![]() |
tot ..porcina..
În Germania: statistica este realizata în mod ironic de catre “Arbeitsgemeinschaft Influenza” ( Comunitatea de lucru în cazuri de gripa), care este afiliata Institutului Robert Koch si finantata totodata de ei. Graficul lor arata o crestere ascendenta cu un vârf în luna august 2009 ( care trebuie sa ne convinga ca este o pandemie!) iar apoi o scadere constanta, ceea ce demonstreaza ca de fapt s-a imunizat întreaga populatie din Germania si ca “pandemia” este în regresie. Din pacate sunt putini care se enerveaza ...Unul dintre ei este sociologul cunoscut Jean Ziegler care declara ca “aceasta gripa noua a fost exploatata cu sânge rece.” El spune ca oamenii au alte griji decât gripa asta precum foamea, lipsa de domiciliu, saracia.
CONCLUZII: - pandemie de gripa nu exista(!) dar exista un test pandemic creat de CDC ! - CDC poate sa declare o pandemie ( schimbând criteriile) oricând si oriunde! Iar aceasta stare se poate repeta oricând. Ei o doresc si atunci se va repeta! - Nu am date, dar se pare ca exista laboratoare ale Armatei care cultiva virusuri pandemice; - Cine profita? Producatorii de vaccinuri si de medicamente antivirale ( Tamiflu, etc)! Este vorba de 100 de miliarde de Euro, bani proveniti din vânzarea vaccinurilor; - Dupa administrarea de Tamiflu la adolescentii din Japonia a crescut mult numarul de sinucideri în rândul acestora. Sa fie efecte secundare? Se stie ca acest medicament scurteaza doar cu o zi boala! - Putem avea încredere în WHO? Ea de fapt nu apara interesele populatiei, ci ale producatorilor de vaccinuri si medicamente. Vicepresedintele de la WHO a lucrat înainte la CDC. - Putem avea încredere în CDC? Nu. Ei au creat si o stare de panica. - În Germania, putem avea încredere în Institutiile noastre? Nu. Institutul Robert Koch (IRK) nu critica nici WHO, nici CDC si a acceptat imediat starea de pandemie. Presedintele de la IRK ( membru si la Compania farmaceutica Shering) si cel de la STIKO afirma ca “este un drept al omului sa se vaccineze iar cel care refuza vaccinul este un om iresponsabil”. Fostul sef de la STIKO a “ajuns “ acum la Firma Novartis. Fostul Ministru al Sanatatii ( Andreas Fischer) lucreaza acum pentru Industria Farmaceutica. Institutul Paul-Ehrlich a renuntat în cazul vaccinului pentru gripa prcina la verificarea efectelor secundare ale vaccinului. Nu exista studii! Acesta este motivul pentru care nu se cunosc efectele secundare si nu faptul ca ele nu er exista! Doar pacientii vor fi cei care vor afla pe pielea lor care sunt aceste efecte secundare în timp! Angela Merkel se gândeste sa creeze un “Health Care Center” pentru a desfiinta medicii de familie...Dar prin introducerea unei linii telefonice se vor da probabil indicatii pentru tratamente..( Te doare piciorul stang? Apasa tasta1 .Te doare piciorul drept? Apasa tasta 2..). Un Ministru din Bavaria declara foarte sincer ca Politica nu are nici o putere asupra acestui Lobby al Firmelor Farmaceutice. - Pandemiile “planificate” sunt foarte avantajoase. Pentru stadiul 1 de pandemie se pot aloca din buget deja 100 miliarde de Euro . Pentru stadiul 2 se aloca din nou aceasta suma tot la 2-3 ani. Pentru st.3 la fel, etc. - Ne punem întrebarea:”Va fi vaccinul obligator?” Nu, as zice . Apari prea multe discutii oficiale, oamenii sunt alertati si scade vânzarea vaccinului, asa cum s-a întâmplat în cazul vaccinului Gradasil. Mai bine spun ei( producatorii): “ sa lasam sa mearga oamenii singuri, ca oile, la vaccinare, nu trebuie sa-i împingem, dar nici nu dorim discutii oficiale care ne dauneaza!” - Adjuvantii din vaccinuri : nu sunt testati suficienti si sunt periculosi. La gravide stimuleaza imunitatea celulara TH1 prin care va fi respins fatul si avortat. S-au si întâmplat astfel de avorturi spontane. Sqalena este un astfel de adjuvant. Vaccinul Pandemrix produs de Glaxo Smith Kline si vaccinul Focetria produs de Novartis sunt astfel de vaccinuri periculoase. Hidroxidul de aluminiu este neurotoxic! Mercurul din vaccinuri este de asemenea foarte periculos, fiind neurotoxic. O vreme el nu a mai existat în vaccinurile din Germania dar acum s-a reintrodus. Mercurul este un conservant care previne infectarea vaccinului, fiind în cantitate de 5 micrograme în vaccinul Pandemrix ( flacon cu o doza) si 50 de micrograme în vaccinul Focetria ( flacon cu 10 doze). Dar între timp au fost modificate dozele de mercur de catre Institutul Paul Ehrlich (IPE) crescând de la 5 la 25 micrograme mercur per doza! Am scris despre asta la IPE dar mi-au raspuns ca nu am dreptul la astfel de date. - nu avem dovezi de la nici un Institut sau Companie Farmaceutica ca cei vaccinati vor fi mai sanatosi decât cei nevacinati; - “riscul vaccinului nu este calculabil!” spun cei de la IPE; - Coruptia nu poate fi înlaturata de la o zi la alta dar este nevoie de programe îndelungate si sa fim mereu activi, sa facem proteste în fata Ministerului Sanatatii iar mass-media va reactiona si în felul acesta si populatia se va trezi si îsi va da seama ca ceva nu este in regula. Traducere: dr. Christa Todea- Gross 10.01.2010, Cluj-Napoca Publicat de Mircea Puscasu la 01:23 |
iata atitudinea unui jurnalist german..pe cind si la noi?!
Conferinta sustinuta de jurnalistul german pe probleme medicale Hans Tolzin
la 1 octombrie 2009 la Stuttgart/Germania CONCLUZII: - pandemie de gripa nu exista(!) dar exista un test [experiment] pandemic creat de CDC ! - CDC poate sa declare o pandemie (schimbând criteriile) oricând si oriunde! Iar aceasta stare se poate repeta oricând. Ei o doresc si atunci se va repeta! - Nu am date, dar se pare ca exista laboratoare ale Armatei care cultiva virusuri pandemice; - Cine profita? Producatorii de vaccinuri si de medicamente antivirale (Tamiflu, etc)! Este vorba de 100 de miliarde de Euro, bani proveniti din vânzarea vaccinurilor; - Dupa administrarea de Tamiflu la adolescentii din Japonia a crescut mult numarul de sinucideri în rândul acestora. Sa fie efecte secundare? Se stie ca acest medicament scurteaza doar cu o zi boala! - Putem avea încredere în WHO? Ea de fapt nu apara interesele populatiei, ci ale producatorilor de vaccinuri si medicamente. Vicepresedintele de la WHO a lucrat înainte la CDC. - Putem avea încredere în CDC? Nu. Ei au creat si o stare de panica. - În Germania, putem avea încredere în Institutiile noastre? Nu. Institutul Robert Koch (IRK) nu critica nici WHO, nici CDC si a acceptat imediat starea de pandemie. Presedintele de la IRK (membru si la Compania farmaceutica Shering) si cel de la STIKO afirma ca “este un drept al omului sa se vaccineze iar cel care refuza vaccinul este un om iresponsabil”. Fostul sef de la STIKO a “ajuns“ acum la Firma Novartis. Fostul Ministru al Sanatatii (Andreas Fischer) lucreaza acum pentru Industria Farmaceutica. Institutul Paul-Ehrlich a renuntat în cazul vaccinului pentru gripa prcina la verificarea efectelor secundare ale vaccinului. Nu exista studii! Acesta este motivul pentru care nu se cunosc efectele secundare si nu faptul ca ele nu er exista! Doar pacientii vor fi cei care vor afla pe pielea lor care sunt aceste efecte secundare în timp! Angela Merkel se gândeste sa creeze un “Health Care Center” pentru a desfiinta medicii de familie…Dar prin introducerea unei linii telefonice se vor da probabil indicatii pentru tratamente..(Te doare piciorul stang? Apasa tasta1 Te doare piciorul drept?Apasa tasta 2..). Un Ministru din Bavaria declara foarte sincer ca Politica nu are nici o putere asupra acestui Lobby al Firmelor Farmaceutice. - Pandemiile “planificate” sunt foarte avantajoase. Pentru stadiul 1 de pandemie se pot aloca din buget deja 100 miliarde de Euro . Pentru stadiul 2 se aloca din nou aceasta suma tot la 2-3 ani. Pentru st.3 la fel, etc. - Ne punem întrebarea: ”Va fi vaccinul obligatoriu?” Nu, as zice. Apar prea multe discutii oficiale, oamenii sunt alertati si scade vânzarea vaccinului, asa cum s-a întâmplat în cazul vaccinului Gradasil. Mai bine spun ei (producatorii): “sa lasam sa mearga oamenii singuri, ca oile, la vaccinare, nu trebuie sa-i împingem, dar nici nu dorim discutii oficiale care ne dauneaza!” - Adjuvantii din vaccinuri: nu sunt testati suficienti si sunt periculosi. La gravide stimuleaza imunitatea celulara TH1 prin care va fi respins fatul si avortat. S-au si întâmplat astfel de avorturi spontane. Sqalena este un astfel de adjuvant. Vaccinul Pandemrix produs de Glaxo Smith Kline si vaccinul Focetria produs de Novartis sunt astfel de vaccinuri periculoase. Hidroxidul de aluminiu este neurotoxic! Mercurul din vaccinuri este de asemenea foarte periculos, fiind neurotoxic. O vreme el nu a mai existat în vaccinurile din Germania dar acum s-a reintrodus. Mercurul este un conservant care previne infectarea vaccinului, fiind în cantitate de 5 micrograme în vaccinul Pandemrix (flacon cu o doza) si 50 de micrograme în vaccinul Focetria (flacon cu 10 doze). Dar între timp au fost modificate dozele de mercur de catre Institutul Paul Ehrlich (IPE) crescând de la 5 la 25 micrograme mercur per doza! Am scris despre asta la IPE dar mi-au raspuns ca nu am dreptul la astfel de date. - nu avem dovezi de la nici un Institut sau Companie Farmaceutica ca cei vaccinati vor fi mai sanatosi decât cei nevacinati; - “riscul vaccinului nu este calculabil!” spun cei de la IPE; - Coruptia nu poate fi înlaturata de la o zi la alta dar este nevoie de programe îndelungate si sa fim mereu activi, sa facem proteste în fata Ministerului Sanatatii iar mass-media va reactiona si în felul acesta si populatia se va trezi si îsi va da seama ca ceva nu este in regula. Traducere: dr. Christa Todea- Gross 10.01.2010, Cluj-Napoca |
Citat:
|
O femeie din localitatea prahoveana Plesa a intrat in coma profunda dupa administrarea vaccinului comtra gripei porcine si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.
La scurt timp dupa administrarea vaccinului produs de Institutul Cantacuzino, femeia a acuzat stari de ameteala, dureri de cap si febra, iar in cateva momente si-a pierdut cunostinta si a intrat in coma, potrivit site-ului StiriPrahova.ro. Publicatia prahoveana sustine ca autoritatile locale incearca sa musamalizeze acest caz, la ordinul Ministerul Sanatatii, pentru a nu crea panica si randul populatiei, care a luat cu asalt centrele de vaccinare, in ultimele zile. sursa o gasiti aici http://www.ziare.com/gripa-porcina/o...porcine-986888 se pare ca femeia intre timp a murit. |
Sa vedeti emisiune lu Badea.
Nu sunt un fan da asta e de interes. E despre vaccin si internauti. cu victor roncea, cu mercur cu tot tacamul. O gasiti maine inregistrata pe site-ul antena3. Super tare... http://www.armonianaturii.ro/Vaccina...D_1087-articol |
Citat:
Tu esti un caz particular, nu generaliza. Chestia cu "sursa sigura" e interpretabil. Ceea ce e sigur pentru tine pentru altii poate sa nu fie asa sigur. Nu mi-ai zis daca ai face experimentul cu vitamina D si TBC -ul. |
(.........)
|
Citat:
Cine? dl. Puscasu? Sa fm seriosi. Faptul ca are un titlu de "doctor" inaintea numelui nu-l face competent in materie de imunologie sau toxicologie unde face afirmatii cu zero competente in domeniu. Afirmatii care sunt preluate de la altii si deloc gandite iar acolo unde mai intervine gandirea proprie se invecineaza cu ridicolul. A fost intrebat in ce domeniu al medicinei este specializat, a refuzat sa raspunda. Dumnealui nu este doar anti-vaccin-gripal, ci impotriva oricarui tip de vaccin. A fost intrebat daca isi asuma responsabilitatea pentru afirmatiile pe care le face, mai ales ca este medic si ar trebui sa respecte un cod deontologic in acest sens si a dat-o cotita, lasand sa se inteleaga ca nu poate gresi, fiind fara doar si poate infailibil. Dar binenteles, nu ezita sa critice producatorii de vaccin antigripal ca nu-si asuma responsabilitatea pentru produsele lor.. Este secondat de dr. Christa Todea-Gross, un talent asemantor in domeniul vaccinarii, care nici macar nu stie diferenta intre un adjuvant si conservant la vaccinuri, avand deasemeni o boala impotriva vaccinarii in general, desi nici unul din ei n-ar putea raspunde la intrebarea care din vaccinurile obligatorii pediatrice ar trebui facute si care nu. Ambii isi fac veacul pe grupul de discutii "provita" de pe yahoo, unde publica informatii culese de aiurea, fara a se obosi sa caute/publice si o terta opinie. Grupul este controlat de niste indivizi de la Provita Bucuresti si daca indraznesti sa-i contrazici sau corectezi pe susnumitii (cu argumente si studii medicale), esti redus imediat la tacere fara nici un fel de avertisment sau explicatie. |
Citat:
Tiroidita Hashimoto (tiroidita limfocitara autoimuna ) a fost descrisa in 1912 de Hashimoto (medic japonez). Este caracterizata de distrugerea celulelor foliculare, variate grade de infiltrare limfocitara si fibroza. Manifestarile clinice ale bolii sunt variabile si includ eutiroidism, hipotiroidism subclinic, hipotiroidism permanent si, mai rar, trecerea de la hipertiroidism la hipotiroidism sau invers.Tiroidita Hashimoto este uneori asociata cu alte boli autoimune: boala Addison (insuficienta suprarenaliana), diabet zaharat de tip 1, hipoparatiroidism, vitiligo, anemia pernicioasa, boli ale tesutului conjunctiv (de exemplu poliartrita reumatoida, lupusul eritematos sistemic , sindromul Sjögren) si sindromul Schmidt (boala Addison, diabet zaharat si hipotiroidism secundar tiroiditei Hashimoto). ce zici vrei sa afli mai multe ? cauta pe net ca sa intelegi cazul particular care NU vrea sa isi bage vaccin pt gripa noua ! si inca o chestie : niciodata sa nu zici niciodata ! asta dc intelegi ce vreau sa zic ! o zi buna si tie ,si du-ye ,alearga sa-ti faci vaccinelul ,dc tot spui ca este asa de "inocent" |
Citat:
cand am fost la doctor cu tiroida mea ,asta prin 2002 ,medicul mi-a dat un tratament gresit ,culmea un spital renumit din spania ,apoi dupa un an ff rau am mers la o doctorita particulara si ea m-a ajutat sa imi revin ! in 2009 cand am venit definitiv in ro ,am fost la dr harsan din ploiesti ,un nebun ,care mi-a spus ca dc imi ies analizele peste 2 ,sa iau inca o pastila ! deci eu nu sunt genul de om care sa faca de capul lui atunci cand e vb de boala lui ! inca o data MA REFEREAM LA ACEST VACCIN ! eu ma duc la control periodic la o dr f buna pe care am descoperit-o ,iau tratament pe viata ,iau antibiotic daca dr mea mi-l recomanda etc acum sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ! |
Incepe sa scape totul de sub control
Doamne-ajuta!
Oficial european: Pandemia de gripă nouă e falsă. Companiile farmaceutice vor fi investigate. (Antena 3) http://antena3.ro/stiri/externe/ofic...ate_89281.html Doamne-ajuta! |
Citat:
|
|
Citat:
|
|
asta cu cartofu mi-a placut cel mai mult! :)
|
Citat:
|
Citat:
Iarna era iarna...incepea uneori din noiembrie si ningea pana in februarie. Iar verile parca nu erau atat de calde ca acum. |
Leacurile bunicii
Dimineata faceti-va o felie de paine prajita pe plita, pe care o frecati cu usturoi si o ungeti cu ce vreti voi (unt, untura, ulei, cel mai mult imi place uleiul) puneti si putina sare. Faceti-va un ceai (de plante: coada soricelului, galbenele, tei, etc) in care adaugati o lingura de catina cu miere (pusa din vreme la borcan in frigider, boabele curatate de codite, si umplut borcanul cu miere atata cat mai incape dupa ce ati pus catina).
Asta e masa de dimineata. Apoi faceti o gargara calduta cu apa sarata si "trageti" cateva (2-3) prize pe fiecare nara-diluati-o putin fata de cea utilizata la gargara- (sare grunjoasa, 1 lingurita -nu cu varf- la o canuta de 100 ml apa). 100 ml de apa+lingurita de sare va ajung pentru 2-3 galgaieli si 2-3 prizari. Acum puteti iesi in multime. Seara cand va intoarceti acasa, inainte de culcare repetati figura cu gargara. Daca va da mana luati pentru sporirea imunitatii ceva tratament naturist, se gasesc in farmacii (Echinaceea, Septilin, etc). Prizatul acela de apa sarata pe nari o sa va desfunde nasul oricat de raciti ati fi. Veti avea surpriza ca dupa cateva minute de la prizare sa va curga picaturi de apa din nas, mai ales daca va incheiati la sireturi sau stati aplecati. Sanatate tuturor! Si nu uitati sa va rugati din toata inima, asa ca niste copii mici care cer ceva de la Parintele lor! |
Citat:
E clar ca "incalzirea aia globala" s-a cam incheiat... Veri calde, oooof of of si un pantof ce n-as da sa fie si aici 30 de grade, dar uite ca aici vara e la fel ca intotdeauna....temperaturi pana in 25, si ploi multe...si rar de tot zile insorite rau :29: |
Citat:
|
Citat:
|
inca nu-mi pica fisa cum se va numi urmatoarea gripa :29: cumva gripa legumicola? sau o sa fie divizata in gripa cepeasca, grupa varzeasca, gripa cartoafa, etc? hahahahahha :24:
ehe...mai sunt multi bani de incasat.... |
Daca tot sunteti atat de cunoscatori / cunoscatoare, poate-mi explicati si mie in ce consta diferenta, din punct de vedere al nocivitatii, dintre acest vaccin si cel de anul trecut pentru gripa sezoniera? Sau dintre el si cel de hepatita B?
Care e mai nociv si de ce? |
Citat:
Acum vine intrebarea, ce sens au unele vaccinuri, care apar peste noapte...nu li se cunosc efectele adverse si sunt si cam misterioase? Na, adica bun, fac un vaccin, dar macar sa stiu daca e imperios necesar, e ceva real, sau e doar un sf, menit sa aduca bani companiilor farmaceutice, care nici nu isi dau interesul in unele cazuri sa inspire credibilitate si responsabilitate???? |
Citat:
|
Citat:
|
gripa romaneasca...asta va veni....atatea discutii....nimeni nu stapaneste nimic....nici doctorii, nu cred ca mai stapanesc chestiile astea....oricum....ne distrugem....easy and safety!:43:
|
Citat:
|
Citat:
Adica iti zic cate in luna si in stele daca e sa treci la ceva concret si sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor lor, nimic. Ca "se vorbeste", "unii zic", etc. astea nu sunt dovezi. Si n-ar fi atat de mare baiul daca ar fi vorba doar de gripa porcina ca aici poate nu e ceva asa grav. Dar asa cum s-a intamplat si cu opozitia la vaccinarea HPV se va intampla si acum, de aici se va ajunge usor la opozitia la orice fel de vaccinuri (tot la fel de "argumentat") si asta deja e o chestiune de viata si de moarte cu care nu ne mai putem juca. |
http://www.youtube.com/watch?v=YEWGH...layer_embedded
Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda spune in filmulet care este adevarul despre vacinuri,.... asta ca sa vada cei doritori sa isi faca vacinul...cine are urechi de auzit sa auda.... |
Vaccinul contine mercur - citeste inainte sa te vaccinezi!
VACCINUL CONTINE MERCUR - CITESTE INAINTE SA TE VACCINEZI!
Citeste si da mai departe inainte de marea vaccinare cu mercur a tuturor copiilor scolari din Romania in februarie ! ! ! http://salvarearomaniei.blogspot.com Toate informatiile DOCUMENTATE despre vaccinurile HPV-CANCER-COL-UTERIN si AH1N1-GRIPA-PORCINA-NOUA, ce contin, prospectele oficiale, si de ce trebuie sa le evitati - contin mercur, aluminiu, formaldehida, scualena, polysorbat 80, si au ca efect sterilizare, handicapuri permanente si boli grave autoimune, autism, adhd, alzheimer, distrugerea sistemului nervos si organelor interne, copii defecti, mame de ingeri si moarte. SI MAI ALES DE CE AU BAGAT MERCUR SI CELELALTE CHESTII IN VACCIN! Referinte complete. PS - pentru cei care nu iau in serios aceste informatii si le eticheteaza "teoria conspiratiei" ESTE EVIDENT CA NU ATI AUZIT NICIODATA DE NATIONAL SECURITY MEMORANDUM 200! Va mai repet odata - cititi http://salvarearomaniei.blogspot.com inainte sa va vaccinati. Referinte complete. Sa nu ziceti ca nu vi s-a zis! |
inca mai sunt persoane care sa mai creada ca exista gripa porcina sau ca vaccinul este bun?:13: gripa porcina apare doar la incalzirea globala :24: ops, afara a nins si e frig..... hmmmm...deci unde-i incazlirea globala.... etc
|
Citat:
Iata cateva perle: "5 mcg sodium borate(OTRAVA-DOZA MORTALA 20g)," "contine sodiu borate care este o OTRAVA - doza mortala fiind 20g" http://en.wikipedia.org/wiki/Micrograms#SI_multiples 1 mcg (micogram) este a mia parte dintr-un miligram, a milioana parte dintr-un gram. Deci in vaccin sunt 0.000005g iar doza mortala este 20g, adica cat in 4 milioane de doze de vaccin, vedeti logica? Iata de ce este vaccinul periculos. 50 mcg polysorbate 80 E433* Polisorbat 80 Emulsificator derivat din acizi grasi de origine animala; folosit ca aromatizant sintetic, agent de suprafata, precum si la prelucrarea aluaturilor; poate mari absorbtia de substante liposolubile. Doza zilnică acceptată: Până la 25 mg/kg corp pentru tot grupul de compuși de la 430 la E436; pe de altă parte, doza nu a fost specificată pentru fiecare compus în parte. cu alte cuvinte chiar si la un bebelus de 2kg (caz extrem, desigur) doza zilnica acceptata este de 50mg, cam cat in 1.000.000 (un milion) de doze de vaccin. Se regaseste in cantitati mult mai mari (de ordinul mg nu mcg in ciocolata, produse de patiserie, ca excipient in diverse pastile, cosmetice, etc.) Dar nu, doar in vaccin este un dezastru si duce la infertilitate. Alt exemplu: "In statul Alaska, SUA, cel mai curat din toata america de nord, apa potabila se recomanda sa aiba sub 2.0 ppb (ppb=parti per billion = parti pe miliard) de Mercur." Deci ia sa vedem, cat mercur este considerat ok per litru de apa: 2 ppb la 1000g 0.000002g mercur, adica 2micograme. Un om bea in decurs de o luna minim 60 litri de apa, ceea ce inseamna 120 microgame mercur, adica cam cat in 5 doze de vaccin (si e considerat safe!). Pentru un an, 60 doze (minim!). Daca vorbim de mancare, lucrurile sunt si mai lejere: "si mercurul din parti (????) care se mananca din pesti trebuie sa nu treaca de 1000 ppb = 1.0 ppm" Cu alte cuvinte, la peste este permisa o concentratie maxima de 500 ori mai mare de mercur, adica la 1kg de peste avem 2000mcg pe kg adca cam cat in 80 doze de vacin!!!! Asta dupa un calcul grosier, pentru ca de fapt canitatea de mercur din thiomersal este pe undeva la jumatate din masa compusului. Dar totusi, individul vrea sa ne arate ce bun este el la matematica si intoarce calculele pe dos. In loc sa ia in calcul cantitatea de mercur administrata efectiv in organism, ne arata ca stie sa calculeze concentratia de mercur in ppm dintr-o doza de vaccin: "Pentru un vaccin tipic AH1N1 cum sint toate 4 aprobate de FDA, vezi prospectele mai sus, cantitatea de mercur este 25mcg la 0.5mL. Deoarece Cantgrip nu precizeaza cit mercur contine, vom face calculul pentru vaccinele aprobate de FDA. Nota - tiomersalul / thimerosalul contine mercur, dar este mai toxic decit mercurul elemental pur. Deoarece 1 L apa = 1 kg, cit este concentratia de mercur in ppb (parti per miliard) daca avem 25mcg mercur in 0.5mL? 0.5mL = 0.5g. (vaccin) 25mcg = 0.025mg = 0.000025g. (mercur) Deci, 0.000025g mercur / 0.5g vaccin = 0.00005, adica, o concentratie de 5 parti din 100000, sau 50 000 din 1 000 000 000. ADICA 50000 PPB!!! Ati inteles?" Da, am inteles, pe langa faptul ca nu stie ca diferenta intre milion si miliard este de x1000 nu de x10000, dupa el ceea ce omoara nu este cantitatea de otrava ci cat ea este de concentrata. Adica o lingura de otrava intr-un pahar cu apa poate trece neobservata (concentratie mica), pe cand o picatura intr-o lingurita sigur omoara (concentratie mare). Halal logica, se vede cam ce "specialisti" ne dau noua astfel de sfaturi. Calculul asta e invocat si de un individ care se da medic si din pacate ortodox pe deasupra, pe nume Mircea Puscasu, mare sef de organizatie ortodoxa cu un nume pe care il face de rusine, cu pata pusa impotriva oricarui soi de vaccin. Nici macar nu are habar ca vaccinurile pediatrice administrate la noi, nici macar nu contin thiomersal. |
Pai nu cred ca a murit gripa porcina, doar ca fiindca s-au vaccinat atat de multi oameni raspandirea ei a fost incetinita.
|
Citat:
|
Citat:
Spune cine, fratele lui si Bebelusa care au 0 barat pregatire medicala? |
Citat:
|
nu, doctorii au confirmat ca a murit din cauza unui stafilococ pe care l-a capatat cat a stat la terapie intesiva.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:08:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.