Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5766)

emanuel2007 11.04.2009 10:41:24

oricat de ciudat ar fi satanista aia il iubeste in felul ei pe Iisus , si zice lucruri atat de profunde pe care rare le mai intalnesti chiar si la preoti ... insa , este adevarat ca spune si hule ( din nestiinta ) , dar io am simtit ca are un suflet bun si ca intr-o zi va fi crestina ; de aia i-am dat atentie ... acuma am convins-o sa mearga la biserica , sa dea pomelnice , etc ... iar pe mess nu vorbeste decat despre Iisus , nu despre satan ...

uneori , se intalneste cuvantu Domnului la cei care sunt si cei mai departati de El , asa cum Dumnezeu , odata a vorbit unui prooroc prin magarul sau ...

nu vreau sa o apar , de altfel , nici nu ma intereseaza ce va face , ca va deveni crestina intr-o zi sau nu ... io acusica plec la pustie si nu mai am treaba cu nimeni ...

cristiboss56 11.04.2009 11:31:57

Citat:

În prealabil postat de emanuel2007 (Post 127982)
oricat de ciudat ar fi satanista aia il iubeste in felul ei pe iisus , si zice lucruri atat de profunde pe care rare le mai intalnesti chiar si la preoti ... Insa , este adevarat ca spune si hule ( din nestiinta ) , dar io am simtit ca are un suflet bun si ca intr-o zi va fi crestina ; de aia i-am dat atentie ... Acuma am convins-o sa mearga la biserica , sa dea pomelnice , etc ... Iar pe mess nu vorbeste decat despre iisus , nu despre satan ...

Uneori , se intalneste cuvantu domnului la cei care sunt si cei mai departati de el , asa cum dumnezeu , odata a vorbit unui prooroc prin magarul sau ...

Nu vreau sa o apar , de altfel , nici nu ma intereseaza ce va face , ca va deveni crestina intr-o zi sau nu ... Io acusica plec la pustie si nu mai am treaba cu nimeni ...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! ! !

Anca-Miha 11.04.2009 12:15:20

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 127948)
Moartea e viață ! Viața a învins moartea !

Citat:

În prealabil postat de emanuel2007 (Post 127955)
moartea ? no problem : de moarte nu mie frica : o mica sufeinta inainte de a ma intalni cu Iisus ! foarte bine ...

nu moartea e problema , ci ca ne dam noi de buna voie sclaviei electronice ... io nu sunt sclavu satanistilor ...

Teoretic si eu zic acest lucru; dar practic nu am ajuns chiar asa departe.
Ferice de voi ca sunteti oricand gata sa renuntati la viata.

emanuel2007 12.04.2009 13:36:26

io am zis ca nu mie teama sa mor mucenic , nu ca nu mie teama de moarte ... normal ca mie teama de moarte caci sunt pacatos ...

cine se teme a sta la pustie raiul nu il va vedea in veci ... pustia este mult mai prejos decat raiul , si daca tie tie teama sa stai la pustie , si socotesti ca nu poti sta acolo , apoi in rai cu sfintii si cu ingerii , si unde nu mai exitsa nici urma de pacat , CUM AI SA POTI STA ?

crestinii cer in biserica mantuirea si raiul ( intr-un mod imaginar si inselator ) , in sa nu fac altceva decat greseala pe care au facut-o si evreii acuma 2000 de ani : cer un rai inchipuit , pamantesc ... raiul nu este pe pamant , ci este o imparatie a cerurilor unde pacatul nu mai exista nici urma ... a cere un rai care sa fie mai prejos decat o biata pustie pamanteasca , unde poti sa si pacatuiesti ca nu iti vin chinuri pentru asta , este o mare inselaciune , in care stau toti ...

sfintii parinti au dat voie pustnicilor sa stea la pustie chiar si daca dorm mult , mananca mult , si au si ganduri pacatoase ; si daca faci asa nu iti vine nici un chin ... insa in rai chiar si cel mai mic gand pacatos iti provoaca un chin imens ; in rai nu vor sta decat cei curati , adica sfintii si ingerii , cei pacatosi numai vor vedea raiul uneori , in rest vor sta in iad ...

in concluzie : fie ca esti mirean casatorit fie ca esti preot , daca nu esti in stare sa stai in pustie si te temi de pustie , in rai nu vei sta ... la fel si cu moliftele sf vasile : cine nu le poate citi , cui ii este frica sa le citeasca , in rai nu va sta ... tot asa si cui ii este frica de mucenicie : in rai nu va sta ...

sfat : puneti mana si va pocaiti ca e grava treaba ...

emanuel2007 12.04.2009 17:24:00

razboiul al treilea mondial va fi cea mai cumlita pagina din istoria omenirii ... dar nu asta e cel mai groaznic lucru care ni se va intampla ... in acel razboi vor muri miliarde ( !!!!!!!!!!!!!!! ) de oameni , si toti ( aproximativ ) se vor duca in iad ... asta e cel mai cumplit lucru ... io am vazut de doua ori raiul , in viata mea , dar iadul l-am vazut de muuuulte ori , in multe feluri ... insa nu m-a influentat atata de mult ca am vazut raiul ( cu toate ca si asta m-a facut pe veci alt om ) , pe cat m-a influentat ca am vazut iadul ... a vedea iadul este mult mai impresionant decat a vedea raiul ... a vedea iadul si a simti si suferinta celor de acolo , e cel mai impresionant lucru care l-am vazut vreodata ... nu stiu cum sa spun altora sa nu se mai duca in iad ; ca nimeni nu vrea sa se teama de ce ii asteapta ; toti spun : lasa ca ma pocaiesc la moarte ; toti ortodocsii ( ca sa nu mai zic de cei de alte religii ) zic asta ... si e o greseala fundamentala ; ca sa te pregatesti pentru lumea de dincolo iti trebuei multi ani de zile nu o zi sau cateva ore ... nu stiu cum sa fac pe altii sa inteleaga asta ...

emanuel2007 12.04.2009 17:24:58

sunteti pregatiti pentru asta ? :

http://www.youtube.com/watch?v=9i-7A...eature=related

mai sunt numai cativa ani pana vom asista la distrugerea completa a natiunilor de pe pamant ; lumea va fi pedepsita cu foc si va arde tot pamantul ; iar noi vom fi pe acel pamant , arzand ... pregatitiva de ce e mai rau ... stim noi oare ce inseamna un razboi nuclear ? uitati-va la film si veti vedea ...

emanuel2007 12.04.2009 21:25:18

bomba tsar a rusilor de 57 de megatone ( adica de 3000 de ori mai puternica decat aia de la hiroshima ) arde oameni pana la 100 de km distanta de locul exploziei , si sparge geamurile pana la 1000 de km distanta ; iar socul seismic inconjoara de cel putin 3 ori pamantul ...

emanuel2007 12.04.2009 21:28:10

iar SUA are explozibil nuclear de cel putin 2000 de megatone , adica de 100000 de ori mai mult decat aia de la hiroshima ... iar rusii au de doua ori mai mult explozibil nuclear decat SUA ...

emanuel2007 12.04.2009 21:30:08

bomba tsar a produs o energie de 1,4 % din energia care iese din soare ...

andreicozia 12.04.2009 21:42:27

Perfect, ...iute si fara durere, deci nu este cel mai rau...ca un infarct....te transformi in pulbere intr-o clipita ca-n "razboiul lumilor" cu laserele alea.... pare cea mai bune inventie
Toti suntem datori cu una la 'baiatu'...

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:19:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.