![]() |
Citat:
Va rog frumos, sa-mi spuneti ce fel de barbati ar trebui sa caute. Va rog sa-mi spuneti cati barbati de 30-35 de ani cunoasteti virgini. Eu zic ca cea mai buna alternativa in acest caz, este gasirea unui barbat, care desi a pacatuit, isi doreste sa se indrepte si se caieste. Nu cred ca ar fi un sfat potrivit sa spunem femeilor sa-si gaseasca un barbat virgin orice ar fi, chiar daca asta inseamna ca la 30 de ani sa se orienteze la unul de 20. Asta e tot ce am vrut sa zic!Ca exista barbati de 30-35 de ani, care regreta viata pe care au dus-o pana la acel moment, se schimba si devin crestini practicanti. Este mai mare sansa sa gasesti un astlfel de barbat la aceasta varsta, decat un fecior. |
Citat:
Sper ca Suzana nu se supara ca raspund eu. Doamna/domnisoara, asta spuneti acum si spuneti bine. Dar aceste idei nu se regasesc in materialul initial, dimpotriva, spiritul de acolo este altul. Multumesc pentru intelegere. |
Citat:
Si nu, nu ai fost indiscreta:) Dumnezeu sa te ajute si pe tine! |
Citat:
|
Citat:
asta ai spus, si te rog nu ne mai lua drept prosti ! este treaba ta ce crezi, faci. |
Citat:
Aici vorbim de femei care au trecut de o anumita varsta, au avut niste dezamagiri si sufera pentru ca sunt singure. Dupa 28 de ani incepe sa intervina oarecum acea presiunea psihica "Si daca nu ma mai marit niciodata?". Bun, la aceasta varsta 28-30 de ani, zi-mi tu care e sansa sa gasesti un barbat de varsta ta si virgin. Noi nu vorbim aici de tinere fete adolescente, care da, intr-adevar au sansa maxima sa gaseasca un fecior ca si ele. Noi vorbim de femei cu o oarecare experienta de viata. Nu cred ca aceasta tema este potrivita pentru fete foarte tinere. Citeste inca o data titlul acestei teme "Suferinta fetei nemaritate". Uita-te te rog, cine a deschis acest subiect. Aurelia1984. Logic ar fi ca Aurelia sa fie nascuta in 1984. Cati ani are deci? Nu cumva 28? |
Citat:
nu despre asta era vorba, ci despre faptul ca ati prezentat barbatul crestin ca pe un "iepure" asa cum plastic s-a exprimat "Suzana", unul care are femei nenumarate, nici nu le mai stie numarul. Despre asta e vorba. Daca vreti sa intelegeti. Acel material cotinand sfaturi nu este potrivit pentru crestini ci pentru cei care citesc reviste gen "playboy". Asupra celorlalte chestiuni, ca Dumnezeu iarta pe cel care a pacatuit dar se pocaieste, toata lumea este in acord, nu a zis nimeni ceva contrar. Va dau un sfat: daca doriti sa purtati o discutie in termeni amiabili, luati nota de ceea ce partenerii de discutie va reproseaza si nu raspundeti la o intrebare cu o alta intrebare ce nu are legatura cu subiectul. Multumesc pentru intelegere. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:24:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.