Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Un mod ciudat de rugaciune la penticostali !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5103)

Doriana 06.12.2009 19:31:51

E drept ca "sectantii" sunt mai calzi ca multi ortodocsi si cauta sa nu pacatuiasca, caci stiu ca ii mantuie viata curata in primul rand , dar, daca ai citit marturia mea, eu m-am hotarat sa raman aici fara sa cunosc vreun penticostal si sa-i cunosc ideile. Am intrat doar in biserica si in timpul unei rugaciuni L-am intalnit pe Dumnezeu. Dupa aceasta a ramas cu mine si m-a invatat ce trebuie sa fac ca sa raman langa El. Si am citit si Biblia . :1:

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:35:13

L-ai intalnit cum?L-ai vazut sau ai simtit o credinta mai mare?De unde stii ca nu a fost o viziune amagitoare?

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:35:47

Si de unde stii ca L-ai intalnit pt ca ai intrat acolo,ci nu pt ca ai spus o rugaciune anume?

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:39:57

De ce voua nu va vine Foc Sfant la Ierusalim de Pastele Ortodox?ce va faceti cu viziunile ortodocsilor,ca multi au patit ca tine,dar la ortodocsi?
Si busdistii au viziuni,dar sunt anti-crestini.

Doriana 06.12.2009 19:40:09

:1: Am stiut ca e EL pentru ca L-am cautat tanjind ani de zile, prin multe locuri gresite. Si nu am spus nici o rugaciune; doar mi s-au deschis ochii si L-am vazut.

Nu umblu dupa minuni si lumini sfinte. Daca EL e acum cu mine nu ma va lasa nici dincolo. Asta e tot ce conteaza.

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:57:50

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188542)
:1: Am stiut ca e EL pentru ca L-am cautat tanjind ani de zile, prin multe locuri gresite. Si nu am spus nici o rugaciune; doar mi s-au deschis ochii si L-am vazut.

Nu umblu dupa minuni si lumini sfinte. Daca EL e acum cu mine nu ma va lasa nici dincolo. Asta e tot ce conteaza.

Lumina Sfanta e un semn ca Ortodoxia e cea adevarata.
Nu ai citit marturia lui "lacrimi",care era penticostala si a visat ca trebuie sa se impartaseasca si a fost salvata?

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:59:12

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188538)
in timpul unei rugaciuni

Deci,te referi ca ,atunci cand ai intrat,ceilalti spuneau o rugaciune,deci modul de rugaciune al lor ti-a "deschis" ochii.Daca nu o spuneau,cu siguranta nu simteai asta la ei.

Ioana-Andreea 06.12.2009 19:59:54

deci prin cuvintele lor sentimentale.

Doriana 06.12.2009 20:15:48

Nu modul de rugaciune, caci nu am stat sa ascult ce se rugau ei, desi sunt mai galagiosi; cum am spus, L-am recunoscut pe Dumnezeu, pe care Il cautam de atata vreme.

Stiu ca e greu de patruns aceasta simpla propozitie, dar asta e. Cand omul era in Eden, Dumnezeu venea in fiecare dimineata si vorbea cu el. Dupa cadere relatia dintre Dumnezeu si om s-a rupt. Iisus Hristos a murit pe cruce tocmai pentru a reface aceasta relatie pierduta cu Dumnezeu. Si toata viata de credinta se rezuma , in final, la a-L cunoaste pe Dumnezeu.

Ioan 17:3 Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.

Doriana 06.12.2009 20:23:32

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188543)
Lumina Sfanta e un semn ca Ortodoxia e cea adevarata.
Nu ai citit marturia lui "lacrimi",care era penticostala si a visat ca trebuie sa se impartaseasca si a fost salvata?

Am si eu marturii destule care dovedesc contrarul. Pe care sa le credem?

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:43:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.