![]() |
Citat:
Poti incepe de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Acid-base_homeostasis Si mai ales asta, ca vad ca esti fan unei alte teorii pseudo-stintifice: http://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_diet |
Citat:
Ca respectivul n-a lipsit mult sa dea coltzul de la "infensiva" boala "a copilariei" pe care "dr." Todea Gross ne indeamna sa o dam la copii fara ezitare. Citat:
Bazat pe ce studiu mai exact? Folclor? Poti avea un sistem imunitar incapabil sa faca fatza bacterii si in consecinta sa dezvolte boala, si fara sa te incadrezi neaparat in categoriile de mai sus. |
Citat:
|
Da vaccinarea adus la supravietuirea multor oameni. Este necesara, dar sa nu se exagereze.
Trebuie ca fiecare tara sa aibe propriul institut care sa produca vaccinurile. Asa ar avea si oamenii incredere. Acum in cine sa avem incredere. Nu mai poti avea in nimeni si nimic. Technica nu poate fii scumpa, este veche si cunoscuta. |
Citat:
|
La noi este o utopie.
Am avut un astfel de Institut si a fost distrus (la comanda?) desi primise si fonduri pentru re-tehnologizare. Nu stiu sa fi raspuns cineva penal pentru crima asta. |
Citat:
Citat:
Citat:
Fara globalizare, n-ai avea acces la sursele alea exotice de proteine. Greu de spus ca e un regim "natural" din moment ce nu prea cresc in zona in care esti. Citat:
Pe urma, mai vezi tu.. Citat:
Citat:
|
Citat:
In plus, esti nerealist, vorbind despre "tratarea cu seriozitate", care in realitate e o chestiune statistica si din pacate, oriunde in lumea asta, chiar si in tari dezvoltate, nu totdeauna cu date fericite, pentru ca exista mai mereu pe undeva un factor X in calea scenariului cel mai fericit - scenariu care presupune prevenirea complicatiilor, ori nu toate sunt complicatii ci consecinte directe ale bolilor astea "inofensive". Revin la mentiunea de pe cateva pagini mai devreme, orice antivaccinist trebuie sa incerce sa ajunga la faza la care sa constientizeze ca boala (chiar si in cele mai fericite cazuri) face mai multe ravagii decat vaccinul. Desigur, o sa-i fie cam dificil, pentru ca presupune o analiza la rece, ori de cele mai multe ori a fost educat sa gandeasca emotiv-subiectiv iar in acest sens, nu are cunostinte despre epidemii si ce inseamna ele practic, nu in varianta scenariului cel mai fericit. |
Eu am în familie, printre veri, bărbați care au rămas cu sechele de pe urma poliomielitei din copilărie. Am și doi prieteni, șahiști, cu aceeași afecțiune.
Nu am auzit pe niciunul să țină vreun discurs împotriva vaccinurilor. Le e și greu, dealtfel, după o viață între cârje, cărucioare, ironii ale semenilor, divorțuri și/sau singurătate etc.... |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:12:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.