![]() |
Rugaciunea bolnavului inainte de operatie
Draga mea Andra, indraznesc sa-ti trimit o rugaciune, poate o cunosti deja, pe care eu am citit-o o perioada de timp, chiar si sotul meu a citit-o. Rugaciunea se citeste inainte de operatie, asa ca pana va fi clipa operatiei va fi bine daca ne-am ruga cu totii pentru sora ta, ca sa treaca cu bine peste momentul operatiei. Sotul meu a trecut prin 2 operatii foarte grele, asistentele din tura de noapte nici nu credeau ca Vasile va trece fiecare din noptile de dupa operatie. Organismul slabeste foarte tare, se pierde mult sange, plus ca tumoarea din corp ii manca din os si fizic se simtea din ce in ce mai slabit.
Si nu in ultimul rand vreau sa te sfatuiesc ca daca sora ta nu are un duhovnic, sa-si faca cat mai repede cu putinta. Un preot alaturi de intreaga familie e ceva extraordinar. Sotul meu nu se spovedise de mai bine de 12 ani, iar parintele Adrian a fost ca un mare DAR de la Dumnezeu, drept pentru care , cu aceasta ocazie, eu, impreuna cu fetita noastra, Anastasia, vrem sa-i multumim din suflet ca a fost alaturi de noi in tot acest timp. Fara acest preot minunat nu cred ca am fi ajuns singuri tocmai pana aici. Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si putere in tot ceea ce face. Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor. Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dat tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor. Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele. Amin |
Doamne ajuta!
Citat:
parintele Ionel Vasile Maria Genoveva Simona Mihaela Gheorghe Vasile Ilie Floarea Ionela Maria Cristina Elena Ioana Alexandra Silvia Ionela Daniel |
Rugaciune
parintele Sorin Adrian
parintele Ionel Vasile Maria Genoveva Simona Mihaela Gheorghe Vasile Ilie Floarea Ionela Maria Cristina Elena Ioana Alexandra Silvia Ionela Daniel Simona Mihaela intra maine dimineata in sala de operatie pentru o interventie complicata pe creier. Medicul a linistit-o astfel: "Eu am mana, dar Dumnezeu o manevreaza!" Doamne miluieste! |
Doamne miluieste!
|
Dumnezeu sa va ajute.
Imi pare foarte rau ca trebuie sa trece-ti prin asa ceva, o familie asa de frumoasa. Fetita voastra este tare draguta. Si noi avem doua fetite si trecem prin vremuri grele, dar dupa ce am citit despre cazul tau,mi-am dat seama ca Dumnezeu are lucruri mai importante de rezolvat acum decat problema mea. Ma voi ruga pentru voi, sa va ajute Dumnezeu. Nu trebuie sa te sperii pentru ca totul se intampla din voia Domnului si el este cu noi toti.
|
Citat:
Iata un sfat care vi se potriveste si voua! |
Eu nu ma sperii deloc. Ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea multa rabdare si putere ca sa le trec pe toate cu bine. Dumnezeu le ingaduie pe toate, bucurii si suferinte.
|
Doamne miluieste!
Citat:
Citat:
Sa ne rugam mereu pentru cei bolnavi de langa noi, sau de mai departe! parintele Sorin Adrian parintele Ionel Vasile Maria Genoveva Simona Mihaela Gheorghe Vasile Ilie Floarea Ionela Maria Cristina Elena Ioana Alexandra Silvia Ionela Daniel Camelia Livioara Elena |
Citat:
|
Care dintre dumneavoastra ati putea sa donati sotului meu o pereche de carje???
|
Iti pot trimite. Trimite-mi pe MP adresa postala.
Doamne ajuta! |
multumire
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Oricum am avut o saptamana oribila, numai cu impedimente, iar vestea asta a venit cam pe neasteptate. Dumnezeu sa va rasplateasca cum stie El mai bine!!!! Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Am revenit cu vesti....sora mea a inceput prima cura de citostatice la spitalul Fundeni.Nu se simte bine,dar asta este.Doctorul ne-a spus ca dupa 3 cure,o sa o opereze si apoi urmeaza o proteza.Sper sa se faca bine.
|
Draga Andra,
Ma bucur ca ai revenit cu vesti noi legate de starea de sanatate a surorii tale. La o astfel de boala nici n-ai cum sa aduci vesti bune, cel putin in prima parte. Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, post si rugaciune. Acestea din urma va vor ajuta considerabil. Sunt tare curioasa sa-mi spui in ce stadiu a bolii se afla sora ta, daca tumoarea e umflata-adica vizibila. In ceea ce priveste chimioterapia........ dupa a doua cura parul va incepe sa cada, cel putin in cazul sotului meu s-a intamplat. Toleranta citostaticelor difera de la organism la organism. Dupa a treia cura de chimioterapie sotul meu se simte bine, are doar o stare usoara de greata, insa asta o combatem cu alimentatia bogata in fructe si legume proaspete. Medicul oncolog pe care il consultasem noi inainte de operatia chirurgicala nu ne-a recomandat chimioterapia inainte, domnul profesor considerand ca se slabeste organismul foarte tare si nu va reactiona bine in timpul operatiei. Dupa parerea mea cred ca a procedat foarte bine. Operatiile chirurgicala au fost 2 extrem de grele, a pierdut foarte mult sange. Iti doresc tie si familei tale putere de a trece prin toate incercarile astea, iar Sfantul Ierarh Nectarie sa vegheze la capul surorii tale mereu.
Doamne ajuta!!!! |
Buna ziua.Ce sa va spun doamna ca nici eu nu stiu....e vizibila dar nu foarte mare.Ca o umflatura.Sora mea face un repaus de 2 saptamani dupa care se va intoarce sa inceapa a doua cura de citostatice.Inca nu stim daca reusim sa plecam in strainatate,dar oricum am inceput sa strangem bani pentru ca daca nu reusim in afara,aici costa pana in 15000 de euro proteza.Multumesc,Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
|
Daca cineva are binevointa de a ne ajuta din toata inima va multumim!
|
Doamne ajuta, Andra!
Ce poti sa ne mai zici de starea de sanatate a surorii tale??? Ati reusit sa strangeti macar o suma de bani pentru operatie? Sa nu va pierdeti nadejdea in Dumnezeu niciodata!!!
|
Da,avem deja 3-4000 de euro,dar am primit o veste si mai buna,dar inca nu suntem siguri.Exista un program unde se ofera 5 proteze gratuite si speram ca putem sa intram si noi.Doamne ajuta!
|
Citat:
Atentie la psihic. Batalia cu cancerul se pierde pe sistem nervos. Regim de detoxifiere, ceaiuri sucuri de legume si fructe. Zaharul se inlocuieste cu miere. Carnea se exclude, caci hraneste celulele canceroase. Se beau zilnic trei cani de ceai dintr-un amestec format din: trei parti galbenele, o parte coada soricelului si o parte urzica. Se prepara intreaga cantitate necesara pentru o zi in care se adauga si o jumatate de lingurita planta maruntita de rostopasaca. In cantitati mari rostopasca e toxica, dar daca se ia doar o jumatate de lingurita planta maruntita pe zi, cancerul nu evolueaza. Fara chimioterapie! Aloea este un bun detoxifiant. Se pun intr-un borcaan trei parti de aloe si o parte miere si se lasa la macerat. Se consuma zilnic trei linguri din acel ameste. Argila se poate lua pe cale orala, dar se pot face si cataplasme. Naturist, vindecarea se produce incet si sigur. Un om informat stie ca nu toti suferinzii de cancer mor. De aceea, e bine sa cititi. Da, sa cititi despre cancer cat mai mult. Nu e bine ca bolnavul sa nu fie informat in legatura cu boala sa. Ea trebuie sa stie ca lupta. Cu o boala. Depresia e de la diavol, iar nadejdea este de la Dumnezeu. Sa-si ia un ragaz in care sa stea acasa, sa se roage, sa se informeze el insusi despre boala sa si sa incerce toate remediile naturiste. Pot fi contactati si medici naturisti. Am aflat ca in multe cazuri cancerul se produce din cauza unei ciuperci numita candida. De aceea, unii recomanda sa se ia in doze mici ... bicarbonat! Va spune o persoana care a avut cancer galopant in urma cu 11 ani. Nici acum nu mai consum carne. O detoxifiere mai rapida se poate obtine cu un plasture dupa reteta parintelui Gabriel Nicu: 2 kg de ceara 1 1/2 kg polen 200 g propopolis solild 200 g rasina de brad 9 linguri de ulei Se pun toate ingredientele la baie marina si se fierb pana se obtine o pasta omogena. Apoi se ia cu polonicul si se toarna pe o folie mare. Dupa ce pasta respectiva ajung la o temperatura suportabila, bolnavul este infasurat pana la gat. Bolnavul este uns mai inainte cu o alifie de galbenele si bineinteles cu ulei sfintit de la Sfantul Maslu. Plasturele se tine de seara pana dimineata. A doua zi se sterge plasturele cu o carpa si se pune inapoi in vasul in care a fiert pentru a fi reincalzit seara. Un plasture poate fi utilizat de 9 ori. Se poate incerca si cu cantitati mai mici (400 g ceara, 300 g polen, 50 g propolis, 50 g rasina, 2 linguri de ulei.) In perioada acestui tratament se iau calciu si minerale din belsug, deoarece prin transpiratie se pierd minerale. Alimentatie vegetariana. Pana la procurarea acestor ingrediente, se poate pune cataplasma cu pasta de argila. Pe tot corpul sau partial. Sa aiba nadejde, caci Preasfanta Maica Domnului face multe minuni. Sa se spovedeasca si sa ia hotararea de a duce o viata dupa voia lui Dumnezeu dupa ce se va vindeca. Este esential. In caz ca fumeaza, sa renunte la fumat. Acestea sunt sfaturi date de parintele Gabriel Nicu (1964-2005) celor care se rugau pentru sanatate. Dumnezeu sa va ajute sa depasiti aceasta incercare cu bine. Curaj. Cu noi este Dumnezeu. |
Doamne ajuta !
http://webcache.googleusercontent.co...=ro&lr=lang_ro
p.s sper din tot sufletul sa va ajute cu ceva acest articol [ eu am acceptat boala . Nu m-am intrebat de ce tocmai eu ? Nu m-am gandit ca voi muri ci ca altii spun ca pot muri in sase luni , de parca nu era vorba despre mine ! Singura mea problema erau copiii . Cine-i va mangaia , cine-i va creste , cine-i va iubi ? Deci , trebuia sa fac orice pt copii . intai operatia apoi , cobalto (44 de sedinte ) si 7 serii de citostatice . Primul lucru pe care l-am facut cand am iesit din spital , a fost sa citesc despre cancer . apoi , mi-am schimbat total modul de viata nadejde si credinta totala in Tatal si Iisus Hristos modul de gandire - pozitiv relatiile cu cei din viata mea - am iertat , am uitat , am acceptat ... relatia cu mine- am invatat sa ma pretuiesc , sa ma bucur ca traiesc alimentatia-carne de pui , peste , multe fructe , legume, sucuri in special de sfecla rosie, am baut si ceai de spanz.] de 17 ani cred ca El m-a vindecat . Doamne , ajuta-i si vindeca-i pe toti . :6: |
Draga Andra,
Ce poti sa ne mai zici Andra de starea de sanatate a surorii tale? Cum mai evolueaza lucrurile acolo la voi??? Imi doresc din suflet sa aud vesti doar foarte bune, chiar daca boala in sine te aduce in stari foarte grele, uneori de deznadejde. Sa nu va pierdeti speranta niciodata, rugaciunea sa nu o abandonati, ca doar aceasta va va conduce spre rezolvarea problemelor. Sotul meu a reusit sa termine cu bine tratamentul cu citostatice, starea lui de sanatate e una buna. Dupa chimioterapie a reusit sa se puna cat de cat pe picioare. Vor urma niste sedinte de recuperare motorie, iar de luna viitoare va merge la serviciu, cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Maicii Sale.
|
Buna ziua.Sora mea urmeaza sa fie operata zilele astea.Sper ca totul sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.Va multumesc pentru incurajari.
|
referitor la siteul recomandat de tine daniela_b
Citat:
Nu neg ajutorul pe care l-a oferit multor oameni -fac referire strict la regimurile si unele sugestii de natura sa usureze suferinta fizica a unora, INSA in ceea ce priveste partea spirituala te asigur ca acolo este o PROBLEMA. nu este bine sa amestecam Biserica si credinta ortodoxa cu asemenea nebunii.Pseudo-teoriile pe care le expune acolo atat el cat ink 2 femei sunt de-a dreptul ineptii si ma mira ca unii oameni pot sa creada asa ceva. Reincarnarea este o notiune ce vine din Budism si nu are treaba cu Ortodoxia, ca sa nu mai spun de aberatiile pe care le expun mai apoi pe care nu are rost sa le mai reproduc caci insasi enumerarea ma repugna. Mare atentie ce citim...si daca citim sa trecem prin filtrul ratiunii si sa intrebam si duhovnicul sa cerem sfat. Insasi titlul cartii e ciudat de la o simpla privire: "Daruim Lumina si Iubire"- sa fim seriosi ..,cine este acela care poate darui lumina?cine este Valeriu Popa? pai multe din remediile care se gasesc acolo le stiu dinainte si sunt considerate leacuri babesti..deci stiute din batrani da? asa ca dumnealui a adunat leacuri si remedii si isi aroga drepturi si merite ca ar fi vindecat pe unii si pe altii.Dar de cand daruieste el lumina?As putea spune ca este chiar hilar insa nu este. Este nebunie. Sa avem grija cu nebunia unora sa nu ne sminteasca |
Citat:
|
Preasfântă Doamnă Născătoare de Dumnezeu, ajutătoare știută a tuturor, nu trece cu vederea pe cei care cădem la Tine. Te rugăm ascultă rugăciunea noastră si roagă-L pe Fiul Tău și Dumnezeul nostru să dăruiască sănătate bolnavei SILVIA-IONELA, ca împreună cu noi să Te preaslăvim în vecii vecilor Amin!
PS: Am rugămintea la domniile dumneavoastră să nu transformați topicul acesta intr-un loc de bălăcăreală. Oamenii pentru care ne rugăm au nevoie de ajutorul nostru, spiritual și material, așa că, veniți cu ceva bun. Iertați-mă daca v-am deranjat cu ceva. |
Buna ziua.Doar ce am vorbit cu parintii mei si mi-au spus ca sora mea a iesit acum din operatie si ca totul a decurs bine.Acum este la Reanimare si abia astept sa se trezeasca sa vorbesc cu ea.Vroiam doar sa va comunic si sa va multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat in aceasta situatie dificila.
|
Maica Sfanta si Bunul Dumnezeu sa o aiba in paza pe sora ta!Doamne ajuta !
|
Ma bucur enorm de mult ca treburile au decurs bine si in cazul vostru. Eu am trecut prin momente groaznice, o parte din membrii familiei ne-au abandonat si pot spune ca doar Hristos, Maica Sa si toti sfinții au fost alaturi de noi, fară de care n-am fi reușit mare lucru. Trebuie să aveți o gândire pozitivă în permanență , iar rugaciunea să nu vă lipsească.
Doamne ajută și să ne mai ții la curent cu starea de sănătate a surorii tale! Poate și alte persoane încercate de această boală cruntă vor găsi raspunsuri la problemele lor. Multă sănătate și putere va doresc vouă și, în primul rând, Silviei, pentru că vor mai fi momente dificile și de acum înainte. Până în prezent ați trecut doar de cateva etape. Celelalte sper să nu mai apară. Să auzim numai de bine!!!!!! |
Citat:
Eu am activat, o perioada, printre bolnavii de cancer, in faza terminala. Am cunoscut persoane care prezentau semne de vindecare. Apoi,dupa un timp, aflam cu uimire si durere ca au murit. Cred ca, pe linga ceea ce ofera medicina sunt necesare si alte masuri pentru o vindecare reala. Urmareste documentarele de pe urmatorul link:http://altamed.wordpress.com/cancer/ Al doi-lea documentar (cel care inepe cu "remediul pentru cancer nu va fi gasit sub microscop ci pe farfurie") mi s-a parut foarte interesant. Sper sa va fie de folos. Domul sa va aiba in grija. P.S. Nu am apucat sa urmaresc decat primele doua documentare. Poate veti gasi mai multe sfaturi de folos si in celelalte. P.S.2 Prenumele meu este tot Vasile (ca al sotului tau). Ma voi ruga pentru el si pentru voi. |
Dpamne ajuta!
Eu si sotul meu va multumim pentru raspunsurile pe care le primim din partea dumneavoastra, iar daca cineva vrea sa posteze orice folositor noua o poate face oricand. Noi stim ca vindecarea o gasim la Dumnezeu si totul se intampla doar cu voia Sa, asa ca nu ramane decat sa ne rugam Domnului, Maicii Sale si tuturor sfintilor să ne dea putere sa ducem crucea bolii cu demnitate si sa trecem peste toate obstacolele ce vor veni.
|
Folositi reteta data de Monica Tatoiu.Poate da rezultate.Daca da,anuntati-ma si pe mine.Si as mai avea o rugaminte.Sora mea are nevoie de sulfat de magneziu fiole si nu se mai gaseste in Romania.Daca cunoasteti pe cineva care vinde sau aveti rude in Republica Moldova,Ungaria va rog imi trebuie urgent.
|
Cum se simte sora ta????, Iar daca poti, da mai multe detalii asupra momentelor prin care a trecut ea- dar si voi ca familie, cum a decurs operatia si ce tratamente a urmat dupa operatie. Noi nu testam tratamentul recomandat de doamna Tatoiu pentru ca acum nu se mai pune problema unei tumori. In cazul in care va recidiva si vor aparea metastaze, poate o sa incercam si noi aceasta reteta miraculoasa. Acum ne concentram mai mult pentru o viata duhovniceasca placuta lui Dumnezeu si o alimentatie echilibrata. Oricum, Dumnezeu decide soarta noastra, indiferent de tratamentele si indicatiile celor din jurul nostru.
Va dorim multa sanatate si putere sa le indurati pe toate. |
Cu ceaiul acesta ati incercat: http://chippewa.alb.ro/ ?
Se pare ca a dat rezultate spectaculoase in tratamentul cancerului... |
Am încercat Sfânta Împărtășanie și au fost rezultate spectaculoase. Încercați și voi, ACESTA este ceaiul care vindecă trupurile și sufletele noastre.
|
Citat:
De aceea am dat aceasta sugestie,pentru ca am auzit foarte multe pareri pozitive referitoare la acest ceai,efecte secundare nu sunt si cred ca merita incercat. |
Sa il laudam pururea pe Domnul nostru ca ne vindeca de toate bolile trupesti si sufletesti
|
Laudat fie numele Domnului în vecii vecilor. Amin!
Nu vreau sa fiu interpretata gresit, apreciem faptul ca ne faceti recomandari. Nu contestam tratamentele natiriste dar, dupa cum am mai precizat, in cazul sotului meu nu a fost necesar. In prima faza s-a urmarit dupa depistarea tumorii inlaturarea ei pe baza chirurgicala, intrucat era o tumoare extrem de agresiva. Noi , practic, n-am avut timp sa testam retete si fel de fel de ceaiuri. In tot acest timp ne-am rugat lui Hristos sa se milostiveasca de noi si n-am incercat decat Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie. In viitor poate o sa testam toate retetele sugerate de voi toti. Noi urmarim cu mare interes mesajele dumneavoastra, a tuturor, drept pentru care va multumim din inima.
|
Multumire si iertare
Am citit forumul d-voastra si il urmaresc cu mare dragoste intrucat gasesc multe cuvinte de folos sufletului meu pacatos. Datorita lui Dumnezeu si acestor lecturi am gasit puterea de a asterne cateva cuvinte pe acest forum.
Cu aceasta ocazie as dori sa multumesc Lui Dumnezeu pentru ca m-a binecuvantat cu aceasta boala - semn al dragostei Sale nemarginite fata de oamenii pacatosi. Multumesc inca o data Lui Dumnezeu pentru ca mi l-a adus in viata pe Parintele Duhovnic Adrian ce s-a rugat si se roaga neincetat pentru sufletele noastre pacatoase si constituie o binecuvantare pentru sufletul meu pacatos. Multumesc Lui Dumnezeu pentru ca mi-a harazit o sotie si o fetita care mi-au fost alaturi si in toate clipele grele si ma ajuta sa lupt cu patimile acestei vieti. Va multumesc si voua iubitilor credinciosi pentru rugaciunile voastre care mi-au fost de un real folos in lupta cu boala trupeasca, insa mai ales cu cea sufleteasca si va rog sa ma iertati pentru ca abia acum am gasit puterea de a scrie aceste cuvinte de multumire. |
Lamuriri
Daca va dori cineva sa-i impartasesc minunea prin care Dumnezeu a dorit indreptarea mea sufleteasca ii stau la dispozitie oricand. Subliniez ca tot ce mi s-a intamplat din decembrie 2009 si pana in luna mai 2010 a fost minunea Lui Dumnezeu si numai prin puterea Lui am ajuns sa va scriu aceste randuri.
Doamne ajuta si iertati-ma! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:34:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.