Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

Melissa 16.08.2011 00:53:25

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389737)
sa inteleg ca "multa iubire" e aceeasi persoana cu admin Melissa care citeste discutiile din privat ale membrilor ????????????????????????????????????????????????

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389740)
Nu stiu dar inclin sa cred ca da...Oricum nu importa, stim cu totii ca masca poarta destule alte masti...de aceea iGNOR!

Nici atat nu te duce capul "Misterioaso" Calatoare, ca daca eu eram Admin, erai banata DIN NOU, de mult?:24:

Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne!:36:

N.Priceputu 16.08.2011 10:03:55

Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri :43:

DragosP 16.08.2011 10:12:42

Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).

Soaree 16.08.2011 10:15:05

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 389909)
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).

completez:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama ....

Soaree 16.08.2011 10:23:49

Citat:

În prealabil postat de admin (Post 269816)
User-ul "CalmDown" nu face parte din echipa de administrare a site-ului

Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

LaReine 16.08.2011 10:59:02

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389915)
Buna ziua,

Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului?

Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.

misteria 16.08.2011 11:08:36

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 389915)
Buna ziua,

Dragul meu insorit(in graba te facui o EA), cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistit !

Melissa 16.08.2011 11:09:02

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 389922)
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama.

Multumesc draga mea. :5:

Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-))

Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata.:24: In numele dreptatii, sunt dispusa sa ma sacrific !:5:Desi nu pot garanta ca aceasta masura( banarea mea?) n-o sa i se para "cusuta cu ata alba", deci o ambuscada:24:

the_Listener 16.08.2011 11:16:55

Citat:

În prealabil postat de misteria (Post 389925)
Draga mea insorita, cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistita !

tu dai sfaturi de ignorare???? hai ca ma faci sa rad in hohote ... postarile tale sunt dovada ... :10::10::10:.....
multa iubire

catalin2 16.08.2011 11:18:26

Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:50:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.