Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   Oare de ce masonii sunt dusmani? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6432)

mc2009 25.10.2010 09:34:23

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 300073)
Fa-ti prietene o pomana cu noi si da-ne tu un exemplu de MASON(i) pe care deja l-ai identificat si l-ai gasit vinovat de vre-o mirlanie pe plan local sau sabotaj la nivel national continental, planetar, priveste cita libertate de actiune iti acord. Considera-ne mai ignoranti si mai fara vointa-dorinta de a face pe detectivii.

Dar nu asa nume aruncate aiurea in tramvai, ci manifestari actiuni,legislatie promovata in parlament(de ex) care fac CLAR parte dintr-un plan masonic, diabolic cum il numiti voi :))))

Hai sa te vad! ! !

In primul rand, nu-mi amintesc "sa-ti fi dat prietenia" :)(asta parca e o chestie reciproca, nu?), iar in lista mea de prieteni nu te-am gasit ... Deci n-o sa-ti spun la fel; ti-as spune frate (intru Hristos, ca sort nu port :), dar nu am certitudinea ca suntem.

Revenind la subiect, daca sincer doresti sa aprofundezi, sa scapi de ignoranta si sa porti discutii serioase, ai cu ce incepe ... Exista tone de informatii, pune manuta si citeste/google-ieste putin pentru inceput, macar pentru bibliografie. Sigur, asta daca nu doar doresti sa plimbi "sortuletul" pe aici ... si sa arati cat de frumos, bun si necesar este.

Cat despre "acordatul" libertatii de actiune, cred ca ar fi nevoie de un grad mai mare :); personal, chiar am suficienta si nu cred ca esti in postura de a putea umbla la ea. Si, pentru ca (vrei sa) pari o persoana rafinata, poate incerci sa "vorbesti" ceva mai civilizat/calm, unul din intelesurile utilizarii majusculelor pe Internet fiind si acela de tipat.

In rest, nu este ce demonstra. Explicatia este la Sf. Ignatie Brianciannov (in cartea lui cea importanta), iar cheia, in finalul mesajului precedent; aplica si o sa te lamuresti singurel.

andreicozia 25.10.2010 15:33:27

Citat:

În prealabil postat de Amandina (Post 300109)
foarte multi oameni politici romani sunt masoni, oare de ce le este frica sa recunoasca acest aspect ?

:)))Poate, doar poate, sa presupunem prin absurd :))) ca poate pentru ca NU sunt :))).

Te-ai gindit vreodata ca voi sunteti cei care le pun patalamaua asta? :)))

...si din nou NIMENI din "tonele" de "informatii"de pe gooogle nu poate demonstra legatura vre-unui mason cu vre-o actiune clara impotriva bisericii sau a populatiei prin tot felul de conspiratii inchipuite.

Toate zvonurile tin de deosebita abilitate a unor ortodocsi de a-si inchipui si imagina tot felul de nastrusnicii, aspect care-i pune in rindul celor cu gindire infantila.
:))) amuzant, nu?

Oricum pentru cei interesati exista si medicamente impotriva obsesiilor create de ideea conspiratiei.

mihailt 25.10.2010 15:39:16

Doctrina masoneriei nu e aceeasi cu dogmele crestin ortodoxe.
Insa eu nu pot sa zic de toti masonii ca sunt dusmani ai crestin ortodoxiei.
Cel putin asa trag concluzia uitandu-ma in istorie.
In al doilea razboi mondial Germania,Italia,Ungaria,Finlanda,Croatia o parte a Austriei state catolice sau catolico-luterane luptau si impotriva statelor crestin-ortodoxe precum Grecia,Serbia,Rusia.
(sa se stie ca Rusia din vremea tarului Petru cel Mare nu a mai avut patriarh in BO Rusa,abia dupa ce regimul tarist nu a mai fost au inceput sa aibe patriarh din nou si primul patriarh a fost Sfantul Tihon al Moscovei;nu e deloc de mirare avand in vedere ca tarul Petru cel Mare a avut doi profesori catolici.)
Iar alte state catolice sau catolico-luterane precum Spania sau Suedia desi erau neutre ajutau economic pe inselatii de draci nazisti.
In SUA si Anglia se stie ca e prezent "ritul scotian antic si acceptat" ca masonerie si eu stiu ca SUA si Anglia au luptat de partea crestinilor ortodocsi.
Bulgaria (partial implicata in razboi) si Romania nu au avut o atitudine crestin ortodoxa in acest razboi luptand de partea inselatilor de draci,a puterilor lui Satana.
De unde eu nu pot sa numesc toata masoneria dusmani ai crestinilor ortodocsi.

mihailt 26.10.2010 17:45:30

Mai frate Andrei s-a postat si in alta parte asta ca s-a plans Florin Ghiulbenghian ca MLNR a Romaniei contrar statului sprijina guvernul PDL.
Si s-a plans ca marele maestru al MLNR dl Chirovici a falsificat statul MLNR si in consecinta dl Ghiulbenghian a fost suspendat din MLNR.
http://old.cotidianul.ro/maestrul_fl...cu-103585.html
Iar daca vrei sa vezi chestii si mai si vezi ce au facut masonii din loja Propaganda Due din Italia ca a fost foarte mare scandal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_Due

doctor_faustus 28.10.2010 16:13:16

Citat:

"Condamn amestecul bisericii in politica si consider necesara reinnoirea anatemei asupra comunismului si masoneriei printr-un act sinodal." Părintele Savatie Baștovoi
Ieromonahul Savatie Bastovoi considera ca este necesara reinnoirea anatemei asupra masoneriei si comunismului
http://apologeticum.wordpress.com/20...-comunismului/

andreicozia 28.10.2010 16:25:44

Citat:

În prealabil postat de doctor_faustus (Post 301296)
Ieromonahul Savatie Bastovoi considera ca este necesara reinnoirea anatemei asupra masoneriei si comunismului
http://apologeticum.wordpress.com/20...-comunismului/

Serios, si bazat pe ce?
Pe visele dumnezeiesti ale "sfintiei" sale?
Mai frate, de la un timp toti sunt mari judecatori, arunca cu anateme in toate directiile, toti sunt superoameni, au puteri peste puteri discuta incontinuu cu Dumnezeu iar daca cumva iti exprimi nedumerirea, sar ca istericii si te pun imediat la punct cu nelipsitul:

Aici in biserica NUMAI EU VORBESC"! ! !

Ti-am mai spus eu, mai bine ar fi mai isihasti si ar pune mai mult osul la treaba, vizitind bolnavi in spitale si detinuti in inchisori, oameni VII nu din romane. Realitatea imediata vindeca pe toti de inchipuiri sfinte si dumnezeiesti.

Iar daca este sa vorbim de ei, masonii depun un efort material si financiar enorm pentru nevoiasi.

andreicozia 28.10.2010 16:30:07

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 300649)
Mai frate Andrei s-a postat si in alta parte asta ca s-a plans Florin Ghiulbenghian ca MLNR a Romaniei contrar statului sprijina guvernul PDL.
Si s-a plans ca marele maestru al MLNR dl Chirovici a falsificat statul MLNR si in consecinta dl Ghiulbenghian a fost suspendat din MLNR.
http://old.cotidianul.ro/maestrul_fl...cu-103585.html
Iar daca vrei sa vezi chestii si mai si vezi ce au facut masonii din loja Propaganda Due din Italia ca a fost foarte mare scandal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda_Due

Mihail, exemplele tale nu sunt relevante asa cum fac parte din politica mizerabila din tara.

mihailt 08.11.2010 04:02:58

Vedeti ce poate sa scrie Albert Pike de a fost mason de gradul 33 in cartea sa "Dogma and morals":
"We are constrained to confess it to be true, that men, in this Age of Iron, worship gods of wood and iron and brass, the work of their own hands. The Steam-Engine is the pre-eminent god of the nineteenth century, whose idolaters are everywhere, and those, who wield its tremendous power securely account themselves gods, everywhere in the
civilized world."
(ca sa vedeti ce sorginte au ideile astea care zic ca e "anticrestineste" sa folosesti telefonul mobil,internetul,curentul electric etc;pe atunci zice de motorul cu abur ca acea tehnologie se daduse de preabunul Dumnezeu oamenilor in acea vreme,era foarte moderna atunci.)
Sau mai mult:
Science, wandering in error, struggles to remove God's Providence to a distance from us and the material Universe, and to substitute for its supervision and care and constant overseeing, what it calls Forces--Forces of Nature--Forces of Matter. It will not see that the Forces of Nature are the varied actions of God. Hence it becomes
antagonistic to all Religion,
and to all the old Faith that has from the beginning illuminated human souls and constituted their consciousness of their own dignity, their divine origin, and their immortality; that
Faith which is the _Light_ by which the human soul is enabled, as it were, to see itself."
Cu masoneria si cu ordinele cavaleresti catolice ajungem din nou in "vremile luminoase" ale Evului Mediu!

Aceste organizatii (ordinele cavaleresti si masoneriile) trebuie interzise in Romania pentru binele locuitorilor acestei tari!

nimicbun 24.11.2010 12:14:00

cautati pe youtube Parintele Amfilohie..vorbeste despre masonerie

andreicozia 24.11.2010 17:18:54

Citat:

În prealabil postat de nimicbun (Post 307360)
cautati pe youtube Parintele Amfilohie..vorbeste despre masonerie

Da, dar o face fara dovezi obiective ci doar asa cum se obisnuieste in biserica... merge orice, fara intrebari si lamuriri...pe ideea de forta, tata. Atit iti trebuie sa pui la indoiala ceea ce spune Parintele, ca te papa cu fulgi cu tot.

andreicozia 24.11.2010 17:26:55

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 303491)
Vedeti ce poate sa scrie Albert Pike de a fost mason de gradul 33 in cartea sa "Dogma and morals":
"We are constrained to confess it to be true, that men, in this Age of Iron, worship gods of wood and iron and brass, the work of their own hands. The Steam-Engine is the pre-eminent god of the nineteenth century, whose idolaters are everywhere, and those, who wield its tremendous power securely account themselves gods, everywhere in the
civilized world."
(ca sa vedeti ce sorginte au ideile astea care zic ca e "anticrestineste" sa folosesti telefonul mobil,internetul,curentul electric etc;pe atunci zice de motorul cu abur ca acea tehnologie se daduse de preabunul Dumnezeu oamenilor in acea vreme,era foarte moderna atunci.)
!

Da si ce-i cu acest discurs sterp? Preferi sa ne intoarcel la epoca de piatra si sa traim in pesteri. Gindeste-te ca acum la 30 de ani ai fi fost deja mort de frig, mizerie, inanitie.
La asta vrei sa te intorci. Sa stii ca de unul singur poti si acum sa o faci, sa pleci undeva in salbaticie.

Uite tocmai au anuntat rusii despre salvarea unui grup de ortodocsi fanatici care acum 4 ani s-au retras in Taiga pentru a se "salva" de Apocalipsa care venea in mintea parintelui lor. 5 dintre ei au murit de foame si frig, altii au fugit care incotro si au ramas vre-o 6-7 de incrincenati impreuna cu Batiuska care intr-un final au fost salvati acum de autoritati inainte de iarna naprasnica care se apropie.

mihailt 24.11.2010 22:26:26

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 307451)
Da si ce-i cu acest discurs sterp? Preferi sa ne intoarcel la epoca de piatra si sa traim in pesteri. Gindeste-te ca acum la 30 de ani ai fi fost deja mort de frig, mizerie, inanitie.
La asta vrei sa te intorci. Sa stii ca de unul singur poti si acum sa o faci, sa pleci undeva in salbaticie.

Uite tocmai au anuntat rusii despre salvarea unui grup de ortodocsi fanatici care acum 4 ani s-au retras in Taiga pentru a se "salva" de Apocalipsa care venea in mintea parintelui lor. 5 dintre ei au murit de foame si frig, altii au fugit care incotro si au ramas vre-o 6-7 de incrincenati impreuna cu Batiuska care intr-un final au fost salvati acum de autoritati inainte de iarna naprasnica care se apropie.

Mai frate Andrei cred ca nu ai inteles citatul acela ,ce il inseala dracii pe Albert Pike,de era mason de grad 33 sa scrie:
"
civilized world."
"
Si o traducere aproximativa:
"Suntem constransi sa marturisim ca este adevarat ca oamenii in aceasta epoca a fierului adora dumnezei din lemn si fier si alama lucrul propriilor lor maini.Motorul cu abur este primul dumnezeu al secolului 19,ai carui (adoratori) idolatri sunt peste tot si cei care ii folosesc extraordinara putere se asigura pe ei ca dumnezei,peste tot in lumea civilizata".

Din cate imi pare mie pe Albert Pike il inselau dracii sa sugereze ca tehnica,tehnologia,descoperirile stiintifice cu care binecuvanteaza preabunul Dumnezeu lumea ar fi rele,ca tehnica,tehnologia ar desparti pe oameni de Dumnezeu.

andreicozia 24.11.2010 22:47:04

[quote=mihailt;307541]Mai frate Andrei cred ca nu ai inteles citatul acela ,ce il inseala dracii pe Albert Pike,de era mason de grad 33 sa scrie:
QUOTE]

Bun, acum am inteles, insa vezi tu vre-un om de afaceri mason sau vre-un medic sa stea departe de cele enumerate de cel de mai sus?

Sa fim seriosi,..acestea sunt doar vorbe aruncate la plesneala pentru efect artistic si oratoric in public care le emit toate religiile si nu merita atentie.

mihailt 24.11.2010 23:19:41

Mai frate Andrei pai aceea e invatatura de la gradul 32,ultimul grad unde se face o initiere masonica si nu se stie daca toti masonii folosesc cartea lui Albert Pike.
(gradul 33 e cel mai mare grad si se acorda de nu stiu ce comitete masonice masonilor de grad 32 cu merite deosebite).
Pai stai mai frate cand dracii inseala pe cei din guvernul Romaniei de a reduce salariile invatatorilor de a ajuns un invatator debutant sa aibe 440 ron net,masoneria ce face,vine sa spuna "nu e bine asa ceva"?
Nicidecum.
Dl Chirovici fost mare maestru al MLNR da interviuri in nu stiu ce ziar,asta in august anul acesta,unde zice ca la romani evaziunea fiscala e sport national si ce il mai inseala dracii sa zica pe acolo.

Tot in cartea mentionata inainte mai scrie asa:
La gradele inferioare masonii sunt invatati ca masoneria doreste sa faca "egalitate,libertate,fraternitate" intre oameni.Dar Albert Pike zice ca la gradele inferioare numite "blue masonry" adeptul nu afla nimic despre ce i se va spune la gradele superioare si ca e facut sa creada ca va afla altceva decat ce va afla de fapt.

La gradul 32 gata cu "egalitate,libertate fraternitate" acum adeptul afla ca nu se poate ca in omenire sa nu existe rau si nefericire.Ca Dumnezeu e drept si milostiv (inteles aceasta intr-un mod ciudat),ca nu exista draci etc si alte absurditati de inseala duhurile rele sa le creada pe masoni.

Vezi pe wikipedia dracii inselau pe Albert Pike sa sustina sclavagismul:
http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_...ilitary_career
"He returned to Arkansas in 1857, gaining some amount of prominence in the legal field and becoming an advocate of slavery".
(in 1859 Albert Pike a devenit cnf wikipedia : "Sovereign Grand Commander of the Scottish Rite's Southern Jurisdiction").

Nu pare clar mai frate ca un om care ar sustine "libertate egalitate fraternitate" nu are cum sa sustina sclavagismul,ca doar sclavia este tocmai privarea de libertate?

Libertate egalitate fraternitate sustine Dumnezeu Preasfanta Treime intre oameni,ca Dumnezeu Iisus Hristos a spus:
"8.Voi însă să nu vă numiți rabi, că unul este Învățătorul vostru: Hristos, iar voi toți sunteți frați.
...
10.Nici învățători să nu vă numiți, că Învățătorul vostru este unul: Hristos.
11.Și care este mai mare între voi să fie slujitorul vostru.
"

Crestin_Simona 29.11.2010 10:43:03

Iata ce cauta articol am gasit!

http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...lesul-tuturor/

Vlad-Alexandru91 01.01.2011 23:02:05

http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/
E un site destul de bun, zic eu. Să ne apere Dumnezeu de masonerie, de sioniști și de mașinăriile lor de război: SUA, UE, NATO.

Vlad-Alexandru91 01.01.2011 23:04:05

Am auzit cum că și Gigi Becali ar fi fost racolat de masonerie...Știe cineva ceva mai concret despre acest lucru?

camy_d 02.01.2011 15:02:01

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 142812)
Astea toate vin din ingimfarea noastra si puternicul simt al importantei DE SINE!!! tipic balcanic..opus smereniei

Și din faptul că mereu trebuie să existe un țap ispășitor pentru ce nu ne merge nouă bine. :21: Ori sunt de vină masonii, ori americanii. :21: Poate că or face și ei rău, nu știu, dar și noi exagerăm.

Melissa 02.01.2011 15:29:18

Pe scurt...

Racolarea masonilor se face dintre persoanele cu bani,functii sau excedent de materie cenusie (chiar daca nu au bani sau functii).
Cunosc personal multi masoni si multi dintre ei imi sunt amici.Niciunul nu musca,nu se transforma in varcolac cand e luna plina si nici nu umbla cu crucea intoarsa pe sub camasa! Am fost deseori si la Balurile Rotary .Desi se spune ca Rotary si francmasoneria sunt fetetele aceleiasi puteri, pot spune ca la Balurile Rotary sunt doar actiuni de caritate.Nu se promoveaza nimic altceva decat iubirea pentru aproapele,milostenia..
Ce mai stiu e ca locul unde se intalnesc chiar il numesc "templu", nu e o expresie fictiva..
Ceea ce mi se pare mie ciudat,chiar macabru, sunt initierile care se fac in francmasonerie...ritualurile alea mie nu-mi plac deloc cum se desfasoara...si tinand cont de faptul ca stiu doar ce POT masonii sa povesteasca,nu-mi suna bine deloc.....:-)

camy_d 02.01.2011 15:33:39

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318544)
Ceea ce mi se pare mie ciudat,chiar macabru, sunt initierile care se fac in francmasonerie...ritualurile alea mie nu-mi plac deloc cum se desfasoara...si tinand cont de faptul ca stiu doar ce POT masonii sa povesteasca,nu-mi suna bine deloc.....:-)

M-ai făcut curioasă, cum sunt inițierile?

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:39:23

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 318536)
Și din faptul că mereu trebuie să existe un țap ispășitor pentru ce nu ne merge nouă bine. :21: Ori sunt de vină masonii, ori americanii. :21: Poate că or face și ei rău, nu știu, dar și noi exagerăm.

Nu este vorba de niciun țap ispășitor...Sioniștii și slugile lor, masonii controlează 80 % din economia lumii. S-au infiltrat în Biserica Catolică și acum încearcă să atace și Biserica Ortodoxă...Ei au creat Revoluția Franceză de la 1789; Napoleon a fost omul lor; Hitler a fost omul lor și s-au folosit de el pentru a-i face pe evrei să plece din Europa după război pentru a crea statul Israel. De fapt, Hitler a fost finanțat de o bancă sionistă din SUA. Războaiele mondiale au fost create de ei. Au înrobit guvernele lumii, obligându-le să împrumute bani de la băncile lor. Ei au creat Banca Mondială și FMI. Ei au creat UE, ONU și NATO. Ei susțin și crearea unei religii unice mondiale și a unui Guvern mondial.
Din nefericire sunt infiltrați la greu și în învățământul universitar, și de aceea copii noștri ajung să aibă rezultate dezastruoase în viață...De exemplu, decanul meu face parte din filiala română a Clubului de la Roma care este condusă de Mugur Isărescu.
Dacă vei cerceta un pic, vei vedea că aproape toți politicienii români sunt evrei sau masoni.

Iată aici ce zice un Mitropolit adevărat care are curaj și se dovedește un adevărat ostaș al lui Hristos:
http://apologeticum.wordpress.com/20...feric-mondial/

Însă, după cum ai spus și tu, noi purtăm cea mai mare parte din vină. Noi suntem vinovați pentru că le-am permis să controleze tot, pentru că am renunțat la valorile noastre creștin-ortodoxe și naționaliste pentru ce? Pentru puțină bună-stare promisă de către ei. Și iată ce zic hoții în protocoalele lor: „Cu aur și lingușeli vom câștiga proletariatul care se va angaja singur să distrugă capitalismul creștin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica și prețul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi și mai mare. Astfel vom pregăti revoluții pe care le vor face creștinii inconștienți și al căror fructe le vom culege noi.”

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:41:27

Iată ce mai zic slujitorii diavolului:

„Vom ataca și le vom batjocori preoții, făcându-i ridicoli, apoi odioși, distrugându-le religia și atunci vom fi stăpâni pe sufletul lor.”

„Monopolizând învățământul, vom avea în mâna noastră mijlocul prin care vom forma mințile copiilor după cum ne convine nouă.”

„Umflați de ambiție și vanitate, conducătorii politici se înconjoară cu lux și armate. Le vom pune la dispoziție toți banii de care are nevoie nebunia lor, și astfel îi vom conduce de căpăstru.”

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:42:07

„Nevoia zilnică de pâine îi va face pe oameni să tacă, iar prin diferitele concursuri de Loto, sport, artă, frumusețe etc., adormiți și hipnotizați de cuvântul magic progres, aceștia vor fi astfel distrași și îndepărtați de la problemele grave lăuntrice sau politice consumându-și zi de zi în mod haotic și inutil un imens și prețios capital de energie psihomentală pe care îl vor investi, spre exemplu, în frenezia unui steril meci de fotbal.”

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:45:35

Televiziunea este controlată de ei...Și ce a ajuns să se dea la televizor...După multă vreme m-am uitat puțin și pe alte canale în afară de Trinitas și National geographic și am rămas șocat de mizeriile care se dau acolo...Nu este de mirare că tinerii au ajuns slugi ale desfrâului când tot timpul văd numai pornografie...Ca să nu mai zic cât își bat joc ăștia de la televiziune de Biserică și nimeni nu face nimic.

camy_d 02.01.2011 15:48:51

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318548)
Nu este vorba de niciun țap ispășitor...Sioniștii și slugile lor, masonii controlează 80 % din economia lumii. S-au infiltrat în Biserica Catolică și acum încearcă să atace și Biserica Ortodoxă...Ei au creat Revoluția Franceză de la 1789; Napoleon a fost omul lor; Hitler a fost omul lor și s-au folosit de el pentru a-i face pe evrei să plece din Europa după război pentru a crea statul Israel. De fapt, Hitler a fost finanțat de o bancă sionistă din SUA. Războaiele mondiale au fost create de ei. Au înrobit guvernele lumii, obligându-le să împrumute bani de la băncile lor. Ei au creat Banca Mondială și FMI. Ei au creat UE, ONU și NATO. Ei susțin și crearea unei religii unice mondiale și a unui Guvern mondial.
Din nefericire sunt infiltrați la greu și în învățământul universitar, și de aceea copii noștri ajung să aibă rezultate dezastruoase în viață...De exemplu, decanul meu face parte din filiala română a Clubului de la Roma care este condusă de Mugur Isărescu.
Dacă vei cerceta un pic, vei vedea că aproape toți politicienii români sunt evrei sau masoni.

Iată aici ce zice un Mitropolit adevărat care are curaj și se dovedește un adevărat ostaș al lui Hristos:
http://apologeticum.wordpress.com/20...feric-mondial/

Însă, după cum ai spus și tu, noi purtăm cea mai mare parte din vină. Noi suntem vinovați pentru că le-am permis să controleze tot, pentru că am renunțat la valorile noastre creștin-ortodoxe și naționaliste pentru ce? Pentru puțină bună-stare promisă de către ei. Și iată ce zic hoții în protocoalele lor: „Cu aur și lingușeli vom câștiga proletariatul care se va angaja singur să distrugă capitalismul creștin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica și prețul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi și mai mare. Astfel vom pregăti revoluții pe care le vor face creștinii inconștienți și al căror fructe le vom culege noi.”

Nu neg că s-au infiltrat prin multe locuri și că fac lucruri rele, dar dacă ne-am împiedicat, nu e vina lor. Au făcut și lucruri bune, au creat România Mare. Am auzit că cică masonii ar pune în marile orașe niște aparate care emit energii care ne produc stări psihice proaste, dar cam îmi miroase a exagerare, dacă am înjurat pe cineva, e vina masonilor cu radiațiile lor :21: Chiar și dacă există aceste aparate, dacă mergem la biserică și ne rugăm, suntem imuni, oricum nu ne anulează puterea noastră de a ne controla.

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:51:54

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 318553)
Nu neg că s-au infiltrat prin multe locuri și că fac lucruri rele, dar dacă ne-am împiedicat, nu e vina lor. Au făcut și lucruri bune, au creat România Mare. Am auzit că cică masonii ar pune în marile orașe niște aparate care emit energii care ne produc stări psihice proaste, dar cam îmi miroase a exagerare, dacă am înjurat pe cineva, e vina masonilor cu radiațiile lor :21: Chiar și dacă există aceste aparate, dacă mergem la biserică și ne rugăm, suntem imuni, oricum nu ne anulează puterea noastră de a ne controla.

Au creat România Mare ca să slujească intereselor lor...După aia li s-a făcut frică că devenim prea puternici și ne-au zdrobit țara în al Doilea Război Mondial și au făcut să cadă peste ea steaua roșie satanistă de la răsărit...
De aparate ca astea n-am auzit...Dar nu m-ar mira având în vedere ce poate face HAARP de exemplu...

Melissa 02.01.2011 15:52:45

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318548)
Napoleon a fost omul lor; Hitler a fost omul lor și s-au folosit de el pentru a-i face pe evrei să plece din Europa după război pentru a crea statul Israel.

Si Alexandru Ioan Cuza a fost omul lor si s-a folosit de masonerie pentru Unirea Principatelor!

"Considerat omul providențial al Unirii de la 1859, Cuza a avut două atuuri pentru alegerea sa ca domnitor al celor două Principate. Era șeful armatei moldovene și era Venerabilul Lojii masonice “Steaua Dunării”, în care figurau mulți dintre oamenii politici români care doreau unirea dintre Moldova și Țara Românească."

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:56:41

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318555)
Si Alexandru Ioan Cuza a fost omul lor si s-a folosit de masonerie pentru Unirea Principatelor!

"Considerat omul providențial al Unirii de la 1859, Cuza a avut două atuuri pentru alegerea sa ca domnitor al celor două Principate. Era șeful armatei moldovene și era Venerabilul Lojii masonice “Steaua Dunării”, în care figurau mulți dintre oamenii politici români care doreau unirea dintre Moldova și Țara Românească."

Știu...este dureros, nu?
Trebuie să ținem cont, însă, că au fost mulți masoni care nu știau ce înseamnă de fapt masoneria...Un caz mai cunoscut este cel al lui Octavian Goga, care a propus ca loja din care făcea parte să fie redenumită ca Loja Creștin-Națională, lucru care a mâniat elita masonică.

Melissa 02.01.2011 15:57:09

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318554)
Au creat România Mare ca să slujească intereselor lor...După aia li s-a făcut frică că devenim prea puternici și ne-au zdrobit țara în al Doilea Război Mondial și au făcut să cadă peste ea steaua roșie satanistă de la răsărit...
De aparate ca astea n-am auzit...Dar nu m-ar mira având în vedere ce poate face HAARP de exemplu...

Deci daca ne gandim bine, putem raspunde aici unei dileme de pe alt topic :
Intrebare :DE UNDE AU APARUT DIAVOLII IN UNIVERS???
Raspuns :DIN MASONERIE! :-))))

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 15:59:44

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318555)

Și revoluțiile europene de la 1848 au fost făcute de masoni...Dar revoluțiile astea au dus la liberalizare care i-a făcut pe oameni să nu mai respecte pe Dumnezeu și să nu mai respecte autoritatea statului...iată cum s-a ajuns ca toți conducătorii de stat atât din România (nu zic că îl apreciez pe Băsescu, dar îl respect pentru poziția sa de președinte al României), cât și din întreaga lume să fie umiliți în publicații de 2 bani precum Libertatea sau Cancan...

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 16:00:34

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318557)

M-am referit la steaua roșie satanistă ca fiind steaua comunistă........:|

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 16:02:11

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318557)

Masoneria a apărut în urma lucrării diavolului...

Melissa 02.01.2011 16:03:47

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318560)
M-am referit la steaua roșie satanistă ca fiind steaua comunistă........:|

Stiu la ce te-ai referit,dar iti expui parerea cu atata inversunare si vorbesti de masoni intr-o maniera care m-a dus cu gandul la celalalt topic :-)))...efectiv apar de peste tot, vin si din istorie si e clar ca suntem inconjurati!

Melissa 02.01.2011 22:28:56

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318440)
Am auzit cum că și Gigi Becali ar fi fost racolat de masonerie...Știe cineva ceva mai concret despre acest lucru?

Gigi Becali e vreun reper ? E atat de important daca e mason sau nu?

andreicozia 02.01.2011 22:47:58

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318561)

Uau, cita certitudine in declaratii :))), totul e clar ca buna ziua, nu?:))))

andreicozia 02.01.2011 22:50:02

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318704)
Gigi Becali e vreun reper ? E atat de important daca e mason sau nu?

Jiji nu-i reper dar genereaza o cantitate enorma de invidie in rindurile credinciosilor. Cica este o ispita!...nu ca ei ar fi invidiosi, ci altii ii ispitesc sa tinjeasca la banii altora :))), sa mori de ris nu alta!

andreicozia 02.01.2011 22:55:04

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318561)

Foarte multi fanatici care fac declaratii ca cea de mai sus, ii vad tacuti, chiar acum de sarbatori am stat la masa cu unii care nu discuta despre nimic in afara religiei(totul este desertaciune cica) deoarece ei le stiu pe toate si MAI ALES au puteri supranaturale sa vada prin tot si toate, un fel de supermani, insa din aia chipurile smeriti, modesti, dar in secret ei in mintea lor cred ca detin tot felul de puteri, de vedere cu raze gama prin om, sau ca ei au o lumina speciala in jurul lor.

Melissa 02.01.2011 22:59:35

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 318719)
Jiji nu-i reper dar genereaza o cantitate enorma de invidie in rindurile credinciosilor. Cica este o ispita!...nu ca ei ar fi invidiosi, ci altii ii ispitesc sa tinjeasca la banii altora :))), sa mori de ris nu alta!

Nu am inteles niciodata invidia...M-a ferit Dumnezeu de "calitatea" asta...:-)

Off topic : l-am vazut la TV in reluare zilele trecute cand declara ca Mitica Dragomir sufera de boala regelui Carol...o boala regala..:-))) radea intr-un hal de mai lipsea un pic si imi radeau si mie ornamentele prin casa...:-)))...E fantastic cum rade din tot sufletul...:-))..si e semn ca e om bun!!! Pentru asta ar trebui lumea sa il invidieze! Adevarata lui avere e sufletul bun! Acum ca are gura mare cat o sura,e alta poveste...:-))

Vlad-Alexandru91 02.01.2011 23:35:33

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 318722)
Foarte multi fanatici care fac declaratii ca cea de mai sus, ii vad tacuti, chiar acum de sarbatori am stat la masa cu unii care nu discuta despre nimic in afara religiei(totul este desertaciune cica) deoarece ei le stiu pe toate si MAI ALES au puteri supranaturale sa vada prin tot si toate, un fel de supermani, insa din aia chipurile smeriti, modesti, dar in secret ei in mintea lor cred ca detin tot felul de puteri, de vedere cu raze gama prin om, sau ca ei au o lumina speciala in jurul lor.

Eu nu am zis că am puteri supranaturale.
Mă bucur că te distrezi.

mihailt 02.01.2011 23:41:25

Citat:

În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 (Post 318558)
Și revoluțiile europene de la 1848 au fost făcute de masoni...Dar revoluțiile astea au dus la liberalizare care i-a făcut pe oameni să nu mai respecte pe Dumnezeu și să nu mai respecte autoritatea statului...iată cum s-a ajuns ca toți conducătorii de stat atât din România (nu zic că îl apreciez pe Băsescu, dar îl respect pentru poziția sa de președinte al României), cât și din întreaga lume să fie umiliți în publicații de 2 bani precum Libertatea sau Cancan...

Revolutiile de la 1848 nu au fost facute de inselatii de draci de prin lojile masonice de rit scotian.
(si cu atat mai putin de inselatii de draci de la Marele orient,masoneria de rit francez.)
Cand intri in loja printre primele lucruri (cautati pe net ca se zice aceasta in destule locuri) e sa juri credinta statului si oranduirii statale in care se face loja.
Revolutiile de la 1848 au fost facute de oameni patrioti,insuflati cu curaj si altruism de Duhul Sfant.
Eminescu a ajuns la spitalul de nebuni nu pentru ca evreii sau masonii l-au bagat acolo ci pentru a militat pentru unirea Transilvaniei cu Romania,ca dracii inselau pe unii din cei care conduceau acel imperiu,imperiul austro-ungar.Iar acest imperiu nu era oare un imperiu catolico-nobiliar?

Viata de curte (unde participau majoritatea oamenilor cu putere,de obicei nobilimea) a asa ziselor "regate crestine" din care multe s-au slabit cu revolutiile de la 1848,sau altele au disparut ca forma de oranduire putin mai devreme era o viata aflata sub controlul dracilor,plina de toate necuratiile duhovnicesti:
trufie,preacurvie,violente legale numite "duel",fatarnicie,ura si pizmuire fata de ceilalti,lipsa de mila,etc.
Acestia de participau la viata de curte din asa-numitele "regate crestine" precum Franta,Anglia,Austro-Ungaria,Prusia,Rusia etc erau inselati de draci sa faca ceremonii pline de lux,de fast,unde se cheltuiau foarte multi bani,unde se mancau mancari foarte scumpe etc.
Asta in timp ce saracimea avea niste case de nivelul unui cotet de porci si abia daca avea sa manance paine.

Iar legenda conform careia regii au dreptul divin de a conduce,e o legenda absurda provenita de la niste catolici francezi,inselati de draci conform careia regele Carol cel Mare (Charlemagne) ar fi fost uns direct rege de Dumnezeu Iisus Hristos,nu prin intermediul vreunui arhiereu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur_de_lis#King_Clovis_I
Macar atat nu se stie ca regele Prusiei,Frederick II,a fost mare mason de rit scotian.
Nu imi ziceti,a fost acest rege milos,nu era la curtea Prusiei de atunci prezenta viata draceasca nobiliara?
A facut improprietarire pentru tarani?
Tot asa era,sa fim seriosi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frederi...s_and_learning

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:22:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.