Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Despre bioterapie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8836)

kiralina 17.03.2010 21:50:01

Totusi nu vad unde e dracul cand dai din darul tau obtinut in chin si curatie,sanatate,in mod gratuit!eu nu am reusit sa il vad in zece ani oricat am despicat in 4 contextul acestor capacitati,impreuna cu mai multi parinti imbunatatiti.nimeni nu a gasit nici un drac ,nici unde.daca as fi primit capacitatile mele fiind o curva ordinara,cu tigara si bautura in fata,asa din senin,as fi avut motive sa cred ca dracul imi da tarcoale!dar asa,chinuita,curata si cu ani de rugaciune in spate,cum a intrat dracul?nu avea cum,nici de voia!era blocat din 3 motive!

kiralina 17.03.2010 21:51:22

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 224973)
Foarte multi au vorbit cu dumneata stimata doamna si ti-au explicat si s-au ales in cele din urma cu ocara si ,,jeleuri de fiere". Ar fi de prisos. Daca ai fi citit un pic mai mult cel putin din parintii contemporani ai fi aflat ca ispititorul poate sa te faca intelept, sa vorbesti in limbi , sa-ti apara ca inger de lumina pe care sa-l crezi orbeste , sa te umple de daruri si sa te faca sa crezi in cele din urma ca nu el este cauza . Lucru care s-a si intimplat. Sa nu uiti ce ti-am scris mai inainte !
Sa auzim de bine !

POate,dar nu cand indeplinesti niste criterii ce blocheaza actiunea draceasca.no!

kiralina 17.03.2010 21:54:02

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 224978)
O ISTORIOARA CU O VEDENIE FALSA

La un calugar seara, cand voia sa se culce, intra un inger la el in chilie, atat de stralucitor incat ii lua ochii. Si cand intra el, venea si cu mireasma buna, ca sa zica ca este de la Duhul Sfant. Nu-l indemna la rau, ci atat ii spunea : " Scoala-te, robul lui Dumnezeu, la rugaciunea si pravila ta !" Iar el spunea : " Eu mi-am facut rugaciunea ". Dar ingerul spunea : " Nu. Mai roaga-te ". " Eu mi-am facut pravila ". Iar el spunea : " Nu stii ce spune Apostolul Pavel : Neincetat va rugati ? " Si cand voia sa se culce, iar il scula. Omul, daca nu doarme, se tulbura. Nu-l lasa ingerul sa se odihneasca. Si l-a sculat asa timp de vreo trei luni. Iar calugarul zicea : " Cum sa nu ma rog, daca vine ingerul Domnului, ca asa zice Sfantul Apostol Pavel !"
Tulburandu-se el asa, a slabit si s-a imbolnavit. Si se intalneste cu un sihastru batarn, ca in pustia Egiptului erau mii de pustnici, ucenici ai Sfantului Antonie cel Mare. Batranul il vede asa slab si tulburat si-i zice :
- Ce ai frate ? Cum o mai duci ?
- Parinte, bine o duc.
Era un cuvant de mandrie. Insa omul trebuie sa zica cu smerenie ca nu face nimic bun.
- Cum bine ? zice parintele.
- Parinte, cu ajutorul lui Dumnezeu, de trei luni ma scoala ingerul la rugaciune !
- Si cum te scoala ?
- Cand ma culc, el vine langa mine, ma scoala la rugaciune si se roaga si el cu mine !
- Ia aminte, frate, ca acela nu este ingerul Domnului. Acela este satana, care te pandeste pe tine !
- Dar cum, parinte ? Eu vad ca de cand ma scol sunt bolnav si tulburat si niciodata n-am umilinta ca ma impietresc la inima ...
- Uite asa sa faci. Cand va veni sa te scoale la rugaciune, sa zici : " Eu nu vreau sa ma scol acum, ci cand va veni vremea, la miezul noptii. Atunci o sa ma scol. Nu ma scula tu pe mine ".
Daca iti va spune ca este ingerul Domnului, sa-i spui : " Eu sunt un om pacatos si nu-s vrednic sa ma scoale pe mine ingerii !" Diavolul, cand aude de smerenie, fuge. El nu vrea sa spui ca esti om pacatos niciodata, ca el a cazut din mandrie. deci, asa sa-i spui : " Eu sunt un om pacatos, nevrednic sa ma scoale ingerii. Cand voi vrea ma voi scula,; cand nu, voi dormi. Tu sa nu mai vii la mine !"
Si s-a dus calugarul seara acasa si cum a ajuns, s-a culcat. Si a venit ingerul acela si i-a zis :
- Scoala-te, robul lui Dumnezeu, la rugaciunea si pravila ta !
- Nu ma scol !
- Pai de ce ?
- cand voi vrea eu o sa ma scol, nu cand vei vrea tu !
- Blestematule calugar, te-ai dus la batranul acela, care este un calugar mincinos si fatarnic. El te-a invatat sa nu mai asculti de mine ! Dar calugarul acela este iubitor de argint. Ca a venit la el un om sarac si i-a cerut un ban, iar el a zis ca n-are. Si totusi are trei arginti pe un geam. Are trei bani si-i tine intr-o carte pe geam. Si a zis catre sarac ca n-are bani.
Apoi s-a facut nevazut. Dar calugarul a zis :
- Blestematule diavole, eu vad acum ca esti tatal minciunii !
Apoi batranul s-a intalnit cu calugarul. El era inaintevazator. Si i-a zis calugarului : " Nu-i asa ca ti-a zis ca am trei bani pe geam ? Am, dar a venit un betivan, care face numai rau; l-am vazut beat si stiam ca o sa vina o femeie saraca a doua zi si am tinut banii sa-i dau la acea necajita, nu la betivan. Dar tu ia aminte, frate, ca eu stiu ce ti-a spus despre mine, ca sunt iubitor de argint, fatarnic si mincinos. Deci sa nu-l mai asculti ca te duce la pieire, macar ca te scoala la rugaciune ".
Din ziua aceea n-a mai venit ingerul iadului, ca a vazut ca s-a suparat calugarul pe dansul.

http://sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm

Kiralina, poate ai sa reflectezi putin si te va lumina Bunul Dumnezeu.

Doamne ajuta

Am citit-o acum 13 ani si an luat aminte!nu am trecut printr-o astfel de situatie!inca!

Jane Says 17.03.2010 21:54:21

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224981)
POate,dar nu cand indeplinesti niste criterii ce blocheaza actiunea draceasca.no!

Nu exista 'criterii' si 'parametri' pentru asa ceva..

kiralina 17.03.2010 21:57:03

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 224985)
Nu exista 'criterii' si 'parametri' pentru asa ceva..

ba exista:chinul,curatenia,rugaciunea,postul,spovedan ia,milostenia!toate astea cumulate pot bloca actiunea draceasca,de orice tip ar fi ea!se formeaza un zid de care dracul nu poate trece!

Jane Says 17.03.2010 21:57:31

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224989)
ba exista:chinul,curatenia,rugaciunea,postul,spovedan ia,milostenia!toate astea cumulate pot bloca actiunea draceasca,de orice tip ar fi ea!se formeaza un zid de care dracul nu poate trece!

Dar de slava desarta ai auzit?
Ca pe toate le-ai enumerat, numai smerenia nu.

kiralina 17.03.2010 21:58:21

ZAharia,de ce crezi ca doar dracul iti poate da anumite capacitati?

kiralina 17.03.2010 22:00:19

[quote=Jane Says;224990]Dar de slava desarta ai auzit?
Ca pe toate le-ai enumerat, numai smerenia nu.[/QUOl
lista mea nu e exhaustiva,am enumerat o parte,omitand multe altele!trebuia sa pun un etc!si te scuteam de efortul tau de a nu vedea ce am vrut sa subliniez de fapt!

mirabela 17.03.2010 22:04:09

nu ti se pare ca ne vb cam de sus???

si apropos cati bani ai luat azi de la acei 'fraieri', care cred ca in puterea ta tamaduitoare???
Sunt bani castigati cinstiti, nu?

[quote=kiralina;224993]
Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 224990)
Dar de slava desarta ai auzit?
Ca pe toate le-ai enumerat, numai smerenia nu.[/QUOl
lista mea nu e exhaustiva,am enumerat o parte,omitand multe altele!trebuia sa pun un etc!si te scuteam de efortul tau de a nu vedea ce am vrut sa subliniez de fapt!

kiralina 17.03.2010 22:06:58

[quote=mirabela;224999]nu ti se pare ca ne vb cam de sus???

si apropos cati bani ai luat azi de la acei 'fraieri', care cred ca in puterea ta tamaduitoare???

Am scris ca nu iau nici un ban in mai multe randuri!am folosit cuvantul fraieri intrucat asa ii considerati voi pe cei ce apeleaza la tratamentul cu bioenergie!ce conteza ca omul se vindeca de cancer dupa ce il astepta sicriul in pod!vorbesc de sus?sunt ,totusi pe un scaun!

mirabela 17.03.2010 22:08:54

a nu iei banii, dar ii trimiti la sf maslu????

chiar vrei sa te cred ca faci munca voluntara????

Capul plecat sabia nu-l taie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE=kiralina;225001]
Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 224999)
nu ti se pare ca ne vb cam de sus???

Am scris ca nu iau nici un ban in mai multe randuri!am folosit cuvantul fraieri intrucat asa ii considerati voi pe cei ce apeleaza la tratamentul cu bioenergie!ce conteza ca omul se vindeca de cancer dupa ce il astepta sicriul in pod!vorbesc de sus?sunt ,totusi pe un scaun!

voxdei55 17.03.2010 22:09:40

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 224309)
Exista mai multe tipuri de procedee prin care te poti vindeca,dar ce pierd cei mai multi din vedere este urmatorul aspect:boala fizica vine ca urmare a unei boli sufletesti,a pacatelor care ne apasa.
Sa zicem ca pe moment vindecam trupul prin medici sau terapii alternative,insa,daca noi continuam sa ducem aceasi viata pacatoasa ca si pana atunci,boala va reveni intr-un mod sau altul.

Existasi si cazuri cand boala fizica are cauze sufletesti..dar cele mai multe au cauze lumesti.Ce zici de faptul ca zilnic pe planeta mor dupa statistici cam...20.000 de copii de foame.Teoria lansata de tine nu are nimic de a face cu realitatea.

kiralina 17.03.2010 22:13:38

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 225005)
a nu iei banii, dar ii trimiti la sf maslu????

chiar vrei sa te cred ca faci munca voluntara????

Capul plecat sabia nu-l taie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE=kiralina;225001]

uite care e diferenta intre mine si tine:tu nu intelegi suferinta,ptr ca nu ai trecut prin ea,eu da!de asta am tras pe un pat cativa ani:sa inteleg suferinta si sa o alin fara sa pretind vreun folos!si zici ca nu inteleg ortodoxia!o inteleg si o aplic faptic!nu ma limitez la teorii!cat despre sf maslu,merg cot la cot cu ei!

voxdei55 17.03.2010 22:13:39

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224522)
de ce sa le spovedesc?am facut rau cuiva?ai lesinat langa pc?

Ai perfecta dreptate stimata doamna,..nu luati de buna parerea unora care nu inteleg fenomenul..

mirabela 17.03.2010 22:16:05

serios?????????

ti se pare ca tu ai fost singura neindreptatita in lumea asta?????

cine te-a facut bien pe tine?

tot bioenergia?

sau efortul tau personal prin post si rugaciune?????

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225012)
uite care e diferenta intre mine si tine:tu nu intelegi suferinta,ptr ca nu ai trecut prin ea,eu da!de asta am tras pe un pat cativa ani:sa inteleg suferinta si sa o alin fara sa pretind vreun folos!si zici ca nu inteleg ortodoxia!o inteleg si o aplic faptic!nu ma limitez la teorii!cat despre sf maslu,merg cot la cot cu ei!

kiralina 17.03.2010 22:17:22

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 225013)
Ai perfecta dreptate stimata doamna,..nu luati de buna parerea unora care nu inteleg fenomenul..

Stai bland,nu iau,expun doar parti traite de mine din acest fenomen,avand demult ok-ul dat de duhovnic!nici nu o sa imi tai mainile,ca vezi,doamne,e dracul in ele,nici nu o sa imi inchid maine cabinetul!

kiralina 17.03.2010 22:22:45

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 225014)
serios?????????

ti se pare ca tu ai fost singura neindreptatita in lumea asta?????

cine te-a facut bien pe tine?

tot bioenergia?

sau efortul tau personal prin post si rugaciune?????

Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!

arwein 17.03.2010 22:23:37

Kiralina, TU AI UN CABINET DE ASA-CEVA??????

kiralina 17.03.2010 22:27:09

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225029)
Kiralina, TU AI UN CABINET DE ASA-CEVA??????

da,dar nu in tara.locuiesc in norvegia

arwein 17.03.2010 22:32:08

cabinet, adica un loc destinat practicarii acestei...actiuni, acreditat, cu program etc?

kiralina 17.03.2010 22:36:33

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225037)
cabinet, adica un loc destinat practicarii acestei...actiuni, acreditat, cu program etc?

Cu autorizare de functionare,gratuit,cu lume multa,de alta religie decat ortodoxa,dar care in multe cazuri descopera ortodoxia si se mai si converteste!si interesant ca energiile mele nu lucreaza mai mult la un ortodox decat la un protestant sau ateu!Dumnezeu e acelasi parinte ptr toti!

arwein 17.03.2010 22:42:47

Treaba asta e mai mare decat pare la prima vedere, nu e de mirare ca o aperi cu atata ardoare!Totusi, chiar daca ti se pare greu, fa un efort si incearca sa citesti din postarile de pe topic- pe cele care ti se par ostile, in special. Esti pe forum pentru dialog, nu pentru justificare sau reclama. Poate ca asta e sansa oferita tie de Dumnezeu!

mirabela 17.03.2010 22:47:59

tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.

Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii.

Stii pilda lui Iov??????????

Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte.

Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu????

Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor???????????

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225026)
Nu toti se pot vindeca prin post prin rugaciune,ptr ca nu au rabdare sa aleaga o astfel de metoda.eu nu am ales-o ptr ca eram masochista-e f grea calea asta de vindecare,mai ales cand ai o boala grea,-ci ptr ca nu am avut de ales!nu am gasit pe nimeni prin care sa ma vindece Dzeu ,nu ptr ca nu exista,ci ptr ca nu am cautat suficient!nu uita ca Dzeu lucreaza si prin oameni,nu doar prin slujbele lui.nu imi spune ca daca ai avea nevoie de proteza de sold nu te-ai opera,ci doar te-ai ruga si posti ani in sir!nu ai avea rabdarea asta!Dumnezeu randuie cum sa se vindece fiecare!ptr tine exista doar slujbele,nu si oamenii prin care lucreaza Dumnezeu!

kiralina 17.03.2010 22:53:23

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225044)
Treaba asta e mai mare decat pare la prima vedere, nu e de mirare ca o aperi cu atata ardoare!Totusi, chiar daca ti se pare greu, fa un efort si incearca sa citesti din postarile de pe topic- pe cele care ti se par ostile, in special. Esti pe forum pentru dialog, nu pentru justificare sau reclama. Poate ca asta e sansa oferita tie de Dumnezeu!

reclama de ce,ca nu am nevoie!justificare iar de ce?prezint doar o situatie de viata in care un copil de 15 ani,curat si chinuit, a primit la un moment dat un dar de la Dumnezeu pe care ,in timp,l-a dat altora spre insanatosire trupeasca si sufleteasca!nu am de ce sa ma laud,darul e al lui Dumnezeu,daca vrea maine nu il mai am!nu am postat pentru a cere parerea nimanui,ci ptr a oferi o alta varianta teoriei cum ca bioterapia e doar de la dracul!

arwein 17.03.2010 22:58:55

Ca noi toti, ai venit singura pe FORUM. Considera asta o sansa oferita tie si CUGETA! Poate fi inceputul schimbarii tale!

kiralina 17.03.2010 23:00:54

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 225047)
tu nu poti vb in numele meu !!!!!!! tu nu stii ce conteaza pt mine.

Deci te rog nu-ti mai da cu parerea in ceea ce priveste persoana mea, sau altii.

Stii pilda lui Iov??????????

Gandeste-te ca prin ceea ce faci tu, ii opresti pe unii oameni de a cauta adevarata cale catre Bunul Dumnezeu, prin efort personal, rugaciune si post, prin care sa se vindece. Boala fizica e rezultatul pacatului pe care Bunul Dumnezeu o trimite, ca acea persoana sa se indrepte.

Ce ushor ar fi sa credem toti si sa alegem calea ta, ne-am ruga putin, sau poate chiar deloc si am spune, las ca ne face bine ea din mainile ei, nu????

Esti constienta de faptul ca esti direct raspunzatoare pentru acei oameni care vin la tine si pt pacatele lor???????????

REpet:Dumnezeu stie fiecare cat se poate ruga si posti si cat poate intelege din asta!nu suntem toti trasi la indigo sa functionam la fel!nu opresc pe nimeni sa caute calea lui Dumnezeu,ii trimit pe toti la rugaciune,dupa puterile lor!inteleg ca esti o adepta a sacroterapiei,si eu sunt,insa nu toti pot lua calea asta!intelegi lucrul asta?nu sunt raspunzatoare ptr pacatele nimanui,doar ptr ale mele!pe langa altele,vad cauza spirituala a bolii lor trupesti,vad de ce-ul bolii lor si le spun ce sa indrepte.nu e grozav?nu iti convine,cearta-te cu DUmnezeu!eu ma rog lui zilnic de zece ani!de era de la dracul darul meu,in zece ani de rugaciune se evapora!logic!

Jane Says 17.03.2010 23:02:29

Editat, Dumneze sa ne ierte pe toti si sa surpe tot ce nu e de la El.

kiralina 17.03.2010 23:02:41

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 225051)
Ca noi toti, ai venit singura pe FORUM. Considera asta o sansa oferita tie si CUGETA! Poate fi inceputul schimbarii tale!

GAta,arwein,maine inchid cabinetul!iar domnului cu metastaza care mi-a multumit azi ca l-am eliberat de dureri de saptamani de zile am sa ii spun sa te caute pe tine sa ii oferi o solutie mai buna!

kiralina 17.03.2010 23:04:16

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 225054)
Pai si de ce l-ar fi retras, ca doar colaborati atat de bine :61:
Ce, e prost?

Si o ruga de zece ani nu alunga un drac,oricat de mare ar fi?mai ai multe de aflat,soro!atat de tare tii cu dintii de drac,incat stau si ma intreb care din noi e ''ocupata''

kiralina 17.03.2010 23:11:01

JAne si mirabela,va doresc ca Dumnezeu sa randuiasca sa va vindece prin mainile unui terapeut inzestrat de Dumnezeu,sa va lamuriti cum sta treaba!nu aveti nici un pic de experienta in domeniu,doar teorii neverificate si citate.iar experinta altuia nu face 2 lei ptr voi!va doresc numai bine!

Jane Says 17.03.2010 23:13:42

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225058)
JAne si mirabela,va doresc ca Dumnezeu sa randuiasca sa va vindece prin mainile unui terapeut inzestrat de Dumnezeu,sa va lamuriti cum sta treaba!nu aveti nici un pic de experienta in domeniu,doar teorii neverificate si citate.iar experinta altuia nu face 2 lei ptr voi!va doresc numai bine!

Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si ne apere de asa ceva.
Cu alte cuvinte, tocmai mi-ai dorit o boala grea atat trupeste cat si la mansarda :)

kiralina 17.03.2010 23:16:47

[quote=Jane Says;225059]Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si ne apere de asa ceva.
Cu alte cuvinte, tocmai mi-ai dorit o boala grea atat trupeste cat si la mansarda :)[/QUOTE
DRaga,boala nu e o sperietoare ptr crestinul adevarat!e pedagogie curata!

mirabela 17.03.2010 23:19:52

Ai spus ca si ortodoxia are erori.....crede, si nu cerceta !!!

Cine are urechi sa auda, aude...cine are ochi sa vada, vede !!!!!

Doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225053)
REpet:Dumnezeu stie fiecare cat se poate ruga si posti si cat poate intelege din asta!nu suntem toti trasi la indigo sa functionam la fel!nu opresc pe nimeni sa caute calea lui Dumnezeu,ii trimit pe toti la rugaciune,dupa puterile lor!inteleg ca esti o adepta a sacroterapiei,si eu sunt,insa nu toti pot lua calea asta!intelegi lucrul asta?nu sunt raspunzatoare ptr pacatele nimanui,doar ptr ale mele!pe langa altele,vad cauza spirituala a bolii lor trupesti,vad de ce-ul bolii lor si le spun ce sa indrepte.nu e grozav?nu iti convine,cearta-te cu DUmnezeu!eu ma rog lui zilnic de zece ani!de era de la dracul darul meu,in zece ani de rugaciune se evapora!logic!

kiralina 17.03.2010 23:21:41

DE 16 pagini solicit un raspuns:explicati-mi si mie cum poate dracul intra pe un fond de curatenie,chin,rugaciune,post,milostenie,etc?eu nu am gasit niciunde in lecturile mele religioase o astfel de posibilitate!va ascult!si apoi ingropam acest subiect!

zoridezi 17.03.2010 23:21:52

@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?

kiralina 17.03.2010 23:22:12

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 225065)
Ai spus ca si ortodoxia are erori.....crede, si nu cerceta !!!

Cine are urechi sa auda, aude...cine are ochi sa vada, vede !!!!!

Doamne ajuta

asta nu e un raspuns!

kiralina 17.03.2010 23:24:34

[quote=zoridezi;225067]@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?[/QU
Cazuistica e bogata,si merge de la afectiuni simple la chestiuni complicate,dar daca incep sa insir,mi se va spune ca nu e posibil,sau ca ma mandresc!

zoridezi 17.03.2010 23:25:27

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225069)
Cazuistica e bogata,si merge de la afectiuni simple la chestiuni complicate,dar daca incep sa insir,mi se va spune ca nu e posibil,sau ca ma mandresc!

Pai spune-mi si mie ca ma intereseaza. Cazuri concrete :)

mirabela 17.03.2010 23:27:46

hahahahhaahahhhhhhhhhhhhhhhh

am ras cu gura pana la urechi !!!!!

Unde ti-e iubirea crestineasca pentru aproapele????????????????

draga mea, prietena mea cea mai buna se ocupa cu bioenergii !!!!! Si crede-ma ca stiu ffff multeeee, si nici cu ea nu-s deaccord...si nu am cum sa fiu atata timp cat e o chestie neortodoxa.

Si ea mi-a urat sa am nevoie de un terapeut, de ce nu en recomanzi sa ne rugam, postim, spovedim, imparstasim, sa iertam, sa ne iubim aproapele...

Cine esti tu sa ceri , ca eu si Jane sa avem nevoie de un terapeut???? Cumva Dumnezeu si nu stim noi???????????

Doamne ai mila!!!!

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 225058)

kiralina 17.03.2010 23:30:02

[QUO
TE=zoridezi;225070]Pai spune-mi si mie ca ma intereseaza. Cazuri concrete :)[/QUO
Lucrez de 2 ani,si iti spun ce s-a putut face pana acum:orice durere s-a estompat pana la disparitie,apoi boli cronice s-au dus destul de repede:ulcere,gastrite,bronsite,cardiopatii etc.verificate la medic!apoi,marea mea bucurie a fost cand dupa o luna de tratament,o doamna mi-a spus ca i-a disparut tumoarea ovariana!si mai am de descoperit pana unde pot merge,sunt la inceput!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:38:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.