![]() |
pai mai Ionica, sa-mi fie cu iertare ...dar informeaza-te pe google mai intii...
|
auzi mai catolicu , papa = diavolul , daca nu stiai ... intelegi tu oare ca iti bati joc de noi cand ne spui ca sa trecem noi in comuniune cu diavolul de papa ?? comuniunea cu papa este moarte spirituala si comuniune cu diavolul ...
ce glume pe aicea , auzi sa trecem in comuniune cu diavolul , mai mai , dar unii sunt tare glumeti pe aicea ... dar e de palns starea lor nu de ras ... |
Cardinalul Kasper conduce Consiliul pontifical pentru unitatea crestina.
|
:39:Ce am vazut aici nu as mai vrea sa vad:17:
Atacuri la catolici din partea lui Emanuel...este total gresit ca numai ortodocsii se vor mantui...Emanuel Lipante din Italia(am dat un exemplu)de 15 ani nu are nicio vina ca e catolic iar daca are sufletul curat(fara pacate majore) se va mantui la fel si un indian la fel si un budist.Ce vina au chinezii ca s-au nascut chinezi si sunt budisti?Asta ar insemna ca multi oameni nevinovati care au alta religie decat ortodoxia sa nu fie mantuiti,sa sufere nevinovati.Cea mai mare gogoasa.Emanuel mai are oleaca si spune ca el e singurul care se va mantui.Sa lasam la latitudinea bunului nostru Dumnezeu acest lucru iar noi sa ne comportan ca fratii fiindca ORTODOXISM PLUS CATOLICISM=CRESTINISM(exclud sectantii)Doamne ajuta! |
de unde stim noi, oamenii, pe cineva va mantui sau pe cine nu va mantui Dumnezeu? Noi nu stim ce se intampla cu sufletelor celor ce nu sunt in Biserica lui Hristos, Biserica Ortodoxa, si nici nu trebuie sa stim! la ce ne-ar folosi? noi sa ne tinem de Adevar si sa il marturisim tuturor. sa ajunga toti la lumina cunostiintei.
Citat:
|
,,Intai scoate-ti barna din ochiul tau si apoi paiul din ochiul altuia '',spune Domnul Iisus Hristos,sa nu uitam ca noi cei ce detinem dreapta credinta vom fi judecati cel mai aspru,apucandu-ne sa ponegrim,sa osandim in fundul iadului pe fratii nostrii rataciti,fiindca cu toate ca sunt rataciti tot frati ne sunt,ce ne spune Iisus sa ne iubim ,dar desigur nu orbeste ci doar ca pe noi,deci cu dragoste trebiue sa intampinam pe cei de alta cofesiune care doresc sa vorbeasca cu noi,dar pana la un punct desigur,si sa stim ca oricat i-am infatisa eresurile,aici de fata cele catolice,tot Dumnezeu va fi cel care ,daca si acesta va cauta,adevarul unic ,dogma nepatata,egalitatea sinodala,succesiunea apostolica a Bisericii Ortodoxe ii va descoperii aceasta.
Doamne iarta-ne pe noi cei intinati de pacate.Amin. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:25:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.