![]() |
Citat:
Citat:
Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!:36: |
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri :43:
|
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri). |
Citat:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama .... |
Citat:
Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului? In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor. Va multumesc anticipat pentru raspuns! |
Citat:
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama. |
Citat:
|
Citat:
Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-)) Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata.:24: In numele dreptatii, sunt dispusa sa ma sacrific !:5:Desi nu pot garanta ca aceasta masura( banarea mea?) n-o sa i se para "cusuta cu ata alba", deci o ambuscada:24: |
Citat:
multa iubire |
Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:50:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.