Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   comuniunea in casatorie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3104)

mirelat 29.09.2008 20:37:00

vrei sa spui ca sotia ta a plecat si ti-a luat si copilul?...

ce greseli crezi ca ai repetat?

orice s-ar fi intamplat, nu merita si nu trebuie sa deznadajduiesti!

radup 29.09.2008 21:11:59

Citat:

În prealabil postat de mirelat

da, a plecat!
poate e doar o perioada (scurta) in care sa fim singuri si sa ne concentram mai mult la lucrurile bune, la rugaciune, si sa ne gandim la iertarea aproapelui.
stiu ca nu sunt demn de mila Domnului dar ma rog sa-i aduca inapoi acasa.
ii iubesc si-mi iubesc familia dar deocamdata am o cumpana destul de mare!
cum voi trece oare peste acest neajuns?????
Help me!:(

arkash 08.10.2008 19:33:39

sfat?

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 94467)

sunt tot eu dar mi-am schimbat ID-ul pentru ca am mari probleme cu vechiul cont
intrebare?
ea ar veni sa locuim sub acelasi acoperis (e si spre binele copilului), dar "vine in calitate de prieten si nu de sotie"; imi cere sa divortam "de comun acord", altfel nu vine.Oare cum sa iau o decizie inteleapta?!?

arkash 12.10.2008 21:38:26

mi-a spus ca am doua variante:
1. vine si sta cu copilul dar cu conditia sa divortam ca sa nu aiba nicio obligatie fata de mine (divort de comun acord)
2. se muta cu copilul in alta parte si sta cu chirie
EU NU-I INSPIR DELOC INCREDERE!
Divortul in acest caz nu este tot un pacat?
Va rog ajutati-ma cu un sfat!!!!!!

mirelat 21.10.2008 05:32:42

Radu, nu te descuraja. Lasa, ca ce-i al tau e pus deoparte!

Ma surprinde insa comportamentul acestei fete de preot, pare ca nu prea e dusa la biserica!

mirelat 21.10.2008 06:09:25

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 95433)
mi-a spus ca am doua variante:
1. vine si sta cu copilul dar cu conditia sa divortam ca sa nu aiba nicio obligatie fata de mine (divort de comun acord)
2. se muta cu copilul in alta parte si sta cu chirie
EU NU-I INSPIR DELOC INCREDERE!
Divortul in acest caz nu este tot un pacat?
Va rog ajutati-ma cu un sfat!!!!!!

variantele astea sunt trase de par rau de tot, spune-i ca nu accepti nici una! sa-ti lase copilul tie si ea sa se duca la parinti, sa se mai linisteasca.

arkash 21.10.2008 19:44:39

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 96769)
variantele astea sunt trase de par rau de tot, spune-i ca nu accepti nici una! sa-ti lase copilul tie si ea sa se duca la parinti, sa se mai linisteasca.

Din pacate s-a mutat deja cu chirie si a luat si copilul (a stat la sora ei dar s-a certat cu ea).Parintii ei stiu care e situatia si i-au spus doar atat: du-te acasa si reia viata de familie; mai incearca si vezi care e situatia, stati linistiti si cresteti-va copilul; du-ti crucea pana la capat si nu dispera.
Acum asteapta raspunsul meu (intre timp soacra mea a spus sa nu fiu de acord cu divortul sub nicio forma); a promis ca se intoarce numai dupa ce se vede "libera" si fara ca eu sa am "drepturi" asupra ei; mi-a spus ca exista si posibilitatea impacarii si a refacerii cuplului, dar asta depinde numai de mine.
Parintele duhovnic mi-a zis catrebuie sa fac ceva ca sa ma ingrijesc de copilul meu, sa-l am aproape de mine;numai Bunul Dumnezeu poate vedea transformarile care s-au produs in faptele si comportamentul meu; nu le pot cere sa ma iubeasca dar eu le-am spus mereu ca-mi este dor de ei, ca ii iubesc si ca ii astept acasa.
Maicuta Siluana mi-a spus sa nu deznadajduiesc, sa citesc Acatistul Sf.Arhanghel Rafail si Acatistul Sfantului Duh; mi-a mai zis ca in fata Domnului, acest act "de comun acord" nu are nicio valoare.
Nu stiu ce va fi mai departe si cum se vor desfasura evenimentele!!!
Doamne, da-mi minte luminata si ajuta-ma sa iau o hotarare inteleapta!

mirelat 21.10.2008 20:44:27

Inteleapta soacra ai! asculta (si) de ea si o sa-ti fie bine.

dar cum de o fi sarit aschia asta (nn fiica) asa departe de trunchi? sincer, iarta-ma ca-ti spun, dar nu prea inteleg cum femeia asta a ta face ce vrea ea.. cum adica, s-a mutat cu copilul, cu chirie. dar tu, unde erai? Radule, fii barbat si pune piciorul in prag data viitoare! Eu va doresc din suflet sa va impacati, asa sa va ajute Dumnezeu!

ioana_ema 21.10.2008 22:28:01

[quote=mirelat;93053]sa nu uitam ca voia Tatalui se implineste oricum, cu sau fara rugaciunea noastra.

ideea mea era sa nu cadem in parerea de sine, daca vreodata ceilalti nu fac pe plac, cum ca asta ar fi ca urmare a tariei credintei si a rugaciunii noastre. Este mila lui Dumnezeu mai presus de toate!quote]

Din ceea ce spui reiese ca nu este nevoie sa ne rugam, pentru ca voia lui Dumnezeu oricum se implineste, ceea ce nu mi se pare tocmai bun. Este necesara rugaciunea, pentru a chema ajutorul lui Dumnezeu in necazuri sau in orice fel de problema. Iar daca Dumnezeu iti ajuta nu vad cum ai putea sa iti atribui tu vreun merit din acest lucru. Dumnezeu ajuta oricarui om care se roaga chiar daca el nu percepe acest lucru (poate ca primeste opusul a ceea ce cere sau nu primeste nimic, dar tot spre binele lui, tot ajutor este). Frumos spunea cineva mai sus legat de acea comparatie cu cersetorul care se lauda cu ceea ce primeste. Parerea mea...Doamne ajuta!:1:

arkash 21.10.2008 22:49:18

[quote=ioana_ema;96930]
Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 93053)
sa nu uitam ca voia Tatalui se implineste oricum, cu sau fara rugaciunea noastra.

ideea mea era sa nu cadem in parerea de sine, daca vreodata ceilalti nu fac pe plac, cum ca asta ar fi ca urmare a tariei credintei si a rugaciunii noastre. Este mila lui Dumnezeu mai presus de toate!quote]

Din ceea ce spui reiese ca nu este nevoie sa ne rugam, pentru ca voia lui Dumnezeu oricum se implineste, ceea ce nu mi se pare tocmai bun. Este necesara rugaciunea, pentru a chema ajutorul lui Dumnezeu in necazuri sau in orice fel de problema. Iar daca Dumnezeu iti ajuta nu vad cum ai putea sa iti atribui tu vreun merit din acest lucru. Dumnezeu ajuta oricarui om care se roaga chiar daca el nu percepe acest lucru (poate ca primeste opusul a ceea ce cere sau nu primeste nimic, dar tot spre binele lui, tot ajutor este). Frumos spunea cineva mai sus legat de acea comparatie cu cersetorul care se lauda cu ceea ce primeste. Parerea mea...Doamne ajuta!:1:

buna seara!
nici n-as spune vreodata ca un lucru bun care mi se intampla este ca urmarea a rugaciunii mele.Numai Dumnezeu stie ce, cum si cand se va intampla.Dorinta mea este sa-mi fie iertate pacatele si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa devin mai bun, mai bland si sa-mi spal pacatele prin rugaciune si printr-un comportament adecvat.Poate pana la urma ii voi accepta conditiile pentru ca tare as vrea sa am macar copilul langa mine!Si daca va fi sa revin la viata de cuplu, asta tot bunatatea Domnului se numeste!Sunt cel dintai dintre pacatosi si n-as fi in stare nici macar sa ridic piatra si nicidecum s-o arunc!
Domnul a dat, Domnul a luat, numele Domnului fie Binecuvantat!
Doamne-ajuta!

mirelat 22.10.2008 05:32:28

Citat:

În prealabil postat de ioana_ema (Post 96930)
Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 93053)
sa nu uitam ca voia Tatalui se implineste oricum, cu sau fara rugaciunea noastra.

ideea mea era sa nu cadem in parerea de sine, daca vreodata ceilalti nu fac pe plac, cum ca asta ar fi ca urmare a tariei credintei si a rugaciunii noastre. Este mila lui Dumnezeu mai presus de toate!

Din ceea ce spui reiese ca nu este nevoie sa ne rugam, pentru ca voia lui Dumnezeu oricum se implineste, ceea ce nu mi se pare tocmai bun.

pai da, vezi ca multi dintre noi ne rugam cica sa "imbunam" voia lui Dumnezeu, si nu stim ce cerem!

eu cred ca rugaciunea e buna mai ales ptr ca aduce liniste asupra celui care o rosteste. e doar o parere personala.

mirelat 22.10.2008 05:35:57

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 96936)
Poate pana la urma ii voi accepta conditiile pentru ca tare as vrea sa am macar copilul langa mine!

Radule, asculta aici ce-ti spun: Tu esti barbat, NU accepta nici o conditie! pai tu crezi ca asa o sa-i vina mintea la cap? TU ar trebui sa fii in masura sa pui conditii, ca sa asezi lucrurile pe un fagas normal. Doamne ajuta!

arkash 26.10.2008 18:04:05

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 96966)
Radule, asculta aici ce-ti spun: Tu esti barbat, NU accepta nici o conditie! pai tu crezi ca asa o sa-i vina mintea la cap? TU ar trebui sa fii in masura sa pui conditii, ca sa asezi lucrurile pe un fagas normal. Doamne ajuta!

Ce conditii as putea pune cand nu prea vrea sa stea de vorba cu mine?Raceala i-a transmis-o si copilului (m-a facut nemernic).I-am spus sa-si duca pana la capata misiunea (declansarea "executarii" de comun acord) si mi-a spus sa termin cu prostiile;oare s-a razgandit si ma pune la incercare?
Nebanuite sunt cararile Domnului!!!

Anca-Miha 26.10.2008 20:21:59

Oare au inceput rugaciunile sa-si faca efectul?!?

mirelat 29.10.2008 03:22:44

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 97820)
oare s-a razgandit si ma pune la incercare?

:103:probabil ca da, Slava Domnului!

arkash 02.11.2008 12:15:05

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 98235)
:103:probabil ca da, Slava Domnului!

e din ce in ce mai greu! simt ca ai mei nu ma mai iubesc si nu mai vor sa stea de vorba cu mine!nici nu mai stiu incotro sa alerg!as vrea sa-i ajut dar ma lovesc de un zid imens!:(

MarinaAlca 02.11.2008 13:23:20

Nedumerire

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 98784)
e din ce in ce mai greu! simt ca ai mei nu ma mai iubesc si nu mai vor sa stea de vorba cu mine!nici nu mai stiu incotro sa alerg!as vrea sa-i ajut dar ma lovesc de un zid imens!:(

Pai draga Radu, noi de la oameni asteptam adevarata iubire????:confused: suntem noi, ca oameni, capabili de iubirea adevarata????. azi facem juruinte si legaminte ca cel de langa noi reprezinta soarele de pe cer si maine din capriciu sau plcitiseala , gata, il inlocuim ca si cum ar fi un obiect de mobilier... singura iubire adevarata si care niciodata nu se va altera este cea pe care Dumnezeu o are ptr noi.. restul e desertaciune...praf, cenusa... iti scriu toate astea dintr-o inima plina de durere, ptr ca si eu trec prin clipe grele ca si tine... dar, cu Dumnezeu inainte!!! Solutie exista ptr orice problema si daca ne rugam si ne dorim cu adevarat si daca CREDEM ca se va limpezi situatia, chiar asa va fi.. chiar daca ptr moment vom suferi.. vom suferi o zi, o luna ,un an dar nu cativa zeci de ani!!! :67:
Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!! :53:
El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina

arkash 02.11.2008 23:07:25

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 98794)
Pai draga Radu, noi de la oameni asteptam adevarata iubire????:confused: suntem noi, ca oameni, capabili de iubirea adevarata????. azi facem juruinte si legaminte ca cel de langa noi reprezinta soarele de pe cer si maine din capriciu sau plcitiseala , gata, il inlocuim ca si cum ar fi un obiect de mobilier... singura iubire adevarata si care niciodata nu se va altera este cea pe care Dumnezeu o are ptr noi.. restul e desertaciune...praf, cenusa... iti scriu toate astea dintr-o inima plina de durere, ptr ca si eu trec prin clipe grele ca si tine... dar, cu Dumnezeu inainte!!! Solutie exista ptr orice problema si daca ne rugam si ne dorim cu adevarat si daca CREDEM ca se va limpezi situatia, chiar asa va fi.. chiar daca ptr moment vom suferi.. vom suferi o zi, o luna ,un an dar nu cativa zeci de ani!!! :67:
Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!! :53:
El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina

Multumesc pentru incurajari!
Mi-e tare urata singuratatea si mi-e dor mai ales de copilul meu!
Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu e nicio indoiala!
Nici nu stiu daca ceea ce-mi doresc eu este si vointa Domnului!
Probabil ma tem de necunoscut, dar simt totusi nevoia sa vorbesc cu cineva.Si-mi aduc aminte ca Bunul Dumnezeu nu ne-a lasat singuri pe pamant.Eu as vrea sincer sa discut macar cu cei pe care-i iubesc (respectiv cu sotia si copilul meu).Mi-e dor de ei dar vad ca asta nu e suficient!
Sincer, as vrea sa vad o raza de soare, sau imi trebuie un "sut" ca sa ma trezesc.
Doamne-ajuta!

Anca-Miha 03.11.2008 21:42:10

Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.

cristiboss56 03.11.2008 22:40:25

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 98975)
Inainte de a-L ruga pe Dumnezeu ceva, roaga-te mai intai pentru dusmanii tai; si atunci si Dumnezeu iti va da ceea ce-L rogi tu.

Acum Anca draga, sa fim cinstiti cu noi insine pentru a nu ne asemana fariseilor. Una este rugaciunea pentru dusmani si alta este si iertarea lor. Caci de ne si rugam pentru ei, in acelasi timp trebuie sa si-i iertam. Caci si ruga in acest sens fara iertare, nu face doi bani.

Anca-Miha 04.11.2008 00:35:35

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 98986)
Acum Anca draga, sa fim cinstiti cu noi insine pentru a nu ne asemana fariseilor. Una este rugaciunea pentru dusmani si alta este si iertarea lor. Caci de ne si rugam pentru ei, in acelasi timp trebuie sa si-i iertam. Caci si ruga in acest sens fara iertare, nu face doi bani.

Drept sa-ti spun, draga Cristian, cuvintele nu-mi apartin; ci sunt ale Cuv. Paisie Aghioritul.
Ca eu, saraca de mine, ce sfat as putea da de la mine putere?!? Am citit un articol pe aceasta tema pe "Razboi intru cuvant".
Dar bine zici, sa-i si iertam; atunci putem fi siguri ca ne aude Dumnezeu.
Eu pana acum i-am iertat, dar nu m-am rugat pentru ei. Ma voi si ruga pentru ei, si sa vedem ce se intampla; ca doar omul cat traieste invata.

cristiboss56 04.11.2008 04:54:25

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 99001)
Drept sa-ti spun, draga Cristian, cuvintele nu-mi apartin; ci sunt ale Cuv. Paisie Aghioritul.
Ca eu, saraca de mine, ce sfat as putea da de la mine putere?!? Am citit un articol pe aceasta tema pe "Razboi intru cuvant".
Dar bine zici, sa-i si iertam; atunci putem fi siguri ca ne aude Dumnezeu.
Eu pana acum i-am iertat, dar nu m-am rugat pentru ei. Ma voi si ruga pentru ei, si sa vedem ce se intampla; ca doar omul cat traieste invata.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !

eea 04.11.2008 15:43:40

Poate ma ajutati si pe mine.vecinul meu e in spital,unde maine va suferi o operatie destul de grea;el are canon de la duhovnic sa faca zilnic 100 inchinaciuni si 30 metanii,problema este ca azi si maine nu-si va putea face canonul.Sotia sa m-a intrebat daca ar putea ea sa faca pe langa canonul ei si pe al lui pentru el..eu inca nu i-am raspuns si va intreb pe voi oare il poate face?

cristiboss56 04.11.2008 18:20:40

Citat:

În prealabil postat de eea (Post 99074)
Poate ma ajutati si pe mine.vecinul meu e in spital,unde maine va suferi o operatie destul de grea;el are canon de la duhovnic sa faca zilnic 100 inchinaciuni si 30 metanii,problema este ca azi si maine nu-si va putea face canonul.Sotia sa m-a intrebat daca ar putea ea sa faca pe langa canonul ei si pe al lui pentru el..eu inca nu i-am raspuns si va intreb pe voi oare il poate face?

Canonul normal va fi intrerupt si continuat cand va fi posibil, in prealabil luandu-se legatura cu Duhovnicul . Nu poate prelua sotia canonul dat , pentru ca nici dansa nu are dezlegare in acest sens. Deci canonul va fi intrerupt si imediat dupa restabilire, se va lua legatura cu Duhovnicul .

geo.nektarios 04.11.2008 21:04:22

Citat:

În prealabil postat de eea (Post 99074)

[COLOR=red]NU EXISTA CONON IN CAZ DE BOALA!!![/COLOR]
CE CANON ESTE MAI MARE DECAT BOALA CARE TE TINE LA PAT??? Mai ales daca trebuie operat, este "scutit" deplin de Canon!!!
Se poate ruga cu mintea, sa spuna "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma" si e de ajuns!!!
Luati toate cu DISCERNAMANT, Fratilor, sa nu ne inghita habotnicia, care e de la "cornelus"!
Sotia NU POATE face canonul sotului care este strict personal, pt care el singur va da raspuns Domnului Hristos daca l-a facut sau nu!!!
Dar Iubirea lui Dumnezeu e mare si stie NEPUTINTA fiecaruia... mai ales in cazul de fata, ci nu acea "neputinta" izvorata din comoditate... adica din lene...
Sa fie BINECUVANTAT si Maica Domnului sa il ajute!!!

SA NE RUGAM PT FRATELE NOSTRU!!!

cristiboss56 04.11.2008 21:33:00

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 99117)
[COLOR=red]NU EXISTA CONON IN CAZ DE BOALA!!![/COLOR]
CE CANON ESTE MAI MARE DECAT BOALA CARE TE TINE LA PAT??? Mai ales daca trebuie operat, este "scutit" deplin de Canon!!!
Se poate ruga cu mintea, sa spuna "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma" si e de ajuns!!!
Luati toate cu DISCERNAMANT, Fratilor, sa nu ne inghita habotnicia, care e de la "cornelus"!
Sotia NU POATE face canonul sotului care este strict personal, pt care el singur va da raspuns Domnului Hristos daca l-a facut sau nu!!!
Dar Iubirea lui Dumnezeu e mare si stie NEPUTINTA fiecaruia... mai ales in cazul de fata, ci nu acea "neputinta" izvorata din comoditate... adica din lene...
Sa fie BINECUVANTAT si Maica Domnului sa il ajute!!!

SA NE RUGAM PT FRATELE NOSTRU!!!

Acelasi lucru l-am spus si eu si inteleg, atata ingrosare a literelor . Mai multa smerenie nu ar strica ! Sa ne rugam in tacere pt. fratele nostru.

cristiboss56 04.11.2008 21:37:26

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 99123)
Acelasi lucru l-am spus si eu si inteleg, atata ingrosare a literelor . Mai multa smerenie nu ar strica ! Sa ne rugam in tacere pt. fratele nostru.

*si nu inteleg ( scuze pt. gresita redactare_)

marmat 04.11.2008 22:39:07

Iertati-ma ca ma bag in seama ,dar nu prea pricep canoanele astea preotesti.
Cite canoane a dat Mintuitorul celor cu care se intilnea?
Ce frumos mergea totul de la sine!
Rugaciune,asta e cel mai frumos canon si cel mai eficient.

Anca-Miha 04.11.2008 23:05:43

Citat:

În prealabil postat de marmat (Post 99128)
Iertati-ma ca ma bag in seama ,dar nu prea pricep canoanele astea preotesti.
Cite canoane a dat Mintuitorul celor cu care se intilnea?
Ce frumos mergea totul de la sine!
Rugaciune,asta e cel mai frumos canon si cel mai eficient.

Da, marmat. Tomai in aceasta idee Il asteptam pe Domnul nostru Iisius Hristos sa revina. Dar pana atunci suntem obligati sa acceptam canoanele, pentru a ne indrepta.
Dar daca sectarii nu au preoti si nu stiu care e rolul canoanelor - ei, ce sa faci, caci multe nu le inteleg ei - si au impresia ca se poate si fara. Ei bine, daca vrem mantuire, nu se poate fara sa ne indreptam viata pacatoasa. Si asta se face cu spovedanie si Sf. Impartasanie, precum si cu canoane, ca mijloc de indreptare nu de pedepsire a noastra. De multe ori aceste canoane constau din rugaciuni, inchinaciuni si metanii. Ce poate fi mai ortodox decat a te ruga, a te inchina, a te smeri ?!?

LLee 06.11.2008 22:26:16

comuniune=comunism

cristiboss56 07.11.2008 13:23:25

Citat:

În prealabil postat de LLee (Post 99471)
comuniune=comunism

Atunci, sa avem cat mai multe familii ce sa traiasca in comunism, daca asa iti place tie. Eu prefer in comuniune !

Anca-Miha 07.11.2008 14:06:35

Inspirat raspuns, Cristian!

arkash 11.11.2008 19:17:49

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 98975)

n-as vrea sa am (desi stiu ca am) dusmani; am reusit sa-i transmit curtezanului nevesti-mii sa-si vada de casa si de copii lui si mi-a vorbit destul de urat (adica mi-a dat un mesaj ca la telefon nu vrea sa raspunda); iar doamna mea nu mai vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa se intoarca acasa; se cam joaca cu sentimentele si zice ca ii este foarte bine singura si va face singura totul; ar mai fi si problema copilului (care s-a cam instrainat de mine, nu stiu poate vazand raceala mamei lui...); nici nu stiu incotro sa apuc, sunt tare amarat si vad ca s-au adunat multi nori negri deasupra capului!
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma!
Doamne-ajuta!!!:63:

cristiboss56 11.11.2008 20:29:23

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 100204)
n-as vrea sa am (desi stiu ca am) dusmani; am reusit sa-i transmit curtezanului nevesti-mii sa-si vada de casa si de copii lui si mi-a vorbit destul de urat (adica mi-a dat un mesaj ca la telefon nu vrea sa raspunda); iar doamna mea nu mai vrea sa divorteze dar nici nu vrea sa se intoarca acasa; se cam joaca cu sentimentele si zice ca ii este foarte bine singura si va face singura totul; ar mai fi si problema copilului (care s-a cam instrainat de mine, nu stiu poate vazand raceala mamei lui...); nici nu stiu incotro sa apuc, sunt tare amarat si vad ca s-au adunat multi nori negri deasupra capului!
Sigur, femei sunt destule pe lume, dar nu e deloc o rezolvare!Oare voi continua in singuratate gandindu-ma zilnic la familie?Nici nu stiu ce ar mai putea urma!

Dragul meu, mai rau de atat, nu poate fi si pana la urma,urmei si singuratatea provizorie, intelepteste firea umana pentru o noua etapa din viata ce va sa fie. Sa invatam din fiecare necaz, incercare ce trece peste noi, stiut find ca omul cat traieste invata si de devenim ceva mai intelepti, mai vrednici dupa fiece furtuna si necaz, inseamna ca am mai invatat ceva, nemailasand brese noi sa apara in viata noastra. Multa nadejdie frate draga !

arkash 12.11.2008 17:01:25

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 100224)
Dragul meu, mai rau de atat, nu poate fi si pana la urma,urmei si singuratatea provizorie, intelepteste firea umana pentru o noua etapa din viata ce va sa fie. Sa invatam din fiecare necaz, incercare ce trece peste noi, stiut find ca omul cat traieste invata si de devenim ceva mai intelepti, mai vrednici dupa fiece furtuna si necaz, inseamna ca am mai invatat ceva, nemailasand brese noi sa apara in viata noastra. Multa nadejdie frate draga !

Multumesc pentru incurajari!
Uite ca vine si postul si e un moment foarte bun de asezare a gandurilor; nadajduiesc in continuare ca soarele isi va face simtita prezenta, chira daca e putin mai rece afara.
Doamne-ajuta si toate cele bune!

Anca-Miha 12.11.2008 22:34:42

Citat:

În prealabil postat de arkash (Post 100204)

Cu totii avem dusmani, deci roaga-te pentru toti care iti stau impotriva.

Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul.

cristiboss56 12.11.2008 22:45:50

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 100422)
Cu totii avem dusmani, deci roaga-te pentru toti care iti stau impotriva.

Asa cum banuiam, din clipa in care iese relatia la lumina, nu le mai merge atat de bine celor doi "indragostiti"; intervin problemele, dovada ca sotia ta nu mai vrea sa divorteze. Acum ce astepti? Cucereste-o inapoi! Aliaza-te cu sotia celuilalt, ca si ea sa-si cucereasca sotul inapoi. Fa ceva, nu sta pasiv! Fii dragut si atent cu sotia ta, cand o vezi, sa inteleaga ce pierde daca nu se intoarce. Fa un plan de actiune. Prinde momentul, cand se supara pe celalalt, ceea ce e inevitabil si adu-ti-o inapoi acasa, unde ii e locul.

De asta data Anca, m-ai dat gata ! Pentru varsta ta esti o femeie plina de actiune ce stie d'le sa puna piciorul in prag, chiar dura, pot spune, in sensul bun. Nu-ti cunosteam si fata asta, pline de actiune, spargand usi cu mult curaj, unde riscul nu inseamna nimic in fat planurilor de actiune si salvare. Bravo Miha!
:6:

eduardd 15.11.2008 16:39:10

http://tainacasatoriei.wordpress.com...-in-casatorie/

MarinaAlca 04.01.2009 17:28:00

Sfantul Ioan Gura de Aur

"Vrei sa te asculte femeia, asa cum asculta Biserica de Hristos? Atunci straduieste-te si tu sa te ingrijesti de ea precum Hristos face ptr Biserica.
Si daca va trebui sa-ti dai viata ptr ea, sau sa te ostenesti de multe ori peste putere sau sa suferi si sa patimesti multe, sa nu le eviti.
Deoarece nu trebuie sa uiti ca desi vei suferi toate acestea, in esenta nimic nu ai facut, in comparatie cu cele pe care le-a facut Hristos ptr Biserica."

eea 04.01.2009 19:47:37

ce cuvinte frumoase,dar ma intristeaza faptul ca ffffffff putini barbati le urmeaza,si nu numai..imi amintesc si acum cum povesteste STRAbunica mea de 87 de ani despre sotul ei,cu cata dragoste isi aduce aminte de el si apoi fara sa vreau aud cum o vedeta,proaspat divortata spune ca asa a fost sa fie.....

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:27:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.