![]() |
Citat:
|
Citat:
|
"Cum spui ca-l iubesti pe Dumnezeu pe care nu-l vezi,si pe fratele tau pe care il vezi il urasti"
|
Citat:
|
[SIZE=3][COLOR=#008000]Desteptul promite si prostul trage nadejde...[/COLOR][/SIZE] |
"Rabdare, rabdare, rabdare... Si cand ti se va parea ca ai sfarsit-o, o iei de la capat: rabdare, rabdare, rabdare..." (nu cred ca mai e necesar sa specific autorul:5: )
|
Mai vrenic este "prostul" ce trage nadejde, decat "desteptul"ce promite !
|
Nu conteaza atat de mult ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci. - Maica Tereza
|
[SIZE=3][COLOR=green]"De-as vorbi toate limbile oamenilor si pe acelea ale ingerilor, fara
iubire nu sunt decat un clopot dogitsau niste talgere tipatoare. De-as avea darul profetiei si as cunoaste toate tainele si tot ceea ce este stiut, de-as avea toata credinta nemasurata ce misca muntii din loc, fara iubire nu sunt nimic. De mi-as imparti toate bunurile ca sa aiba ce manca saracii, de mi-as da ca o ofranda trupul ca sa fie ars pe rug, fara iubire faptele mele nu slujesc la nimic."[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE] O versiune recitata de Marcel Iures a capitolului 13 din Epistola catre Corinteni: http://www.damaideparte.ro/index.php/iubirea/649/ |
[SIZE=3][COLOR=purple]"Daca nu putem sa fim buni,sa incercam macar sa fim politicosi"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorange]"Un singur lucru nu poate Dumnezeu;sa ne mantuiasca fara consimtamantul nostru"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue]"Vine mereu in istorie o clipa cand cei care afirma ca doi plus doi fac patru sunt pedepsiti cu moartea"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=black](de Nicolaie Steinhardt)[/COLOR][/SIZE] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:33:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.