![]() |
Scuze...
Nu accesati linkul de mai sus.Antivir meu a detectat un trojan(se pare).Scuze>rog admin sa il stearga.Utilizati linkul de mai jos
http://tamada.ro/product--despre-gen...terar--96.html |
Citat:
|
exact , Dumnezeu l-a creat pe om cu ratiune,intelect si constiinta dupa chipul si asemanarea Sa
|
Citat:
Am spus doar ca dupa logica ta animalele exista numai pentru ca avem noi constiinta. |
Citat:
Probabil ca suntem interpretati, unul de catre celalalt intr-un mod ciudat. |
Citat:
Si mai ales, daca nu exista cineva sa afirme ceva nu inseamna ca acel lucru nu exista, nu? |
Citat:
Cu a doua parte sunt de acord. |
Citat:
Si pentru asta nu iti ajunge maxima "cuget, deci exist". Asta incercam sa iti spun in ultimele posturi. |
Mineralul exista fara sa cugete.:78::78::78::78:
|
Înțelepciunea lui Solomon 10:1 Înțelepciunea a păzit pe primul om zidit de Dumnezeu ca să fie părintele neamului omenesc, atunci când a fost zidit întâiul.
|
Hai sa ne logicarim cu spor !
Vaz ca ati trecut la despicat firu' lu' paru' in shpe', din nou, iara, again, numa' ca di data asta, nu cu toporu', da cu drujba numa'...Mare plictis neninicule, mare plictis...:36: |
Cred ca se tavalesc de ras arhiconii :60:
|
Citat:
|
23. Nu vor vedea pământul pe care Eu cu jurământ l-am făgăduit părinților lor; ci numai copiilor lor, care sunt aici cu Mine, care nu știu ce este binele și ce este răul și tuturor nevârstnicilor, care nu judecă, acelora le voi da pământul, iar toți cei ce M-au amărât nu-l vor vedea; (Numeri 14)
Ce intelegeti de aici? |
Citat:
Pentru ca nu au avut incredere in Dumnezeu, El s-a suparat pe ei si a jurat ca nu ii va mai ajuta in lupta, ci ii va lasa sa rataceasca prin pustie timp de 40 de ani, pana va muri generatia aceea razvratita [ cei de la 20 de ani in sus] si vor ramane doar copiii lor care pe atunci nu stiau discerne si deci nu aveau nici o putere de decizie . Iar pe langa copiii lor li s-a mai promis intrarea in tara promisa si lui Iosua si Caleb, care au avut incredere in Dumnezeu. |
DUMNEZEU ar fi putut sa nu puna acest copac in gradina Edenului ?
Omul ar mai fi putut fi ispitit atunci daca nu ar fi fost copacul ? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:24:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.