![]() |
Sa zambim putin duminica… Bunatate "Cand suntem fericiti suntem intotdeauna buni; dar cand suntem buni, nu suntem intotdeauna fericiti." Oscar Wilde A critica "A critica inseamna a –l convinge pe autor ca nu face asa cum as face eu… daca as fi in stare." Karel Čapek. Dispret "Daca cineva ma tine la distanta am satisfactia ca el se afla in aceeasi situatie fata de mine." Jonathan Swift Flacara "Nu lumanarea face flacara, ci flacara este aceea care face lumanarea." Paul Claudel Usor "Trebuie sa fii usor ca o pasare, nu ca o pana." Paul Valéry ”Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e prost. Ocoleste-l. Cine nu stie, dar stie ca nu stie, e ignorant. Invata-l! Cine stie, dar nu stie ca stie, e adormit. Trezeste-l! Cine stie si stie ca stie, e intelept. Asculta-l!” - proverb arab - Ca sa faci portretul unei pasari de Jacques Prévert Mai intai pictezi o colivie Cu usita larg deschisa apoi pictezi ceva cat mai dragut si cat mai simplu ceva frumos ceva util pentru pasare pe urma pui tabloul pe un copac intr-o gradina intr-un crang intr-o padure si te ascunzi dupa copac fara o vorba fara sa te misti… Se-ntampla uneori ca pasarea sa vina repede dar se mai poate intampla sa treaca ani si ani pana se hotaraste. Atunci nu te descuraja asteapta asteapta daca e nevoie ani intregi viteza sau incetineala cu care pasarea soseste n-au nici o legatura cu faptul ca tabloul e reusit sau nu. Cand pasarea soseste daca soseste pastrezi cea mai adanca liniste astepti intai ca pasarea sa intre-n colivie si dupa ce- a intrat inchizi usita binisor cu pensula apoi stergi toate gratiile una cate una cu mare grija nu cumva s-atingi vreo pana. Pe urma faci portretul arborelui alegand din toate crengile pe cele mai frumoase iar pentru pasare pictezi dupa aceea frunzisul verde si racoarea vantului pulberea soarelui fosnetul gâzelor prin iarba in caldura verii apoi astepti ca pasarea sa cante. Daca nu canta e semn rau semn ca tabloul nu e bun dar daca vrea sa cante e semn bun e semn ca poti semna. Atunci smulgi o pana binisor de tot Si pe un colt al panzei te iscalesti cu ea! |
"De multe se poate lipsi omul,numai de oameni,nu"(L.Borne)
"Oamenii sunt egali prin deosebirile lor."(W.Blake) "Ce maretie ,sa ai slabiciunea omului si seninatatea unui zeu."(Seneca) "Am putut sa-mi pastrez dragostea pentru oameni,hranind o revolta lipsita de ura fata de egoismul lor"(P.Istrati) "Oamenii care s-au hotarat sa-si urasca semenii nu stiu ca trebuie sa inceapa prin a se ura pe sine"(Laufreamont) "Iubirea consta in a simti ca ai cedat altuia,in pofida ta,ceea ce nu era decat pentru tine"(P.Valery) |
"Unii prieteni nu au incredere in noi,ca si cum si-ar inchipui ca le cunoastem adancul sufletului lor."(J.Renard)
"Sublimul in prietenie inseamna mai putin sa mori pentru un prieten intr-o imprejurare rasunatoare,cat sa te sacrifici pentru el zilnic,nestiut de nimeni."(Stendhal) "Oamenii ne fac adeseori sa ispasim placerea pe care le-am putut-o produce candva"(J.W.Goethe) |
„Cea mai mare putere de a ne schimba lumea stă în puterea noastră de a vedea ce este în spatele vălului, întrucât noi vom invoca lumea pe care alegem să o vedem.”
Marianne Williamson |
Cu multă dragoste va recomand o carticica: : Arhim. Ioachim Parvulescu “Sfatuiri duhovnicesti” Repere morale pentru o viata practica crestin – ortodoxa. Tiparita cu binecuvantarea I.P.S.Mitropolit Teofan al Olteniei, Sfanta Manastire Lainici, 2004 . Eu am cumparat-o cu ceva vreme in urma de la Libraria Manastirii Radu Voda. Aici am gasit aceasta frumoasa Rugaminte scrisa de Parintele Noica. Cand am citit-o, chiar am avut impresia ca vorbesc cu Domul Iisus Hristos. RUGAMINTE de Ieromonah RAFAIL NOICA <<Nu-mi spune nimic... Iti cunosc mizeria, necazurile, luptele si ispitele sufletului tau, asa cum esti tu! Da-mi inima ta! Daca o sa astepti sa devii un inger ca sa Mi te daruiesti intru iubire, atunci n-ai sa Ma iubesti niciodata. Chiar daca esti las, fricos, neincrezator in implinirea dragostei si in savarsirea dragostei si a sfinteniei, chiar cand ai sa recazi in acele pacate pe care nu ai vrea sa le mai faci, Eu nu iti dau voie sa nu Ma iubesti. Iubeste-Ma asa cum esti tu. In orice moment si in orice situatie te-ai afla, in credinciosie sau in tradare, in ravna sau in uscaciune, tu iubeste-Ma asa cum esti. Eu vreau sa Ma poti iubi din putina si saraca ta inima. Daca voi astepta pana cand vei fi desavarsit, atunci n-ai sa Ma iubesti niciodata. N-as putea Eu, oare, sa fac din fiecare fir de nisip un serafim?! Un inger care sa straluceasca de curatie si dragoste? Nu sunt Eu oare Domnul Dumnezeu care a creat toate si pot totul? Omule, ti-ai dat tu viata pentru lume din dragoste pentru oameni, sau ai murit din iubire pentru Mine? Atunci din ce motiv nu Ma lasi sa te iubesc? Fiul Meu, lasa-Ma sa te iubesc, Eu iti vreau inima, care este locasul Meu. Desigur, cu timpul am sa te schimb, insa pana atunci, iubeste-Ma asa cum esti tu, fiindca Eu te iubesc cu toate ca esti asa. Eu vreau ca dragostea ta pentru Mine sa se nasca din putina si saraca ta inima; din adancul neputintei si al murdariei tale. Eu te iubesc si cand esti slab si necurat . Nu vreau o dragoste izvorata si hranita din mandria „virtutilor” tale, ci dintr-o inima smerita pe care o poti curati oricand. N-am nevoie de „virtutile” tale, de talentele tale, de intelepciunea ta. Eu vreau doar sa ma iubesti si sa lucrezi cu dragoste pentru Mine. Nu „virtutile „ tale le doresc daca ti le-as da, tu esti asa de slab si de mandru, incat as hrani amorul tau propriu si nu M-ai cinsti pe Mine. Deci ele sa nu fie un motiv pentru care tu nu Ma cauti si stai departe de Mine. Apropie-te cu dragoste! Unui fier negru flacarile unui foc nu numai ca i-ar curata rugina, dar l-ar face incandescent. Iubeste-Ma deci, si pacatele se vor arde, si tu vei fi fericit. Iubeste- Ma nu numai ca sa fii curat, asta ar fi din nou o mandrie pentru tine, ci pentru ca Eu vreau sa odihnesc in inima ta. Deci nu te mai ingrijora de asta. As putea sa fac prin tine lucruri mari pentru mintea omeneasca, dar nu; tu ai sa fii sluga rea si nefolositoare si neputincioasa. Am sa-ti iau si putinul pe care tu te increzi ca-l ai. Eu te-am facut din iubire, si pentru ca sa-ti dau iubirea, fara ca tu sa-mi poti da ceva. Nu incerca sa-Mi platesti iubirea prin nimic, asta Ma doare atat de mult la tine. Iubeste-Ma in dragostea Duhului Meu si fara motive, nu mai sta departe de Mine; iti lipseste nu sfintenia – pe care numai Eu ti-o pot da – ci o inima gata sa Ma iubeasca oricand si pana la capat. Astazi Eu stau la usa inimii tale ca un cersetor, Eu singurul si adevaratul Imparat si Domn. Eu bat si astept. Grabeste-te sa-Mi deschizi prin smerenie; nu mai aduce motiv intinaciunea si saracia ta. Daca ti-ai cunoaste-o pana-n adanc si deplin, ai muri de durere. Dar ceea ce M-ar durea pe Mine ar fi ca tu si acum sa te indoiesti de dragostea ce o am Eu pentru tine. Crede ca Eu pot totul si tu nu poti nimic fara Mine; doar pacatul esti in stare sa-l faci fara ajutorul Meu. Sa nu te increzi in tine fara Mine, caci altfel voi fi nevoit sa te las in cadere in masura cu care tu te apreciezi. Nu te framanta ca n-ai ”virtuti”, am sa-ti dau Eu Sfintenia Mea. Deschide-ti inima prin pocainta si Ma primeste in potirul sufletului tau prin Trupul si Sangele Meu, pe care in dar ti-L dau la Sfanta Liturghie. Atunci o sa te fac sa intelegi totul si sa ma iubesti mai mult decat poti sa-ti inchipui. Lasa sa curga Sangele Meu in sangele tau si sa bata inima Mea in inima ta. Eu ti-am dat-o pe Sfanta si Preacurata Mea Maica. Lasa sa treaca totul prin inima Ei curata, incat sa poata mijloci pentru tine. Orice s-ar intampla, nu astepta nicidecum sa devii sfant, ca pe urma sa Ma iubesti…. In acest fel tu nu m-ai iubi niciodata. Si acum, du-te!… Eu sunt cu tine!!!>> Dumnezeu sa va dea sanatate. Post usor si cu duhovnicie. Amin |
"Indiferent daca esti sigur ca poti sa faci un lucru sau ca nu poti sa
il faci, ai dreptate." |
1. "Arta de a imbatrani este arta de a aparea in fata generatiilor care vin dupa tine ca un sprijin si nu ca un obstacol, ca un confident si nu ca un rival.
(A. Maurois) 2. "Jocul generatiilor n-ar avea nici un haz, daca batranii nu si-ar inchipui ca, odata cu ei, se sfarsesc toate, iar tinerii ca toate incep de la ei." (V. Eftimiu) 3. "Pentru un suflet mare, valoarea nu asteapta ca varsta s-o masoare." (P. Corneille) |
Lucrurile mari vor ramane pentru cei mari, abisurile pentru cei profunzi, gingasiile si spaimele pentru cei delicati, si in general si pe scurt, toate raritatile celor rari.
(F.N.) Cand esti in rahat pana peste nas, tine-ti gura inchisa. (?) Propriul rahat al cuiva nu miroase (proverb rusesc) Cand totul devine un rahat, fa-te o musca (Josh Holman) |
"Cum este sa fii soare si sa musti cu lumina din sufletele oamenilor?"
"Zambetul celor tristi este mai dureros decat o lacrima" "Daca vrei sa fii fericit o clipa;RAZBUNA-TE!,daca vrei sa fii fericit o viata;IARTA!" |
"Vin-o!vin-o sa-mi saruti lacrimile sa vezi cat de sarat le este dorul,lacrimile care adancesc tot mai mult obrajii uitati de alinari.Vin-o si tamaduieste neputinta si hraneste-ti tacerea cu privirea mea martira din ochii parasiti de seninatate.Inima nu-mi mai poate pastra iubirea.Mi-e teama,mi-e teama de zadar,de nimicnicia vremii care sfarseste muta-n nestiinta."
|
Cugetare adanca si reala de pe Antena3:
"Am stiut ca mama prostilor este mereu gravida in Romania, dar ca a nascut de-atatea ori numai copii vii, nu mi-am imaginat..." |
Speranta zilnic te inalta si-ti face inima usoara,
ea din toamna vietii face o fericita primavara si-n inima batrana-aduce a tineretii-nflacarare, in glasul ei mereu e cantec, pe cerul ei mereu e soare. ...Astazi sunt asa, ieri altfel, maine altcum o s-arat- doar cand nu voi fi vedea-mi-veti chipul meu adevarat. Nu la orisice-ntrebare trebuie raspuns sa dai, uneori, mai bine du-te, alteori mai bine stai, alte dati mai bine fa-te ca nici nu ai auzit, ce nu poti sa faci mai bine, mai rau nu fa, negresit! Cui te va ruga sa-l ierti tu n-ai dreptul sa-l mai certi, iar aceluia ce tace tu n-ai drept sa nu-i dai pace. Adevarul sa nu-ti fie frica a-l grai oriunde, chiar daca in schimb cu ura si dispret ti se raspunde; ca-adevarul e lumina si, oriunde-i rau-n voie, de-adevar si de lumina totdeauna e nevoie. |
n-are legatura cu topicu dar... Un invatator se intalni odata pe drum cu un copil ce nu iesise inca printre oameni si la scoala, -Al cui esti tu? il intreaba invatatorul.
- Al dracului, raspunse copilul invatatorul ramase uimit de raspuns si-l intreba mai departe: -cum te cheama? -satan -De unde vii? -Din iad, raspunse copilul invatatorul cerceta mai departe familia acestui copil si afla urmatoarele lamuriri: Mama copilului se certa foarte des cu tatal lui care era betiv, si-i zicea _ Ce-i drace? ai venit iar beat pe capul meu? Tatal incepea cu injurii blesteme si amenintari, atunci copilul fugea plangand in bratele mamei sale care-l alunga zicandu-i: Fugi mai satan nu ma necaji si tu ca destul de necajita is eu ca traiesc in iadul asta de casa din aceste certuri repetate ai invatat copilul ca pe tatal lui il cheama "dracul" pe el "satan" si ca traiesc in iad. Acestea sunt urmarile cresterii unui copil in pilda cea rea in casa unde alcoolu si injuriile sunt puse in locul lui Dumnezeu pilda a fost preluata din cartea"Talcuirea evangheliilor duminicilor de peste an" pr Iosif Trifa |
:)Frumoase versuri Mioara.Mi-au mers la inima.Cine le-a scris?Sa fii binecuvantata!
|
Scrisoare de la Iisus Cristos Iti trimit aceasta scrisoare prin unul din ucenicii mei. Vreau sa-ti spun cat de mult te iubesc, ca ma intereseaza soarta ta si ca as dori sa comunicam. Azi dimineata, cand te-ai sculat, eram langa tine, in lumina minunatului Meu rasarit, care a inundat odaia. Am sperat ca imi vei spune “Buna dimineata”, dar n-ai facut-o. M-am gandit ca poate era prea devreme si nu m-ai observat. Ti-am sarutat fata cu bruma diminetii. Am revarsat asupra ta mireasma dulce si parfumata a florilor. Ti-am fredonat o melodie de dragoste prin ciripitul pasarelelor. Ai trecut pe langa mine grabind pasul. Mai tarziu, te-am privit mergand si discutand aprins cu vecinii si prietenii.Ah! Cat as fi dorit sa schimbi cateva cuvinte si cu Mine! M-am apropiat si am sperat sa-Mi vorbesti. Ai trecut pe langa Mine, fara sa ma bagi in seama. Dupa amiaza ti-am trimis o ploaie invioratoare ti-am stralucit fiecare picatura. Am strigat din cer cu glas de tunet, doar, doar Ma vei auzi! Apoi ti-am picurat un curcubeu fermecator in mijlocul norilor Mei aurii. Mi-am zis: “Cu siguranta Ma vei vedea!” Seara, la sfarsitul zilei, ti-am trimis un apus de soare minunat, apoi ti-am facut cu ochiul de mii de ori prin stelele Mele stralucitoare, sperand ca Ma vei vedea si-Mi face si tu cu ochiul. Am ramas inselat si de aceasta data. In sfarsit, noaptea, la culcare, am revarsat lumina lunii pe fata ta, ca sa-ti amintesc ca nu te-am uitat. Am sperat ca macar acum ai sa-mi vorbesti, inainte de culcare. Nu Mi-ai spus nici un cuvant. M-a durut mult acest lucru si totusi am continuat sa stau de veghe la capataiul tau, sperand ca macar a doua zi vei observa prezenta Mea. Tot astfel, in fiecare zi, am continuat sa Ma descopar prin tot felul de cai, nadajduind ca vei dori sa fiu Pastorul tau. Eu pot sa-ti port de grija ca nimeni altul. Eu sunt Pastorul cel bun, care si-a dat viata pentru oile sale. Eu am venit pentru ca oile mele sa aiba viata din belsug. Dragostea mea pentru tine este mai adanca decat marea si mai inalta decat cerul; te iubesc cu iubire vesnica, pastrandu-ti, de aceea, bunatatea Mea. Vreau sa mi te daruiesti si am atatea sa-ti impartasesc. Pentru binele tau, te rog sa-mi raspunzi! Iata, Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine. Al tau prieten care te iubeste, Iisus Cristos |
"Mintea e ca o parasuta. Functioneaza daca este deschisa." Sir James dewar
|
"Cine intreaba este prost pentru 5 minute, dar cine nu intreaba ramane prost o viata."
Proverb chinezesc "Sinceritatea este extrem de periculoasa pentru toti cu exceptia prostilor." GB Shaw "Jumatate din lume nu reuseste sa inteleaga bucuriile si placerile celeilalte jumatati." Jean Austen "Scopul educatiei este de a inlocui o minte goala cu una deschisa." Malcolm Forbes |
Pentru suflet
"A fi constient ca esti ignorant este un mare pas spre cunoastere" (Disrelli) |
Rugaciunea seninatatii
"Doamne, da-mi starea de pace ca sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa le schimb pe cele pe care le pot schimba si intelepciunea de a putea face diferenta intre ele." Serenity Prayer "God grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference." |
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta." Woody Allen
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." "Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea." G. Brasseus "Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta." Anonim "In univers exista mai multa prostie decat hidrogen. Cat despre durata ei de viata, mai bine sa nu mai discutam." F. Zappa |
"De cand tot astepti norocu,ti-l faceai singur"
|
"Cea mai înverşunată luptă este cu tine însuţi. Te afli în ambele tabere."
Voltaire |
"Cea mai înversunata lupta este cu tine insui. Te afli in ambele tabere."
Voltaire |
"Adevărata milostenie e relaţia pur morală, harică, cu aproapele, tot aşa cum adevărata rugăciune e relaţia pur morală, harică cu Dumnezeu." sau
"Unindu-se moral în rugăciunea adevărată cu Dumnezeu, omul nu se uneşte cu El doar pe sine însuşi, ci îi uneşte cu El şi pe ceilalţi; el devine un inel de legătură între Dumnezeu şi creaţie, între lumea divină şi cea naturală. Predându-se liber lui Dumnezeu, voinţă omenească nu este mistuită de El, ci este asociată ei şi devine o forţă nouă, divino-umană, în stare să facă lucrarea lui Dumnezeu în lumea oamenilor. Prin aceasta, rugăciunea adevărată, ca o legătură moral-harică cu Dumnezeu, se deosebeşte de toate celelalte relaţii umane cu Divinitatea." "Esenţa cea mai adâncă a omului este libertatea sau voinţa sa morală, şi de aceea, unirea existenţială cu Dumnezeu înseamnă pentru om a-I preda în mod liber voinţa sa." Toate citatele sunt de Vladimir Soloviov |
Nu da pacea pe dreptate!!!
ce bine ar fi sa fac asta dar nu prea reusesc!!! :( |
"Ca si Adevarul, Eroarea isi are adeptii sai."
"Sa nu te increzi in exemplul altuia; cugeta dupa tine insuti; consulta, delibereaza si alege in mod liber." Pitagora |
celui multumit i se va da si mai mult.celui nemultumit i se va lua si ce are. credeti-ma chiar asa si este
|
Pretul creierului
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pentru ca sunt singurele creiere folosite, celelalte sunt ca noi." Trimite acest mesaj unei femei inteligente care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta. Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit! |
"Bufnita nu e ce pare a fi". Twin Peaks
|
"Iti creezi propriul univers pe masura ce traiesti." – W. Churchill
|
"Nu-ti fie teama ca înaintezi prea încet. Teme-te daca te opresti."
Sun Tzu |
Un profesor de filosofie statea in fata studentilor sai avand cateva obiecte pe catedra. Cand a inceput ora, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare si a inceput sa-l umple cu pietre avand diametrul de aproximativ 5 cm. Apoi i-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin. Toti studentii au fost de acord ca borcanul este plin. Apoi, a luat o cutie cu pietricele si le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur, acestea s-au rostogolit printre pietrele mari si au umplut spatiile ramase libere. I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul este plin. Au fost din nou de acord ca este plin, si au ras. Profesorul a luat o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur, nisipul a umplut spatiul rămas liber.
Acum, spuse profesorul aratand spre borcan, vreau sa recunoasteti ca aceasta este viata voastra. Pietrele mari sunt lucrurile importante: familia, partenerul, sanatatea si copiii vostri, lucruri care, chiar daca totul este pierdut, si numai ele au ramas, viata voastra tot ar fi completa. Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează: slujba, casa şi maşina. Nisipul reprezintă lucrurile mici, care completeaza restul. Daca puneti in borcan mai intai nisipul, nu mai ramane loc pentru pietrele mari si pentru pietricele. La fel se desfasoara si viata voastra: daca va consumati timpul si energia cu lucrurile mici, nu veti avea niciodata spatiu pentru lucrurile importante. Fiti atenti la lucrurile care sunt esentiale pentru fericirea voastra. Jucati-va cu copiii vostri, faceti-va timp pentru controale medicale, duceti-va partenerul la dans. Va ramane mereu destul timp sa mergeti la serviciu, sa faceti curat in casa, sa dati o petrecere sau sa duceti gunoiul. Aveti grija de pietrele mari in primul rand, de lucrurile care intr-adevar conteaza. Stabiliti-va prioritatile! Restul... este doar nisip. Iata si continuarea: Dupa ce toata lumea a fost de acord ca profesorul umpluse borcanul si daduse lectia de viată, parea ca nimic nu mai poate fi spus. Profesorul lua o halba de bere si o turna in borcan care, desi plin, absorbi intreaga cantitate de lichid, printre pietre, pietricele şi nisip. Acum era intr-adevar plin. Şi spuse: oricat de plina va va fi viata, intotdeauna va fi loc si pentru o bere cu prietenii! |
"Politica este a doua cea mai veche profesie din lume, dar trebuie sa o practici o vreme ca sa intelegi cat e de inrudita cu prima." Ronald Reagan
"Oamenii care se uita la stele nu se tem de intuneric." Carl Sagan "Prostia si vanitatea merg mina in mina." Beaumarchais "Politetea nu costa nimic, dar cumpara orice." Montaigne |
"Atunci cand te simti singur si gol inseamna ca nu esti iubit si pretuit. Ofera cuiva iubirea si pretuirea si aprecierea de care ai nevoie si apoi vei simti cum toate acestea se vor intoarce la tine. Trebuie sa te simti mai intai fericit pentru a fi fericit." Autor nespecificat
|
"In natura nu e nici rasplata, nici pedeapsa; exista doar consecinte."
Robert Ingersoll |
"Vei gasi, privind in urma la viata ta, ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai facut lucruri in spiritul iubirii."
Henry Drummond |
"Moartea oricarui om i-a ceva din mine pentru ca eu sunt o parte din umanitate."(J.Donne)
"Constiinta vietii pretuieste mai mult decat viata"(F.M.Dostoievski) "Cauta la altii virtutiile,iar la tine viciile"(B.Franklin) "Fatalitatea nu exista decat in slabiciunile oamenilor"(J.Giraudoux) |
"Pacea sufletului nu omoara speranta sau aventura, munca ori dragostea. Ci doar curge molcom prin peisajul vietii noastre ocupate, neauzit si puternic; luminos si bland. Intarindu-ne-n fapta si visare."
P. Brown |
Vad ca s-au sters mesaje fara sa fiu intrebata , altele se modifica sau se imbunatatesc . Din ce motive ,lesne de inteles !
Nu-i nici o problema ,numai ca nu trebuie sa uitam ca ele trebuie sterse si in cer si fara pocainta nu se iarta nimic. Din acest motiv intervin si ma rog la Dumnezeu sa ierte si sa stearga orice cuvint din acest forum , daca cineva mi-a gresit mie personal . Nu vreau sa fie nimeni judecat din cauza mea . Iarta-i Doamne pe toti si binecuvinteaza-i ! Iarta neputinta omeneasca de a rosti macar o singura data cuvintul "iertare" ! Amin ! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:23:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.