Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9333)

eodor nastasa 08.05.2010 01:31:54

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 244798)
konijiro ,razboinicul neinfricat , loveste din nou ,dezvaluind adevarul despre Biblie. el se straduieste saracu' sa ne trezeasca din nebunia noastra cu zei si parazei ,si noi nu si nu? unde este iubirea noastra de aproapele nostru( kurijiro ) care incearca si se sacrifica pentru binele nostru :sa "ne demonstreze" adevarul si noi suntem atat de nerecunoscatori si orbi la sudorile lui kurijiro ? e inadmisibil ...propun sa-l alegem pe kurijiro maestru al adevarului si ,desigur , ca administrator pe acest forum. nu am nici o indoiala ca ne va duce pe cele mai inalte culmi niciodata atinse de vreun om . noi avem iata langa noi o asemanea valoare si n-o pretuim ? mai mare rusinea ! si ne mai numim ortodocsi ?huooooo!(autoadresata). pai noi nu trebuie sa ranim nici cu o floare pe oameni ,mai ales pe cei foarte inteligenti care incearca din rasputeri sa ne scape de sub tirania nebuniei si misticismului . cat de nedrepti putem fi !

mai spune-ne kurijiro , spune-ne nu te lasa ...explica-ne ,te rog ,explica-ne mai in amanunt cum e treaba cu adevarul ,da , da !

Samuraiu' va spune, da voi nimic, o tineti intruna : batman, batman...:24:

The_Fallen 08.05.2010 02:37:37

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241856)
NU TREBUIE TOLERATE sa umple forumul de maculatura si laturi:

=>persoanele hulitoare la adresa lui Dumnezeu
=>persoanele nesimtite si cu limbaj injurios si provocator

PANA SUNT BANATE TREBUIE IGNORATE TOTAL SI PLEACA EI SINGURI .

=AR TREBUI SA EXISTE SI O COMUNICARE PE PRIVAT INTRE NUCLEUL ACTIV AL ACESTUI FORUM (INTRE CEI CARE STAU MAI MULT, SE IMPLICA, CUNOSC SI ORTODOXIE ) CU REACTIE RAPIDA PENTRU DEPARAZITARE FORUM DE DIFERITE CAPUSE AMETITE ,PADUCHI FLAUSATI,PURICI FACHIRI SI ALTE GANGANII...

e doar o parere ...

o propunere desi nu stau prea mult pe forum, nu se poate sa nu sara in ochi...

AI2,TOPCAT,DUMITRU73,MODERN TALKING sunt propunerile mele

la Premiul

"Da-mi un BAN ca sunt GOLAN" (BANAREA IP SI CONT )

PS: am vazut ca multi atei fac cont arunca o intrebare parsiva si pleaca si ortodocsii nostrii draguti si cu cei 7 ani de acasa incep sa dea sfaturi care mai de care dar nu observa ca intrebarea e pusa LA MISTO ,doar sa le dea lor "de lucru "...

Topcat descrie perspectiva ateista evolutionista fara sa insulte sau sa aduca alte injurii.
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia.

Miha-anca 08.05.2010 02:55:51

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 244831)
Topcat descrie perspectiva ateista evolutionista fara sa insulte sau sa aduca alte injurii.
Asa ca nu sunt de acord, mai ales ca fara atei si oameni care nu au perspectiva crestina sau ratacesc, formul ar fi ceva de genul "binecuvantat fii frate x=y", "binecuvantat fii frate, x chiar= cu y".Persoane care emit idei si persoane care sunt intru totul de acord cu ele.Fara atacarea argumentelor si a perspectivelor nu ajungem sa realizam propriile greseli sau sa invatam din ale altuia.

... nu neaparat; dar ar fi ai multa liniste si ne-am putea adanci mai mult in probleme mai importante. Asa insa, ramanem tot la suprafata si la inceput.
Iertati-ma, dar asta e parerea mea.

perplexus 08.05.2010 06:45:22

dupa mine ..
multi se afiseaza atei ca reactie la crestinismul perfid, de suprafata, a celor care se bat in texte sfinte precum sectarii si ereticii ..
da nu implinesc nimic din ce invata pe altii ..
sau fac ce le convine din ce citesc, numindu-se pe ei ortodocsi practicanti
iar daca in crestinismul unora se simt amenintati de atei inseamna ca credinta le e slaba
ca sa-si intareasca credinta n-au nevoie de forumuri, sunt toate in carti scrise usor de gasit

altii care sunt atei inauntru lor, in cugetul, simtirea si vointa lor
astia bolesc grav cu sufletul, isi omoara constiinta in impotrivirea lor fata de Dumnezeu
cu ei nu e de dezbatut pe forumuri, de convins cu discutii
astia ajung usor la hule, iar cei care stau la discutii cu ei le dau prilejul ca in impotrivirea lor sa se osandesca mai tare, hulind pe Domnul si sfintii Lui..
si ei au legea scrisa inlauntrul lor care sa-i judece

avem Judecator care sa ne judece si pe noi cei credinciosi si pe ei

konijiro 08.05.2010 09:13:44

Citat:

konijiro ,razboinicul neinfricat ,
Curajosule, astept inca link-ul de pe forum.atei.ro , in care ne arati cum ateii aia rai te-au banat pentru ca i-ai umilit intelectual.

Citat:

Da-mi voie sa te contrazic inca intr-o problema: s-a facut cercetare asupra efectului rugaciunii si s-a ajuns la un rezultat uimitor:
http://adevaratafericire.blogspot.co...-dovedite.html
Anca, eu vorbesc despre studii stiintifice, link-ul tau nu contine asa ceva. Da un search pe google dupa savanti citati acolo si vezi cam de cate ori ii gasesti, si ce lucrari au publicate.

perplexus 08.05.2010 10:23:01

da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma?

mishi55 08.05.2010 12:01:29

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 244077)
Mai, tu esti periculos rau...Un fanatic religios, asta ne mai trebuia.

Pai, da, mai! Pentru cei de felul acesta este chiar periculos, mai!
Si bravo lui, ca asa si trebuie! Ca atunci cand via este atacata de daunatori, ori ii lasi in pace si piere via, ori o cureti, ca sa o salvezi, si atunci starpesti daunatorii.
In cazul de fata daunatorii sunt ideile, duhurile de erezie, si NU persoanele.
Voua va trebuie ceva caldut si moale, in care sa va balaciti de-a valma cu orice. Si cine va spune ca nu e bine, acela este fanatic! acela este jignitor etc. Pentru voi insasi Ortodoxia este jignitoare.
Iar pe acela care va spune adevarul, il improscati cu de toate. Ca e fanatic. Si periculos. Macar de-ar fi!

Anytza 08.05.2010 12:48:58

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 244695)
Ti-a mai zis si Dumitru, moastele nu sunt unicele exemple de mumificare.

konjiro, o sa-ti raspund desi nu cred ca te intereseaza prea mult.

In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te.

Citat:

Ceea ce omiti sa spui este faptul ca, probabil, oamenii aia mai luau si medicamente in timp ce erau aliniati la coada la moaste.

Ceea ce omiti tu, este ca nu stii despre cazurile de care vorbesc, eu ma refeream, de exemplu, la oameni cu cancer in faza terminala, care in mod sigur nu se mai vindeca cu pastile, la copii cu leucemie, pe care doctorul i-a trimis acasa sa moara, ca nu avea ce sa le faca. Acestea ca exemple, mai sunt si altele.

Citat:

Daca sunt consemnate, astept un link de la tine, sau un loc unde as putea sa vad toate aceste minuni pe hartie. A, da, si ma astept ca persoanele vindecate de cancer, de exemplu, daca au murit intre timp, sa fi murit de altceva in afara de cancer, altfel minunea nu prea se verifica, nu?

Da, oamenii mor, ca nu sunt nemuritori.
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR]
http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html
Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori.
Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti.

Citat:

Ce legatura are una cu alta? Presupun ca te referi la evolutie. Darwin a oferit o explicatie care sta in picioare de mai mult de 100 de ani, si a facut-o independent de orice religie.

Pai crestinismul sta in picioare de mii de ani.
Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi.

perplexus 08.05.2010 13:22:18

Asta cauta dovezi ..
auzi ca teoria lu Darwin are picioare si varsta ..
adica sta in picioare de 100 de ani o teorie
care vorbeste despre o supa aflata la milioane de ani distanta

si cica supa asta care s-a nascut din nimic are dovezi
Darwin a facut un joc de idei pe care le-a imbracat intr-un limbaj academic
si care s-a extins ca focu in sufletele celor mandrii - savanti, bogatasi, legiutori
care nu vrut sa inlature legea pacatului ce pune in fata pacatosilor osanda si sa traiasca cu frica lui Dumnezeu

daca dezbraci teoria asta de limbajul ala intortocheat raman toate inteligentele astea de comedie.. si vezi ca mai mare credinta trebuie omului ca sa primeasca aberatiile evolutioniste decat credinta simpla si curata in Creator

konijiro 08.05.2010 15:33:46

Citat:

In primul rand, nu stii ce inseamna mumificare. Mai documenteaza-te.
Am folosit termenul la un mod prea general, recunosc. M-a, referit la faptul ca oameni care, odata morti, nu putrezesc, sau putrezesc partial nu se gasesc doar in cazul persoanelor religioase, care au trait dupa regulile unei doctrine sau alteia.

Citat:

Da, oamenii mor, ca nu sunt nemuritori.
Link: [COLOR=#810081]http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/11/03/minuni-ale-sfintilor-martiri-din-aiud/[/COLOR]
http://bisericasecreta.wordpress.com...icii-domnului/
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...nunicarti.html
http://sfantulnectarie.ro/HTML/BARA%...icititori.html
Sper sa nu te plictiseasca sau sa le ignori.
Desigur, nu gasesti totul numai pe net, iti recomand carti: "Sfantul Ioan Rusul Viata, minunile, Paraclisul, Acatistul si slujba" marturii contemporane, 2004, eu nu prea am carti, dar daca te intereseaza poti sa cauti la magazinele Bisericilor, poate au, poti sa citesti Vietile Sfintilor, nu stiu de iti zic, sunt sigura ca nu te obosesti.
Am intrat pe primul link, nu am avut timp de urmatoarele, ma voi uita peste ele mai pe seara. Nici un nume, nimic clar, doar paragrafe care incep cu "o femeie care...", "un copil care..."

Daca aste numesti tu exemple documentate si verificate, nu stiu ce sa zic.

In plus, toate religiile se folosesc de miracole pentru a arata ca ele detin "adevarul", si toate detin surse similare articolelor citite de tine. Sa inteleg ca toate sunt adevarate? Si daca nu, cine decide care minuni sunt adevarate si care nu?

Mai mult, cum sunt astea dovezi pentru existenta vreunei divinitati? Sau a unei divinitati iubitoare de oameni? Probabil ca cei 99% care nu se vindeca in urma rugaciunilor nu intra la calcul, ca nu da bine.

Citat:

Pai crestinismul sta in picioare de mii de ani.
Crezi ca e prima religie care a rezistat mii de ani? Iti mai pot da exemple de religii care au rezista multa vreme, si acum nu mai auzi de ele.

Citat:

Darwin s-a plimbat prin lume si a adunat niste animale impaiate, a venit acasa si a nascocit teorii. i-am citit biografia. Nu stiu d c il credeti asa pe cuvant... hai sa vb de "bing bang", d c credeti fara sa aveti dovezi? hai sa vb de aparitia pamantului, de aparitia primei celule, de asa zisa evolutie primatelor in om, credeti niste lucruri si le luati de bune,de logice, de stiinta,dar sunt presupuneri, fara dovezi.
E ok, nu trebuie sa fii tu de acord. Stiinta moderna lucreaza cu principiile evolutiei, alea descoperite de calatorul Darwin, colectionar de pasari impaiate, si le foloseste in genetica, medicina, biologie, psihologie si matematica. Pentru o teorie fara dovezi, functioneaza a naibii de bine. Dar ai dreptate, probabil toate rezultatele obtinute nu sunt adevarate, e o conspiratie mondiala. Faptul ca exista deja biserici crestine, printre care cea catolica, care acceptat evolutia, e sigur parte a aceleiasi conspiratii.

konijiro 08.05.2010 15:44:06

Citat:

da cine-i google care are toate raspunsurile?
e ala la care zici tu sa ne inchinam de acuma?
Am zis eu ca trebuie se te inchini?

Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat.

La fel, un studia ca cel citat de Anca, daca intr-adevar s-e efectuat asa cum un studiu stiintific ar trebui sa se efectueze, ar fi gasibil pe google, in reviste/publicatii stiintifice, nu religioase.

Ai inteles acum referirea mea la google?

Anytza 08.05.2010 16:17:26

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 245050)
Nici un nume, nimic clar, doar paragrafe

In urmatoarele cu Sfantul Nectarie erau. Am dat si o carte exemplu in care se gaseste tot.Oricum pt tine nu conteaza.

Citat:

Probabil ca cei 99% care nu se vindeca in urma rugaciunilor nu intra la calcul, ca nu da bine.

Probabil ca... nu stiu de unde iei tu procentele astea, zici si tu acolo un nr care "da bine" si vrei lumea sa te creada?

Citat:

Stiinta moderna lucreaza cu principiile evolutiei, si le foloseste in genetica, medicina, biologie, psihologie si matematica. Pentru o teorie fara dovezi, functioneaza a ...... de bine.

da-mi exemple te rog, mai ales pt medicina si matematica.

Citat:

Dar ai dreptate, probabil toate rezultatele obtinute nu sunt adevarate, e o conspiratie mondiala. Faptul ca exista deja biserici crestine, printre care cea catolica, care acceptat evolutia, e sigur parte a aceleiasi conspiratii.

Probabil ca pt tine crestinismul e conspiratie. Acu faci declaratii in numele catolicilor?

Lasand atacurile la religie, am zis sa vb de evolutie, big bang si etc.
d c nu vrei? doar fiindca ataci religia nu inseamna ca demonstrezi ceva.
Vorbesti de toate rezultatele obtinute, care? le stii? sau stii numai ce ti-au spus altii si ce te-au invatat ei?

gibilan 08.05.2010 16:44:46

Citat:

Ma tem ca te pricepi la sah cam cum te pricepi si la logica, adica mai deloc. Nu iti voi explica de ce ceea ce ai scris e o ineptie, au facut-o colegii tai ortodocsi de pe forum, cu toate ca se pare ca unii dintre ei nu se considera tocmai "colegi" cu tine. E ironic, de fapt, reprezinti o minoritate in cadrul altei minoritati, si te legi de ... o alta minoritate.

Un link catre topicul in urma caruia ai fost banat se poate? Sau macar nick-ul pe care il aveai pe forumul respectiv? Stiu ca nu ne-ai minti, dar sunt curios sa vad care sunt intrabarile la care bietii atei nu ti-au putut raspunde.

Ti-a mai zis si Dumitru, moastele nu sunt unicele exemple de mumificare. Mai mult, ele nu sunt, in multe cazuri, decat (fragmente) de oase, si in altele, departe de fi "nestricacioase". De ce sunt acoperite tot timpul, si de ce li se schimba vestmintele atat de des? Si cum pot fi niste oameni morti care (discutabil) nu putrezesc o dovada pentru existenta unui dumnezeu?

Ceea ce omiti sa spui este faptul ca, probabil, oamenii aia mai luau si medicamente in timp ce erau aliniati la coada la moaste. Caz in care, vindecarea ar putea fi doar atribuita moastelor.

Daca sunt consemnate, astept un link de la tine, sau un loc unde as putea sa vad toate aceste minuni pe hartie. A, da, si ma astept ca persoanele vindecate de cancer, de exemplu, daca au murit intre timp, sa fi murit de altceva in afara de cancer, altfel minunea nu prea se verifica, nu?

Ce legatura are una cu alta? Presupun ca te referi la evolutie. Darwin a oferit o explicatie care sta in picioare de mai mult de 100 de ani, si a facut-o independent de orice religie. Intamplator, teoria lui a aratat, din nou, ca alte teorii stiintifice dinaintea ei, ca biblia e o colectie de mituri. Nimic nou.

Spune-mi, te rog, incidentele de mai jos ce dovedesc, dupa parerea ta?

http://www.news24.com/World/News/107...5_praying_kids

http://www.adevarul.ro/actualitate/e...159584501.html

dle.conijiro mama ce nume sofisticat mai ai ,pot sa iti spun ca prin'95'cind eram la iasi la cuvioasa parascheva o femeie stapinita de duhuri rele a fost luata de doi oameni de ordine si atinsa cu capul de sfintele moaste ale cuvioasei a lesinat pe loc dupa lesin s-a comportat f.normal[sa tamaduit pe loc acolo mereu se intinpla minuni asta e una care am vazut-o,astazi fiind la manastirea prislop la sarbatoarea parintelui arsenie boca in timpul sf.liturghi alta femeie mai in virstra decit prima au apucat-o pandaliiledoi insi au prins-o dupa ce se tavalea pe jos sise scutura de nici cei mai buni sportivi nu ii putea imita miscarile,deci fiind prinsa zdravan ii scutura pe amindoi cred-ca a durat cca.30min.a fost stropita cu apa sfintita dupa care si-a revenit incet ,incet.totul sa petrecut acum6ore,sa nu imi spui ca a fost o intimplare am fost martor de netagaduit.bietul darvin nu a cunoscut asa ceva,aviz celor care votbesc urit despre sf. moaste eu le spun nestiutori!!!la fel si cu apa sfintita bagati la cap,ca nu e gluma.

gibilan 08.05.2010 17:21:33

sa stii

dle conijiro domnia ta esti unul care se crede f.tare pe pozitie dar iti spun ca e foarte rusinos sa contrazici oameni care au o practica a credintei ortodoxe de citva zeci de ani ca poate tu nu ai de viata atitia.acesti oaneni s-au calit in focul Dumnezeiesc si practic al credintei au trait bucuri pe care nu ti-le poti imagina si care nu se pot descrie in cuvinte omenesti indiferent in ce limba ar fi ele, primind raspuns bun la rugacunile lor poate de sute sau mii de ori.sa te iei cu ei in gura si sa vorbesti lucruri pe care nici tu nu le crezi uneori doar de dragul teribilismului sau a lipsei de informatie.iti dau un sfat daca vrei sa sti dute la izvor si bea pe saturate DL.IISUS a spus veniti la mine toti cei truditi si impovarati si va voi da odihna,tu iti ingreunezi mintea si complici viata cu informatii de care doar luptatori impotriva bisericilor o fac fara sa se informeze ca de fapt temelia bisericii este Hristos slavit sa fie numele lui si nu cred ca este usor lucru sa lovesti cu piciorul intr-o tepusa[un obiect cu virful f.ascutit]isvorul de unde poti sa bei este sf.biserica dar cred ca pt tine totusi e greu trebuie sa te opresti de la anumite patumii si nu-ti va fi usor dar garantat vei putea biruii cu ajutorul luiIISUS SI A MAICEI LUI si ai sa poti gusta bucurii nebanuite.ai sa iti spui doar tie:ai ce pro.am fost pina acuma.la buna vedere.

flying 08.05.2010 17:52:42

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 245056)
Un cercetator este validat de publicatiile sale, care ii construiesc si consolideaza renumele. Odata renumele construit, apare pe google. Ce e asa de greu de inteles? Daca nu apare pe google, e cel mai probabil un cercetator demn de mentionat in Formula AS, si cam atat.

ai auzit de cercetatorul Iisus Hristos ? invataceii Lui au scos o lucrare intitulata "Noul Testament" se tipareste in cel mai mare numar de exemplare de pe Terra, ai auzit de lucrarea asta? ma intreb... daca ar fi scris-o Hristos personal ce impact ar fi avut ,daca doar niste invatacei de-ai Lui au avut un asemenea impact...El a declarat acum 2000 de ani ca lumea va trece dar cuvantul Lui (Scriptura) nu va trece , banuiesc ca a avut un noroc chior pana acum de a rezistat invatatura Sa. Ghinionul Lui e ca nu auzise de atei acestia periculosi si negri in ceru' gurii ,acestia vor "demonstra" ca S-a inselat ! se vede ca incearca saracii ...si sunt sute ,poate mii de ostasi atei pe net ,in viata publica ...dar NIMIC,NIMIC !

=>draga konijiro iti asumi sper si titulatura de" luptator de Dumnezeu ",nu numai aceea de ateu,oare cum iti inchipui tu ca vei castiga impotriva Celui care face regulile jocului in care tu esti doar un pion de negru(El joaca cu albele ->si albele inving intotdeauna ) ...stii sub al carui drapel lupti tu ,fiind luptator de Dumnezeu? stii cine a fost primul luptator de Dumnezeu? mda...ateii nu sunt originali deloc... desi se cred.

gabriela8 08.05.2010 18:50:12

flying

Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat... Cred ca le drag de forumul nostru:10:

penticostalulmantuibil 08.05.2010 20:48:37

Toti cei ce sunt aici pe forum probabil il considera foarte bun si scriu pentru ca le place.
Dar forumul nu este al unui grup de utilizatori ci al tuturor. Diversitatea face aceasta frumusete si fiecare in parte aduce stropul sau de culoare.

iustin10 08.05.2010 21:21:20

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 245132)
Stii ce am observat? De cand ai deschis topicul, toti au sarit pe noi si tot nimic nu s-a schimbat...

Si nici nu se va schimba .Punct.

eodor nastasa 08.05.2010 21:27:25

Hai ca sunteti pe drumul bun...toti.:11:

cristianparpalea 08.05.2010 21:42:19

Va spun Eu voua ca pentru orice vorba desarta pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii. (Matei 12.36)
Lasati-i sa vorbeasca si da-ti dovada de adevarati crestini: bun, bland, iertator, iubitor caci si Hristos din dragoste S-a rastignit pe cruce si spunea""ÏARTA-I""

maria-luisa 08.05.2010 22:15:23

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241856)
NU TREBUIE TOLERATE sa umple forumul de maculatura si laturi:

=>persoanele hulitoare la adresa lui Dumnezeu
=>persoanele nesimtite si cu limbaj injurios si provocator

PANA SUNT BANATE TREBUIE IGNORATE TOTAL SI PLEACA EI SINGURI .

=AR TREBUI SA EXISTE SI O COMUNICARE PE PRIVAT INTRE NUCLEUL ACTIV AL ACESTUI FORUM (INTRE CEI CARE STAU MAI MULT, SE IMPLICA, CUNOSC SI ORTODOXIE ) CU REACTIE RAPIDA PENTRU DEPARAZITARE FORUM DE DIFERITE CAPUSE AMETITE ,PADUCHI FLAUSATI,PURICI FACHIRI SI ALTE GANGANII...

e doar o parere ...

o propunere desi nu stau prea mult pe forum, nu se poate sa nu sara in ochi...

AI2,TOPCAT,DUMITRU73,MODERN TALKING sunt propunerile mele

la Premiul

"Da-mi un BAN ca sunt GOLAN" (BANAREA IP SI CONT )

PS: am vazut ca multi atei fac cont arunca o intrebare parsiva si pleaca si ortodocsii nostrii draguti si cu cei 7 ani de acasa incep sa dea sfaturi care mai de care dar nu observa ca intrebarea e pusa LA MISTO ,doar sa le dea lor "de lucru "...

Te-ai gandit ca deparazitarea asta ar trebui sa inceapa cu initiatorul ei?

gibilan 08.05.2010 22:43:56

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 245250)
Si nici nu se va schimba .Punct.

si punct ce tu nu vezi ca nu ai ce puncta fiind-ca punctul tau de vedere e doar un punct mic la care te uiti si te minunezi exclamind:mama ce punct am eu!!!

gibilan 08.05.2010 22:49:01

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245284)
Te-ai gandit ca deparazitarea asta ar trebui sa inceapa cu initiatorul ei?

auzi mereu uitati voi cei de alta natura ce scrie sus in coltul sting se apropie ceva pt. daunatori va dau cu flit.

Miha-anca 08.05.2010 22:52:18

PARAZÍT, -Ă s.m. și f. 1. Invitat la masa unui bogătaș din vechea Romă pentru a-l amuza. 2. (Fig.) Persoană care trăiește pe seama alteia. 3. Ființă care trăiește pe organismul unei alte ființe vii, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de aceasta. 4. (la pl.) Perturbație produsă în transmisiile de telecomunicații, datorită descărcărilor electrice din atmosferă, scânteilor produse de unele aparate electrice etc. // adj. 1. (Despre ființe) Care duce o viață de parazit; parazitar. 2. (Fig.) Care nu produce nimic, care trăiește din munca altora. ♦ (Fig.) Lipsit de funcție; de prisos. [Cf. fr. parasite, lat. parasitus, gr. parasitos < para – alături, sitos – mâncare].

Iata deci, ca parazit inseamna si altceva decat "organism care trăiește pe un alt organism gazdă, hrănindu-se exclusiv cu substanțele produse de acesta". Poate insemna in acelasi timp o bruiere a activitatii de pe acet forum, prin interventii nepotrivite.

Este indicat, ca din cand in cand sa verificam in DEX sensul cuvintelor, ca sa nu ne oprim doar la primul sens, intelegand total gresit mesajul.

Ioana Felciuc 08.05.2010 22:56:59

Fii ascultator, infranat, nu osandi, pazaste-ti mintea si inima de gandurile cele rele, si gandeste-te ca toti oamenii sunt buni si Domnul ii iubeste. Pentru acest gand smerit, Harul Duhul Sfant va via intru tine si vei zice: “Milostiv este Domnul!”.

Nu judecati, ca sa nu fiti judecati DOAMNE AJUTA

eodor nastasa 08.05.2010 23:00:46

fis...hirst...fis...fiu...hiu...fis...aici radioooo...corlatenii din deaaaal...hirs...fis...parazitii..hirs...fis...mam aaa..lui de tranzistor, c-am zis sa nu mai cumpar sovietic, sa-mi iau si io unu japanez...:24:

gibilan 08.05.2010 23:36:42

eu zic, ca parazit ar mai putea fi si persoana de alta confesiune care vegeteaza pe forumul ortodox intoxicindul cu falsele invataturi.

penticostalulmantuibil 08.05.2010 23:44:45

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 245325)
eu zic, ca parazit ar mai putea fi si persoana de alta confesiune care vegeteaza pe forumul ortodox intoxicindul cu falsele invataturi.

Tu, ca parazit, poti sa zici tot ce vrei. :10:

Dar zi-o cu cratimele corespunzatoare!

eodor nastasa 08.05.2010 23:46:17

Oferta pentru Raid ramane valabila...

penticostalulmantuibil 08.05.2010 23:52:12

Trebe inventat ceva mai de la mama lui, ca tot ce e in comert e mai mult parfum. Astia nu vor sa moara si pace. :1:

eodor nastasa 08.05.2010 23:53:23

Incapatanati...:33:

gibilan 09.05.2010 08:41:43

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 245334)
Trebe inventat ceva mai de la mama lui, ca tot ce e in comert e mai mult parfum. Astia nu vor sa moara si pace. :1:

nime nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu adica solutia de dezinfectie este doar de indepartare[scoatere de peforum]pt. cei ce nu au priceput lasindu-i sa isi roage moartea singiri daca e cazul DOAMNE FERESTE.o dl.penticostica am uitat sa iti spun buna dimineata tot cu treaba pe la noi?la buna vedere.

angel4ver 09.05.2010 11:01:15

mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul.
se posteaza in prostie si degeaba...

maria-luisa 09.05.2010 11:22:40

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 245298)
auzi mereu uitati voi cei de alta natura ce scrie sus in coltul sting se apropie ceva pt. daunatori va dau cu flit.

Nu am inteles nimic din raspunsul tau. noi, cei de alta natura (adica???) ne dai tu cu flit?? Fii mai explicit domnule, ti-e rau? Ai nevoie de vreun medicament? Roaga-l pe Dumnezeu sa te scape de aceasta problema, cu siguranta ca te va ajuta.

maria-luisa 09.05.2010 11:27:27

Citat:

În prealabil postat de gibilan (Post 245325)

Vegheaza-ti vorbele, domnule. Nu mai otravi cu vorbe urate, ca este chiar impotriva invataturii pe care spui ca o urmezi. Dumnezeu sa te lumineze ca sa vezi mai bine unde sunt parazitii care-ti fac rau!

flying 09.05.2010 13:55:00

ateii "teologi" ai lui Hristos

uitati cine posteaza pe forum cand trebuiau sa fie la Liturghie ,dar ateii am uitat ,nu merg la Liturghie: :)

Citat:

În prealabil postat de angel4ver (Post 245407)
mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul.
se posteaza in prostie si degeaba...

angel4ver saraca de cand se chinuie sa se bage in seama si nimeni nu o asculta ...mai incearca ingeras poate te baga in seama si pe tine cineva...

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245410)
Nu am inteles nimic din raspunsul tau. noi, cei de alta natura (adica???) ne dai tu cu flit?? Fii mai explicit domnule, ti-e rau? Ai nevoie de vreun medicament? Roaga-l pe Dumnezeu sa te scape de aceasta problema, cu siguranta ca te va ajuta.

poate ca cel caruia i te adresai se ruga la Liturghie in momentul in care tu tastai comentariul ...draga atee . de ce nu-ti vezi tu de treaba ta ?

se pare ca ateii au iesit la contraatac vor sa ne invete cum trebuie sa ne purtam. CULMEA ei ne invata ce trebuie sa facem ca sa corespundem invataturii lui Hristos ...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos),ei sunt profesorii nostri ,"ne talcuiesc" chiar ce vroia sa zica Hristos cand ne-a poruncit "sa ne iubim aproapele" si au primit si "licenta" de la Mantuitorul sa ne indrepteze cand gresim .woooow!

asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !

eodor nastasa 09.05.2010 14:01:32

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 245433)
...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos)...
...
asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !

Si-a luat lupu' astrahan...sau mai pe romaneste : si-a tras lupu' blana de oaie...si Biblie.:24:

gibilan 09.05.2010 15:00:26

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 245410)

scuzam-a ca in timp ce tu cercetai micile povestioare hazli de pe forum eu faceam altceva ma rugam dupa rinduiala bisericii noastre strabune ,domnuca ori dsoara dumneata 'aveti' la biserica dv.pc. de unde incercai sa ma gidili pe internet.ei astai buna ce sa fac nu eram pe faza de se mai si roaga omul mai citeste ceva ziditor de suflet,dar ce nu ai inteles?suntem noi cei ce ascultam de biserica si restul care nu asculta si sunt condusi de o alta natura.nu ai auzit de dat cu flit?am sa iti traduc din romaneste in romaneste pe vremea bunicilor si pina in zilele noastre existau pompe de flit compuse din atomizor+rezervor de lichide toxice se foloseste pentru deparezitarea forumului de intrusi de alte confesiuni ce a fost asa greu de priceput?iar sanatatea mea se desfasoara conform standardului de pacatosenie a mea sa iti traduc?inseamna dupa fapta si rasplata.in speranta ca m-am facut inteles am sa inchei multumindu-ti pt.intelegere la. buna vedere

gibilan 09.05.2010 15:04:33

de ce nu afisati ora cind am facut comentariu ora15 fara un pic

gibilan 09.05.2010 15:06:55

va rog ceasul a ramas in urma

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:09:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.