Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dumnezeu Iisus Hristos ne-a miluit si anul asta si a pogorat Sfanta Lumina (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9038)

ben_gal 08.04.2010 03:18:32

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 232405)
Ei, domnule ben_gal, si totusi, furnicuta...cine e ?

Ia de aici:

Furnicile joaca fotbal cu elefantii. Atacantul echipe furnicilor incearca sa dribleze un aparator advers cand acesta din greseala cade pe ea si omoara furnica pe loc. Arbitrul se duce la el si ii zice:
-Acesta nu e deloc fair play, sa omori jucatorul advers!
La care elefantul:
-Eu am incercat doar sa-i pun piedica!...

Vezi si Toma Caragiu - "Elefantul si furnica."

ben_gal 08.04.2010 03:20:54

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 232406)
Ben_gal tu ce religie esti defapt?Alta confesiune ca alta confesiune dar ne poti impartasi si noua.
Eu zic ca tigrisorii mei din avatar sunt irezistibili pentru tigrul bengalez al tau care va cadea la picioarele tigrisorilor mei.

Evreu de vita veche [de 4000 de anisori, de la Abramm cetire].
Tigrul e de alta confesiune, insa din discretie nu l-am intrebat.

eodor nastasa 08.04.2010 03:34:33

Citat:

În prealabil postat de ben_gal (Post 232409)
Ia de aici:

Furnicile joaca fotbal cu elefantii. Atacantul echipe furnicilor incearca sa dribleze un aparator advers cand acesta din greseala cade pe ea si omoara furnica pe loc. Arbitrul se duce la el si ii zice:
-Acesta nu e deloc fair play, sa omori jucatorul advers!
La care elefantul:
-Eu am incercat doar sa-i pun piedica!...

Vezi si Toma Caragiu - "Elefantul si furnica."

si totusi...cine e ?

ben_gal 08.04.2010 08:46:04

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 232411)
si totusi...cine e ?

Nu l-am intrebat de religie, totusi am banuiala ca e un misionar kama sutra.

almaris 08.04.2010 09:33:27

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 230946)
Dumnezeu Iisus Hristos ne-a miluit si anul asta si a pogorat Sfanta Lumina

Sa-mi dea si mie cineva o explicatie de ce "lumina" se pogoara doar o data pe an

almaris 08.04.2010 09:34:25

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 230948)
Ce este impresionant este ca acea lumina nu arde 33 de minute.Eu cred ca e Duhul Sfant.

Duhul Sfant nu se ocupa cu chestii din astea ieftine.

almaris 08.04.2010 09:40:59

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 231001)
Poate ne spui si cum ajunge acolo compusul disulfatului de carbon, avand in vedere ca Patriarhul este riguros controlat, si Sf. Mormant deasemenea.

Ideea e ca nu poti crede in asa zisa minune, nici ortodox fiind, nici protestant, nici ateu, nici nimic, poate doar ignorant, salbatic.

almaris 08.04.2010 09:42:44

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 231002)
Dar sunt si copii neascultatori care se trezesc intr-o zi. Domnul ne asteapta pana in ultima clipa.

Bine ar fi sa se trezeasca la realitate, nu sa accepte jocurile de lumini ale unor escroci.

almaris 08.04.2010 09:45:02

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 231060)
Oamenii de stiinta au spus ca e o minune si ti se pare ca ai studiat mai mult tu?

Poate fi o minune, dar nu de la Dumnezeu.

AlinB 08.04.2010 11:37:50

Bun almaris, ti-am inteles scepticismul e chiar normal pentru atei, evrei sau eretici, eu astept acum si o explicatie stiintifica la treaba cu Iordanul ca a existat o tentativa.

Marietta 08.04.2010 11:49:35

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Dovezi și mărturii
http://vimeo.com/10017958

AlinB 08.04.2010 12:16:13

Bine ai venit in groapa cu lei :21:

Roaga-te macar sa te sfasie un leu si nu un crestin. Leii sunt mult mai umani. :24:

topcat 08.04.2010 12:28:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 232494)
Bun almaris, ti-am inteles scepticismul e chiar normal pentru atei, evrei sau eretici, eu astept acum si o explicatie stiintifica la treaba cu Iordanul ca a existat o tentativa.

Eu tot n-am retinut care e ciclicitatea si data exacta la care are loc fenomenul

eodor nastasa 08.04.2010 12:33:00

Citat:

În prealabil postat de ben_gal (Post 232421)
Nu l-am intrebat de religie, totusi am banuiala ca e un misionar kama sutra.

Bine, va multumesc.

Dumitru73 08.04.2010 12:53:03

Stiu ca patriarhul este controlat. Am vazut acest ritual.
Trecand peste faptul ca acest control este unul destul de sumar, pe cei adunati in biserica ii controleaza cineva?

ben_gal 08.04.2010 12:54:35

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 232494)

Daca imi dai voie neintrebat:
Trebe intrebat un prestidigitator celebru, sau pe un contabil, tot celebru, in socoteli fabricate.

ben_gal 08.04.2010 12:58:32

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 232522)
Bine, va multumesc.

Voi timite multumirile dv. micului Tigru Bengalez din Marele Trib al Tigrilor din faimoasa Jungla Bengaleza.

ben_gal 08.04.2010 14:36:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 232512)
Bine ai venit in groapa cu lei :21:

Roaga-te macar sa te sfasie un leu si nu un crestin. Leii sunt mult mai umani. :24:

Il propun pe Micul Tigru Bengalez din Marele Trib al Tigrilor din faimoasa Jungla Bengaleza.
El stie si limba romana [e poliglot].

ben_gal 08.04.2010 14:38:05

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 232526)
Stiu ca patriarhul este controlat. Am vazut acest ritual.
Trecand peste faptul ca acest control este unul destul de sumar, pe cei adunati in biserica ii controleaza cineva?

Nu prea este controlat caci e gadilicios.

Traditie1 08.04.2010 22:42:50

Citat:

În prealabil postat de Marietta (Post 232502)

Acest film prezinta înregistari de la învierea din 1994 (e mai cunoscuta si mai prezentata de obicei o înregistare din 2006).

La minutul 7.08 se vede cum o flacara umbla printre credinciosi (aceeasi secventa data cu încetinitorul la minutul 10.00 si înca mai lent la 13.2). Viteza e prea mare ca sa poata fi purtata sau transmisa de cineva, este evident o flacara care apare si se deplaseaza în mod miraculos, de la sine.

Pentru cei care nu stiu, înainte ca vata din mormânt sa se aprinda o flacara apare din înaltime si aprinde facliile unora dintre credinciosi. Apoi flacara (sau flacarile) aprind si vata din mormânt iar patriarhul vine cu aceasta flacara si o împarte credinciosilor.

Filmul de la acest link e facut de un fost necredincios care a venit la biserica Sf. Mormânt având si o camera video cu scopul de a "demitiza" ceea ce el credea ca e o falsa minune. Ulterior a devenit calugar (urmariti tot filmul).

În film se mai spune ca e vorba de o minune multipla, ca apare si un fulger albastru (prezentat în film si stop-cadre ulterior). vorbesc si martori oculari despre cum lumânarea li s-a aprins singura, despre cum flacara trecuta prin par nu-l aprindea.

La minutul 27.40 e filmat un barbat care tine mâna în flacara cel putin 4 secunde.

Acest film si marturiile din el darâma definitiv toate afirmatiile necredinciosilor împotriva acestei minuni.

almaris 09.04.2010 00:32:19

Cu ce scop pogoara Dumnezeu aceasta lumina(presupunand ca se intampla asa ceva)? Care sunt roadele, devine omu' mai bun, mai credincios, un parinte mai bun, un sot mai iubitor?

Altfel nu e dacat o joaca la propriu cu focul si cine stie poti pati si alte belele.

tigerAvalo9 09.04.2010 00:38:15

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 232718)
Cu ce scop pogoara Dumnezeu aceasta lumina(presupunand ca se intampla asa ceva)? Care sunt roadele, devine omu' mai bun, mai credincios, un parinte mai bun, un sot mai iubitor?

Altfel nu e dacat o joaca la propriu cu focul si cine stie poti pati si alte belele.

Eu cred ca pentru a ne intari credinta in Hristos,in Mantuitorul nostru.Pentru a arata inca o data maretia lui Dumnezeu.

Traditie1 09.04.2010 08:04:24

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 232718)

Scopul e sa avem bucuria de a sti ca avem o credinta adevarata.

Este poate cea mai puternica dovada despre existenta lui Dumnezeu.

Daca face oamenii fericiti aceasta minune si-a atins din plin scopul. Si pe mine vizionarea filmului despre care am scris în mesajul anterior a avut rolul de a-mi da mare bucurie.

AlinB 09.04.2010 11:18:41

Citat:

În prealabil postat de ben_gal (Post 232570)
Nu prea este controlat caci e gadilicios.

Simpatic evreul nostru, asa sceptic cum e :24:

Nu, nici eu nu cred ca este controlat temeinic el sau Sf. Mormant.

Dar cred ca miracolul se produce si sunt suficiente marturiile chiar indirecte a celor care au fost acolo si li s-au aprins lumnarile singure.

Chiar si daca nu exista nici o filmare care sa arate direct lucrul asta.

Dar cum am mai spus, este o chestie pentru credinciosi.
Nu te poti astepta ca cei necredinciosi (protestanti, atei) sa accepte faptul ca acolo si atunci se produce un miracol.
E o lupta absurda sa incerci sa-i convingi de treaba asta.

ben_gal 10.04.2010 21:29:42

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 232785)
Simpatic evreul nostru, asa sceptic cum e :24:

Nu, nici eu nu cred ca este controlat temeinic el sau Sf. Mormant.

Dar cred ca miracolul se produce si sunt suficiente marturiile chiar indirecte a celor care au fost acolo si li s-au aprins lumnarile singure.

Chiar si daca nu exista nici o filmare care sa arate direct lucrul asta.

Dar cum am mai spus, este o chestie pentru credinciosi.
Nu te poti astepta ca cei necredinciosi (protestanti, atei) sa accepte faptul ca acolo si atunci se produce un miracol.
E o lupta absurda sa incerci sa-i convingi de treaba asta.

Este miracol fara indoiala si consta in aceea ca prestidigitatorii nu au fost prinsi pina acum.

tigerAvalo9 11.04.2010 17:33:03

Daca multi sustin ca e o facatorie ce se intampla la Ierusalim ganditi-va putin,atatia preoti,atatia oameni ce interes ar avea sa minta?Sa creada in ceva ce nu este adevarat?Cum poti trai cu impresia ca Supermen exista stiind ca nu exista?(am dat un exemplu),cum poti sa te minti pe tine?Ce interes ai sa zici ca nu e minune?Mai ales preotii si marii credinciosi,patriarhii etc,ei care cred in Hristos,fac totul pentru mantuire si pace,liniste sufleteasca,de ce sa-L minta pe Hristos,de ce sa se insele singur nerespectand astfel poruncile lui Hristos?Nu e ciudat?
Ganditi-va putin.
Eu cred ca minunea exista,si ce ma intareste,e ca cercetatorii(unii)chiar au confirmat minunea,adica,nu si-au explicat fenomenul,facand cercetari si ajungand la concluzia ca e ceva de neexplicat.

andreicozia 11.04.2010 21:25:21

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 233514)
Daca multi sustin ca e o facatorie ce se intampla la Ierusalim ganditi-va putin,atatia preoti,atatia oameni ce interes ar avea sa minta?Sa creada in ceva ce nu este adevarat?Cum poti trai cu impresia ca Supermen exista stiind ca nu exista?(am dat un exemplu),cum poti sa te minti pe tine?Ce interes ai sa zici ca nu e minune?Mai ales preotii si marii credinciosi,patriarhii etc,ei care cred in Hristos,fac totul pentru mantuire si pace,liniste sufleteasca,de ce sa-L minta pe Hristos,de ce sa se insele singur nerespectand astfel poruncile lui Hristos?Nu e ciudat?
Ganditi-va putin.
Eu cred ca minunea exista,si ce ma intareste,e ca cercetatorii(unii)chiar au confirmat minunea,adica,nu si-au explicat fenomenul,facand cercetari si ajungand la concluzia ca e ceva de neexplicat.

Pavel Corut iti explica si el(Parca in patrea a 4, si acolo are dreptate)... in videourile pe care ni le-ai pus...este vorba de amestecul; de magneziu si fosforul de pe fitil usor umezit, care la uscare reactioneaza si se autoaprinde, Corut spune ca englezii pe la 1800 au descoperit scamatoria si de atunci nici ca-i mai intereseaza...de aceea nimeni din Vest nici nu-si mai bate capul cu aceste trick-uri!

TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE UITI LA DIMENSIUNEA ANORMALA A FLACARII LUMINARILOR DIN VIDEOURI CA SA TE CONVINGI CA CEVA ESTE UNS PE FITIL...oricum mi se pare o crunta pierdere de vreme!

Apropo, merci, au fost interesante in anumite aspecte... nici nu stiam de el pina nu la-i adus tu aici, auzisem doar numele...

De ce preotii si alti MARI DEMNITARI marturisesc, IN FATA POPORULUI, cu mina pe inima ca au vazut minunea?...pai ia sa ne gindim...dar cred ca mai bine sa-l ascultm (la capitolul asta) tot pe taica Corut! :)...el explica cel mai bine! :))

AlinB 11.04.2010 23:19:13

Citat:

În prealabil postat de ben_gal (Post 233308)
Este miracol fara indoiala si consta in aceea ca prestidigitatorii nu au fost prinsi pina acum.

Probabil la fel ati spus si despre Moise, d'aia v-a placut mai mult vitelul de aur.

LapetiteMoc 11.04.2010 23:23:29

Multumesc

Citat:

În prealabil postat de Marietta (Post 232502)

Multumesc mult! Am gasit si varianta in franceza. De folos marturii pentru rationalisti.

AlinB 11.04.2010 23:32:11

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 233588)
Pavel Corut iti explica si el(Parca in patrea a 4, si acolo are dreptate)... in videourile pe care ni le-ai pus...este vorba de amestecul; de magneziu si fosforul de pe fitil usor umezit, care la uscare reactioneaza si se autoaprinde, Corut spune ca englezii pe la 1800 au descoperit scamatoria si de atunci nici ca-i mai intereseaza...de aceea nimeni din Vest nici nu-si mai bate capul cu aceste trick-uri!

Daca esti suficient de naiv si iti lipseste cultura generala, Corut poate fi foarte bine mentorul tau spiritual.

Cine a trecut prin scoala pe la orele de chimie din scoala generala stie ca fosforul e in primul rand toxic, si in al doilea rand cauzeaza arsuri prin contact.
Si stie de asemeni ca fara doar si poate in contact cu aerul se aprinde.
De magneziu nu este deloc nevoie.
Problema este ca nu poti controla momentul aprinderii lui.
Adica unora li s-ar aprinde lumanarile mai devreme iar altora mai tarziu.
Cei care vand lumnarile nu pot controla asta.

In ceea ce il priveste pe Patriarh, cred ca ar fi mai usor sa ascunda un amnar in Sf. Mormant decat sa foloseasca fosforul.

Care apropo, a fost descoperit mult mai tarziu decat primele marturii despre lumina de la Sf. Mormant.

Citat:

TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE UITI LA DIMENSIUNEA ANORMALA A FLACARII LUMINARILOR DIN VIDEOURI CA SA TE CONVINGI CA CEVA ESTE UNS PE FITIL...oricum mi se pare o crunta pierdere de vreme!
Cu alte cuvinte, dimensiunea flacarilor poate fi folosita pe post de analiza spectrala care arata fara doar si poate ca exista fosfor pe fitil.

Poate daca ai fi aprins/tinut mai multe lumanari in mana la viata ta ai fi stiut ca marimea flacarii depinde atat de grosimea lumanarii cat si de lungimea/grosimea fitilului.
Si daca te-ai fi uitat mai cu atentie in filmare, ai fi vazut ca majoritatea tin manunchiuri de lumanari aprinse iar asta in general face lumanarea sa se consume mai repede -> ramane un fitil mai lung -> flacara creste.

Dar n-ar fi rau sa ne faci si noua o filmare in care tii tu un manunchi de lumanari in mana cu o flacare asa mare pe care sa o plimbi pe fata si prin par.
Asta sigur ne-ar convinge mai mult decat "vastele" tale cunostinte de chimie.

Citat:

De ce preotii si alti MARI DEMNITARI marturisesc, IN FATA POPORULUI, cu mina pe inima ca au vazut minunea?...pai ia sa ne gindim...dar cred ca mai bine sa-l ascultm (la capitolul asta) tot pe taica Corut! :)...el explica cel mai bine! :))
Daca trebuia sa fie o ironie la adresa lui Corut clar n-a reusit.
Daca este o lauda la adresa lui, banuiesc ca nu va mai dura pana vei renunta la "ipocrizia" din semnatura ta si o vei inlocui cu una asemanatoare cu cea a lui topcat (parca el era var declarat cu maimuta).
La a treia versiune nu reusesc sa ma gandesc, poate ma luminezi tu.

Si astept in continuare si explicatiile stiintifice pentru intoarcerea Iordanului, incepusei tu ceva dar ai lasat-o balta cand a ramas vorba sa stabilim detaliile stiintifice cu exactitate.

Miha-anca 11.04.2010 23:48:18

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 233588)

Apropo, merci, au fost interesante in anumite aspecte... nici nu stiam de el pina nu la-i adus tu aici, auzisem doar numele...

Andrei, daca tu ca ortodox faci asemenea afirmatii, inseamna ca stii si cum ajunge, in ciuda pazei strasnice, acel magneziu si fosfor in Sfantul Mormant.

anna21 11.04.2010 23:52:00

Alin, m-ai facut sa rad cu lacrimi..
Citat:

Dar n-ar fi rau sa ne faci si noua o filmare in care tii tu un manunchi de lumanari in mana cu o flacare asa mare pe care sa o plimbi pe fata si prin par.
Asta sigur ne-ar convinge mai mult decat "vastele" tale cunostinte de chimie.
dar am trecut si eu prin scoala :4:... acum, ca ai zis tu, imi amintesc de arderea magneziului si fosforului. E drept ca le-am vazut separat, nu impreuna... dar imi amintesc ca fosforul produce un fum gros alb.
Fumul gros alb NU apare in filmarile sfintei lumini.. (asta pt cei care cred in teoria substantelor care se aprind spontan si concomitent la toti oamenii!)

(aaa.. si stiti ca fosforul se tine in apa ca sa nu ia foc spontan in contact cu oxigenul din aer? adica lumanarile ar trebui sa fie ude.. etc... si la cat de agresiv arde fosforul, eu una nu as vrea sa tin in mana o lumanare cu fosfor pe ea :))))), cu atat mai putin 33! )

AlinB 12.04.2010 00:09:58

Fosforul intr-o cantitate ff. mica probabil n-ar apuca sa produca cine stie ce fum.

Insa magneziul n-are nici un rol in autoaprinderea fosforului, ba dimpotriva si-ar trada prezenta printr-o flacara orbitoare (chiar si in miniatura), care nu seamana deloc cu flacara unei lumanari.

Pe vremuri era folosit pe post de flash de blitz la aparatele alea foto antice, cu placi, in care fotograful isi baga capul intr-o cutie neagra ("aparatul de fotografiat").

Arderea lui n-ar dura decat o fractiune de secunda (arde rapid) insa "mini-flash" -ul aprinderii ar fi fara doar si poate vizibil.

Iar arderea este insotita de degajarea unei mari cantitati de caldura care ar face praf fitilul, practic lumanarea s-ar stinge imediat dupa.

Ar fi fost bine daca "explicatia" ramanea la fosfor dar dupa cum am argumentat nu tine nici asa.

Si e adevarat, arsurile cu fosfor sunt oribile, fosforul era folosit ca substanta incendiara (in diverse combinatii) in razboi.

http://en.wikipedia.org/wiki/White_phosphorus

scuze pentru exemplificarea prea ..explicita dar poate le mai taie unora pofta de speculatii rupte de realitate:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ayman2.jpg

Chiar si in cantitati mici, efectele nu sunt deloc neglijabile.

Eu raman la invitatia sa ne faca Andrei demonstratia in cauza cu lumnarile, fie ele si fara fosfor alb.
Treaca de la noi!

tigerAvalo9 12.04.2010 01:37:21

Revin la intrebarea mea,ce interes ar avea preotii,patriarhii etc.sa falsifice o minune?

AlinB 12.04.2010 01:53:53

Geniala intrebare..
Ma intreb daca ar fi cineva in stare sa raspunda..

Ia sa vedem: avem un evreu, vreo 5-6 atei, tot cam atati protestanti, un ortodox "original"..

eodor nastasa 12.04.2010 02:11:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233744)
Geniala intrebare..
Ma intreb daca ar fi cineva in stare sa raspunda..

Ia sa vedem: avem un evreu, vreo 5-6 atei, tot cam atati protestanti, un ortodox "original"..

Genial raspuns...:77:Maria Ta !

AlinB 12.04.2010 02:22:10

Chiar nu-ti sta bine asa periuta: :34:
:21:

andreicozia 12.04.2010 04:16:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233696)
Fosforul intr-o cantitate ff. mica probabil n-ar apuca sa produca cine stie ce fum.

Insa magneziul n-are nici un rol in autoaprinderea fosforului, ba dimpotriva si-ar trada prezenta printr-o flacara orbitoare (chiar si in miniatura), care nu seamana deloc cu flacara unei lumanari.

Pe vremuri era folosit pe post de flash de blitz la aparatele alea foto antice, cu placi, in care fotograful isi baga capul intr-o cutie neagra ("aparatul de fotografiat").

Arderea lui n-ar dura decat o fractiune de secunda (arde rapid) insa "mini-flash" -ul aprinderii ar fi fara doar si poate vizibil.

Iar arderea este insotita de degajarea unei mari cantitati de caldura care ar face praf fitilul, practic lumanarea s-ar stinge imediat dupa.

Ar fi fost bine daca "explicatia" ramanea la fosfor dar dupa cum am argumentat nu tine nici asa.

Si e adevarat, arsurile cu fosfor sunt oribile, fosforul era folosit ca substanta incendiara (in diverse combinatii) in razboi.

http://en.wikipedia.org/wiki/White_phosphorus

scuze pentru exemplificarea prea ..explicita dar poate le mai taie unora pofta de speculatii rupte de realitate:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ayman2.jpg

Chiar si in cantitati mici, efectele nu sunt deloc neglijabile.

Eu raman la invitatia sa ne faca Andrei demonstratia in cauza cu lumnarile, fie ele si fara fosfor alb.
Treaca de la noi!

Spune-mi doar de ce sunt flacarile asa de uriase deo palma sau cei prezenti, orbiti de spalarea mintii, nici macar nu le mai sesizeaza..restul de combinatii chimice le lasam altora sa le dibuiasca. Aici a zis bine Corut : "Dumnezeu nu e scamator"

mirabela 12.04.2010 04:37:17

Crede si nu cerceta.

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 233767)
Spune-mi doar de ce sunt flacarile asa de uriase deo palma sau cei prezenti, orbiti de spalarea mintii, nici macar nu le mai sesizeaza..restul de combinatii chimice le lasam altora sa le dibuiasca. Aici a zis bine Corut : "Dumnezeu nu e scamator"

AlinB 12.04.2010 11:19:50

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 233767)

Am scris aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=150

E ultima postare de pe pagina prcedenta, probabil de asta ti-a scapat.

Ramane sa ne explici si de ce nu se ard cu flacarile alea de o palma sau asta n-ai sesizat-o fiind mai preocupat de a contabiliza orbirea altora?

Si ai ramas desigur dator si cu explicatia stiintifica la intoarcerea Iordanului ca tot ai luat-o pe panta asta..

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:46:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.