![]() |
Citat:
De fapt, ce vroiai sa insinuezi cu intrebarea ta? Nu faptul ca darul vorbirii in limbi a fost dat numai Sfintilor Apostoli (ceea ce a afirmat si userul ghemistris, pe care nu l-ai contrazis)? Acum o dai la intors. Chipurile, ai auzit de vorbirea in limbi in BO. |
Citat:
De ce penticostalii cand vorbesc in limbi au nevoie de talmaci? De ce Apostolii la cincizecime nu au avut nevoie, ci fiecare din cei prezenti intelegea in limba lui? De ce astazi daca un chinez ar intra intr-o adunare de penticostali in timp ce se vorbeste in limbi nu intelege in limba lui? ... si vreau si aici un raspuns: Sunt 2 tipuri de vorbire in limbi? - una Apostolica care nu necesita talmaci si care este inteleasa de orice natiune (vorbire care sustin ca se practica si BO) , si una penticostala care are nevoie de talmaci? sunt 4 intrebari, astept un raspuns la fiecare. |
Eu nu cotest vorbirea in limbi in sanul BO, numai ca vorbitorii din BO nu are nevoie de translatori...
Daca ne gandim ca prin vorbirea in limbi sa transmis Cuvantul lui D-zeu si alktor persoane de alta natiune, astazi spun ca nu-si mai rost vorbirea pt ca Biblia se poate traduce si scrie in toate limbile pamantului (numai sa aiba alfabet) si poate fi procurata de catre toti oamenii... Corect!? |
Citat:
Restul, discuta cu fratii penticostali. |
Citat:
dar nu am afirmat ca este o practica obligatorie in BO... nici nu o pot sustine (ortodox fiind) daca nu am auzit pe cineva vorbind in limbi... am spus ca am mai auzit ca s-a practicat si BO, dar nu ca ar fi o conditie obligatorie...nu este o DOGMA... |
Citat:
|
Citat:
Eu contest vorbirea in limbi practicata de penticostali...de aceea am si rugat pe "un cunoscator" (un penticostal) sa-mi raspunda la intrebari. Dar nimeni nu mi-a dat un raspuns... ba mai mult am discutat chiar cu mari penticostali, care atunci cand nu au stiut ce sa-mi mai spuna mi-au spus;: "pocaieste-te si te boteaza si te roaga sa dobandesti vorbirea in limbi si apoi vei intelege"...un raspuns care , sincer, nu m-a multumit. |
Citat:
|
Citat:
|
si eu cred ca nu mai este 'vorbire in limbi' .. ceea ce se numeste acum vorbire in limbi este un fals..
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:23:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.