AlinB |
11.05.2010 23:59:43 |
Citat:
ok, dar cine imi garanteaza ca judecatorul uman nu este si el subiectiv si are doar impresia ca poate comunica cu Dumnezeu? Amandoi suntem oameni si amandoi avem impresia ca suntem calauziti de Dumnezeu. Ce-l face pe el mai obiectiv si mai corect decat mine sau altul ca mine?
|
Atat de predictibil.. :4:
Pai ia sa vedem, daca ai practica parasutismul, atragandu-ti-se atentia ca prin constructie si rolul ei, parasuta principala este in general lipsita de securitate si ti s-ar recomanda si o parasuta secundara care datorita particularitatilor constructive este ceva mai sigura decat cea principala, fie ea sa zicem cu f. putin (ca sa-ti fac tie pe plac) dar in nici un caz infailibila cum iti place tie sa crezi ca este parasuta principala tu ce faci?
In "intelepciunea" ta spui " nu mersi, pentru ca nu este 100% sigura, prefer sa sar doar cu asta care rational vorbind stiu cert ca este mult mai nesigura, dar am sa ma autosugestionez ca este foarte sigura si asa va fi?".
Ia zii, daca cineva ar alege sa sara doar cu parasuta principala in baza unei astfel de logici, ai considera persoana respectiva intreaga la minte?
Citat:
Daca nu ma insel aceea nu este scrisa ca o conditie sine qua non pentru iertare, ci ca o recomandare. Nu se specifica faptul ca ar fi obligatorie pentru iertare. Ma insel oare? Ia verifica tu...
|
Nu te grabi, n-am ajuns cu logica atat de departe inca. :1:
Am spus/demonstrat doar ca martorul extern ( nu folosesc cuvantul obiectiv pentru a nu cadea in greseala de a confunda cu martor infailibil-obiectiv cum ai facut mai sus) este absolut necesar pentru o judecata obiectiva.
|