![]() |
Citat:
Sfanta Traditie. Cand cineva vine dupa 2000 ani de crestinism cu niste idei absolut noi si nastrusnice, ceva nu miroase a bine. In alte chestiuni ca pecetluirea cu cod de bare si satanismul benzii magnetice, timpul si chiar voi astia acum obsedati de cip au fost cele care au demonstrat ca a nutrit niste convingeri absurde. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar si miopia asta, care nu vrea sa faca diferenta asa, tot sectara este. Cuvantul "cip" sau "cod de bare" nu sunt trecute acolo, deci nu fac parte din Apocalipsa. Greu de priceput o chestie de dificila, poate rogi niste copii de gradinita sa te ajute, |
Citat:
Cei de la smintelogeticum au venit inclusiv cu o filmare din care reisea ca par. Iustin stia de aceste afise, deci se "subintelege" ca erau cu binecuvantarea lui. P'orma a venit par. Valica cu un comunicat de care ziceam mai sus, care mai mult a incurcat lucrurile decat sa le descurce. Citat:
|
mai e povestioara cu cel din SUA care ar fi avut cip implantat si la Sfanta Inpartasanie s-ar fi indoit lingura din cauza asta.
Treaba respectiva deja e legenda urbana din 2008 incoace(ma rog, atunci am gasit-o eu prima data)... sunt cativa ani, zic eu. de 6 ani sa apara chestia aia pe internet si nu numai, di culmea, in fiecare am, se intampla cu un an inainte... Deci nu exista nici o dovada. Oamanii cu imaginatie pot inventa o groaza de legende urbane, multe intrate in circulatie inca dinainte de 1990. E plin internetul de ele... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:27:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.