![]() |
Citat:
:6: |
Citat:
...iar replica de pe forum a venit din muntii Banatului. Manca-te-ar primavara ! :-) |
Citat:
:6: |
Sar'mana !
|
Citat:
|
poate ca e prea pretentiosa aceasta rugacine ,eu NU AM DEZLEGARE SA O FOLOSESC CA SI UN MONAH,adica in felulcum ziceti voi ar sa o zicem ca monahii.!!
Mai bine este a se citi IMUL ACATIST AL MAICII DOMNULUI DE LA RARAU ,caci MAICA DOMULUIare multe acatiste ,dar un singur imn! |
Doamne Ajută bine v-am găsit
|
Citat:
Chiar imi pare bine ca te fac sa zambesti, pe cuvant! |
Citat:
Dealtfel nu ne-ai dat nici un motiv pentru care esti impotriva; doar ai asemanat cu rugaciunile sectarilor. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Bine te-am gasit ! |
Citat:
|
parerea mea
Citat:
Din pacate trebuie spus ca nu Romania este intr-o criza, ci noi. Spun acum o chestie destul de intensa: hai sa nu lasam criza sa intre si pe acest site. Aici trebuie sa fie un loc al harului manifestat. Chestii de genul criza, cabinete de psihiatrie, curs valutar, crack economic, nu au ce sa caute in Hristos. Locul lor e la ***TV. Subscriu la rugaciunea lui Iisus. |
Fii binevenit in grupul nostru de rugaciune!
|
Citat:
Ai grija, Stefane, ca de rasul tau s-a cutremurat Bucurestiul! De cate grade a fost cutremurul? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nici eu nu te contrazic :1: ; dar te trec totusi pe lista "celor alfati in asteptare" ! |
"...aFLati..." ma scuzati!
|
Citat:
|
...lista celor care aseapta sa se lamureasca , sa se convinga si, intr-un final, sa ni se alature. Stiu, stiu, esti ferm pe pozitie, nici vorba acum sa te gandesti macar sa te rogi in fiecare zi la ora 22:00, dar si despre Titanic se spunea ca nici Dumnezeu nu-l poate scufunda...bine, aici "scufundarea" ta va fi in rugaciune si nu in apa :1: Hai ca termin ca deja prea inisist :1:
|
Citat:
|
Testam si eu terenul :1: Nu stiu ce stii, dar banuiesc ca stii :1:
Cu mare placere am sa caut cartea, mi se pare foarte cunoscut titlul, cred ca, inainte de a pica intr-o stare de lene totala timp de 7 ani, am mai citit-o. Ureaza-mi succes pentru ca ieri cautam prin librarii Jurnalul Fericirii si niciuna nu-l avea... :6: |
Un lucru dorit se gaseste cat de cat greu, mai ales in acest domeniu. Sa inteleg ca ai citit cartea de care ti-am spus?
|
Intai sa o gasesc, o rasfoiesc si daca macar o fraza mi-e cunoscuta inseamna ca am citit-o :1: E greu cu memoria la mine...
|
Atunci bine, te las sa te documentezi bine din cartea recomandata sa intelegi si tu la ce ma refer.
|
Important ca momentul, clipa rugăciunii, fie ea și la ora X sau Y să se întâlnească , să zic așa, trei elemnte :rațiunea, simțirea și voința, atunci realizăm rugăciunea de calitate. Creștinul , cel ce se roagă , devine curat cu inima atunci când mintea se întoarce în inimă și face curat. Mintea nu este obișnuită să facă acest lucru, dar dacă facem acest exercițiu zilnic, se va obișnui. Tot așa și inima nu-i obișnuită, dar , bătând la ușa inimii mereu, cu cuvintele rugăciunii ea se va deschide. Făcând acest exercițiu zilnic, vom ajunge să realizăm rugăciunea de calitate numai cu aceste cuvinte simple : "Doamne , Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu , miluiește-mă pe mine , păcătosul !" Prin această rugăciune a lui Iisus, la îndemâna ori și cui, inclusiv si a lui Ștefan, ne cultivăm voința, primit tărie sufletească și cu siguranță vom simți lucrarea harului Dumnezeiesc, care ne încinge cu putere de sus. Astfel putem lupta cu succes cu toate josniciile care se întind perfid, ca o pată ucigătoare , asupra noastră a tuturor.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Hopa, scuze, stiu ce am gresit de nu au aparut cele scrise de tine. O sa fiu mai atenta :1:
|
:21: Da, cand ai citat a doua oara ai pus numele meu acolo. Ai facut-o intentionat?
|
! ! ! ! ! ! . . . . .
Citat:
|
Bine bine, gata, n-o sa mai postez asa mult, ci doar un pic asa...:71:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe cuvant ca am citit cu atentie tot ce scrie in acea carte si nicaieri nu am gasit o fraza in care sa regasesc ideea ca nu-i bine ce facem noi aici... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:33:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.