![]() |
Citat:
aceste discutii exista pentru ca din cand in cand vine cate un visarionist sa se laude cu ce a descoperit el. mai bine imi vars sangele decat sa-i dau numele. |
Citat:
Dialog pașnic? Hm... Atunci sunt curios ce înseamnă mai puțin pașnic. |
Citat:
dar actualii conducatori ai lucrarii, poate cu exceptia pr Gherasim, nu conduc cum a facut-o dansul. cred ca in toate comentariile mele am incercat sa fac diferenta. |
Citat:
|
Citat:
ar face orice ca sa nu fie despartit de amintirea pr Visarion. |
Citat:
|
Citat:
|
Aha,citesc si ma uimesc,pai parca ieri spuneai caunii conducatorii.dintre care fc partea si parintele Gherasim face si drege ,acum te-ai razgandit?te-a apucat remuscarile,chiar o sa-l sun pe parinte sa-i povestesc de tine poate isi aduce aminte de tine Dumitre draga,sunt curioasa ce o sa zica ca spui ca ai impartit 12 ani de lucrare si acum nu fc decat sa hulesti.Mai spui si de cele 2 icoane care au plans ca nu stii de ele,RUSINOS!!!Hai baga oodata legitimatia aia si nu o mai aburii atat ca deja m-am saturat de toata ura ta si mandria.
|
Citat:
Esti convins ca nu va fi atentionat sa intre sa citeasca ce scrie pe aici? Precum vezi, pagina este vizitata de cine nici nu te astepti. |
Citat:
Aveti dreptate intru totul. Suntem supusi greselii in orice moment. Iertati-ne prostia. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:33:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.