Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

AlinB 15.06.2013 22:50:25

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522631)
T
Un pic acid, adică 20% acid și 80% bazic. Sănătatea corpului depinde de o chimie echilibrată a organismului, respectiv un raport de 80/20 între alcalin și acid. Cred că mai corect era să vorbesc de echilibrul acido-bazic al corpului.

Da, era mai corect, in loc de prostiile alea de procente.

Poti incepe de aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Acid-base_homeostasis

Si mai ales asta, ca vad ca esti fan unei alte teorii pseudo-stintifice:

http://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_diet

AlinB 15.06.2013 22:59:40

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 522651)
Cunosc pe cineva foarte apropiat a carui copil a facut cerebelita(encefalita la cerebel) la sfarsitul unei rubeole ,in conditiile in care acest copil fusese vaccinat ,acum 20 ani.
Luase varsatul de la frate.
Un caz la 10000 a spus medicul neurolog.
Atunci multumita lui Dumnezeu ,acel copil a fost diagnosticat corect si a primit un tratament timp de doua saptamani ,fiind vindecat ,acum e student .Fara nici o sechela de boala
Virusul se localizase la creierul mic.

Deci esti convinsa acum ca vaccinarea este utila?

Ca respectivul n-a lipsit mult sa dea coltzul de la "infensiva" boala "a copilariei" pe care "dr." Todea Gross ne indeamna sa o dam la copii fara ezitare.

Citat:

Iar TBC de regula fac cei slab alimentati ,copiii hraniti nesanatos sau subalimentati si alcolicii ,care nu se hranesc din cauza bauturii.
"de regula"?
Bazat pe ce studiu mai exact?
Folclor?
Poti avea un sistem imunitar incapabil sa faca fatza bacterii si in consecinta sa dezvolte boala, si fara sa te incadrezi neaparat in categoriile de mai sus.

AlinB 15.06.2013 23:01:52

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522661)
Mai nou să luăm medicamente și vaccinuri doar pentru nu fi etichetați sectari? :71:

Nu, e doar o constatare, sunt cateva trenduri penibile care au infectat romanul pe linie de ortodoxim dar sunt 100% originate de la cei care in mod curent in numim sectari: geocentrism, cipofobism, antivaccinism..

ignatiu 15.06.2013 23:58:46

Da vaccinarea adus la supravietuirea multor oameni. Este necesara, dar sa nu se exagereze.

Trebuie ca fiecare tara sa aibe propriul institut care sa produca vaccinurile. Asa ar avea si oamenii incredere. Acum in cine sa avem incredere. Nu mai poti avea in nimeni si nimic.

Technica nu poate fii scumpa, este veche si cunoscuta.

Patrie si Credinta 16.06.2013 00:28:09

Citat:

În prealabil postat de ignatiu (Post 522843)
Da vaccinarea adus la supravietuirea multor oameni. Este necesara, dar sa nu se exagereze.

Trebuie ca fiecare tara sa aibe propriul institut care sa produca vaccinurile. Asa ar avea si oamenii incredere.

asta e cea mai buna idee pe care am citit-o tot threadul asta. Chiar imi place.

AlinB 16.06.2013 01:23:07

La noi este o utopie.

Am avut un astfel de Institut si a fost distrus (la comanda?) desi primise si fonduri pentru re-tehnologizare.
Nu stiu sa fi raspuns cineva penal pentru crima asta.

AlinB 16.06.2013 02:05:02

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522622)

Si ce n-ai priceput mai exact?

Citat:

Ți-am dat un exemplu și nu am explicat științific cum se produce B12.
Exemplu prost din care se deducea simplu ca nu stii mare lucru despre B12

Citat:

Din magazin....acum o să-mi spui că e afacere. Dar vaccinul nu e?
N-am zis nimic de o afacere, am zis ca e un handicap.
Fara globalizare, n-ai avea acces la sursele alea exotice de proteine.
Greu de spus ca e un regim "natural" din moment ce nu prea cresc in zona in care esti.

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522620)
Dar să accept vaccinurile. :71:

Nu, sa te informezi temeinic, inainte sa vorbesti.
Pe urma, mai vezi tu..

Citat:

Vedem doar ce ne comvine.
Bine ca recunosti.

Citat:

Simplitatea în mâncare nu poate aduce decât economii. Depindem ce naturism alegem, unul exotic sau unul bazat pe produsele românești sezoniere și mai puțin bazat pe produse din afara țării.
Din ce ai citat tu ca surse de proteine, era un regim exotic.

AlinB 16.06.2013 02:08:53

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522624)
A face o boală la timpul ei (copilărie) și tratată cu seriozitate nu implică riscurile tratării aceleași boli și cu aceeași seriozitate la o vârstă nepotrivită (adolescență). Despre asta discutam.

Astept referinte medicale temeinice din care sa rezulte diferentele concrete, in functie de varsta.

In plus, esti nerealist, vorbind despre "tratarea cu seriozitate", care in realitate e o chestiune statistica si din pacate, oriunde in lumea asta, chiar si in tari dezvoltate, nu totdeauna cu date fericite, pentru ca exista mai mereu pe undeva un factor X in calea scenariului cel mai fericit - scenariu care presupune prevenirea complicatiilor, ori nu toate sunt complicatii ci consecinte directe ale bolilor astea "inofensive".

Revin la mentiunea de pe cateva pagini mai devreme, orice antivaccinist trebuie sa incerce sa ajunga la faza la care sa constientizeze ca boala (chiar si in cele mai fericite cazuri) face mai multe ravagii decat vaccinul.

Desigur, o sa-i fie cam dificil, pentru ca presupune o analiza la rece, ori de cele mai multe ori a fost educat sa gandeasca emotiv-subiectiv iar in acest sens, nu are cunostinte despre epidemii si ce inseamna ele practic, nu in varianta scenariului cel mai fericit.

cezar_ioan 16.06.2013 03:04:52

Eu am în familie, printre veri, bărbați care au rămas cu sechele de pe urma poliomielitei din copilărie. Am și doi prieteni, șahiști, cu aceeași afecțiune.
Nu am auzit pe niciunul să țină vreun discurs împotriva vaccinurilor. Le e și greu, dealtfel, după o viață între cârje, cărucioare, ironii ale semenilor, divorțuri și/sau singurătate etc....

ovidiu b. 16.06.2013 17:42:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522856)
Si ce n-ai priceput mai exact?

Citește-ți ultima frază din mesaj, vorbești acolo de carența de B12.

Citat:

Exemplu prost din care se deducea simplu ca nu stii mare lucru despre B12

Uite aici o discuție mai veche tot pe tema B12: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...94&postcount=6.

Citat:

N-am zis nimic de o afacere, am zis ca e un handicap.

Ahaa, acum nu mai e afacere. Interesant cum le schimbi, tocmai spuneai de o afacere în domeniul vegetarian.

Citat:

Fara globalizare, n-ai avea acces la sursele alea exotice de proteine.

Soia, năut, linte, bob, mei, hrișcă, fasole păstăi nu sunt exotice, se pot crește la noi în țară.

Citat:

Greu de spus ca e un regim "natural" din moment ce nu prea cresc in zona in care esti.

Dacă ne-am da interesul ar crește, numai să fie și oameni dornici.

Citat:

Pe urma, mai vezi tu..

Eu zic să vezi și tu dacă informația pe care te bazezi este în adevăr. Și cel mai bine este să testezi pe propia piele.

Citat:

Din ce ai citat tu ca surse de proteine, era un regim exotic.

Am dat exemple de proteine pentru a combate ideea falsă că numai un regim omnivor asigură echilibrul proteic corect. Sunt adeptul unui regim sezonier bazat pe legumele și fructele de la noi din țară. Nu sunt împotriva lactatelor fermentate (iaurt, brânză), ouă, pește consumate cu măsură, după cum și Biserica recomandă.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:12:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.