![]() |
pentru valeria_m:
gata m-ai convins ca esti de religie musulmana.a fost un profet mincinos pentru ca nu a dovedit in nici un fel ca ar fi unul adevarat,faptele lui sunt mai rele chiar si decat ale unui ateu.sa inteleg ca daca un preot crestin i-a spus lui mahommed ca el este profetul inseamna ca este si adevarat?adica preotul era si el,la randul sau un profet care il prevesteste pe mohammed?in primul rand acel preot era unul apostat iar in al doilea rand era doar un preot,adica un om.daca vezi acuma preoti care sunt homosexuali,care sunt betivi si savarsesc adulter nu inseamna ca si fac bine ceea ce fac.asa si cu acel preot. nu,legile sunt 90% in contradictie.cand biblia spune sa intorci si celalt obraz cand cineva te plesneste,coranul spune sa-i tai degetele dusmanului tau,cand biblia spune sa-ti ierti si sa te rogi pentru dusmani,coranul spune sa te lupti cu ei si sa te razbuni.cand biblia spune ca in paradis il vei intalni pe dumnezeu si va fi pace si iubire,coranul spune ca in paradis vom manca si vom face sex,etc etc....sunt nenumarate contradictii.oricum faci mare pacat dandu-te drept crestin cand de fapt esti musulman. |
Citat:
Explica-mi si mie de e nu am avut acces la originalul bibliei ? |
pentru pretender:
pai cine nu are lumina,are intuneric.deci probabil ca esti impotriva lui hristos daca nu accepti anumite lucruri morale in favoarea altora imorale.eu nu te consider un dusman,in nici un caz dar, imi pare rau,nu pot accepta blasfemiile si perversiunile coranului. prin intrebarea pe care mi-ai pus-o,de ce nu ai avut acces la originalul bibliei te-ai dat singur de gol ca esti musulman.pentru ca, probabil te-ai referit la credinta musulmanilor ca noi nu mai avem originalul si ca biblia este corupta.este la mintea oricui ca mohammed pentru a fi crezut a trebuit sa spuna despre biblie ca a fost schimbata caci altfel cine ar mai fi crezut in el???insa raspunsul meu la intrebarea ta este ca nu oricine are acces la originalul unui asemenea manuscris cum,de altfel nu oricine are acces la coran si toate obiectele istorice. |
Pai toata lumea are access la Coran si la chestiile istorie, mai putin la 2 orase : Meca si Medina ... dar si alea daca te chinui un pic poti sa intri in ele, nu tre decat sa minti ca esti musulman, asta e prbl. ta.
Cat despre faptul ca m-am dat de gol ... clar, exact asta am facut, vai ce ma oftic .. alexandra28, chiar crezi ca ma intereseaza cum ma consideri tu ? Sunt ceea ce sunt, eu ti-am zis ceea ce sunt, dar tu poti sa crezi ce vrei, cam asta vad ca e metoda crestina. Iar raspunsul tau e gresit si legat de manuscrise, uiti ca exista cele gasite la marea moarta ? Din intamplare aseara le-am gasit si pe internet scanate ... deci ... mai documenteaza-te si tu, sau cel putin nu raspunde la lucruri care nu le stii, induci lumea in eroare. |
Citat:
acelea sunt manuscrisele gnosticilor.nu ai de cat sa le citesti,observ ca preferi tot ceea ce este impotriva bibliei.este greu sa respecti ce spune domnul iisus,sunt de acord, de aceea probabil ca esti in cautarea unei cai mai usoare si incerci sa demonstrezi ca este gresita calea aceasta mai grea. toata lumea are acces la coran????/??sper ca ai inteles ca vorbeam de originale.deci tu te poti uita peste coran in orginal.probabil ca de-asta nu se mai intelege ce scrie in el ca a tot fost folosit de atatea maini. daca ai inceput sa crezi ca biblia gnosticilor este biblia adevarata atunci pot sa-ti spun si eu de niste aberatii,in care sincer nu cred,cum ar fi versetele satanice ale lui mohammed.se spune ca au fost scoase din coran pentru ca erau mult prea satanice.e posibil ce-i drept....cu toate ca nu cred in aceste descoperiri moderne |
"fi versetele satanice ale lui mohammed.se spune ca au fost scoase din coran "
Esti prima pe care o aud sa zica asa ceva... Mai e cineva pe aici de aceeasi parere ? Mai cunoaste cineva lucru asta ? Cum putem sa ne asiguram ca asa e ? O dovada mica ? inafara de "se spune" ? |
Citat:
|
lumea araba nu se bazeaza pe iubirea aproapelui si toleranta asa cum o face cea europeana ... ci pe dreptate.
Noi nu vorbim pentru ca ne e frica sa nu ne trezim cu bomba. Ei nu vorbesc despre lucrurile astea pentru ca le e frica sa nu pacatuiasca. alexandra28 ... sunt f. multe cazuri in istorie in care oamenii au fost omorati pentru ca au iesit din crestinism, si in zilele de astazi copii crestini sunt alungati de acasa si parintii nu le mai vorbesc pentru ca nu accepta ca ei sa-si schimbe religia... Asta e toleranta pe care o arata crestinii ? Cand isi alunga copii de acasa ? sau cand ii omoara ? Hai sa fim seriosi , daca vrei sa analizezi oameni ... analizeaza-i si arata-mi si mie 1 om perfect in religia lui ! NU O SA GASESTI. Deci fiind pe un forum crestinortodox, care se refera la religie, hai sa vorbim despre religii si despre ceea ce e scris... lasa oamenii sa fie judecati de Dumnezeu |
pentru pretender:
dragul meu pretender nu vorbesc despre faptele musulmanilor facute de capul lor,vorbesc despre islam si despre faptele musulmanilor facute dupa coran.coranul spune sa-i omori pe cei ce isi schimba religia,tu imi spui de faptele crestinilor facute acum sute de ani,eu vorbesc de faptele musulmanilor facute in secolul 21.din moment ce este acceptat omorul a celor care gresesc impottriva islamului inseamna ca este acceptat si de catre stat caci altfel acei oameni care au ucis acum ar putrezi prin inchisori. |
alexandra cam gresesti ..
in coran nu scrie sa omori pe cei care isi schimba religia ... asta e un exemplu de ceea ce s-a intamplat in hadis ... cand unu s-a prefacut ca trece la islam pentru anumite interese si dupa aceea a vrut sa iasa .... dar a fost un caz unic si nici nu s-a facut o regula din asta ... mai mult o povestire a timpurilor de atunci ... asa cum citesti tu vechiul testament. |
(noi ne cam ferim sa vorbim despre astfel de lucruri ca este mai mult decat posibil sa ne trezim cu bomba pe la metrou)
Mie imi spuneai ca nu tre sa va tineti gura, pardon parerile, de frica celui de-al treilea razboi mondial, dar iti e frica de o mica bomba la metrou...minte ingusta, sau egoism extrem, sau inconstienta?... Si totusi,cred ca prietenul tau te-a ranit f tare de urasti asa tot ce are legatura cu islamul.Si nu-mi spune ca asa ai fost mereu...ca altfel nu ai fi inceput o relatie cu un slujitor al diavolului...sau cine stie...poate iti place sa te joci cu focul...iadului! Si pentru informatia ta: am fost si eu distrusa aproape de un tanar marocan...dar asta nu inseamna ca religia lui e de vina...caracterul slab si nehotarat...il iubesc inca si stiu ca si el ma iubeste, dar problemele noastre nu vin de la religie...ci din pura prostie umana.Si inca locuiesc cu familia lui, chiar daca el e casatorit...si ei ma respecta si ma iubesc, si eu ii ador.Probleme apar intre oamenii care locuiesc impreuna, dar nimic deosebit. Am avut de 1 milion de ori mai multe probleme cu familia prietenului meu din Romania, decat cu aceasta familie musulmana...care sunt minunati... Si pe langa una si alta, lucrez pentru musulmani...si in fiecare zi barbatii fac mancare, spala vasele, ne fac cafea ,ceai etc din 5 in 5 minute...si asta intr-o companie de import/export... Mai gandeste-te...teoria e una, practica e alta... |
Citat:
sa nu confundam islamul si cei care practica cu adevarat aceasta religie cu simpli oameni care, din intamplare sunt musulmani. |
O mica bomba in comparatie cu un razboi mondial...daca vrei sa ma intelegi...
Si eu am vorbit tot timpul de oamenii care sunt musulmani, ci nu de islam.Poate ai observat ca nu ma obosesc sa dau citate din Coran, pt ca nu ma intereseza...eu scriu ce imi dicteaza inima. Si pentru ca pana a veni in contact direct cu musulmanii, am fost alimentata cu acelease prostii din presa, si acum ma caiesc pentru ca le-am crezut...si am judecat fara sa cunosc... |
Citat:
iar aici vorbim despre religii nu despre acei cativa musulmani pe care tu i-ai cunoscut. haideti va rog sa nu ne mai criticam atat,vreau sa vorbim despre islam si roadele lui si nu sa ne atacam intre noi.daca cineva are ceva de argumentat sa aduca dovezi din coran sau biblie si nu propria sa parere. |
Citat:
Si cine ti-a zis ca trec multi la islam? siturile islamice? hehehe buna sursa |
Citat:
NICI IN ORIGINAL NICI IN COPII NICI TRADUCERI NU ESTE ASA CEVA..DOVEZI DACA TE CREZI ASA DESTEAPTA! |
Citat:
|
Tot ce eu am vrut a fost sa-mi exprim parerea, ci nu sa starnesc polemici, iar daca am ofensat pe cineva, scuzele mele...am fost si eu ofensata destul...
Cat despre religia mea,nu simt nevoia sa conving pe nimeni, si din punctul meu de vedere, fiecare are dreptul la opinie.Puteti credeti ca sunt musulmana, nu ma afecteaza cu nimic... |
Citat:
|
verifica pe reguli generale de utilizare a forumului si vei vedea ca sunt si eu mentionata
|
Pai oare de ce te preocupa atita sa iei apararea islamicilor daca esti crestin?
De ce nu te preocupa mai mult alte teme?:D |
dmb... poate pt. ca stie cu ce se mananca islam-ul, si nu suporta sa vada aberatiile scrise pe aici.
dillema : "Un de ai gasit matale in Biblie "cine nu e cu noi este impotriva noastra?ai degraba este lozinca musulmanilor, luptati i,potiva necredinciosilor pana vvor accepta calea lui allah" Eu ziceam din comportamentul tau .. si a altor crestini pe aici. Dar acum ca mi-ai adus aminte de faptul cum ganditi si de asemanarea acestuia cu coran-ul... ma gandesc ca ai fi o buna musulmanca, defapt voi toti ati fi buni musulmani, respectati coran-ul mai mult ca biblia observ. |
Citat:
Eu am fost impreuna cu sotul meu la moschee in urma cu o saptamana sa vorbim cu imamul despre casatorie... Ca doi tineri casatoriti ce suntem aveam nevoie de putina indrumare si consiliere matrimoniala din partea cuiva ce cunoaste bine religia... Si spre surprinderea mea (totala!) am aflat ca sotul meu trebuie sa imi fie recunoscator pentru tot ceea ce fac eu in casa pentru ca ,asa cum ne-a luminat surioara noastra mai sus (si ii multumesc nespus pe aceasta cale) , nu am obligatia.. si mai mult decat atat a spus ca gatitul este obligatia sotului!!! El a spus ca el trebuie sa ii ofere sotiei adapost, hrana (ceea ce nu inseamna doar sa o cumpere si ca normal gatitul e una din atributiile sotului) , haine (el a spus cel putin de 2 ori pe an iarna si vara ...) ..dar bineanteles daca sotia il scuteste de unele din obligatii el poate sa renunte la ele dar trebuie sa fie recunoscator sotiei si sa o multumeasca pentru ca ii inlesneste infaptuirea obligatiilor fata de religie) Dupa ce am terminat l-am intrebat pe sotul meu: e adevarat ca normal tu ar trebui sa gatesti(stupefiata fiind ) iar el foarte bosumflat de descoperirea mea raspunde: tu numai asta ai retinut din tot ce a explicat? ... m-am tavalit pe jos de ras fetelor! Oricum ideea principala e ca DA nu suntem obligate sa ne ocupam de treburile casnice... femeia in islam are nemarginita valoare si pretuire si nu e oprimata cum crede lumea ba din contra! Toata munca noastra casnica o facem cu dragoste si din dragoste si este o virtute a noastra! Alhamdulillah cat de usor, de bine si frumos e sa fii musulmana sau sotie de musulman |
Citat:
|
Wauuuuuuuuuuuuuu! Ma intreb cind vor trece toate femeile la islam? Nu mai trebuie gatit!!!!
Si iti mai si cumpara doua costume fantomas pe an! E grozav ce mai! E visul tuturor femeilor cu siguranta! Si fraierile de crestine se cramponeaza in religia lor! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Aoleooooooooooo nici musulmana nu esti!!?
Cu ce te ocupit totusi toata ziua; ca de gatit nu trebuie, de aratat in lume n-ai voie:D groaznica plictiseala! De-aia intrii pe un forum crestin insirind idiotenii? Saraca de tine; eu credeam ca esti musulmana macar si te antrenezi pentru raiul islamic....dar nici asta nu se poate, ca barbatul tau este prea obosit probabil de la pregatitul pilafului:rolleyes: |
Citat:
|
buna ziua dragii mei,am intrat intamplator pe acest site si am descoperit niste discutii interesante despre islam.am descoperit aceasta religie cu multi ani in urma avand foarte multi prieteni de religie musulmana.din experienta traita in tarile musulmane am ajuns la concluzia ca rodul islamului este teroarea,teroarea de orice fel.in islam nu poti fii liber decat ca barbat,ca femeie esti doar o prizoniera.gelozia barbatului musulman implementata de normele islamice este incredibila,o femeie nu are voie nici macar sa ridice privirea din pamant.o femeie este inchisa in casa si este scoasa in oras doar cu barbatul ei.o femeie nu are dreptul la propriul sau copil.o femeie trebuie sa se supuna indiferent de circumstanta.
aceste experiente m-au facut sa citesc coranul sa inteleg acest fenomen.ma gandeam ca este doar un comportament al arabilor....insa cand am descoperit coranul am inteles de ce acest comportament.coranul are la baza teroarea,pentru sotie,pentru cei de alte religie,pentru cei cu alta orientare politica.in tarile arabe,preponderent musulmane inca se mai practica pedeapa capitala.sunt foarte multe de spus ,ce este pacat este faptul ca foarte multe fete cad in plasa lor si isi lasa religia pentru islam.am observat si aici si pe mai multe site-uri o propaganda anti-islamica,felicitari celor care au avut acest curaj de a lupta impotriva acestui parazit.daca musulmanii vor ajunge ,,la putere,, aceasta lume va fi un haos. imi cer scuze pentru cei de pe site care sunt de religie musulmana insa ar trebui sa deschida mai bine ochii pentru ca ceea ce pierd este viata vesnica langa Dumnezeu,iar ceea ce castiga sunt doar placeri ale pantecelui si ale organelor de reproducere. numai bine!!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ce frumos apare islamul cand e parfumat si impodobit de imami inainte de casatorie sau cand un nou membru adera in islam si dupa....ai sa ii vezi mizeria....precurvie in rai, pedofilie, viol, sclavie, sinucidere, crima, jocul de-a dumnezeul ....fato fugi cat mai ai timp...si daca tot ai facut pasul asta nefericit maritandu-te primii ani de cauta pe net si oriunde, citeste cu ochii mintii coranul si sunnah si afla ce inseamna islamul |
Citat:
|
[quote=dillema]
Citat:
|
[quote=dillema]
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:10:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.