este ca trebuie sa vezi si celelalte site-uri sau celelalte adrese RUSSIAN EXORCISM si mai documenteaza-te,cauta si lasa presupunerile tale nefondate care nu isi au rostul aici.
|
Citat:
|
Odin,cei care il iubesc foarte mult pe Hristos si pe aproapele sunt considerati de ceilalti nebuni si eu adaug ca da,sunt nebuni, dar dupa Hristos.Asa ca ai dat de una ca mine.Exista nebuni si nebune dupa Hristos.Recunoaste ca adevaratii nebuni,ma refer aici la cei bolnavi psihic in adevaratul sens al cuvantului,niciodata nu admit si nu recunosc ca sunt nebuni,dar eu da,sunt,dar dupa Hristos.Acum ai priceput?
|
Odin,cei care il iubesc foarte mult pe Hristos si pe aproapele sunt considerati de ceilalti nebuni si eu adaug ca da,sunt nebuni, dar dupa Hristos.Asa ca ai dat de una ca mine.Exista nebuni si nebune dupa Hristos.Recunoaste ca adevaratii nebuni,ma refer aici la cei bolnavi psihic in adevaratul sens al cuvantului,niciodata nu admit si nu recunosc ca sunt nebuni,dar eu da,sunt,dar dupa Hristos.Acum ai priceput?
|
Citat:
|
Citat:
|
Acel preot,in dragostea lui pentru aproapele,a vrut sa faca un bine si uite ce intorsatura au luat lucrurile.Poate ca s-o fi mandrit in sinea lui,cine stie,ca poata sa scoata demoni,asta nu mai stiu eu.Stiu ca SFINTII PARINTI care tin slujba SFANTULUI MASLU trebuie sa tina post,sa se impartaseasca,sa aiba binecuvantare de la Ierarhul locului respectiv de care apartine,sa -si ceara iertare de la toti inainte,sa fie curat cu inima,sa faca ascultare de cei mai mari,care ascultare este sfanta.Oricum ideea este ca asta este crucea lui,crucea smereniei,a suferintelor.Si de Mantuitorul s-au lepadat.O sa vii sa imi zici ce legatura are una cu alta?dar consider ca trebuia mai intai judecat de capetele bisericesti competente care se ocupa de aceste cazuri delicate si de care nu toata lumea e dispusa sa vorbeasca din n motive.Si catolicii se feresc sa vorbeasca de asta,decat practica in secret ,2sau mai multi Preoti,depinde de cat de grav este cazul.Cand este vorba de certarea celui rau nu e de gluma.Rugaciunile Sfantului Vasile cel mare,ale Sfintilor Mucenici Ciprian si Justina,ale Sfintei Mucenite Marina.Si mai stiu ca am vazut cand a intrat cel rau intr-o fata cand participam la slujba la o Manastire.Deci,poate Parintele nu a vrut sa intre si in altcineva.Trebuie sa fii tare credincios ca sa participi la asa ceva.Dar nu intra in oricine decat in cei care au practicat Yoga,spiritism,au ghicit,s-au dus la vrajitoare,au fost blestemate de mama sau altcineva,au citit Sfintele Molifte ale Sfantului Vasile cel Mare fara sa aiba dezlegare si fara sa tina post si rugaciune multa,au cazut pacatele neamurilor lor asupra lor,au fost dracuite sau au dracuit exagerat de mult.In lume nu ai cum sa stii daca o persoana este bolnava de asa ceva decat cand reactioneaza urat la tot ceea ce este sfant,inclusiv numele Mantuitorului,al Maicii Domnului,ale tuturor Sfintilor,etc,in concluzie face urat la tot ce este sfant.Poate, tot ce se poate,si Parintele o fi gresit pe undeva,nu am eu de unde sa stiu,nu am fost eu martora acolo.Am inteles ca a mai vindecat alte bolnave de boala asta, asa ca mai bine ma abtin de la alte comentarii si nu ma amestec.Cauta la adresa data de Sofiaiuga si aflii mai multe.
|
Ha ha ha... Numai dragoste fata de aproapele nu a avut preotul respectiv... Sau daca asa intelegi tu dragostea fata de aproapele, te rog - nu te apropia de mine...
|
Nu a fost crucificata.Crucificarea presupune sa i se bata cuie in maini si in picioare.Atentie la exprimare,ca de asta se ajunge la aberatii inutile.Fata refuza sa manance,am inteles,pt.ca stia saracuta, ca numai cu post si rugaciune poate scapa de cei rai, daca intr-adevar erau in ea.Asta n-am eu de unde sa stiu.Trebuie ca cineva sa tina post aspru, dar nu neaparat negru, pt.ca sa iasa cei rai.De aceea, cand i-au administrat cele 6fiole de adrenalina, dupa cum am auzit peste tot,de slabita ce era,a intrat in soc cardiac sau de care o fi fost,ca nu a mai avut puls.Pe ea decat a legat-o,atata tot,ca sa nu isi faca rau si sa nu faca rau si altora,pt.numele Lui Dumnezeu,pricepeti odata pt.totdeauna,ca de asta a legat-o.Nu a avut deloc intentii criminale.Asa a fost sa fie pana la urma,ca sa afle si altii care nu cred ca boala asta este contemporana noua tocmai ca sa se adevereasca ca cel rau exista si oamenii sa dea slava LUI DUMNEZEU si sa nu se abata de la calea LUI.
|
Din partea mea, stai linistit ca n-am mancat pe nimeni pana acum,dar mai stii,cand mi-o veni vreo idee din asta,fii atent ca esti primul pe lista de bucate,multumesc pt.o idee asa de geniala.
|
Stii cum este vorba aceea:te iubesc asa de mult ca imi vine sa te mananc.Odata i-am intrebat pe niste copii daca iubesc animalele iar ei mi-au raspuns:da.Eu i-am mai intrebat:si atunci de ce le mancati?de mult ce le iubiti?I-am crezut numai in privinta cainilor,pisicilor,ca stiu sigur ca din astea nu mananca.In legatura cu celelalte,le-am spus ca mint,intrucat le consuma.Asa si cu tine acum.
|
Sorry,am mintit fara sa vreau,am mancat pe cineva,pe MANTUITORUL la SFANTA IMPARTASANIE,pt.ca IL iubesc asa de mult incat imi vine sa IL maninc:SFANTUL TRUP si SFANTUL SANGE ale DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru.Vezi cum greseste omul fara sa isi dea seama,apropos de iubire.Asa ca tu urmezi de imi tot dai idei geniale.
|
:)Sebastiana imi place cum scrii.Doamne ajuta!
|
Multumesc la fel,aveam nevoie si de asa ceva,ca pana acuma m-am luptat cu morile de vant ca Don Quijote si Sancho de la Pancha.
|
Mirean nu cred ca a murit nici de la ritual (care pana la urma inseamna niste rugaciuni si nu tin trei zile) si nici de la faptul ca a fost legata (chiar daca in acest timp nu a mancat ). Dau mai multe sanse la un soc cardiac produs de adrenalina . Acuma posibil ca efectul adrenalinei sa fi fost astfel tocmai pentru ca ea era foarte slabita (si era slabita ca nu i s-a dat si iar ajungem la responsabilitatea maicilor) Diferenta este ca responsabilitatea nu e totala. Cam toti bolnavii psihici cu accese de furie/violenta si risc de automutilare sunt legati asa ca asta nu tine de mila sau alte chestii ci e singurul lucru ce se poate face (plus administrare de calmante). E inuman sa legi un om dar cand o faci in contexul in care el nu constientizeaza pericolul si devine pericol pentru ceilalti sau pentru el atunci e foarte uman. Stiu cazul unei femei a carei sot suferea de mania persecutiei (credea ca este urmarit ) si pe fondul consumului de alcool (deci cand era baut) avea crize si credea ca sotia le trimite informatii urmaritorilor. A stat si in spital lovita de el. Aveau un caine si i-a taiat coada crezand ca are un cip in ea ( prin care evident e urmarit).
E adevarat insa ca am semne de intrebare privind treaba cu duhurile rele care bantuie omul. Cum orice moneda are doua fete insemna ca ar trebui sa fie si reversul adica niste duhuri bune (ingeri) care sa ne posedeze pe cei buni...Acesti oameni posedati au comportamente normale in general? si fac urat numai in prezenta a ceva sfant? Am intalnit des o forma perversa (in sensul ca e ascunsa) de rautate la persoanele habotnice si care destul de usor zic despre ceilalti ca sunt posedati de cel rau (dupa ei si homosexualii sunt posedati etc) |
Citat:
Crucificarea nu presupune, in mod obligatoriu, baterea in cuie.La romani cei crucuficati erau legati cu funii, pe cruce, si "spanzurati" pe cruce, dar nu li se bateau intotdeauna si piroane in palme si picioare. De altfel, palmele prin care trec cuiele nu ar putea susþine intreaga greutate a corpului. este un fapt demonstrat ca cei de pe cruce mureau asfixiati, iar cei care supravietuiem o perioada mai lunga de trimp eraui ucisi pentru a nu ramane pe cruce de la o saptamana la alta. In sensul asta li se zdrobeau fluierele picioarelor... Legat de ce a cerut ea. Nu a cerut carne. A cerut apa si o "macar o lingura de fasole". Pana si Iisus a cerut apa pe cruce, nu? In cazul asta popa e mai rau ca sutasul roman, nu? |
Citat:
Popa a fost condamnat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmată de moartea victimei. Abureala cu adrenalina este "teza" pe care a mers apararea, incercand sa arunce vina pe cadrele medicale, pentru a usura pedeapsa preotului si a maicutelor care l-au ajutat. Necropsia contrazice teza apararii, motiv pentreu care popa a si luat 14 ani de inchisoare. |
Nu este popa ci e Preot.Nu stii diferenta dintre un popa si un Preot?Preotul ii slujeste lui Dumnezeu din credinta si vocatie iar popa,se face popa,pt.bani si alte interese materiale.Vezi sa nu gresesti.Doza de adrenalina a fost prea mare si de aceea,fiind slabita,a intrat in soc respiratoriu si a facut stop cardiac,mai afla si tu mai multe,mai Mireanule,mai.Cat despre"crucificare",nu stiu sa ii fi zdrobit cineva fluierele picioarelor.Din cauza bolii ei refuza sa manance,ca sa se faca mai repede bine,ca nu mai suporta nici ea chinurile infernului,mai om al Lui Dumnezeu.Din tot ce am auzit la emisiunile lui Dan Diaconescu,de la OTV,despre cazul TANACU,am inteles clar ca ea refuza orice mancare,de aceea ,zic eu,era mai bine sa fi ramas in ingrijirile celor de la spital si nu sa o trimita la Manastire ,daca ei considerau ca nu este caz de posedare, sau sa o fi internat intr-o institutie speciala cu boli similare.Dar acum, faptul in sine este consunat si nu mai poate invia nimeni sa ne spuna cum a fost.Doamne ajuta si Dumnezeu cu mila.
|
Citat:
"Popa" este o alta forma, populara a lui "preot". Ambele sunt acceptate si folosite chiar daca "popa" nu este oficial. Pe de alta parte m-a simt mai bine sa il stiu "inculpatul Corogeanu", mai nou "detinutul Corogeanu". Daca sursa ta e OTV...nu mai avem ce discuta.... La OTV apar si vrajitoare si oameni care vorbesc cu martienii si fete care au inscenat violuri....adica nu e un post credibil. Preotul e vinovat de moartea ei; asta a decis Justitia, ce vrei mai mult??? Sa fie iar "exorcist" si sa mai omoare si pe altii? De ce il aperi cu atat inversunare. A gresit, s-a mandrit poate.... A omorat un om ... lucrurile sunt clare. Ma refeream la crucificare in general, nu la cazul asta... Citeste cu atentie si apoi pronunta-te. Si mai putin OTV...e nociv...sau poate vrei sa afli noutati referitoate la "crima din Primaverii"...:D Care era boala ei, de se trata cu un post asa aspru? Rezultatele s-au vazut: a murit. Am auzit si eu de demonizari si exorcizari, dar nu am auzit de moartea "pacientului" in timpul "procedurii". |
Calator,uite cum sta treaba cu duhurile rele:ele exista,din pacate,daca nu crezi asta,inseamna ca negi BIBLIA,si,prin urmare,CUVANTUL LUI DUMNEZEU scris in ea.Nu stii ca cea mai mare smecherie a celui rau este sa faca astfel incat oamenii sa creada ca este pura imaginatie BIBLIA si ca el nu exista ,el cu slujitorii sai cei rai care sunt duhurile rautatii si ale intunericului,care vor sa atraga in ignoranta pe multi si deci,in intuneric.Dar gandeste-te,ca am auzit la tele,cand vorbeau despre Coran,ca si in Coran este pomenit cel rau cu numele lui:sa..an.Cat despre duhurile bune,Acela este Sfantul Duh si ingerasii LUI DUMNEZEU.Deci in concluzie:tot ce am scris aici nu am mintit si nu este pura inventie sau imaginatie si eu am abordat problema asta intrucat sunt un martor ocular credibil.Ce as avea de castigat de te-as minti?Ca doar nu vreau sa imi pierd sufletelul meu.
|
Mirean,stii ca multe se intampla fara intentia de a se intampla ceva rau,ca in cazul parintilor care nu isi supravegheaza destul de bine copiii,si,in unele cazuri,oricat de bine i-ar supraveghea,tot se intampla ceva rau,cand isi baga coada cel rau.Nu crezi ca a fost totul din imprudenta,nu ceva voit?Am inteles ca a mai avut si alte cazuri de exorcizari la care nu si-a dat nimeni sufletul lui Dumnezeu si acelea au avut efect si succes.Cati pacienti nu mor in spitale?si nu se mai bate atata moneda,nu se face atata caz,din pacate,cum ar trebui,daca ar fi sa fie justitie cu adevarat.De ce numai pe unii ii judeca si pe altii la spital ii lasa sa omoare in continuare?Cate cazuri nu sunt de musamalizare,din pacate,crede-ma,mai cerceteaza si alte cazuri medicale in care multi sunt in libertate dupa ce le mor pacientii din lipsa de experienta? Apoi vin si spun tot ei:asa a vrut Dumnezeu,ca nu sunt eu Dumnezeu sa ii pot salva viata, daca atunci i-a sunat ceasul si Dumnezeu a vrut sa o ia la EL.
|
Calator,cauta la Exorcizari de la acest Forum si spune-mi, dupa ce citesti ce este scris acolo,ce parere ai.Nu minte nimeni de acolo,fii sigur de asta.Daca negi asta inseamna ca si viata noastra insasi este o minciuna si imaginatie si ca noi traim in inchipuire.Dumnezeu este VIU si REAL tot asa si cel rau,iar boala asta exista ca noi sa vedem SLAVA LUI DUMNEZEU si sa ne intarim in credinta LUI DUMNEZEU si a MAICII LUI cu toata PUTEREA DIVINA.Pace divina asupra sufletului tau!
|
Citat:
Decad din drepturile parintesti, platesc amenzi sau chiar merg la inchisoare. In cazuri concrete, in spital se fac anchete interne si mai platesc si medicii, e drept, departe de ochiul presei. Plus ca atunci cand mergi la medic, bolnav grav, stii ca poti sa si mori. Pentru unele analize/operatii chiar semnezi.... Dar cand mergi la preot nu te astepti sa mori. Nu contesc ca prteotul de la Tanacu a avut toate bunele intentii, Dar fapta sa ramane. Preotul a fost condamnat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmatã de moartea victimei. Asta inseamna ca judecatorii au inteles ca el a comis fapta respectiva fara sa aiba intentia de a omora victima. Totosi victima a murit. Daca nu ar fi luat in seama ca el nu a vrut sa omoare fata ar fi fost pedepsit pentru "omor deosebit de grav" sau ceva asemanator si ar fi luat o pedeapsa care mergea pana la 25 de ani. Asa a luat doar 14 ani. E drept ca a gresit sau a intentionat sa faca ceva bun, dar fapta ramane. Cazul a fost foarte mediatizat pentru ca este pentru prima data cand se intampla asa ceva. de altfel, cazurile de asemenatoare (ma refer la cele cu omoruri) sunt intens mediatizate. Vezi cazul "Primaverii", Tranca etc. cat despre cazuri medicale...sunt de acord cu tine. Dar nu asta e discutia la Tanacu. Ti-am argumentat cu certificatul medico-legal (necropsia) care nu face referire la adrenalina. |
Mireanule,am gasit un citat care imi place atat de mult,incat merita sa ti-l trimit "Nu te lasa biruit de rau,ci biruieste raul prin bine" Romani12:21/ Si Mona Mus ca dorea pedeapsa maxima de 25 de ani, Parintelui,tocmai ea,cu numele de cod" Dana" si uite, vezi,ca Dumnezeu facu sa se afle si de ea ca a facut greseli,ca nu e nimeni usa de biserica sau de manastire,ca nu e in masura sa judece ea sau oricine altcineva,caci toti am pacatuit si nu este nimeni fara de pacat inaintea lui Dumnezeu.
|
Citat:
Mi se pare corect. Tie nu? |
Citat:
|
Odin,nu ai mai raspuns deloc,m-am gandit ca te-am speriat si crezi ca te mananc prin calculator,poti sa stai linistit ca nu am puteri supranaturale,oricum nu te cunosc,nu ma cunosti decat de aici."Te iubesc cu iubirea LUI IISUS HRISTOS".Asa e cu astia ca mine,nebuni dupa Hristos.Prefer sa Il mananc decat pe IISUS Hristos pt.ca pe EL IL iubesc asa de mult incat nu ma pot abtine si imi vine sa IL mananc mereu,crede-ma pe cuvant de nemincinos.Cu tine nu am treaba,poti sta linistit,ca nu sunt canibal.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:57:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.