iuliu46 |
06.02.2012 12:46:30 |
Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton
(Post 427444)
ca sa fiu sincer cu dvs, am citit acele 14 carti , totusi nu le consider de valoarea celorlalte, ma refer la inspiratia divina, parca ceva le lipseste !
|
E in regula , eu pot intelege asta dar cine stabileste " inspiratia divina " ? Si de ce anume le-au scos unii din Biblie daca chiar primii protestanti le-au considerat utile ? De ce sa nu lasi omul sa judece singur ? Citeste Intelepciunea lui Solomon cap 2 si o sa vezi cea mai clara " profetie " despre Iisus din toata Biblia.:1:
"Să vânăm pe cel drept, fiindcă ne stingherește și se împotrivește isprăvilor noastre și ne scoate vină că stricăm legea și ne învinovățește că nu umblăm cum am fost învățați din copilărie.
El se face pe sine că are cunoștință despre Dumnezeu și se numește: fiul Domnului.
El este pentru noi ca o osândă a gândurilor noastre și ne este greu chiar când ne uităm la el.
Căci viața lui nu seamănă cu viața celorlalți și cărările lui sunt schimbate.
Înaintea lui suntem socotiți ca necurați și de căile noastre se ferește ca de o spurcăciune; el fericește sfârșitul celor drepți și se laudă că are pe Dumnezeu drept tată.
Deci să vedem dacă cuvintele lui sunt adevărate și să cercetăm ce i se va întâmpla ieșind din această viață.
Căci dacă dreptul este fiul lui Dumnezeu, atunci Dumnezeu îl va apăra și-l va scoate din mâna potrivnicilor săi.
Să-l încercăm cu ocări și cu chinuri, ca să vedem cât este de răbdător și să încercăm suferința lui.
Să-l dăm unei morți de ocară căci, după vorba lui, Dumnezeu va avea grijă de el".
scrie undeva in Biblie mai clar decat atat ?
|