![]() |
Citat:
|
Citat:
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia. |
Citat:
Iertati-ma, dar asta e parerea mea. |
dupa mine ..
multi se afiseaza atei ca reactie la crestinismul perfid, de suprafata, a celor care se bat in texte sfinte precum sectarii si ereticii .. da nu implinesc nimic din ce invata pe altii .. sau fac ce le convine din ce citesc, numindu-se pe ei ortodocsi practicanti iar daca in crestinismul unora se simt amenintati de atei inseamna ca credinta le e slaba ca sa-si intareasca credinta n-au nevoie de forumuri, sunt toate in carti scrise usor de gasit altii care sunt atei inauntru lor, in cugetul, simtirea si vointa lor astia bolesc grav cu sufletul, isi omoara constiinta in impotrivirea lor fata de Dumnezeu cu ei nu e de dezbatut pe forumuri, de convins cu discutii astia ajung usor la hule, iar cei care stau la discutii cu ei le dau prilejul ca in impotrivirea lor sa se osandesca mai tare, hulind pe Domnul si sfintii Lui.. si ei au legea scrisa inlauntrul lor care sa-i judece avem Judecator care sa ne judece si pe noi cei credinciosi si pe ei |
Citat:
Citat:
|
da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma? |
Citat:
Si bravo lui, ca asa si trebuie! Ca atunci cand via este atacata de daunatori, ori ii lasi in pace si piere via, ori o cureti, ca sa o salvezi, si atunci starpesti daunatorii. In cazul de fata daunatorii sunt ideile, duhurile de erezie, si NU persoanele. Voua va trebuie ceva caldut si moale, in care sa va balaciti de-a valma cu orice. Si cine va spune ca nu e bine, acela este fanatic! acela este jignitor etc. Pentru voi insasi Ortodoxia este jignitoare. Iar pe acela care va spune adevarul, il improscati cu de toate. Ca e fanatic. Si periculos. Macar de-ar fi! |
Citat:
In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te. Citat:
Citat:
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR] http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/ http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori. Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti. Citat:
Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi. |
Asta cauta dovezi ..
auzi ca teoria lu Darwin are picioare si varsta .. adica sta in picioare de 100 de ani o teorie care vorbeste despre o supa aflata la milioane de ani distanta si cica supa asta care s-a nascut din nimic are dovezi Darwin a facut un joc de idei pe care le-a imbracat intr-un limbaj academic si care s-a extins ca focu in sufletele celor mandrii - savanti, bogatasi, legiutori care nu vrut sa inlature legea pacatului ce pune in fata pacatosilor osanda si sa traiasca cu frica lui Dumnezeu daca dezbraci teoria asta de limbajul ala intortocheat raman toate inteligentele astea de comedie.. si vezi ca mai mare credinta trebuie omului ca sa primeasca aberatiile evolutioniste decat credinta simpla si curata in Creator |
Citat:
Citat:
Daca aste numesti tu exemple documentate si verificate, nu stiu ce sa zic. In plus, toate religiile se folosesc de miracole pentru a arata ca ele detin "adevarul", si toate detin surse similare articolelor citite de tine. Sa inteleg ca toate sunt adevarate? Si daca nu, cine decide care minuni sunt adevarate si care nu? Mai mult, cum sunt astea dovezi pentru existenta vreunei divinitati? Sau a unei divinitati iubitoare de oameni? Probabil ca cei 99% care nu se vindeca in urma rugaciunilor nu intra la calcul, ca nu da bine. Citat:
Citat:
|
Citat:
Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat. La fel, un studia ca cel citat de Anca, daca intr-adevar s-e efectuat asa cum un studiu stiintific ar trebui sa se efectueze, ar fi gasibil pe google, in reviste/publicatii stiintifice, nu religioase. Ai inteles acum referirea mea la google? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Lasand atacurile la religie, am zis sa vb de evolutie, big bang si etc. d c nu vrei? doar fiindca ataci religia nu inseamna ca demonstrezi ceva. Vorbesti de toate rezultatele obtinute, care? le stii? sau stii numai ce ti-au spus altii si ce te-au invatat ei? |
Citat:
|
sa stii
dle conijiro domnia ta esti unul care se crede f.tare pe pozitie dar iti spun ca e foarte rusinos sa contrazici oameni care au o practica a credintei ortodoxe de citva zeci de ani ca poate tu nu ai de viata atitia.acesti oaneni s-au calit in focul Dumnezeiesc si practic al credintei au trait bucuri pe care nu ti-le poti imagina si care nu se pot descrie in cuvinte omenesti indiferent in ce limba ar fi ele, primind raspuns bun la rugacunile lor poate de sute sau mii de ori.sa te iei cu ei in gura si sa vorbesti lucruri pe care nici tu nu le crezi uneori doar de dragul teribilismului sau a lipsei de informatie.iti dau un sfat daca vrei sa sti dute la izvor si bea pe saturate DL.IISUS a spus veniti la mine toti cei truditi si impovarati si va voi da odihna,tu iti ingreunezi mintea si complici viata cu informatii de care doar luptatori impotriva bisericilor o fac fara sa se informeze ca de fapt temelia bisericii este Hristos slavit sa fie numele lui si nu cred ca este usor lucru sa lovesti cu piciorul intr-o tepusa[un obiect cu virful f.ascutit]isvorul de unde poti sa bei este sf.biserica dar cred ca pt tine totusi e greu trebuie sa te opresti de la anumite patumii si nu-ti va fi usor dar garantat vei putea biruii cu ajutorul luiIISUS SI A MAICEI LUI si ai sa poti gusta bucurii nebanuite.ai sa iti spui doar tie:ai ce pro.am fost pina acuma.la buna vedere.
|
Citat:
=>draga konijiro iti asumi sper si titulatura de" luptator de Dumnezeu ",nu numai aceea de ateu,oare cum iti inchipui tu ca vei castiga impotriva Celui care face regulile jocului in care tu esti doar un pion de negru(El joaca cu albele ->si albele inving intotdeauna ) ...stii sub al carui drapel lupti tu ,fiind luptator de Dumnezeu? stii cine a fost primul luptator de Dumnezeu? mda...ateii nu sunt originali deloc... desi se cred. |
flying
Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat... Cred ca le drag de forumul nostru:10:
|
Toti cei ce sunt aici pe forum probabil il considera foarte bun si scriu pentru ca le place.
Dar forumul nu este al unui grup de utilizatori ci al tuturor. Diversitatea face aceasta frumusete si fiecare in parte aduce stropul sau de culoare. |
Citat:
|
Hai ca sunteti pe drumul bun...toti.:11:
|
Va spun Eu voua ca pentru orice vorba desarta pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii. (Matei 12.36)
Lasati-i sa vorbeasca si da-ti dovada de adevarati crestini: bun, bland, iertator, iubitor caci si Hristos din dragoste S-a rastignit pe cruce si spunea""ÏARTA-I"" |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
PARAZÍT, -Ă s.m. și f. 1. Invitat la masa unui bogătaș din vechea Romă pentru a-l amuza. 2. (Fig.) Persoană care trăiește pe seama alteia. 3. Ființă care trăiește pe organismul unei alte ființe vii, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de aceasta. 4. (la pl.) Perturbație produsă în transmisiile de telecomunicații, datorită descărcărilor electrice din atmosferă, scânteilor produse de unele aparate electrice etc. // adj. 1. (Despre ființe) Care duce o viață de parazit; parazitar. 2. (Fig.) Care nu produce nimic, care trăiește din munca altora. ♦ (Fig.) Lipsit de funcție; de prisos. [Cf. fr. parasite, lat. parasitus, gr. parasitos < para – alături, sitos – mâncare].
Iata deci, ca parazit inseamna si altceva decat "organism care trăiește pe un alt organism gazdă, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de acesta". Poate insemna in acelasi timp o bruiere a activitatii de pe acet forum, prin interventii nepotrivite. Este indicat, ca din cand in cand sa verificam in DEX sensul cuvintelor, ca sa nu ne oprim doar la primul sens, intelegand total gresit mesajul. |
Fii ascultator, infranat, nu osandi, pazaste-ti mintea si inima de gandurile cele rele, si gandeste-te ca toti oamenii sunt buni si Domnul ii iubeste. Pentru acest gand smerit, Harul Duhul Sfant va via intru tine si vei zice: “Milostiv este Domnul!”.
Nu judecati, ca sa nu fiti judecati DOAMNE AJUTA |
fis...hirst...fis...fiu...hiu...fis...aici radioooo...corlatenii din deaaaal...hirs...fis...parazitii..hirs...fis...mam aaa..lui de tranzistor, c-am zis sa nu mai cumpar sovietic, sa-mi iau si io unu japanez...:24:
|
eu zic, ca parazit ar mai putea fi si persoana de alta confesiune care vegeteaza pe forumul ortodox intoxicindul cu falsele invataturi.
|
Citat:
Dar zi-o cu cratimele corespunzatoare! |
Oferta pentru Raid ramane valabila...
|
Trebe inventat ceva mai de la mama lui, ca tot ce e in comert e mai mult parfum. Astia nu vor sa moara si pace. :1:
|
Incapatanati...:33:
|
Citat:
|
mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul. se posteaza in prostie si degeaba... |
Citat:
|
Citat:
|
ateii "teologi" ai lui Hristos
uitati cine posteaza pe forum cand trebuiau sa fie la Liturghie ,dar ateii am uitat ,nu merg la Liturghie: :)
Citat:
Citat:
se pare ca ateii au iesit la contraatac vor sa ne invete cum trebuie sa ne purtam. CULMEA ei ne invata ce trebuie sa facem ca sa corespundem invataturii lui Hristos ...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos),ei sunt profesorii nostri ,"ne talcuiesc" chiar ce vroia sa zica Hristos cand ne-a poruncit "sa ne iubim aproapele" si au primit si "licenta" de la Mantuitorul sa ne indrepteze cand gresim .woooow! asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate ! |
Citat:
|
Citat:
|
de ce nu afisati ora cind am facut comentariu ora15 fara un pic
|
va rog ceasul a ramas in urma
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:09:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.