![]() |
pe cele ale Bisericii vechi de 2000 de ani.
|
Ti-am spus ca nu ma intereseaza istoria, geografia, formele sau frumusetea. Sunt bune, dar sunt secundare. Atat timp cat o religie nu ofera partasia cu Dumnezeu nu ofera nimic. Tu L-ai intalnit pe Dumnezeu? Sau de ce urmezi tot ce spune religia ta? Cu ce scop?
|
Citat:
|
Nu am zis ca ortodoxia nu ofera asta, ci te-am intrebat pe tine daca Il cunosti pe Dumnezeu si cu ce scop faci cee ce faci. :1: Poate ai observat ca ma raportez mai mult la oameni decat la culte.
La fel simt si eu, cu deosebirea ca am inteles ca Dumnezeu e mult prea maret pentru a fi inchis in limitele unui cult. Dumnezeu nu e nici penticostal nici ortodox. |
atunci dc spui ca L-ai cunoscut doar la penticostali?
|
Citat:
|
Citat:
=))))))))))) nu sunt casatorita,nici nu am avut prieten vreodata. |
ok. Sa-ti dea Dumnezeu un sot bun si credincios ! Iar cand vei avea un logodnic il vei cunoaste intr-un singur loc, nu in doua. Dupa ce va cunoasteti puteti merge impreuna oriunde, dar ati facut cunostinta intr-un loc anume.
La fel si eu: L-am cunoscut pe Dumnezeu la penticostali, acum Il vad in multe locuri, dar raman aici pentru ca aici am facut legamantul cu El si pentru ca penticostalii au ideile cele mai apropiate de ale mele. |
Multumesc la fel!
Pe sot il cunosti intr-un singur loc,pt ca el nu e pretutindeni,ca Dumnezeu. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:09:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.